Седмичен хороскоп за 27 септември - 3 октомври

535 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен, могат да бъдат изключително търсени от околните. Възможно е да бъдете често канени на специални събития, празници, годишнини, сватби. Ако имате любовна връзка от дълго време, тогава в тези дни съюза ви може да премине на ново ниво. Може да почувствате нужда да узаконите своите романтични отношения с брак. Това е чудесен момент за обявяване на годеж или изпращане на покани за сватба. Също така, това е прекрасно време за тези, които харесват спокойният и уединен начин на живот. Погрижете се за здравето си и балансирайте душевното си състояние. Добър момент за занимания с духовни практики, овладяване на техники на автогенно обучение, йога или чигун. На ежедневно ниво, това е подходящ момент за уреждане на дълговете. Ще може по-бързо от обикновено, да изплатите кредитите. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с известно влошаване на партньорските отношения. Въздържайте се от преговори и подписване на правно значими документи. Също така избягвайте публични изяви.

♉️ ТЕЛЕЦ

През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец, може да почувстват силна нужда от ред и чистота. Освен това е интересно да се отбележи, странната връзка между реда в пространството около вас и вашето собствено здраве. Колкото повече чистите у дома, толкова повече ще бъде вътрешната чистота и по -добро ще бъде вашето здраве. Като цяло през тази седмица, ще се интересувате само от две теми: реда в делата и вашето здраве. Обръщайки максимално внимание на тези теми, ще успеете да се реализирате по-пълноценно. Успешно ще се развива комуникацията с приятели. Ще може да се запознаете с интересни хора и такива които мислят по същия начин като вас. Добре е да посетите творчески мероприятия, групи по интереси, където да може да общувате с близки по дух хора. През втората половина на седмицата, са възможни някои сътресения в основната ви работа. Случайно може да ви бъде предложена нова позиция, с перспектива за по -високо заплащане. Същевременно периода ще е предизвикателен по отношение на партньорските отношения. Поведението на вашата половинка, може да ви се стори напълно неуправляемо и неконтролируемо.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци в началото на седмицата, ще имат не лоши шансове да блеснат по някакъв начин в обществото. Възможно е да се случат някои събития, в резултат на които ще говорят по-често за вас или ще се окажете в центъра на вниманието на другите. Може би това ще се дължи на някои от вашите достижения, реализиране на проекти. Въпреки общото признание на вашите заслуги, може да се сблъскате и с прояви на завист и опити да навредят на репутацията ви. Това е добър период за положителни промени в кариерата, контакти с влиятелни хора и за повишаване на социалния статус. Темите за любовта и творческата самореализация ще бъдат важни. Артистичните ви способности, ще са на високо ново. Може успешно да се изявявате публично от сцената, на някои празнично обществено събитие. За влюбените настъпва прекрасно време. Романтичните отношения, ще се развиват бързо и ще сте напълно удовлетворени. Втората половина на седмицата не е най -доброто време за медицински прегледи и започване на планирано лечение. Бъдете по-внимателни при контакт с домашни животни - възможни са наранявания от ухапванията им. По-добре се въздържайте от закупуването на домашни любимци през този период.

♋️ РАК

През първата половина на седмицата представителите на зодия Рак, ще бъдат съсредоточени върху изграждането на взаимоотношения в семейството и с близките роднини. Ако по-рано отношенията с някой от членовете на семейството не са се развивали много добре, сега те ще бъдат изпълнени с топлина и хармония. Това до известна степен е уникален момент, когато дружно и заедно с цялото семейство, може да се заемете с някои общи домакински дела. Може да става дума за всичко, като се започне с общо почистване на дома, ремонт или започване на строителство на къща на лятна вила. Също така е благоприятно време за учение и туристически пътувания. Възможно е романтично запознанство по време на път, което в дългосрочен план да прерасне в сериозна връзка. Втората половина на седмицата, ще бъде по-стресираща за вас. Ако сте свикнали, че всичко в този живот е предвидимо, то сега не е изключено да реагирате по -остро на всякакви неочаквани инциденти. Може би случайно ще попаднете в неприятни ситуации. Препоръчително е да стоите настрана от тълпи, избягвайте места където се събират много хора - особено в метрото. Това също е напрегнато време за романтичните отношения. Има вероятност за внезапни кавги, основани на ревност.

♌️ ЛЪВ

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Лъв, ще премине оживено в общуване. Познати и приятели може да се опитат да ви включат, в решаването на някои от техните проблеми. В същото време, вие самите ще имате желание да помагате и тогава техните дела и грижи могат да станат ваши. На свой ред, хората около вас също ще бъдат готови да окажат всякакво съдействие на вашите дела. Това е чудесно време за хармонично общуване в рамките на брачните отношения. Също така в тези дни, финансовото състояние на вашето семейство, може значително да се подобри. Възможни са доста големи парични постъпления в банковите ви сметки. Може също да разчитате на подкрепата на вашите родители и роднини. Успешно ще се решават въпроси, свързани с получаване на кредити, ипотечни заеми. През втората половина на седмицата може да имате впечатлението, че сякаш живеете с партньора си върху изригващ вулкан. Това може да бъде причинено от изключително независимото и непредсказуемо поведение на вашата половинка. Ако досега сте били уверени, че познавате добре любимият си човек, тогава тази седмица ще осъзнаете, че явно сте надценили способностите си по отношение на проницателността и психологията. За да разберете най -накрая какво се случва, трябва да осъзнаете, че вашият партньор сега има нужда да се прояви в нещо.

♍️ ДЕВА

През първата половина на седмицата е препоръчително представителите на зодия Дева, да се съсредоточат върху решаването на материалните и финансови въпроси - това ще е най-успешното направление за прилагане на вашите усилия. Доброто финансово положение може да бъде в резултат от успеха ви в кариерата и получаването на по-висок доход. Втората положителна тема от седмицата е, че енергийният ви потенциал значително ще се увеличи. Това ще ви позволи да се справяте с делата много по-бързо, без да чувствате умора. В същото време е препоръчително да засилите контрола си в храненето и да се въздържате от прекомерно висококалорични храни-в противен случай може да качите 2-3 излишни килограма. Периодът е добър и за хармонизиране на партньорските отношения. Семейните могат да забележат положителни промени в поведението на своята половинка. Може би, ще погледнете по-нов начин на партньора си и ще откриете много положителни качества, които по някаква причина не сте забелязали преди. През втората половина на седмицата може да се сблъскате с трудности, причинени от непоследователното ви и понякога хаотично поведение. Факт е, че ще сте склонни да поемате много задачи и въпроси наведнъж, да прескачате от една тема на друга и често да не довършвате започнатата работа до край. Следователно вашата бурна делова активност, може да се превърне в пуста суета, ако не се стремите да постигнете конкретен резултат.

♎️ ВЕЗНИ

Първата половина на седмицата ще е благоприятна за тези представителите на зодия Везни, които са свикнали да живеят самостоятелно. Креативността ви ще се засили, интелектът ви ще стане по-гъвкав и пъргав. Романтичните отношения, могат да станат по -възвишени и оптимистични. Може би, ще чуете любовни признания, ще получите подаръци или покана за концерт на известен изпълнител. Ако имате деца, прекарвайте повече време в общуване с тях- ще бъдете доволни от техните успехи. Много от вас ще почувстват подобрение в здравето и прилив на физически сили. Това е добро време за посещение на фитнес, басейн и интензивни тренировки. Добре е да преминете профилактичен преглед и да се заемете със закаляващи процедури. Ако сте имали притеснения за здравето си, сега е моментът да си направите изследвания и да започнете лечение. Защитните сили на тялото сега се засилват и това ще ви помогне да преодолеете неразположенията. Вашата работоспособност ще се повиши, а отношенията с колегите ще се подобряват. В края на седмицата се препоръчва да избягвате хазартни игри, тъй като желанието ви да рискувате, неконтролируемо ще се увеличи.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион през първата половина от седмицата, ще почувстват повишена нужда от спокойствие и уединение. Опитайте се да намерите време и място да останете насаме със себе си - това ще ви помогне да се възстановите и обмислите събитията, които са се случили напоследък. Добър момент за изучаване на психология и духовни практики като йога или автогенно обучение. В същото време, ако сте влюбени, романтичните отношения могат да претърпят много бързо развитие. Ако наскоро сте започнали връзка, чувствата ви могат да нараснат прогресивно, завладявайки почти цялото ви внимание. Тези, които имат любовни отношения от дълго време, могат да преминат през обновление на връзката, когато вашата любов ще се разгори с нова сила. На първо място в любовта, ще са чувствените и сексуалните отношения. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с някаква тревога в семейния живот. Възможно е във вашето семейство да започнат проблеми, свързани с неочакваните действия на някой от вашите близки, които вие лично няма да сте готови да одобрите. Основният недостатък на тези дни, ще е невъзможността да постигнете съгласие за съвместни и координирани действия с членовете на семейството. Препоръчително е да бъдете по -толерантни, към слабостите и грешките на вашите близки.

♐️ СТРЕЛЕЦ

През първата половина на седмицата представителите на зодия Стрелец, ще отдадат предпочитание на общуването и приятелските контакти. Ще имате късмет в пътуванията, в партньорствата и новите запознанства. Възможно е да се запознаете с хора, със сходни с вашите интереси. Брачните отношения и отношенията с приятели, познати, роднини, ще се укрепят. Също така е добре да обърнете максимално внимание на семейните въпроси. Тази седмица, обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на важни битови и домашни проблеми. Бъдете по-активни в обсъждането с близките на домакинските задължения. Може да направите ремонт у дома, да украсите, за да направите условията си на живот по-уютни и комфортни. През втората половина на седмицата, може да бъдете изложени на нервно претоварване, поради рязко увеличаване на броя на контактите с хората около вас. Възможно е да бъдете затрупани от телефонни обаждания, покани за срещи, запознанства, обсъждане на всякакви въпроси. Нещо повече, характерно е, че често ще се опитват да ви въвлекат в чужди проблеми, в решаване на въпроси, които нямат нищо общо лично с вас. Ето защо, на първо място, помнете и отдавайте предпочитание на своите лични дела и интереси.

♑️ КОЗИРОГ

През първата половина на седмицата представителите на зодия Козирог, ги очакват положителни промени в кариерата. Може да получите повишение или да се увеличат вашите доходи. Също така в тези дни може да започнете да си търсите нова работа, ако предишната по някаква причина не ви устройва. Ще се чувствате чудесно, енергийният ви потенциал ще се увеличи. Всичко това ще ви позволи енергично да се проявите във всякакви дела. Също така е подходящ момент за учене, пътувания и контакти. Ще може да използвате съществуващите си контакти, за бързо и ефективно решаване на ежедневните проблеми. Също така е подходящ момент за създаване на нови полезни връзки с най-разнообразни хора. Не пренебрегвайте случайно получената информация и особено знаците, странните съвпадения, приемайте ги като подсказки, като ключове за намиране на отговори на вашите въпроси. Втората половина на седмицата носи изненади, в резултат на които има вероятност да загубите пари или да понесете материални щети. Опитайте се да се дистанцирате от всичко, което носи елементи на нестабилност.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Представителите на зодия Водолей през първата половина на седмицата, може да почувстват усилена нужда от знания. Ученето ще се развива добре, включително и за тези, които са решили да учат самостоятелно. Може би тези дни ще срещнете човек, който ще се превърне в морален и етичен авторитет за вас. Запознанството може да стане и чрез интернет. Независимо от това, общуването с такъв човек ще ви позволи да повишите нивото си на образование и да изясните много въпроси, които ви вълнуват. Друга важна тема от седмицата, може да бъде кариерата и професионалната реализация. Препоръчително е да се съсредоточите върху добросъвестното изпълнение на своите задължения, без да предприемате лични инициативи. Да бъдете добри изпълнители и да изпълнявате своевременно нарежданията на началниците, е най -добрата тактика за вас сега. В този случай може да получите увеличение на заплатата или бонус. Втората половина на седмицата ще е проблемна за тези, които желаят да са независими. Може би ще бъдете обсебени от някаква идея, заради която ще сте готови да отделите много време и усилия. В същото време за вас ще бъде важно да изразите максимално себе си и своята индивидуалност. Най-трудно ще бъде за тези от вас, които работят под суровия натиск на висшестоящите.

♓️ РИБИ

За представителите на зодия Риби първата половина от седмицата, ще е благоприятна за решаване на въпроси, свързани с финансите. Може да правите големи покупки за дома на кредит. С ускорен темп, ще може да погасявате заемите си. Също ще бъдете способни и на балансирани независими действия. Това е подходящ момент за размисъл върху вашето личностно развитие. Добре е да натоварите интелекта си с учене, да си поставите задача да научите нещо важно, което ще ви бъде полезно в бъдеще. Препоръчително е също да си направите план за физически тренировки. През този период няма да сте безразлични към това как изглеждате и как се отразявате в очите на другите, така че, една от задачите на тази седмица е да влезете в добра физическа форма и да добиете атрактивен външен вид. Добре е редовно да посещавате фитнес, козметичен салон и да започнете здравословна диета. Представителите на противоположния пол по-често ще ви обръщат внимание поради факта, че красотата ви ще стане по-забележима и изразителна. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за контакти с представители на властта и закона. Бъдете внимателни при шофиране. Нарушенията на правилата за движение, могат да доведат до глоби.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук