Седмичен хороскоп за 7 юни - 13 юни

678 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - Тази седмица ще премине доста добре, за представителите на зодия Овен. Може да подобрите финансовото си състояние, да увеличите доходите си и да зарадвате себе си и семейството с нови покупки. Това е чудесно време за решаване на материални и финансови въпроси, както и подобряване нивото на професионалните ви умения. Вашата практичност и проницателност нарастват, ще може да изчислите правилно действията си няколко стъпки напред и да постигнете максимална ефективност. Семейните отношения, ще са приятелски и ще се основават на взаимно уважение и грижи. Ако имате крайградски парцел, лятна вила, опитайте се да прекарате повече време там. Работата на открито върху земята, съчетано с релакс и общуване със съседите, ще има благоприятен ефект върху цялостното ви здраве и настроение. Може да започнете да правите ремонт у дома или на вилата заедно с членове на семейството. Подобна работа ще бъде извършена дружно и бързо. Интелектуалните ви способности, ще бъде над средното през цялата седмица. Учението ще бъде успешно. Кратките пътувания и запознанства, ще се развиват добре. Времето е благоприятно за големи покупки за себе си и дома.

ТЕЛЕЦ - Представителите на зодия Телец тази седмица, ще има всички основания да бъдат доволни от живота и себе си. В отношенията с другите ще появят най-добрите черти на характера си: доброта, спокойствие и практичност. Най-успешните направления през този период са - контактите и новите запознанства. Особеността на тази седмица е, че може да действате като инициатор на всяко начинание, с увереност че вашите усилия ще бъдат подкрепени от другите. Вашите приятели и познати, ще покажат готовност и желание да помагат. Затова е добре тази седмица, да действате възможно най-активно, да приложите намеренията си на практика и тогава ще успеете. Ако е необходимо, ще може лесно да се договорите с хората, които ви интересуват, дори ако те са надарени с власт и влияние. Това е чудесен момент за бързо напредване в обучението. Ще сте в състояние не само бързо да придобиете нови знания, но и да установите приятелски отношения с учителите, което също е важно. Опитайте се да използвате този период за личностно развитие, разширяване на кръгозора и придобиване на самочувствие.

БЛИЗНАЦИ - Препоръчително е представителите на зодия Близнаци тази седмица, да водят спокоен и уединен начин на живот. Ще се интересувате не само от материалното благополучие, но и от душевното равновесие. Пари ще получите относително лесно и няма да ви е трудно да увеличите доходите си. Отложете сроковете за завършване на работата за по-късен етап и не планирайте други дейности, които включват стресиращ ритъм на живот. Сега е много по-полезно да се носите по течението на събитията, да се отпуснете, починете и помечтаете. Добре е да прекарате това време в удобно уединение, в някой санаториум или на село, далеч от суматохата на цивилизацията. Добре е да се съсредоточите върху изучаването на психологическата литература. Сега ще може по-добре да разбирате скритите мотиви в поведението на другите хора и това ще ви позволи да действате по-ефективно. Избягвайте да попадате в стресови ситуации, фокусирайте се върху намирането на спокойствие. Духовните практики като йога, чигонг, молитва, медитация могат да ви помогнат в това. Седмицата е благоприятна за диети и всякакви уелнес процедури. Тялото ви добре ще реагира на нискокалорична диета и безпроблемно, ще се отървете от наднорменото тегло.

РАК - Представителите на зодия Рак тази седмица може да почувстват, че са на прага на нов, по-оптимистичен период в живота. Вътрешният оптимизъм, съчетан с подкрепата на приятели, може да бъде основата за реално започване на положителна промяна. Опитайте се да не зацикляте на миналото и мислите за бъдещето. Вашата прозорливост се увеличава, ще може да предвиждате събитията, като предварително ще усещате тяхното настъпване. Слушайте вашата интуиция, това ще ви помогне да избегнете грешки и опасности. Положителната роля на приятелските отношения нараства. Може да обсъдите всеки сложен проблем с приятелите си и да намерите най-доброто решение. В допълнение към тази подкрепа, ще ви помагат и влиятелни покровители, но без да се афишират. Колкото по-активно започнете да действате, толкова повече подкрепа в крайна сметка ще получите и ще разширите вашият кръг от съмишленици. Сега ще имате възможност да се запознаете с хора, които се интересуват от същите проблеми като вас. Интересът ви към общественополезен труд може да се увеличи и следователно да се присъедините към доброволческо или социално движение. Вашата популярност и авторитет сред другите ще се укрепят. Ще може да покажете лидерските си качества и да поведете хората.

ЛЪВ - Тази седмица на представителите на зодия Лъв се препоръчва, по-смело и упорито да защитават своите интереси и смело да вървят към целите си. Периода ще премине на оптимистична вълна. Това до голяма степен ще се дължи на появата на влиятелен покровител, благодарение на който, ще може да постигнете целите си много по-успешно. Възможно е да успеете да надскочите границите си и да постигнете невероятен успех. Ако имате някаква сериозна житейска цел, тогава е добре да насочите на максимум усилията си към нейното постигане. В този случай ще получите такава мощна подкрепа, че има голям шанс да постигнете заветната си цел. Освен това е подходящо време за разследвания, търсене на отговори на вълнуващи ви въпроси. Това може да се отнася както за някои факти, така и за опит да разберете себе си, своето предназначение. Борбата с психологическите комплекси ще бъде успешна. Тези, които страдат от някакви фобии, могат да идентифицират причините за своите страхове и да се отърват от тях. Може да участвате в конкурси, състезания, кастинги - има реален шанс да спечелите награди. Специалната особеност на тази седмица е, възможността да подобрите своя професионален и социален статус в резултат на вашето открито и смело поведение.

ДЕВА - На представителите на зодия Дева тази седмица се препоръчва, да гледат напред в бъдещето и да се опитат да разширят сферите на своите интереси. Откриват се отлични перспективи за вашето лично развитие. По това време е добре да започнете обучение в университет или специализирани курсове. Вашите интелектуални способности и жажда за знания ще се засилват. Студентите ще могат да усвоят голямо количество информация за кратко време. В живота постоянно трябва да учите нещо и тази седмица, ще бъдете особено добри в това. Старайте се да бъдете в центъра на общуването, като използвате всякакви възможни средства за комуникация, от които интернет може да бъде най-полезен. С достатъчна лична активност и желание да научите нещо ново, може да си създадете нов приятелски кръг. Това се отнася както за простото човешко приятелство, така и за установяване на романтични отношения. Може да срещнете хора, които в една или друга степен, ще сте склонни да възприемате като ваши учители и ментори. Всички правни проблеми, ще се решават успешно. Може да подавате искове, да излизате с предложения за сключване на приятелско споразумение с опонентите в спорове за собственост.

ВЕЗНИ - Представителите на зодия Везни тази седмица, може да се наложи да внесат корекции в поведението си, за да направят дейностите си по-ефективни. За да може да постигнете нещо наистина голямо, трябва да умеете да рискувате и да не се страхувате от промяната. Сега това правило, ще е актуално за вас. Особеността на настоящия момент е да заемете ясна и твърда позиция по съществено важни въпроси. Тези които имат силни амбиции, може да се наложи да вземат решения и да заявят открито за тях. В този случай има шанс да постигнете целите си или поне да се приближите на крачка до тях. Това е чудесно време за екстремен вид туризъм и отдих, свързан с получаване на остри впечатления. Алпинизъм, гмуркане, състезания с мотоциклети и автомобили, спелеология, лов на диви животни, участие в спортни прояви: всичко това може да съответства на вашите желания. Колкото повече адреналин в кръвта, толкова по-добро ще се чувствате. Подобряването на финансовото състояние, може да се превърне във важен положителен фактор. Възможно е да получите голяма сума пари в банковата си сметка. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Не пропускайте превантивните медицински прегледи и лечебни процедури. Здравословният начин на живот е не само желателен, но и необходим.

СКОРПИОН - За представителите на зодия Скорпион настъпва чудесно време да изграждане на отношения и драстични положителни промени в партньорството. Тези от вас, които имат романтична връзка от дълго време и чакат любимия човек да им направи предложение за брак, най-накрая ще чуят заветните думи от партньора. Някои необичайни и нестандартни обстоятелства, могат да подтикнат двойката ви към това. Краят на седмицата е много благоприятно време за сключване на официален брак, църковна сватба, обявяване на годеж. Ако темата за брака не е от значение за вас, може да бъдете поканени като гости на тържество по случай сватба или годишнина. Не отказвайте такива покани, ще си прекарате чудесно. Това е подходящ момент да подобрите отношенията си както в семейството, така и с деловите партньори. По отношение на бизнес партньорството, опитайте се юридически да оформите и узаконите тези споразумения, които са действали на основа устно споразумение. В личното партньорство може да почувствате, че отношенията ви са станали много по-топли и меки.

СТРЕЛЕЦ - За представителите на зодия Стрелец времето е благоприятно за медицински и превантивни мерки, насочени към подобряване на здравето. Сега тялото ви е в енергиен възход и ще имате достатъчно сила, за да се справи с всякакви болести. Използвайте тези дни, да се отървете от вредните навици, особено ако те са противопоказни за вашето здраве. Поредният ви опит да се отървете от тях този път, може да приключи успешно. Борбата за по-добро здраве може да водите и чрез преминаване към по-рационално ежедневие и здравословен начин на живот като цяло. Ако по-рано сте разбирали това, но ви е мързяло да промените нещо, сега ще почувствате, че грижата за здравето, ви доставя удоволствие. Добре е да започнете да посещавате фитнес или плувен басейн. Правилният ежедневен режим, здравословния начин на живот, всекидневният спорт, закаляването - всичко това ще ви помогне да се почувствате удовлетворени от живота и да подобрите семейните си отношения. Ще може успешно да се справите на основното си работно място и да внесете перфектен ред у дома. Стремежът към рационално управление на времето, ще е типичен за вашето поведение в тези дни. В партньорството има смисъл да се върнете още веднъж към някои от проблемите и да ги обсъдите спокойно.

КОЗИРОГ - Любов и творчество това е, от което ще се нуждаят представителите на зодия Козирог тази седмица. Може да почувствате желание да направите нещо, практично и полезно за любимия човек. За необвързаните това е чудесно време за нови романтични запознанства, които бързо могат да прераснат в сериозно партньорство с перспектива за брак. Тези, които имат романтични отношения от дълго време, може да направят крачка към официално оформление на връзката си. Възможно е да ви направят предложение за брак и това да стане причина за годеж или сватба. Влюбените двойки, които са решили да сключат брак, могат да планират сватбено тържество точно тази седмица - всичко ще бъде успешно. Отношенията на семейните, ще стават все по-силни и надеждни. Добре е да посетите съвместно развлекателни събития, клубове, театър, кино. Комуникацията с децата ще ви радва. Любителите на техниката, ще могат да поправят домакинските уреди и да направят нещо със собствените си ръце.

ВОДОЛЕЙ - Разкрасяването на дома, ще е най-успешната дейност за представителите на зодия Водолей тази седмица. И тези успехи, ще се основават на хармоничния психологически климат във вашето семейство. Отношенията с родителите и близките роднини, ще се развиват градивно. Членовете на семейството ще покажат готовност за съвместно решаване на битовите въпроси. Например може да планирате малък ремонт в една от стаите на апартамента. С предварителна подготовка всичко ще мине бързо и ефективно. Успешно ще върви съвместната работа в градината на вилата или селската къща. Необходимо е да правите нещата със съгласието на всички, заедно и дружно да се заемете с домакинските задължения. Така ще може да свършите нещата няколко пъти по-бързо. В края на седмицата може да планирате покупката на домашен любимец: коте или кученце. Подобна покупка определено ще зарадва членовете на семейството и особено вашите деца. Възможни са финансови постъпления, благодарение на които ще имате възможност да закупите домакински уреди за дома.

РИБИ - Представителите на зодия Рибите тази седмица, ще получат много положителни емоции, при общуване с хората около тях. Това до голяма степен ще се дължи на факта, че самите ще бъдете склонни да се отнасяте към хората тактично и учтиво. Ще се интересувате от всичко ново, необичайно, с което досега не сте се сблъсквали. Ще се активират контактите с приятели, познати и хора включени във вашия кръг на комуникация. Може би те ще се обръщат към вас за помощ и вие ще участвате в решаването на проблеми, които нямат пряко отношение към вас. Това време ще бъде много плодотворно за креативните, които се стремят да се реализират в някакъв нов бизнес. Затова се препоръчва да сте отворени към нови хоризонти и да не се страхувате да поемате нови дела. Това е подходящо време за развлекателни пътувания в страната или извън града на пикник. Опитайте се, да сте в крак с всички новини и да поддържате приятелски отношения с всички, които попадат във вашето зрително поле. Това може да ви помогне в решаването на личните проблеми. Романтичните отношения, ще се развиват успешно. Чувствата ви към любимия, ще се засилят. Освен това е подходящо време за забавления. Ако ви бъде предложена почивка в селска къща, задължително се съгласете - ще си прекарате добре. Укрепвайки интелектуалните си способности, ще успеете в бизнеса и ученето.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук