Седмичен хороскоп за 4 октомври - 10 октомври

484 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Първата половина на седмицата ще бъде подходящо време за учене, но само ако получавате нови знания в група. Индивидуалните уроци ще бъдат по-малко ефективни, тъй като няма да имате възможност да обсъждате конструктивно получената информация. Възможно е през този период да се запознаете с хора, които имат подобен мироглед като вашият. А е бъдеще да развиете силно приятелство с тях. Ще трябва да работите усилено, за да си постигнете целите си. Бъдете по-активни и късметът няма да ви накара да чакате. Колкото повече усилия вложите сега, толкова по-осезаем ще бъде резултата. През втората половина на седмицата се заемете със създаване на уют и комфорт във вашият дом, включително психологически. Това време е подходящо и за почивка и релаксация, прекомерната комуникация сега ще изтощава вашите сили. В края на седмицата обърнете специално внимание на думите си, за да избегнете семейни конфликти.

♉️ ТЕЛЕЦ

През първата половина на седмицата, може да поемете малък риск, но стъпките които предприемете изчислете предварително особено ако целта, която искате да постигнете е наистина достойна. Този период от живота ви може да доведе до приемане на важни, смели решения и е много важно те да бъдат последователни и обмислени, тъй като могат да доведат до значителни промени във вашата съдба. Необвързаните ще бъдат завладени от любовта. Но чувствата, ще ви направят пристрастни към обекта на вашата страст, опитайте се да не се поддавате на това. В средата на седмицата, ще имате много работа. Но ще имате достатъчно сила, за да се справите с всичко с лекота и навреме. Втората половина на седмицата, ще ви донесе много комуникации с колеги и съмишленици. Трябва обаче да се опитате да разграничите онези хора, които искрено споделят вашите идеи и вярвания, от тези, които искат да използват вас и вашите идеи за своите користни цели.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, ще създаде възможности за растеж и развитие на вашите лични и особено брачни отношения. Сега може да имате нови перспективи и мотиви, за да направите връзката си още по-добра и е препоръчително да не пропускате този шанс. Активност обаче ще се изисква не само от вас, но и от вашият партньор. Но с поведението си, напълно ще е възможно да провокирате подобна активност. В работата ще трябва да вложите много умствени и физически усилия. Не забравяйте за себе си - в средата на седмицата се зарадвайте с приятни покупки. През втората половина на седмицата постигайте целите си по-меко. Сега решаването на проблемите настъпателно и провокирайки конфликти, особено с влиятелни хора, заемащи висока социална позиция, е крайно нежелателно. През почивните дни, ще трябва да се справите със семейните проблеми - общувайте повече с децата, посетете родителите си.

♋️ РАК

Първата половина на седмицата, ще бъде благоприятна за интензивна и последователна работа. Именно последователността, съчетана с ентусиазъм и способност да работите интензивно, ще осигури вашия успех в избраната посока. Нещо повече, заслужава да се отбележи, че трябва да се насочите само в едно направление, тъй като опитът да се разпръсквате върху няколко задачи сега няма да даде същия ефект като концентрираната работа в една посока. Смело реализирайте творческия си потенциал в работата - със сигурност ще бъдете оценени. По време на финансови затруднения потърсете подкрепа от родителите си, дори ако преди това не сте разчитали на тях. През втората половина на седмицата, може да попаднете под чуждо влияние. Ако обаче се опитате да запазите собствената си позиция, това ще ви бъде от полза. Почивните дни, са чудесно време за романтични срещи.

♌️ ЛЪВ

В личните отношения, особено ако са дългогодишни, сега е много важно да добавите динамика и романтика. Отидете на среща с любимия човек, опитайте нещо ново заедно, включително в интимните отношения. Това ще ви позволи да разпалите чувствата и страстта с нова сила и да увеличите потенциала на вашия съюз. На необвързаните по това време се препоръчва, да положат малко повече усилия, за намирането на своята втора половинка, тъй като запознанствата, направени по това време, могат да прераснат в бъдеще в сериозна връзка. Бъдете инициативни и предприемчиви. Правете нещата старателно и не се стремете да получите всичко сега и веднага. Роднините ще помогнат за възстановяване на вашето спокойствие. Избягвайте риска през втората половина на седмицата. Сега си струва да бъдете внимателни при работа със сложни механични и електрически устройства. За минута не трябва да забравяте за предпазните мерки. През почивните дни, не тръгвайте на дълги пътувания без голяма нужда, останете у дома.

♍️ ДЕВА

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, ще бъде благоприятно за съвместни дейности с партньора. Сега общите интереси и проекти, ще помогнат за укрепване на вашите отношения. Може също така да запознаете любимия си човек с вашите приятели и познати, което ще разшири не само социалния ви кръг, но и вашите интереси. Опитайте се, да създадете атмосфера на любов и разбирателство у дома. През втората половина на седмицата срещите с приятели, ще имат положителен ефект върху личните ви отношения. Сега техните съвети могат да бъдат много подходящи и ще помогнат за решаването на съществуващите проблеми. Това време е чудесно и за вземане на отговорни, смели и волеви решения, които могат да променят настоящия и бъдещия ви живот.

♎️ ВЕЗНИ

Първата половина на седмицата за типичните представители на зодия Везни, ще бъде чудесно време за работа. Сега в кариерата ви може да се появят нови перспективи, които лесно може да реализирате, ако намерите общ език с колегите и бъдете по-внимателни към изпълнението на задълженията си. Времето също е благоприятно за изграждане на взаимоотношенията със служители на работното място, ръководството и подчинени. Струва си да поемете инициатива както в личните, така и в бизнес отношенията през втората половина на седмицата. Сега по-нататъшните перспективи за тяхното развитие, ще зависят от вас. С правилните действия от ваша страна, ви очаква успешно продължение на запознанство. Втората половина на седмицата е подходящо време за грижи за вашето здраве, лечение или профилактика. През почивните дни, обърнете внимание на децата, ако имате такива. Отидете някъде заедно или направете нещо креативно със собствените си ръце.

♏️ СКОРПИОН

Успехът ще ви съпътства през първата половина на седмицата. Ще може да видите много нови перспективи и да използвате обстоятелствата в своя полза. В началото на седмицата ви очакват успехи в творчеството, спорта и различни изследвания. Това време ще се окаже добро както за преподаване, така и за учене. Нещата в личния ви живот ще започнат да се подобряват през втората половина на седмицата. Необвързаните могат да започнат платонична, но много обещаваща връзка. В съществуващите съюзи доверието и разбирателството ще нараства. Отделете време за любимия човек. Ако сте скарани, периода е чудесен за помирение. Ако е възможно, отидете на почивка заедно. Но не забравяйте и за близките роднини - в края на седмицата, ще се нуждаете от тяхната помощ. Втората половина на седмицата е добра за интензивно лечение и борба със сериозни заболявания, благоприятни ще са плановите операции.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, благоприятства въпроси, свързани с безопасността на вашия дом. Също ще може да решите и всякакви други въпроси, свързани с недвижими имоти, например получаване или изплащане на ипотечен кредит, наследство. Всичко, свързано със застраховането на вашия имот, също може да бъде успешно разрешено през първата половина на седмицата. В личния живот бъдете честни с близките. Опитайте се да поддържате в дома си хармония. Повече романтика ви очаква, през втората половина на седмицата. По това време са възможни интересни срещи, които могат да прераснат в бъдеще в сериозни отношения. Съществуващите връзки, ще станат по-динамични. През втората половина на седмицата е възможно и успешно разрешаване на въпроси, свързани със съдебни спорове, свързани с издръжка, наследство, недвижими имоти.

♑️ КОЗИРОГ

Първата половина на тази седмица за представителите на зодия Козирог, ще бъде благоприятно време за комуникации и малки пътувания. Разговорите сега ще се окажат конструктивни, независимо дали провеждате бизнес преговори или общувате с близките хора. Всички разногласия ще могат да бъдат решени, а пред вас ще се отворят нови перспективи за сътрудничество и развитие. Елиминирайте суматохата, останете за малко у дома, отдайте се на мечти, медитирайте. Отделете време за себе си и любимия и забравете за грижите и проблемите. Втората половина на седмицата е много подходяща за решаване на ежедневни проблеми. През това време може да планирате общо почистване или дребни домакински ремонти. Ще имате достатъчно енергия, желание и време да свършите всичко През почивните дни са възможни малки покупки. Натрупайте сили и да получете тласък за следващата седмица.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Ще може да решите финансовите си проблеми доста успешно, през първата половина на тази седмица. Възможно е също така да се появят нови перспективи в работата: може би заплатата ви ще бъде повишена или ще намерите друга работа при по-благоприятни условия. Ако през този период получите предложения, задължително ги разгледайте. Периода също е добър за дистанционна работа. Това ще ви позволи да генерирате някои добри допълнителни доходи. Втората половина на седмицата е чудесна за флиртове и запознанства с нови хора. Сега вашата привлекателност се увеличава и може да поемете инициативата при създаването на нови отношения. Това състояние на нещата може да доведе до романтични срещи, начало на нова любовна връзка. През втората половина на седмицата може да помислите как да направите живота си по-здравословен. Може да опитате нови диети, тъй като сега те ще бъдат много ефективни.

♓️ РИБИ

В началото на седмицата само изграждането на правилни отношения с родителите, ще ви помогне да постигнете целите си. В крайна сметка те ви обичат безкрайно и винаги са готови да помогнат. През този период също ще може максимално да се възползвате от вашата креативност. Всяка ваша инициатива може да доведе до началото на интересни и жизнеспособни проекти. Времето също е благоприятно за спорт, творчество, комуникация с децата, участие в конкурси и състезания. През втората половина на седмицата, ще може успешно да решите финансовите проблеми, да направите големи нужни покупки или сделка с недвижим имот. Не е изключено да получите подаръци от близките. Това време също е благоприятно за грижи за външния вид, романтика, срещи. В края на седмицата обърнете внимание на своето здраве.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук