Традиционният базар „Вино и любов“ се проведе и тази година в Костинброд

303 преглеждания

В него се включиха всички социални центрове на територията на общината

Традиционният базар „Вино и любов“ се проведе и тази година в Костинброд, на 14 февруари. Събитието се организира за поредна година от Община Костинброд и в него се включиха всички социални центрове на територията на общината. Дневният център за работа с деца на улицата, Центърът за обществена подкрепа „Промяна“, Центърът за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“ представиха своите произведения на базара.

От 11.00 ч., в градинката пред Общинска администрация-Костинброд, те разположиха щандове, на които грееха валентинки, сладки, сувенири и късмети за всички граждани и гости на общината. Базарът бе уважен от кмета на община Костинброд – Трайко Младенов, неговите заместници – Александър Ненов и инж. Теодора Гогова, секретарят на Община Костинброд – Валя Иванова и народния представител от Софийска област в 48-то Народно събрание – Младен Маринов.

На 14 февруари, доброволци от Костинброд към БМЧК-София област раздадоха балони във формана на сърце на учениците от 1 до 4 клас на СУ „Д-р Петър Берон“, поговориха за празника и оставиха специална кутия за „валентинки“.

Източник и снимки: Община Костинброд, Български младежки Червен кръст - София област

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук