Седмичен хороскоп за 8 - 14 ноември

591 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Тази седмица представителите на зодия Овен, трябва да забавят темпото и да се отдадат на предимно спокоен и тих начин на живот. Сега трябва да си починете от ежедневното бързане. В идеалния случай, ако може си вземете отпуска за една седмица и отидете в някъкъв център за отдих. Най-добре ще е на село или на вилата, по-близо до природата. Животът в уединение има свои собствени предимства, които сега може напълно да оцените. Също така периода е подходящ за уединено практикуване на духовни практики, насочени към самоусъвършенстване и намиране на хармония между тялото и душата. Външните обстоятелства ще са благоприятни по отношение на семейния живот. Вие и вашите близки няма да имате сериозни противоречия и всички актуални проблеми лесно и бурзо ще намерят своето решение. Възможно е да се окажете недоволни от начина на подреждане на вашият дом и това да ви накара да експериментирате с пренареждане на мебелите. Опитайте се обаче да не се доверявате на случайни хора. Поверителното общуване със случайни познати, може да доведе до проблеми по-късно.

♉️ ТЕЛЕЦ

За представителите на зодия Телец тази седмица, много положителни събития ще се случват от само себе си, без никакви специални усилия от ваша страна. Опитайте се да се доверите повече на обстоятелствата в живота и се носете свободно по течението. В резултат, всичко ще се окаже само по себе си, точно така, както ви е необходимо. Само ще трябва от време на врмеме да приемете или отхвърляте предложените възможности. Също така тази седмица може да имате засилена комуникация с приятели и познати и това ще бъде полезно и приятно. Работата с информация и контактите е това, където ще сте особено силни в момента. Потърсете хора, които се интересуват от същите проблеми като вас. Заобиколете се със съмишленици и приятели, така ще се чувствате много по-уверено и комфортно. Проблемната тема на седмицата, може да стане нестабилната финансова ситуация. Възможно е изведнъж да имате спешна нужда от пари за спешни разходи. Следователно ще ви бъде трудно да балансирате бюджетните си възможности. Въздържайте се от мечти и планове и бъдете по-активни.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, могат да бъдат обхванати от редица съмнения. Може би това ще се дължи на неуспех в опита да постигнете бърз резултат и следователно самочувствието ви ще страда. Препоръчително е през този период да намалите инициативите си, доколкото е възможно. Проблема е, че сега ще бъдете склонни към изключително независимо и свободолюбиво поведение. В това няма нищо лошо. Но трябва да спазвате пропорция и да сте готови за самоограничаване, когато вашето желание за независимо поведение започне да засяга другите хора. И е много важно да не се заблуждавате за възможностите си, съизмерявайте ги правилно с вашите желания. В същото време това е подходящ момент за развитие в кариерата и увеличаване на финансите. Без да предприемате някакви инициативи, всичко може да се случи сякаш само по себе си. Може да получите увеличение на заплатата или бонус на основната си работа. Друга възможност е да получите предложение за заемане на по-висока статутна позиция с широк кръг от отговорности.

♋️ РАК

Представителите на зодия Рак тази седмица, могат да бъдат привлечени от въпроси, свързани с учението, образованието и личностното развитие. Може би юридическата грамотност и познаването на законите ще са от значение за вас. Например, може да се сблъскате със ситуация на несправедливост или нарушения на закона и да искате да изясните съществуващите законови правила. Това може да потрябва както на вас лично, така и на някой от вашите роднини, на които може доброволно да помогнете. За необвързаните е възможно романтично виртуално запознанство. Ако търсите любовта, чрез сайтове за запознанства или в социалните мрежи, тогава може да срещнете някой, който да докосне сърцето ви. Романтичните отношения започнали в мрежата, имат перспектива да прераснат в реална връзка в живота. Обаче ако правите планове за туристическо пътуване, те могат да бъдат осуетени. Бъдете готови за неочаквани сюрпризи, докато се подготвяте за пътуването. Възможни са трудности с документите, критични закъснения или отказ за издаване на някои документи, например отказ за получаване на виза. Някои от плановете ви по странно стечение на обстоятелствата могат да бъдат зачеркнати, отменени.

♌️ ЛЪВ

За представителите на зодия Лъв тази седмица, се оформя като много нестабилно време. Внезапно могат да възникнат неочаквани инциденти с неприятен характер. Например, има повишена вероятност за домашни наранявания и увреждане на здравето, особено при използването на битова химия. Внимавайте при работа с електрическо оборудване. Вероятността от развитие на възпалителни процеси и настинки се увеличава. Вземете превантивни мерки. Използвайте енергията си по-икономично - физическото претоварване може да доведе до отслабване на имунната система. В същото време интересът ви към всичко тайнствено и загадъчно може да се увеличи. Ще имате възможност да разследвате и разберете някаква информация, която е скрита от вас. Подходящо време също за духовна практика и обучение в затворени групи. Така че може да напреднете в изучаването на практики като йога, автогенно обучение, медитация и мантри с цел самоусъвършенстване и развитие на вътрешните резерви на вашето тяло. Всичко, което се изисква, е спокойна и мъдра реакция на случващото се около вас.

♍️ ДЕВА

За семейните представители на зодия Дева, седмицата ще бъде изключително благоприятна. Във вашите отношения сега ще присъства специална хармония, лоялност и романтизъм. Ако сте били скарани, то сега е моментът да възстановите добрите отношения. Може би поведението на вашият партньор ще се промени, той може да осъзнае грешките си и да предприеме стъпки, да ги поправи. Любимият човек може да ви изненада с приятни сюрпризи и да се държи по-отговорно и толерантно. Освен това в партньорството може да възникне някаква нова перспектива, която да вдъхнови и двама ви. Опитайте се да бъдете мили към вашият партньор, дори ако не сте доволни от връзката. Подходящо време за съвместно прекарване на времето. Не се отказвайте да присъствате на приятелски партита, добавете елемент на разнообразие във вашето партньорство. Бъдете готови обаче за факта, че сега не винаги ще е възможно да постигнете целите си. Външните обстоятелства могат да попречат на това.

♎️ ВЕЗНИ

За представителите на зодия Везни тази седмица, ще бъде много важно преди всичко да се справят с текущите дела. Факт е, че желанието ви за въвеждане на порядък ще се увеличи и може да започнете интензивно да възстановявате реда в пространството около вас. Работата ще ви спори, тъй като ще се захващате с всяка задача с желание и любов. Също така, по това време, психологическият климат във вашия трудов колектив ще се подобри, което ще направи условията на труд по-комфортни. Възможно е внезапно повишение. Средата на седмицата е благоприятна за купуване на домашни любимци, както и храна и всякакви съоръжения за тяхното отглеждане. Не забравяйте обаче за здравето си. Сега има голяма вероятност от заразяване с грип и други инфекции. Също така, бъдете придирчиви и умерени в диетата си. Ако проблемът с наднорменото тегло не ви е чужд, опитайте се поне малко да се контролирате. В противен случай повишеният апетит ще надари тялото ви с няколко килограма наднормено тегло, с което впоследствие ще водите дълга и упорита борба.

♏️ СКОРПИОН

За представителите на зодия Скорпион тази седмица на първо място ще бъдат любовта и творчеството. За да оцените напълно положителния потенциал на тези дни, трябва да имате възможно повече свободно време. Ако вече имате любовна връзка, тогава чувствата ви ще се усилят значително, което ще доведе до много приятни преживявания. Това е подходящо време за любовни срещи, участие в развлекателни събития, посещение на места за културен отдих заедно с любимия човек. В любовните отношения обаче бъдете изключително тактични и внимателни, тъй като е възможно възникване на неочаквани конфликти. Не се опитвайте да налагате нещо на любимия човек - това може да провокира внезапна раздяла. Това важи особено за интимната страна на връзката ви. Увеличените ви интимни нужди не винаги означават, че любимият човек ще има същите желания. На тази основа проявата на ревност може да се увеличи. Необвързаните ще имат шанс да опознаят представител на противоположния пол и да започнат нова романтична история. Подходящо време за пътуване и общуване с близките хора.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец ги очаква трудна седмица, по отношение на поддържането на отношенията в семейството и партньорствата. Конфликтни ситуации могат да възникнат внезапно. Вероятността се увеличава още повече, ако няколко поколения съжителстват във вашето семейство: например живеете в един апартамент с родителите, както и с баба и дядо. Може да очаквате класически противоречия между поколенията, в стил конфликт „бащи и деца“. Опитайте се да оставате у дома по-рядко и по-често се уединявайте насаме със себе си. В брачните отношения през този период могат да възникнат ревност и недоверие. Съсредоточете усилията си в по-положителна посока, свързана с подобряването на дома. Разбира се, трябва да имате достатъчно свободно време за това. Също така сега е подходящ момент да украсите дома си. Ако искате да закупите нови предмети или друга красива мебел, може да го направите в пълно съгласие и подкрепа с членовете на семейството, те ще одобрят вашия избор и намерения. Освен това финансовото състояние в семейството може да се подобри. Големите покупки могат да бъдат взети с кредит. Добър момент за ипотечен заем.

♑️ КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог ги очаква една много противоречива седмица. Повечето от събитията ще се въртят около контактите с роднини, познати, съседи. Може би ще се замесите в чужди дела и конфликти, но няма да успеете положително да повлияете на ситуацията. Затова се опитайте да се занимавате само със собствените си дела. В противен случай отношенията ви с някой от вашите роднини, приятели или съседи могат да се влошат. Бъдете по-внимателни и към своето здраве. Изключително важно е да не допускате преохлаждане на организма. Това може да доведе до възпалителни процеси в дихателната система. Много от вас ще успеят в бизнеса и в осъществяването на нови връзки, но при условие че тези контакти са свързани с вашите партньорски отношения. Семейните представители на знака навлизат в оптимистичен период. Ако е необходимо, сега може да обсъдите най-трудни разногласия във вашата връзка и да стигнете до компромис. А необвързаните могат неочаквано да срещнат бъдещата си „половинка“ на улицата, в кафене или в градския транспорт.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Представителите на зодия Водолей тази седмица, активно ще се заемат с решаването на материални и финансови въпроси. Що се отнася до личния живот, той ще остане на заден план или косвено ще е свързан с темата за финансите. През този период се старайте да не обсъждате с любимия човек бюджета си и кой и за какво харчи пари. Купуването на подаръци за вашият партньор, също не е добра идея. Обсъждането на материални проблеми, може да доведе до разногласия. Въпреки това, като цяло времето е благоприятно от материална и финансова гледна точка. Ще проявите практичност в областта на финансовото планиране и управлението на парите. Нито един лев от вашия бюджет няма да бъде напразно пропилян. Благодарение на вашето умение стратегически да виждате предстоящите материални проблеми, може да започнете да спестявате пари, като резерв или за някаква голяма покупка в бъдеще. Единственото нещо от което трябва да се пазите, е свързано с хазартните игри. Избягвайте игрални клубове, лотарии и не посещавайте сайтове с онлайн казина. В противен случай рискувате да загубите голяма сума пари.

♓️ РИБИ

Представителите на зодия Риби тази седмица, ще могат сами да оформят събитията и да влияят на външните обстоятелства. Ако отдавна искате да се занимавате с нещо, което ви вдъхновява и очарова и за което забравяте за всичко, сега е дошъл моментът за хоби и творчество. Това може да бъде всякакво увлечение, спорт, колекционерство, компютърна игра - т.е. всичко, което бихте искали да правите, но никога не сте имали достатъчно време. Може също така да пожелаете да промените имиджа си и да експериментирате с външния си вид. Това особено важи за дамите. Възможно е това да се дължи на подсъзнателно желание да изненадате или шокирате другите. Като цяло тези експерименти с външния вид, ще бъдат успешни. Темата за отношенията в семейството, може да бъде стресираща. Вероятно ще бъдете категорично настроени към всякаква намеса в личния ви живот от страна на роднини и членове на семейството. На тази основа може да възникне триене и конфликтни ситуации. Опитайте се да мислите повече за себе си, вашите нужди и желания. Здравият егоизъм е напълно нормално човешко състояние, необходимо за съхранението и развитието на вашата личност.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук