Седмичен хороскоп за 5 юли - 11 юли

492 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Началото на седмицата за представителите на зодия Овен, ще премине на романтична вълна. Ако имате любим човек, тогава връзката с него ще се развива хармонично и ще получите много приятни преживявания от прекараното време заедно. Тези дни също са идеални за търсене на работа и ходене по интервюта, а също така може неочаквано да намерите много интересни начини за допълнителна работа на непълен работен ден или на свободна практика. От средата на седмицата обаче са възможни разногласия. Конфликти могат да възникнат в интимната сфера и при обсъждане на финансовата страна във вашата връзка. По това време е възможно, без да осъзнавате, да дадете на половинката си повод за ревност. За да избегнете това, се старайте да избягвате дори безобидните флиртове. През втората половина на седмицата при семейните, неразбирателствата относно възпитанието на децата могат да се засилят. През уикенда може да се наложи да се справите с проблем, свързан с недвижим имот. Периода също не е подходящ за сауни и спа процедури - тялото ви може да реагира не адекватно.

♉️ ТЕЛЕЦ

На представителите на зодия Телец в началото на седмицата се препоръчва, да прекарват повече време вкъщи в общуване с близките. Може би ще ви дойдат на гости приятели, комуникацията с които ще донесе много положителни емоции. Средата на периода ще бъде благоприятен за финансови транзакции, делови контакти и бизнес. Безработните ще получи добри резултати от интервюта и ще изберат най-подходящата работа за тях. През втората половина на седмицата не са изключени неприятни слухове за вас или някой ваш близък. Може би ще откриете, че някой от приятелите ви, участва в разпространението на тази клюки, което ще доведе до влошаване на отношенията с него. Добре е през този период да се въздържате от нови запознанства, особено в интернет: сега има голям риск да срещнете недоброжелатели.

♊️ БЛИЗНАЦИ

В началото на седмицата представителите на зодия Близнаци могат да бъдат поканени от приятели на развлекателно пътуване извън града или просто сред природата. Отдайте се на удоволствието да си прекарате добре с близките хора. Това време е идеално за промяна, започване на сериозна връзка и собствен бизнес. През цялата седмица ще може плавно да увеличавате своите финансови ресурси. Най-вероятно ще ви се отворят нови възможности за увеличаване нивото на доходите. Сега е важно да си поставите правилната цел и методично да се придвижвате към постигането й. Периода не е благоприятен за големи покупки. В средата на седмицата може да се сблъскате със затруднения в обучението, особено когато се опитвате да приложите наученото на практика. Ако проявите старание и търпение, ще се справите успешно с поставените задачи. През почивните дни са възможни нови запознанства и дори краткосрочни романтични връзки.

♋️ РАК

Тази седмица ще донесе много изненади на представителите на зодия Рак, но те ще бъдат предимно приятни. В началото на седмицата е препоръчително да посетите модни центрове и да актуализирате гардероба си. През този период, ще може да закупите точно онези неща, които от дълго време сте търсели. Също така е подходящ момент за закупуване на модни бижута. Средата на седмицата е неблагоприятна за участие в хазартни игри: рискувате да се увлечете и да загубите много пари. В романтичните отношения са възможни кавги за пари или подаръци, но е малко вероятно те да повлияят силно на чувствата ви с партньора. През втората половина на седмицата се препоръчва, да откажете от посещение на салон за красота. Сега не е най-подходящият момент за промяна на външния вид.

♌️ ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв в началото на седмицата, ще изглеждат много по-ярки и привлекателни. Сега ще може да посетите салони за красота, да промените стила си на обличане и прическата. В резултат вниманието към вас от страна на другите, ще се увеличи значително. Този период обещава много комуникация и нови срещи, затова е препоръчително да присъствате на всякакви събития, за да разширите кръга си от приятели и познати. В средата на седмицата е възможно пътуване, включително туристическо. Също така времето е подходящо за учене. Втората половина на седмицата може да е свързана с някакъв вид ограничаващи влияния, които ще ви затруднят да реализирате намеренията си. На първо място, това може да се дължи на влошаване на здравето. Бъдете по-внимателни, когато приемате лекарства. Продукти с лошо качество могат да причинят нежелани странични ефекти.

♍️ ДЕВА

Представителите на зодия Дева в началото на седмицата, ще имат достъп до важна информация, която преди това е била пазена в тайна. Може би вашият интерес към всичко тайнствено ще се увеличи. Това е подходящо време за духовни практики, изучаване на езотерична литература, четене на детективски романи. През този период също са възможни тайни любовни срещи. В средата на седмицата трябва да избягвате конфликти и разногласия на работното място. През тези дни са възможни проблеми във връзка с бизнеса. Общуването с колеги няма да носи очакваният резултат, а опитите за натиск ще завършат с неуспех. Бъдете също по-внимателни на пътя, особено когато шофирате. Не забравяйте, че нарушенията на движението могат да доведат до сериозни наказания. Втората половина на седмицата най-вероятно, ще бъде свързана с неочаквани промени в плановете ви. Това не трябва да се приема като отрицателен фактор. Старите планове ще бъдат заменени с нови, което ще доведе до нови постижения.

♎️ ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни в началото на седмицата, могат да очакват най-различни приятни сюрпризи. Възможно е да спечелите награда или на работа да получите премия, бонус. Също така това време обещава хармония в личните и приятелските отношения. В процес на комуникация във форуми или социални мрежи, може да намерите нови приятели. През този период също е препоръчително да се съсредоточите върху професионалната сфера. Тези дни са изключително благоприятни за демонстриране на способностите ви, за посещение на интервюта и търсене на допълнителни начини за печелене на пари. Ако заемате активна социална позиция, тогава през този период може да бъдете поканени да се присъедините към обществена организация или политическа партия. През втората половина на седмицата може да възникнат препятствия по пътя към целите ви. Може би вашите съмнения относно целесъобразността на определени действия, ще забавят придвижването ви напред. Погрижете се също за здравето си: рискът от развитие на инфекциозни заболявания сега се увеличава.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион в началото на седмицата, могат да получат предложение за по-висока позиция. Възможно е за това, положително влияние да окаже жена, като ви осигури подкрепа. Във всеки случай, в тези дни авторитета ви може да нарасне значително. Използвайте това време, за да укрепите социалните и професионалните си позиции. Втората половина на седмицата е благоприятна за пътуване и учене. Възможно е да се запознаете с някой, който да ви научи на много неща. Периодът също е добър за възстановяване на душевното равновесие. Препоръчително е да прекарате тези дни в спокойна и комфортна обстановка. Краят на седмицата ще ви зарадва с приятни събития, както на личния фронт, така и в професионалната сфера. В семейните отношения ревността може да се увеличи и да се появят подозрения за измяна. Неделята ще бъде трудна за общуване с другите, препоръчително е да сдържате гнева и недоволството си, за да избегнете кавги.

♐️ СТРЕЛЕЦ

За представителите на зодия Стрелец началото на седмицата е благоприятно време за туристически пътувания, за запознанство с културните особености на други страни и народи. През този период не са изключени краткосрочни курортни романи, които ще изпълнят живота ви с ярки впечатления. Това е подходящ момент за неформално обучение, насочено към развитие на вашата креативност. В средата на седмицата се въздържайте от започване на съдебни битки и подаване на искове в съда. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с проблеми свързани с ремонт на жилището и високи финансови разходи. Опитът да получите кредит, може да бъде неуспешен. Междувременно при много от семейните през този период, е възможно увеличение на финансовите доходи, в резултат на успешната дейност на партньора. През почивните дни може да планирате всякакви събития, било то делови или свързани със свободното време, всички те ще бъдат успешни.

♑️ КОЗИРОГ

Тази седмица обещава на необвързаните представители на зодия Козирог, много интересни и обещаващи запознанства и като цяло периода ще носи радост и положителни емоции. Ако на дневен ред е уреждането на въпроси, свързани с наследство, тогава е най-добре да започнете да ги решавате в самото начало на седмицата. В тези дни ще може да постигнете компромис със своите роднини. Също така времето е подходящо за благоустройство на жилището: например може да направите козметичен ремонт или да пренаредите мебелите. Втората половина на седмицата може да бъде свързана, с постепенно подобряване на брачните отношения. Възможно е вашият партньор да постигне значителни успехи в работата, което ще спомогне за укрепване на отношенията. Същевременно през този период е възможно да получите невярна информация, както и да чуете неприятни слухове за вас или вашите близки. Последният ден от седмицата ще носи душевно спокойствие, затова най-добре го прекарайте с близките или посетете роднини.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Първата половина на седмицата за семейните представители на зодия Водолей, ще премине в атмосфера на любов и хармония. Ще може лесно да постигнете компромис по най-трудните въпроси, благодарение на вашата конструктивна позиция и отстъпчивостта на вашия партньор. Необвързаните през този период, ще имат шанс за нови запознанства и дори могат да започнат романтични отношения. Съдбовната среща може да се случи, на улицата, в градския транспорт, както и на всяко друго оживено място. През втората половина на седмицата се въздържайте от употребата на алкохол, а също така обърнете внимание на качеството на храната, която купувате. През този период вероятността от отравяне с храна и алкохол се увеличава, поради факта, че тялото ви ще бъде много чувствително към всякакви дразнители. В последният ден от седмицата са възможни чести спорове и кавги, старайте се да сдържате емоциите си, в противен случай няма да успеете да избегнете конфликтите.

♓️ РИБИ

Началото на тази седмица обещава на представителите на зодия Риби висока работоспособност и ефективност. През този период ще може да се запознаете с много нови хора, които по-късно ще се окажат полезни за вашата работа или кариера. Ако отдавна мечтаете да имате коте, кученце или друг домашен любимец у дома, най-добре отидете в зоомагазина в началото на седмицата. По това време няма да сгрешите с избора на животно. Също така, нуждата ви да се грижите за някого, ще се увеличава. Ще може да покажете своите качества, в домакинската работа, както и при решаване на битови въпроси. Втората половина на седмицата може да е свързана с усилване на чувствата в романтичните отношения, но емоциите не винаги ще бъдат положителни. Сега могат да се усилят собственическите инстинкти, което да доведе до чувство на ревност към любимия човек. Необвързаните в края на седмицата, могат да очакват големи успехи на личния фронт, вероятни са запознанства и флиртове.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук