Седмичен хороскоп за 30 август-5 септември

496 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

За представителите на зодия Овен тази седмица, може да бъде предизвикателна. Външните обстоятелства могат да дезориентират и да попречат на вашата делова активност. Бъдете по -внимателни в отношенията с хората около вас. Това важи особено за колегите. Не трябва да споделяте на никого подробности от личния си живот - всяка дума, която казвате, може да бъде използвана срещу вас и това да повлияе негативно на репутацията ви. Възможни са интриги в трудовия колектив. В резултат на това, може да се окажете в изолация и активността ви да бъде значително ограничена. Освен това здравето ви, може да се влоши тази седмица. Периода не е благоприятен за наемане на домашен персонал: медицински сестри, бавачки и икономки. В самия край на седмицата, през уикенда, ситуацията ще се подобри. Много въпроси, които ви вълнуват във връзка с отношенията с партньора, ще се решат от само себе си, лесно и хармонично. Това е благоприятно време за посещение на тържествени мероприятия. Ако сте поканени на някое специално събитие, като сватба, то задължително отидете - няма да съжалявате.

♉️ ТЕЛЕЦ

За представителите на зодия Телец тази седмица, няма да е много благоприятна за личния живот. Потребността от лек и забавен начин на живот, в крайна сметка може да доведе до проблеми. На първо място, това време може да бъде свързано с повишено напрежение в романтичните отношения. Ако не сте сигурни в чувствата си, най -добре е да направите пауза и да отложите срещите. Отношенията с приятели и познати, ще са обвити в мъгла на неопределеност. Може би ще разберете, че е по -добре да не се доверявате на никого, докато не изясните за себе си някои въпроси. Друга напрегната тема ще е поведението на децата в семейството, които сега по-трудно ще се подават на контрол. В самия край на седмицата, ще се увеличи вашата работоспособност. Насочете енергията си към деловата активност. Това е подходящ момент да почистите дома и да въведете ред на работното място. И в този процес, колкото и странно да изглежда, ще намерите естетическо и физическо удовлетворение. Между другото, ще забележите, че колкото повече ред има около вас, толкова по -добре ще се чувствате здравословно.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци, трябва да обърнат повече внимание на семейните отношения тази седмица. Възможно е у дома да са се натрупали много домакинска работа и проблеми и да са необходими много усилия и време да се справите с всичко. Ако правите ремонт в апартаментът, тогава напрежението в отношенията на членовете на семейството може да доведе до кавги и разногласия. Сега не е най -подходящият момент да каните гости. Също така е възможно в работата ви, да възникне известна несигурност. Ако сте безработни, тогава намирането на нова работа ще бъде проблематично. Само в края на седмицата ситуацията може да се промени към по-добро. Това е подходящ момент за посещение на места за забавление, клубове, фитнес, дискотеки и кина. Ако имате деца, те ще ви радват с учебните си успехи. Заведете детето си на театър или в цирк, направете нещо приятно и запомнящо се за него. Ако имате любим човек, тогава романтичните отношения ще ви носят много радост.

♋️ РАК

Представителите на зодия Рак тази седмица, рискуват да развалят отношенията си с хора, от ежедневния си социален кръг: познати, роднини, съседи, приятели. Разногласията могат да възникнат на фона на липсата на взаимно разбирателство. Опитът да опознаете някого, също може да доведе до проблеми. За да се изгладите по някакъв начин отношенията, опитайте се да бъдете по-толерантни към недостатъците на другите хора и се въздържайте от критични коментари. В противен случай, може да получите контракритика по ваш адрес. Ситуацията ще се подобри в края на седмицата. Противоречията в семейния живот, ще могат благоприятно да се решат. Ще имате възможност да обсъждате всякакви, дори и потенциално чувствителни въпроси като наследства от възрастни роднини. Няма да искате да напускате дома си през уикенда, защото семейното огнище е това, което ще ви сгрява със своята топлина. Насочете енергията си към благоустройството и декорацията на вашия дом. Също така е подходящо време за организиране на семейни тържества и покана на гости.

♌️ ЛЪВ

 

Представителите на зодия Лъв тази седмица, трябва да бъдат по-рационални по въпросите на материалната обезпеченост. Може да сте склонни да харчите много пари за стоки и услуги, които не са ви необходими в момента. В резултат на това бюджетният баланс може да бъде нарушен. И когато дойде моментът за плащане на сметките по заеми, кредити, необходимата сума пари може да не е налична. За да не се поставите в трудно положение, опитайте се да изчислите разходите си предварително. С получаването на доходи, могат да възникнат забавяния, задръжки. Възможни са също материални щети, повреда на домакински уреди, последвана от необходимост от ремонт или подмяна. В самия край на седмицата, общото положение ще се нормализира. Брачните отношения, може да преживеят период на обновяване на чувствата. Освен това, вашият партньор ще се разкрие от необичайна страна и това приятно ще ви изненада. В събота и неделя е добре да отидете с партньора си на гости при роднини, приятели или да направите пикник извън града, на селска къща или сред природата.

♍️ ДЕВА

Проактивният стил на поведение на представителите на зодия Дева тази седмица, може да доведе до усложнения в партньорството. Ако искате да прекарате тези дни без сериозни конфликти, опитайте се да не обсъждате финансови въпроси с партньора. Подобни теми са силно експлозивни и нежелателни за обсъждане в тези дни. Също може да ви притесни, потайното поведение на вашата половинка. Чувството на ревност може да се увеличи. В самия край на седмицата се препоръчва да се съсредоточите върху практическите въпроси – в това ще бъдете най-добри. Възможни са финансови постъпления във вашия бюджет, като по този начин основните материални нужди, ще бъдат напълно задоволени. По това време е възможно да покажете най-добрите си качества, да проявите изобретателност и съобразителност. Парите ще ви радват и ще повдигат вашето настроение, не сами по себе си, а когато купувате с тях това, за което сте мечтали отдавна. Така че този уикенд е подходящ момент за пазаруване. Направете си подарък, купете бижу или мобилен телефон, за който сте мечтали.

♎️ ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни, може да се сблъскат с някакви пречки и ограничаващи влияния тази седмица. Може би нещо или някой, ще ви попречи да действате активно в делата си. Нещо повече, не винаги ще може да разберете причината за ограничаващото влияние. Опитайте се да действате открито и не се забърквате в тайни интриги и дела, свързани с неофициални дейности. Една от причините за ограниченията, може да бъде влошаване на здравето. Препоръчително е да насочите фокусът си, върху превенция на здравето. Факт е, че в тези дни нивото на защитните сили на тялото ви ще е по-ниско и тялото ви ще бъде уязвимо. В края на седмицата ситуацията ще се нормализира. Възможно е да се появи желание да промените имиджа си - особено дамите. Може да промените прическата, грима и стила на облекло, да боядисате косата си. Всички промени във външността си, които правите, ще бъдат изключително успешни. Може да насрочите посещение в салон за красота през почивните дни. През това време ще бъдете изключително очарователни и привлекателни.

♏️ СКОРПИОН

През тази седмица представителите на зодия Скорпион, може да се сблъскат с проблеми в отношенията с приятелите и любимия човек. Причината вероятно ще се окаже много банална: и приятелите, и любимият човек ще се сърдят, че не им обръщате достатъчно внимание. Всъщност наистина може да се изправите пред трудна дилема - кое е по-важно за вас, любовта или приятелството. Препоръчва се да се въздържате от безцелни забавления в развлекателни заведения: нощни клубове, ресторанти, дискотеки. В този случай, ще има по-малко причини за проблеми в личния живот. В края на седмицата може да изпитате повишена нужда от тих, спокоен живот. Намерете възможност, по-често да оставате сами. Подобна среда е необходима, за да се успокойте и да обмислите събитията от последните дни. Също така е подходящ момент за извършване на някои работи около дома, особено такива, свързани с благоустройство и създаване на уютна атмосфера.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да се почувстват некомфортно у дома. Това важи особено за тези, които живеят с родителите си, баби и дядовци в едно и също жилищно пространство. По всякакви поводи, дори и най-елементарните, може да възникват конфликтни ситуации. Неуредените битови условия и отговорностите у дома за поддържане на реда, могат да станат обект на кавги. По това време е по-добре да не започвате ремонтни работи или общо почистване. Може би семейството ще бъде недоволно от факта, че прекарвате много време на работа и не им обръщате достатъчно внимание. В този случай се опитайте да намерите баланс между интересите на семейството и кариерата. В самия край на седмицата може да ви се усмихне късмета - има шанс някои от заветните ви желания да се сбъднат. За да се случи наистина това, трябва да гледате към бъдещето с оптимизъм и да сте любезни с хората около себе си. Ако някой ви помоли за нещо, направете всичко по силите си, за да помогнете на човека. Това е време на безкористна помощ на хората един към друг.

♑️ КОЗИРОГ

Тази седмица може да се стори забързана и обезпокоителна за представителите на зодия Козирог. Приятели, познати и роднини могат да ви въвлекат в кръговрата на своите дела и няма да имате време да спрете и да помислите за себе си, за личните си дела и нужди. По това време е по -добре да се въздържате от нови запознанства и контакти - всички те само ще ви разсейват от решаването на наистина важни въпроси. Не е желателно да тръгвате на дълъг път със собствен транспорт. Има голяма вероятност за повреда на автомобила и ще трябва да отделите много време и ресурси за ремонта му. В самия край на седмицата, може да имате възможност да постигнете една от целите си. Това важи особено за решаването на материални и финансови проблеми. Външните обстоятелства ще ви благоприятстват. Възможно е да ви бъде предложено повишение или увеличение на заплатата. Също така е подходящ момент за закупуване на електроника, компютри или мобилни телефони.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Тази седмица може да бъде доста проблематично време за онези представители на зодия Водолей, които имат големи дългове по кредити. Възможно е да настъпи някаква несигурност по отношение на доходите. Може да има някакво забавяне при получаването на пари. Също съществува и риск от загуба или кражба. Ще ви бъде трудно да разберете, къде отиват парите от вашия бюджет. В резултат на това може да се случи така, че когато срокът за плащане на сметките по кредита наближава, необходимата сума да не е налична. А това от своя страна, може да създаде много напрежение. По-добре е предварително да се ограничите при пазаруване и при пътуванията извън града. Много по-положителни ще са дните в самия край на седмицата, през почивните дни. Настроението ви със сигурност, ще се подобри. Причината за това може да е среща с интересен човек по време на пътуване или в социалните мрежи, в интернет. Ще може да научите много интересни неща и да разширите вашият кръгозор. Друга благоприятна тема е ученето. По това време вашият ум, ще схваща и най -трудния учебен материал бързо и лесно.

♓️ РИБИ

Представители на зодия Риби тази седмица, ще се изправят пред проблеми в брачните отношения. Може да ви подразни, че партньорът ви се държи прекалено независимо и да не ви обръща достатъчно внимание. Вашите критични забележки, може да предизвикат също толкова критични отговори. В резултат да се стигне до кавга, която е могло да бъде избегната при сдържано и толерантно поведение от двете страни. Възможно е склонността на любимия човек да премълчава някой неща и да пази всичко в тайна, да ви напряга. Откритият стил на поведение, ще ви помогне по-бързо да хармонизирате отношенията си. Подобна ситуация може да възникне с колегите в работата. В самия край на седмицата времето ще е добро за четене на езотерична и детективска литература, ще бъдете увлечени от всичко мистериозно и загадъчно. Ще имате успех в духовните практики, като йога, чигун, автогенно обучение и медитация. Вслушайте се в себе си - може би тези дни във вас, ще се разкрият някои езотерични способности. В обичайният живот това е подходящо време за допълнителна работа и уреждане на дългове.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук