Със заря завърши лятната културно-развлекателна програма на община Костинброд

1315 преглеждания

Програмата ще продължи през месец септември

С прожекция на филма „Проектът „Флорида“ и празнична заря приключиха културните и спортни събития, които община Костинброд организира за своите жителите и гости, за лятото на 2018 г. Прожекцията на лентата, която е част от 22-рия Международен София Филм Фест, се състоя на 22 юни в НЧ „Иван Вазов“ в Костинброд. От сцената на читалището г-н Александър Ненов - зам.-кмет на община Костинброд, пожела на всички присъстващи, лято изпълнено с много положителни емоции и усмивки. Краят на мероприятията бе даден с триминутна заря над площада в Костинброд.

Част от събитията, които зарадваха жителите и гостите на Костинброд през месец юни бяха Международно Ретро Рали България, фестивалът „Хайдушки ручей“, фестивал на бойните изкуства „Кацу Джин Кен“, риболовно състезание на язовир „Маслово“ и др.

Програмата на община Костинброд ще продължи през месец септември, като в нея са предвидени откривания на нови или реконструирани обекти, спортни турнири, фолклорни концерти, гостувания на звезди на българската поп сцена, както и много инициативи за облагородяване на Общината.

EspressoNews