Седмичен хороскоп за 9-15 август

500 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

В началото на седмицата представителите на зодия Овен, ще бъдат привлечени към забавният и весел начин на живот. Може би приятелствата ще се активират и често ще бъдете канени на партита, развлекателни събития. Заедно с това трябва да сте наясно, че покрай забавния, безгрижен живот, рискувате да забравите за своите дела. Принципът за правилното разпределение на времето между работата и забавленията, тази седмица може да бъде нарушен. Също така това е и доста стресиращо време за романтичните отношения. Опитайте се да бъдете по -меки и по -толерантни във връзката си с любимия човек. Освен това не трябва да противопоставяте приятелите си на вашата половинка. В останалите сфери, седмицата може да донесе нови възможности, а обстоятелствата ще се развиват благоприятно. Това е чудесен момент да промените ежедневието си, да започнете да посещавате фитнес, басейн, да се заемете със спорт. Като отделяте повече време за здравето си, ще може по -добре да организирате ежедневието си. Добър момент за започване на диета, с цел избавяне от излишните килограми, както и за подобряване и подмладяване на организма.

♉️ ТЕЛЕЦ

Пред представителите на зодия Телец се очертава благоприятно време, за реализиране на творческите идеи. Ще сте способни да постигнете изключително бърз напредък в изкуството и всяко творческо начинание. Друга много положителна тема от седмицата е свързана с процъфтяването на любовно-романтичните отношения. Изкуството, творчеството и любовта - това са темите, които ще ви съпътстват и радват през цялата седмица. Що се отнася до проблемните моменти, препоръчително е да вземете по -отговорен подход към кариерата и професионалните въпроси – там са възможни усложнения. Седмицата е доста трудна и за семейните дела. Може би членовете на вашето семейство, ще бъдат много активни и ще ви подтикват към решаване на някои проблеми. Нежелателно е през тези дни да започвате ремонти и преустройства у дома. Може да бъдете помолени да се включите в някои домакински задължения, които не са ви по сърце. Опитайте се да преодолеете вътрешната си инерция и да станете по -приветливи с най-близките си.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, трябва да бъдат много внимателни, когато създават нови познанства. Факт е, че сега хора с нечестни намерения често могат да влязат във вашето полезрение. Ще ви бъде трудно да намирате общ език с хората и да решавате проблемите съвместно. Може би, общуването с хората които са постоянно около вас, ще ви изнервя и това ще доведе до критични забележки, спорове, разногласия. Тези които шофират, трябва да бъдат по -внимателни на пътя, като не забравят правилата за движение. Също така през този период бъдете внимателни при разходки по тъмните улици на нощния град и избягвайте да се качвате в коли с непознати. Тези, които са склонни към наднормено тегло, е добре да започнат диета, тъй като сега храната напълно ще се усвоява от тялото ви, а излишната ще се натрупва в мазнини.

♋️ РАК

Представителите на зодия Рак тази седмица, могат да се сблъскат с финансови проблеми. Липсата на достатъчно пари може да бъде източник на безпокойство, през първата половина на седмицата. Може би внезапно ще възникнат материални трудности в резултат на повреда на домакински уред или колата и необходимост от допълнителни непланирани разходи. Възможно е също така да имате проблеми поради неуспешни покупки и необходимостта да ги върнете обратно в магазина. Във всеки случай острата ситуация с недостига на пари може да ви изнерви. В същото време успешно ще се развиват новите запознанства и срещи. Ще се радвате на симпатиите и подкрепата на другите. И това положително обстоятелство, може да ви помогне да се справите с финансовите проблеми. В точния момент ще се появи човек, който ще ви подкрепи в решаването и най-сложните въпроси.

♌️ ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв в началото на седмицата, могат да влязат в период на нестабилност в партньорските отношения. Поведението на брачния ви партньор, може да ви се стори самонадеяно и извън контрол. В същото време е препоръчително, да се въздържате от прояви на агресия. Много е лесно сега, да се скарате и да доведете отношенията си до продължителен конфликт - много по -трудно ще е да поддържате връзката си в хармония. Вашата главна задача ще е, да контролирате на първо място поведението си и да бъдете по -толерантни към другите хора. През останалата част от седмицата, ще имате шанс да успеете да разрешите материалните и финансови въпроси, включително тези, свързани с покупката на лични вещи или домакински уреди. Нивата на доходите ви могат да се повишат, благодарение на вашата практичност и упорита работа. В същото време вашият апетит може да нарасне. За тези, склонни към наднормено тегло, това е сигнал, че може бързо да качите няколко излишни килограма. Затова е по -добре да минете на лека плодова диета.

♍️ ДЕВА

За представителите на зодия Дева началото на седмицата, ще премине в интензивна работа и тревоги. Може би се е натрупала много работа, както в професионалната сфера, така и у дома, в семейството. Възможно е да се наложи да се грижите за болни роднини или да поемете отговорност за делата на работното място. В същото време е препоръчително да разпределяте физическата активност по-равномерно и да правите пауза за почивка. В противен случай здравословното ви състояние може да се влоши. Много е важно да планирате правилно своите задачи, да живеете според режим, придържайки се към работния график. В останалата част от седмицата, във вас може да възникне потребност да добавите малко финални щрихи към имиджа си. Факт е, че по това време ще имате безупречен вкус и естетическият ви усет, ще изисква известна реализация. И най -доброто поле за това сте вие: лицето, тялото, дрехите. Дайте предпочитание на класиката - те са вечни. Периода също е добър за изграждане на романтичните отношения. Поканете любимия човек на концерт или клуб и весело си прекарайте времето, забавлявайте се.

♎️ ВЕЗНИ

В началото на седмицата представителите на зодия Везни, могат да се сблъскат с усложнения в любовните и приятелски отношения. Ако отдавна имате любим човек, сега връзката ви може да навлезе във фаза на конфронтация. Не позволявайте на приятелите и близките, да се намесват във вашите отношения, не ги противопоставяйте на любимия човек. В тази връзка е по -добре да се откажете временно да посещавате приятелски партита. Възможно е сега в романтичните ви чувства, да липсва нежност, грижа и внимание. През втората половина на седмицата напрежението ще отслабне и отношенията с близките постепенно ще се стабилизират. Това също е благоприятно време за тези, които обичат да се занимават с духовни практики. Опитайте се да намерите време и място, където да се уедините - това ще ви помогне да разберете събитията от последните дни и да добиете душевно спокойствие. За предпочитане е да заемете пасивна съзерцателна позиция и да решавате проблемите, по реда на тяхното възникване.

♏️ СКОРПИОН

Началото на седмицата може да бъде много напрегнато време, за представителите на зодия Скорпион. Основната тема, която може да наруши вашият баланс, е свързана с нестабилност в семейството. Това може да бъде увеличаване на притесненията, неприятностите и всякакви семейни грижи, например, ако правите ремонт у дома. Друг вариант е да възникне напрежение в отношенията с близки роднини, родители. Домашните проблеми могат да повлияят негативно на вашата кариера. Опитайте се да не отлагате задачите за по-късно, а по-скоро ги свършете - активната дейност е най -доброто лекарство срещу семейни конфликти. През втората половина на седмицата, вашите бизнес и приятелски контакти ще се активират. Може би ще бъдете поканени да участвате в пътуване с приятели извън града до селска къща или на пикник. Успешно ще се развива учението. Моментът също е благоприятен за планиране на бъдещето. Също така е добро време за виртуална комуникация в интернет. Ще може лесно да се впишете във всеки колективен процес, да намерите среда в която ще ви е интересно и да се чувствате страхотно във всяка компания.

♐️ СТРЕЛЕЦ

В началото на седмицата представителите на зодия Стрелец, ще изпитват трудност при поддържане на приятелски и хармонични отношения с хората около тях. Може би ще бъдете много търсени от приятели и познати и често ще се обръщат към вас за помощ. В крайна сметка ще осъзнаете, че хората около вас просто ви отнемат личното време, като привличат цялото ви внимание към себе си. При опит да защитите своите лични интереси и отказ да помагате на другите, може да срещнете неразбиране, обвинения и негодувание. Но може да няма друг начин да спрете тези, които крадат от личното ви време. Втората половина на седмицата е благоприятна за работа, кариерно развитие и решаване на материални въпроси. С правилната отдаденост и енергия, може значително да повишите нивото на вашите доходи. Това е подходящ момент за промени, насочени към по-добро използване на вашите способности.

♑️ КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог в началото на седмицата, може да се наложи да се справят с финансови затруднения. Вероятно ще почувствате липса на пари, за задоволяване на ежедневните нужди. Не са изключени материални загуби. Например вашите домакински уреди или компютър, може внезапно да се повредят и да трябва спешно да ги поправяте или подмените. Също така могат да възникнат проблеми при изплащането на кредити. През втората половина на седмицата, вашите интелектуални способности ще нараснат и ще изпитвате повишена нужда от учене, придобиване на нови знания. Туристическите пътувания, ще се развиват добре. Възможно е запознанство с човек, който ще ви научи на много. Използвайте тези дни за личностно развитие и повишаване на самочувствието. През този период репутацията ви може значително да се укрепи, както и морално -етичните основи на брака. Може да направят църковна церемония тези двойки, които почитат религиозните традиции.

♒️ ВОДОЛЕЙ

За представителите на зодия Водолей началото на седмицата, може да бъде свързано с повишено напрежение в партньорските отношения. Може да сте настроени по-агресивно, независимо и да се опитате да действате противно на мнението на другите. Това може да доведе до конфронтация с онези хора, чиито интереси ще бъдат засегнати от вашето поведение. Нетолерантността към всеки, който изразява различно от вашето мнение, може да доведе до конфликти с другите. Като това може особено да се изрази в партньорствата. Втората половина на седмицата, ще бъде подходящо време за борба с вредните навици. Ако осъзнаете, че някои привички ви пречат да постигнете успех в живота, тогава е време да направите корекции в поведението си. Като цяло тези дни ще ви подтикват да подредите нещата във всичко и на първо място това се отнася до преход към правилното ежедневие и диета. Препоръчва се, да започнете да се занимавате със спорт. Времето също е благоприятно за духовни практики в уединена обстановка.

♓️ РИБИ

Представителите на зодия Риби в началото на седмицата, може да се окажат в ситуация, в която външните обстоятелства ще ограничат способността им да действат свободно. Може би това ще бъде свързано с влошаване на здравето, отслабване на енергийния потенциал. Това може да доведе до необходимост от лечение. Възможно е да има и други причини, поради които ще се чувствате ограничени. Всичко това вероятно ще повлияе негативно на вашата бизнес дейност. През втората половина на седмицата отношенията с приятели и любимият човек, може да се подобрят. Възможно е да възобновите връзка с приятели или познати, с които не сте се виждали дълго време. Бракът ви ще се основава на вярност, отговорност и любов. Също така е подходящ момент за влюбените двойки, които се срещат дълго време и са узрели за законен брак. Може не само да обявите годеж, но и да планирате сватба. Възможно е също, да бъдете поканени да участвате в някакво празнично събитие.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук