Спортен празник събра мъниците от ЧДГ „Ерих Кестнер“ и родителите им на терена

1334 преглеждания

Те показаха добра форма в игрите под надслов "Мама, татко и аз"

Със спортен празник под надслов „ Мама, татко и аз“ малчуганите от ЧДГ „Ерих Кестнер“ поставиха по забавен начин финала на учебната година. Водещ на празника беше Фрау Елица, чиято е и заслугата за добрата подготовка на децата, благодарение на целогодишната работа с тях в часовете по лечебна физкултура.

С вълнение и трепет децата очакваха този ден, който се провежда за първи път в детската градина. С много любов те се подготвиха да посрещнат родителите си на игрището като старателно изработиха табло и емблеми за двата отбора – отбор „Круша“ и отбор „Ябълка“.

С различни игри Фрау Елица изпита спортната форма и умения на малките състезатели и техните съотборници-родителите, които проявиха завиден ентусиазъм и активност.

Емоцията, спортният хъс и възгласите за подкрепа и към двата отбора огласяха двора на забавачката през цялото време. И въпреки че не липсваха сълзи на разочарование, победата от този слънчев ден, изпълнен с весели игри, беше за всички. Затова и всички получиха медали за доброто си представяне. В края на спортния празник и мъниците, и техните родители останаха с удоволствието от играта и чувството, че всички са един отбор.

EspressoNews