Седмичен хороскоп: успехи за Риби, висшите сили подкрепят Водолей, трансформация за Близнаци

729 преглеждания

Какво очаква всички зодии през седмицата 23.12-29.12 2019г.

Хороскоп за седмицата 23.12-29.12 2019г.:

Овен

На 26 декември предстои Новолуние със Слънчево затъмнение, което ще преобрази социалния статус на повечето от вас, пише horoskop-astrom.com. „Новото“ може да се окаже добре познато старо или такова, което позволява всички полагани до този момент усилия за разширение и развитие на вашите възможности - да се надградят и като разчитате вече на придобит авторитет, опит и т.н.

Този процес трябва да е обвързан с базисна стабилност, която е в лицето на вашия дом, семейство или по някакъв начин ще е обвързан с подкрепата на най-близките ви хора, а в някой случаи - место-живеене, разрешаване на битови или имотни приоритети. Двете сфери от вашия живот ще си влияят като скачени съдове. Например - просперитета в кариерата ще се отразява и на отношенията у дома, но и обратното.

Това Новолуние ще има широко отражение, вероятно за следващите месеци, дори години напред. Както вероятно знаете, в началото винаги по-лесно се влияе, така че е препоръчително да посеете семена, които ще дадат в бъдеще „сладък плод“ или такъв, какъвто желаете.

Все пак не е препоръчително да се движите против течението, така едва ли ще стигнете далеч, а по-скоро да следвате хода на събитията, за да се възползвате от текущи възможности, които самата Съдба ще ви подскаже. По друг начин казано- не насилвайте нещата, а се движете по посока на най-малкото съпротивление и по горе-описания начин.

Високата социална активност, създаването и укрепването на връзки- ще ви носи все по-широки перспективи на развитие, ще се превръща в своеобразен отдушник или шанс да привлечете късмет, просперитет и т.н.

Телец

Новолунието, което е на 26 декември ще ви даде шанс да раздвижите границите на възможното пред вас, да се сдобиете с по-добри социални позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка, но това ще е възможно само, ако се придържате към вид морални устои, демонстрирате висока инициативност и креативност, също-висока квалификация или се стремите към повишение на вашите знания…

Ако бъдещите ви планове са обвързани с пътувания, премествания, тогава ще получите „зелена светлина“, която може да ви отведе доста надалеч- буквално и в преносен смисъл.

Родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен ще се проявяват все по-голяма креативност, ще се представят в обновена светлина, ще разкриват нови черти от характера си и съответни нови възможности за просперитет.

Колкото сте по-отворени към различното, толкова по-широки хоризонти ще се разкриват.

Околните ще играят ролята на стимулатор за развитие или пък дразнител, не е изключена повишена конкуренция, изисквания, които ще ви стимулират да дадете най-доброто от себе си и да заемете водещи или по-независими позиции.

Ще има и такива, които ще ви оказват енергийна или друг вид подкрепа.

В този процес едни връзки ще стават по-здрави, а други ще останат в миналото, предстои да промените позициите си в колектив поради премествания, нова социална роля, променен начин на мислене, комуникация, които по един естествен начин ще се отразят на общественото ви положение.

Вече усещате „ветровете на промяната“ , възползвайте се от тях и насочете платната на житейския си кораб в оптимално правилна посока. Не се опитвайте да задържате статукво, което иска да се разчупи, опитайте се да го надградите или отворете нова страница.

Оформят се възможности да подпишете нови и по-дългосрочни договори, ако това ви интересува, да се справите с юридически казуси или да оставите зад гърба си стари и изчерпани контракти за сметка на нови и по-перспективни.

Близнаци

Новолунието, което на 26 декември е силно трансформиращо за вас и ще се отрази на онова, което имате -общо. Може да ви се наложи да прелистите нова страница в живота си, а каква ще бъде тя- много зависи от подкрепата, до която успеете да се доберете от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности и т.н.

Някой от вас ще могат да си върнат стари източници за печалба, вид покровители, съюзници, хора, които да допринесат за благоденствието или чувството на щастие.

Разбира се, това няма да стане даром, от вас ще се изисква да полагате усилия в тази посока, а може би - да върнете стари дългове, ако имате такива- морални или материални.

Не е изключено да ви се налага и да правите важен избор или да си помислите- от какво трябва да се откажете, да жертвате, за да придобиете друго и по-значимо, допринасящо за просперитета ви в един по-широк смисъл.

Ако изберете правилната посока, тогава през следващите седмици, месеци- вие ще можете да получите голям подарък от Съдбата, ще подействате позитивно на благоденствието си.

Ежедневието е напрегнато от ангажименти, но и много резултатно, изтичат някой шансове да демонстрирате най-доброто от себе си, да се справите с повишена конкуренция или дори недоброжелатели. Действайте, разчитайте предимно на себе си, собствената си инициативност и ще се справите с всички предизвикателства.

Расте подкрепата към вас или се появяват хора, които ще порадват сърцето ви, ще доведат до удовлетворение.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- ще ви носят щастие, евентуални пътувания - също.

Рак

Новолунието на 26 декември акцентира върху вашите партньорски отношения - лични или делови, които ще бъдат обновени, ще им се зададе нов вектор на развитие. В оптимален вариант - вие ще надгратите настоящите си взаимоотношения с по-мащабни и дългосрочни, общи идеи за бъдещо развитие. Например, може да решите да сключите брак, ако все още не сте или пък това може да е нещо друго, което ще допринесе за бъдещото ви благоденствие.

Много често важни за вас хора ще се оказват в мост към собственото ви развитие и просперитет. Вероятно само трябва да се ориентирате към правилните лица, които ще поемат тази роля. Тази тенденция не касае само личния ви живот, но също и този, който се отнася до обществено значими позиции, развитие в кариерата и т.н. Ще имате шанс - да привлечете на ваша страна покровители, благодетели, особено, ако ги търсите.

Някой от тях сами ще ви намират, ще се връщат към вас, може да си върнете стара любов, ако това ви интересува и тази тенденция ще се съхрани интензивно през следващите седмици, дори месеци.

В друг случай, с настоящата си половинка може да се върнете към стара тема от вашето съществуване, която пак така ще обнови чувствата, ще е повод за щастие.

Целият този процес обаче, ще изисква вид реформи в самите вас. Вие ще се променяте по един естествен начин и под влияние на близкото си обкръжение. В значима степен вие ще се оказвате „капитани на собствения си кораб“ и колкото повече преобразявате себе си, разкривате допълнителни качества пред света, толкова повече подкрепа и одобрение ще получавате, популярността ви ще расте със съответните позитиви.

Имате шанс да повишите благосъстоянието си, да спечелите нещо и пак така - следствие на подкрепа.

Лъв

Новолунието на 26 декември акцентира върху професионалната ви реализация. Можете да зададете едно голямо ново начало в този сектор като разчитате на придобит вече авторитет, опит, на полагани до този момент усилия.

Звездите ще ви дадат шанс да си върнете евентуално нещо загубено в тази сфера от живота ви, може да се върнете и към стари занимания, ако това ви интересува, но и през идните седмици, месеци- да надградите успехите си.

Все пак, ако поетата посока на развитие към настоящия момент не се развива според очакванията ви, не дава шанс за разширение, което се изисква към настоящия момент, че и в бъдеще - тогава вероятно ще ви се наложи да потърсите друго поле за изява. Не съжалявайте, ако трябва да се разделите с вид ангажименти, те ще отворят място на нови и по-перспективни или се освободите от онези, които не ви носят удовлетворение или дори могат да навредят на здравето ви.

Звездите ще изискват в различна степен да потърсите-откриете и някакви допълнителни, скрити шансове за просперитет, може би и подобна подкрепа, включително извън традиционното ви обкръжение. Все повече ще трябва да разчитате на творческият си потенциал, интуиция, неразкрити до този момент в пълна степен ваши качества. Помислете, действайте.

Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, демонстрирате го със собственото си поведение, начин на мислене и изразяване, цели, които си поставяте, толкова повече варианти ще се разкриват пред вас, понякога и по един внезапен, изненадващ начин.

Все по-широка подкрепа получавате от околните, появява се възможност да скрепите партньорските си отношения или да срещнете любовта, ако все още сте сами.

Дева

Новолунието на 26 декември може да преобрази вашата същност, начин на мислене, съответно- съществуващите шансове пред вас.

Вашата самоувереност или независимост- в един по-широк смисъл ще растат, както и възможността да отстоявате интересите си, да привличате онова, което най-силно желаете, да го материализирате на практика.

В този процес и по един естествен начин ще се обновят ваши взаимоотношения с близки до сърцето ви хора - от пораснали деца до партньори. Задава се едно голямо ново начало в този сектор от живота ви и както знаете- в началото винаги по-лесно се влияе, така че се възползвайте от настоящата „приливна вълна“.

Може всички усилия, грижи, които сте полагали за близките си- сега да скрепят отношенията ви още повече. Не е изключено да се възродят стари чувства или да си върнете изгубена любов, ако те я ваша и това ви интересува- отново ще застане на пътя ви.

В друг случай - около важни за вас хора текат преобразувания, които се отразяват и на вас самите, те може да имат повече нужда от вниманието ви, а вие да го дадете и това ще има своето отражение и то дългосрочно. Също- може любими личности да се превърнат в повод за гордост, щастие и т.н.

Все пак това Новолуние е свързано и с миналото, така че ако там са се натрупали повече негативи, отколкото позитиви, тогава ще смените решително подхода си, за да превъртите предизвикателствата в полза, за да защитите интересите си, получите по-добър резултат. Ако това е невъзможно- тогава определени персони ще напуснат обкръжението ви и това ще бъде за ваше добро, ще се отвори място за по-надеждни, перспективни взаимоотношения.

Ако имате собствен бизнес или пък участвате в проекти- пак така може да разчитате на успехи, дори над средното ниво. Това ще изисква обаче да сте социално по-активни, да създавате и укрепвате връзки, понякога - да смените средата си на съществуване.

Служите си с думите като с оръжие и извоювате своеобразни победи.

Везни

Новолунието на 26 декември акцентира върху вашият дом и семейство, местоживеене, имотни или битови приоритети. В друг случай - пред вас предстоят базисни преобразувания, които ще се отразят на социалния ви статус - генерално.

Имате шанс да поставите едно голямо-ново начало в горе-описаните сфери на влияние чрез собствената си инициативност, така че да подобрите фона си на съществуване, въпреки че някой промени ще бъдат провокирани по външни и независещи от вас причини- все пак ще се отчитат за ваше добро.

Вариантите са много и вие вече трябва да усещате „ветровете на промяната“. Например - вашето семейство може да се разшири с нови членове, също - да хармонизирате отношенията с близките си, дори като се върнете към нещо от вашето минало.

В друг вариант - насочвате се към разрешаване на имотни казуси, може да си върнете нещо изгубено, ако то е ваше. Но ако имате дългове, тогава пак така ще трябва да се разплатите.

В някой случаи може да вземете решения за премествания, в такъв случай те ще се оказват дългосрочни. Или пък около ваши близки ескалират промени, които се отразяват и на вас самите и то в значима степен, ще повлияят на вектора ви на развитие, бъдещи планове и т.н., социалния ви статус - генерално.

Възползвайте се от Новолунието и ще преобразите декорите си на съществуване за дълго и то по начин, който вие желаете.

Имате все по-голяма нужда от развлечения и ще намирате начин да си доставите удоволствие, да разпуснете с любими хора, ще нараства усещането, че можете сами да привлечете своето щастие, онова, което желаете.

Скорпион

Новолунието на 26 декември ще промени вашият начин на мислене, изразяване, а това по един естествен начин ще се отрази и на позициите, които заемате в колектив, на вашите връзки - лични или делови, че и на договори.

Голяма е вероятността разширението на вашето съзнание, дълбокото проникване в същността на нещата, своеобразен анализ на миналото да ви помогнат да разширите влиянието си върху околните.

Вие ще имате шанс да заемете по-престижни позиции, да привлечете повече подкрепа и одобрение, включително от по-възрастни и авторитетни личности, влиятелни особи, покровители.

След Новолунието и през следващите около две седмици - вие можете да обновите важни за вас договори, да извършите преговори, да чуете новини или предложения, които са способни да преобразят живота ви.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-широки перспективи на развитие ще се разкриват пред вас.

Създавайте или укрепвайте връзки - това е ключът към вашите успехи.

Възможно е не всичко чуто да е по вкуса ви, но знанието винаги е полезно, сила, така че човек да вземе оптимално правилни решения.

Теми от миналото могат да се възобновят, но сега да се развият във ваша полза, да получите отново предложения, които преди сте пропуснали и т.н.

Не е изключено някакви обстоятелства около важни за вас хора да се променят и те да се отразят и на вас самите, това може да включи и ваши братя, сестри, ако имате такива.

Марс все още е във вашия зодиакален знак и ще остане там до 02 януари 2020г., възползвайте се по оптимален начин, вашата инициативност ще се развива после по инерция и през следващите месеци, може да повиши благосъстоянието ви или да материализира желанията ви през януари.

Повечето от вас срещат силна подкрепа от семейството си, а ако е имало недоразумения - сега ще могат да се изчистят.

Стрелец

Новолунието на 26 декември ще обнови финансовото ви състояние, онова, което имате-общо. Колкото повече усилия сте полагали през изминалата година, толкова повече шансове ще се оформят пред вас да получите чисто материална разплата, награда и т.н.

Новолунието може да ви върне нещо изгубено, което ви е отнето неправомерно или пък, ако желаете - може да се върнете към стари източници за печалба, ако това ви интересува.

За да преумножите благата си обаче ,вероятно ще трябва повече да си сътрудничите или да се стремите да получавате вид подкрепа от влиятелни личности, партньори-лични или делови, концентрирайте се в тази посока и ще преуспеете, някой от възможностите сами ще застават на пътя ви.

Същевременно, ако имате натрупани дългове - морални или финансови, то ще трябва да се разплатите преди да продължите напред.

Една от най-големите ценности за нас е здравето, така че през идните седмици, че и месеци ще е препоръчително да инвестирате в себе си, по-добрия си тонус, да вземете превантивни мерки за физическото си състояние.

Както вероятно знаете, в началото винаги по-лесно се влияе, набележете си конкретна цел, която ще има позитивен ефект върху благосъстоянието ви, набележете си конкретни стъпки и действайте след Новолунието, посейте семена, които ще прорастват дълго, през идните месеци, а може би и години.

Ако в този процес е на път нещо да остане зад гърба ви- не съжалявайте, значи то няма достатъчно енергия, за да продължи напред и ще бъде заменено много скоро, през януари от друго и по-перспективно.

През целия период ще се радвате на повече внимание, получавате хубави новини, предложения, които да порадват сърцето ви.

Ако сте сами - лек флирт може да прерасне в нещо повече и то бързо.

Козирог

Новолунието на 26 декември е във вашия зодиакален знак, така че ще е едно от най-важните за вас през цялата предстояща 2020г., може и по-дълго.

Причините за това тълкувание са, че това Новолуние включва и Слънчево затъмнение, Юпитер и само по себе си е изключително рядко като явление.

Затъмненията имат свойството да действат като космически стрелочник, който ни прехвърля на други релси на развитие, помага ни да не се „изгубим“ по пътя на нашите истински цели, предопределеност, шанс да разгърнем потенциала си, открием своето щастие.

Така и вие трябва да приемате това Новолуние - то безспорно ще подейства позитивно на вашите амбиции, които ще се усилят в пъти, на възможността да демонстрирате вашите качества, да ги преумножите, афиширате, да привлечете по подобен начин доза късмет, звездите ще ви подкрепят в честолюбивите ви планове.

Тази тенденция ще се отрази най-силно на родените през първи деканат от зодията, но и всички останали в различна степен.

Както знаете в началото винаги по-лесно се влияе и колкото сте по инициативни след Новолунието, толкова по-значими резултати ще постигате.

Факт е обаче, че понякога ще имате усещането, че се жертвате в името на другите, дори, че повече давате, отколкото получавате.

Но вие ще можете да просперирате предимно, ако се добирате до своеобразна подкрепа и одобрение от важни за вас хора, партньори, влиятелни личности, това може да се случи по горе-описания начин.

Успявате да се справите с повишена конкуренция, да сбъднете ваши тайни или съкровени желания.

Водолей

Новолунието на 26 декември ще ви подтикне да гледате в по-далечни перспективи на развитие, защото точно по този начин няма да изгубите вярната посока, ще намерите начин да сбъднете ваши съкровени желания, ще направите оптимално добър избор, правилен и целесъобразен, когато усещате, че сте на прага на житейски кръстопът.

Някой от вас могат да придобият усещането, че са под особената опека на висшите сили, които им помагат да превъртат предизвикателствата в полза, да спечелят нещо и следствие на неявна подкрепа, покровители, благодетели и т.н.

Все пак, ако нещо е на път да остане в миналото - не съжалявайте, значи то вероятно не ви е нужно такова, каквото е и в бъдещото ви развитие.

Все повече ще се налага да променяте нещо в ритъма си на ежедневие, навици, приоритети, вероятно да сте по-мобилизирани, а това по един естествен начин ще ви помогне да постигате конкретни и полезни за бъдещото ви развитие цели, останалите, които ви действат деструктивно - ще се разделите с тях, в лицето на определени личности, обстоятелства в живота ви.

Променящи се семейни условия на съществуване или пък имуществени - ще ви мотивират подчертано в определена посока.

През тази седмица това ще се превърне във възможност да спечелите нещо - финансово, под формата на морално удовлетворение, може да се освободите от дългове, онова, което ви тежи като товар на гърба. Ще имате достатъчно подсказки, хубаво е да следвате естествения ход на събитията, така ще спечелите повече, отколкото да вървите срещу течението, така едва ли ще стигнете далеч.

Риби

Новолунието от 26 декември ще обнови вашето положение в колектив, вие ще имате шанс да заемете по-престижни позиции, да преумножите влиянието си над околните, да се сдобиете с популярност, ако това ви интересува.

Ще можете да си върнете влиятелна опека или хора от миналото могат да напомнят за себе си, да се превърнат в мост към вашите успехи.

Някой от шансовете сами ще застават на пътя ви, следствие на вече положени усилия, но други сами трябва да инициирате, особено след Новолунието, като посоката е точно такава- да се стремите да привличате вид опека, да сте социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да афиширате способностите си.

Ако действате по подобен начин и успеете през следващите седмици да се сдобиете със своеобразна опека, одобрение от определени и важни за вас личности, тогава тази тенденция ще прораства, ще ви гарантира повече успехи, престиж или поне спокойствие за идните месеци.

Помислете, ориентирайте се към правилните личности, изберете ги. Ако все пак някой от тях не отговорят на очакванията ви и дори напуснат обкръжението ви- не съжалявайте, те вероятно нямат място във вашето бъдещо развитие и много скоро ще бъдат заменени от други и по-перспективни за вашето развитие персони.

Този процес може да е съпътстван със смяна на средата и това ще се отчита за ваше добро.

Може да решите да се върнете на стари места, да си върнете минали възможности и т.н.

За Новолуние и Слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти, четете ТУК.

Снимка: Pixabay

EspressoNews