Смях и добро настроение с „Квартет за двама” в Костинброд

866 преглеждания

Постановката бе подарък от Община Костинброд по случай празника на града

На 13 септември на сцената на НЧ „Иван Вазов-1947” за пореден път гостува театърът „Искри и сезони”, който предостави пред жителите и гостите на община Костинброд постановката „Квартет за двама”.

Искра Радева, Антон Радичев, Цветана Горкиева и Мартин Герасков се погрижиха за доброто  настроение на публиката, в салона на читалище „Иван Вазов-1947”. Постановката  изгледаха и Трайко Младенов - кмет на община Костинброд, Любен Кънчев - заместник-министър на туризма, зам.-кмета на община Костинброд Александър Ненов, общински съветници, кметове на населените места.

Спектакълът „Квартет за двама“ представлява брилянтен, категоричен, вълнуващ разрез на човешките отношения. На връзката между мъжа и жената, на вариациите на любовта! Никой няма да остане равнодушен към този богат на хумор текст на украинския майстор Анатолий Крим, в чието ядро попада композитора Евгений Александрович. Денят на неговия шейсети юбилей ще се окаже голямата поанта не само в творчеството, но и в емоционалния му свят.

Градоначалникът на Костинброд поздрави всички присъстващи и подчерта, че една от най-важните сгради в община Костинброд е напълно обновена - с новото оборудване, осветление в салона, ремонт на покрива, сменена дограма, нова фасада и нова поставена табела.

След великолепното представяне, което бе подарък от община Костинброд по случай празника на града, Александър Ненов подари букет на Искра Радева и значки „45 години град Костинброд” на всички актьори, които публиката изпрати с продължителни аплодисменти.

EspressoNews

Снимки: Община Костинброд