Седмичен хороскоп за 28 юни - 4 юли

1002 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Тази седмица представителите на зодия Овен, трябва да бъдат готови да поемат пълна отговорност за делата си и да не се поддават на никакво влияние отвън. Така ще може напълно да осъзнаете каква сила и потенциал наистина имате. Възможни са усложнения в романтичната връзка. В този случай, само от вас и вашето желание, ще зависи дали ще успеете да съхраните отношенията си. Покажете на любимия човек колко много го обичате и на какво сте способни - това ще укрепи вашата връзка. Също така, това не е най-добрият момент за обсъждане с половинката на финансови въпроси, свързани с нивото на доходите или правилата, по които всеки от вас харчи парите си. В този случай рискувате да се скарате с любимия човек, поради принципни различия. Дружеските контакти вероятно ще се активират и често ще бъдете канени в нощни клубове или на приятелски партита. В същото време трябва да сте наясно, че с воденето на забавен и безгрижен живот, рискувате да загърбите собствените си дела, които няма да се разрешат от само себе си. Принципът „работа – забавления“ може да бъде нарушен тази седмица и това да дестабилизира вас и вашия бизнес.

♉️ ТЕЛЕЦ

Пред представителите на зодия Телец се очертава доста трудна седмица, по отношение на връзките с родители, членове на семейството и близки роднини. Напрежението в отношенията може да се увеличи, особено ако живеете с родителите си в един дом. Опитайте се да не влизате в спорове по основни въпроси, свързани с разпределението на отговорностите в семейството. Може да ви обвинят, че не сте изпълнявали съвестно някои от вашите задължения. Възможни са промени в кариерата и семейния живот. Може би ситуацията в семейството по някаква причина ще се влоши и ще се изисква повече внимание, за решаване на семейните проблеми и хармонизирането на отношенията с родители и близки роднини. Може би, ще изникне необходимост да подредите жилището си или да се погрижите за роднини. Възможно е да се наложи да вземете неплатен отпуск или да излизате по-рано от работата, но бъдете готови, че това може да предизвика недоволството на началниците ви.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Тази седмица контактите с другите, може да създадат проблеми на представителите на зодия Близнаци. Трябва да бъдете по-избирателни при срещите с нови хора. Опитайте се, да се въздържате от запознанства с по-възрастни хора и такива, които ви се струват агресивни – по-добре стоите далеч от такива личности сега. Също така избягвайте да излизате сами късно вечер, по тъмните улици на нощния град или да се качвате в коли с непознати - това ще ви предпази от възможни неприятности. Някои от вас могат да бъдат принудени да преразгледат своите представи, относно морално етичните норми. Това може да бъде особено актуално за по-младите хора, които не са формирали напълно своите представи за добро, зло и нормите на поведение в обществото. Ако сте смятали допустими за себе си всякакви незаконни действия, сега ще трябва да отговаряте за такова поведение. Също така периода ще е доста стресиращ за студентите, които изостават от учебната програма. Това не е най-доброто време за подготовка за дълги пътувания, оформяне на документи и правни въпроси.

♋️ РАК

Тази седмица представителите на зодия Рак, може да се наложи да се справят с финансови проблеми. Темата за парите вероятно, ще стане почти най-важната за вас в този период. Старайте се, да не прибягвате до финансови заеми и повече сили отдавайте на работата. Дори да нямате достатъчно пари в брой за текущи разходи, не трябва да се обръщате за помощ към приятели и да ги молите за заем. В този случай може да получите отказ и това да се превърне в причина за негодувание и недоволство. Също така, това не са най-доброто време за забавления (отново поради финансови причини). Ако имате спешна нужда от пари, тогава ще бъде много трудно да ги намерите. Може да ви бъде отказан банков заем. Не са изключени финансови загуби и неприятности. Приемете финансовите си затруднения като стимул, за мобилизиране на силите за нови печалби и напредък. Ще спечели само този, който си постави конкретна цел и положи реални практически усилия за нейното постигане.

♌️ ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв тази седмица, може да се изправят пред големи пречки, за да постигнат целите си. Възможно е това да е в резултат на неблагоприятни външни обстоятелства, или някакъв влиятелен човек, който ще ви пречи. От гледна точка на пестене на време и усилия, е по-целесъобразно да изчакате неблагоприятното време да отмине. Паралелно с това, ще е много важно за вас, да може свободно да изразявате волята си и ще реагирате болезнено на всякакви ограничения. Следователно са възможни конфликтни ситуации. Също така, общата нестабилна ситуация може да се отрази неблагоприятно на партньорството. Възможно е да откриете, че поведението на вашия брачен партньор е твърде самоуверено, упорито и неконтролируемо. В същото време е препоръчително, да се въздържате от прояви на агресия. Сега много лесно може да се скарате и да доведете отношенията си до продължителен конфликт - много по-трудно ще е да поддържате връзката си в хармония и търпимост. Вашата задача в този период е да контролирате, на първо място, поведението си и да бъдете по-толерантни към другите хора.

♍️ ДЕВА

Представителите на зодия Дева тази седмица, е добре да стоят настрана от властите и закона. Опитвайте се стриктно да следите за поведението си по отношение на спазването на правилата и разпоредбите на закона. Например нарушението на закона за движение на пътя, по време на шофиране, няма да остане незабелязано и е твърде вероятно, да си имате неприятности с КАТ. Като цяло това не е най-доброто време за пътуване. Може би, ще бъдете затрупани с много работа, както в професионалната сфера, така и у дома, в семейството. Възможно е да се наложи да се грижите за болни роднини или да поемате отговорност за служебните дела. В същото време трябва да разпределяте по-равномерно физическото натоварване и да си правите чести почивки. В противен случай вашето здравословно състояние може да се влоши. Опитайте се, да се превключвате от една дейност на друга, защото при смяната на дейностите, ще може да си отдъхнете!

♎️ ВЕЗНИ

Тази седмица на представителите на зодия Везни се препоръчва, да се въздържат от екстремни дейности, свързани с висок риск от получаване на травми. Това важи особено за участия в спортни мероприятия. Бъдете внимателни, когато се разхождате по улиците на града, не бързайте. Факт е, че в тези дни вероятността от падания и наранявания се увеличава. Ако отдавна имате романтична връзка, то сега отношенията ви може да влязат във фаза на конфронтация. Не позволявайте на приятели и познати да се намесват във връзката ви, не ги противопоставяйте на любимия човек. Най--добре е да откажете от присъствие на дружески партита и сбирки с приятели. От друга страна, като отдадете предпочитание само на любимия човек, може да влошите отношенията си с приятелите. Не е изключено сега вашата романтична връзка, да изпитва липса на нежност, грижа и внимание. Освен това е доста стресиращо време за тези, които се занимават с отглеждането на деца. Детето ви може в даден момент да излезе извън контрол и ще бъде трудно да го възпитавате.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, могат да се сблъскат с неблагоприятни външни обстоятелства, на които ще бъде трудно да повлияете. На първо място, отношенията с партньора могат да се влошат. Крайно нежелателно е в този период да обсъждате такива теми, които имат дълбоко значение за вашият партньор и по които той не е склонен да прави отстъпки. Друга проблемна тема може да е свързана с напрежение между кариерата и семейните задължения. Но най вече това което може да наруши баланса ви, ще е свързано със семейната нестабилност. Това може да бъде увеличаване на грижите, кавги и всякакъв вид семейни работи. Паралелно с това е възможно напрежение в отношенията с близки роднини, родители - класически пример които многократно е описван в литературата като конфликт между „бащи и деца“. Косвено вътрешният смут, може да повлияе негативно на вашата професионална кариера. Възможно е да се наложи да се въртите като катерица в колело, между работата и домакинските задължения. Във всяко направление може да има много трудности и ще трябва да търсите време, за да успеете навсякъде.

♐️ СТРЕЛЕЦ

През тази седмица на представителите на зодия Стрелец, ще им бъде по-трудно да поддържат приятелски и хармонични отношения с хората около тях. Може би ще бъдете много търсени от приятели, познати и често ще се обръщат към вас за помощ и съдействие. В крайна сметка, ще осъзнаете, че хората около вас просто отнемат личното ви време, като обръщат цялото ви внимание на себе си. Но когато се опитате да защитите личните си интереси и им откажете помощ, може да се сблъскате с недоразумения, обвинения и негодувания. В резултат на това може да прекъснете с някои връзката си и вашите контакти в мобилния телефон значително да намалеят. Освен това времето е неблагоприятно за пътуване с личен автомобил. В даден момент може да възникне повреда на колата и ще трябва да плащате за скъпи ремонти. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого, пазете се от стресови ситуации. В противен случай здравето ви може да се влоши.

♑️ КОЗИРОГ

През тази седмица представителите на зодия Козирог, може да се сблъскат с финансови проблеми. Вероятно ще почувствате остър недостиг на пари в брой, за да поддържате ежедневните си нужди. Не са изключени и материални загуби. Например, вашите домакински уреди или компютър, внезапно могат да се повредят и да трябва спешно да ги поправите или замените. Освен това, периода ще е доста стресиращ по-отношение на професията - може да се наложи да работите усилено, за да спечелите нужната сума пари. Основното предизвикателство на седмицата, ще е постигането на баланс между вашите разходи и приходи. Нарушаването на този баланс към превишаване на разходите, може да създаде напрегната обстановка за вас. Ако имате деца, поведението им може да стане прекалено упорито и да отказват да ви слушат. Не бързайте обаче да прибягвате до сурови методи на възпитание. Опитайте се да дадете на децата си малко свобода и вижте как я използват. В романтичните отношения ситуацията също ще е доста неспокойна - кавгите могат да се редуват с помирение.

♒️ ВОДОЛЕЙ

За представителите на зодия Водолей тази седмица, въпросът за противоречията между поколенията може да излезе на преден план. Ако живеете с родителите си, както и ако бабите и дядовците ви също живеят с вас, тогава класическият конфликт „бащи и деца“ може да стане много остър и непримирим. Опитайте се, да си намерите приемливо занимание извън дома. Тогава по-малко ще трябва да се засичате с по-възрастните роднини и да слушате лекциите им. Вероятно ще искате да сте пълно независими и самостоятелни и може да се опитате да действате в разрез с мнението на другите. А това от своя страна да доведе до конфронтация с тези хора, чиито интереси ще бъдат засегнати от вашето поведение. Паралелно с това, вашето поведение в някои случаи може да стане непредсказуемо. Препоръчително е да ограничите агресията в себе си и да се опитате да обсъдите по конструктивен начин всички спорни моменти в отношенията. Това се отнася не само за семейните отношения, но и за всякакви други отношения с хората около вас.

♓️ РИБИ

За представителите на зодия Риби тази седмица, може да бъде много проблематична. Основната тема, която вероятно ще предизвика безпокойство, ще е свързана с характера на общуването с хората около вас. Може би ще почувствате в себе си упорито нежелание да общувате с някой от обкръжаващите ви. Липсата на необходимост от поддържане на обичайните приятелски отношения, може да доведе до отчуждение от вас, на хората от вашия кръг. В същото време е подходящ момент да се отървете от ненужните контакти, които са престанали да ви носят нещо положително. Възможно е в тези дни списъкът с контакти в мобилния ви телефон значително да намалее. Препоръчително е да се съсредоточите върху текущите си дела и да не се разсейвате от дребната суета. Във всичко обаче, трябва да спазвате мярка. Не трябва твърде много енергия да отдавате на работата, препоръчително е да редувате работата с периоди на почивка. Вашето здраве може да се влоши, ако си позволите физическото натоварване извън вашите предели. Може също да се окажете в ситуация, при която външните обстоятелства ще ограничат способността ви да действате свободно.

Хороскоп за юли 2021: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

Източник: astrostar.eu, Снимка: EspressoNews

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук