Трайко Младенов: „Благодаря на всички, които дадоха своя глас за мен, за нас, за бъдещето на общината ни!“

285 преглеждания

Работихме, работим и ще работим в интерес на общината и нейните жители

По повод постигнатите резултати от изборите за кметове и общински съветници, проведени на 29 октомври, и спечеления още на първи тур нов, трети мандат, Трайко Младенов отправи благодарност към избирателите и гражданите на община Костинброд, за гласуваното доверие:

„ЧЕСТИТА БЕЗАПЕЛАЦИОННА ПОБЕДА! Победа, която по категоричен начин показа и доказа, че бъдещето на общината е ПП ГЕРБ. Местна власт – кмет на община, кметове на кметства и най-много общински съветници в местния ни парламент от ПП ГЕРБ.

Благодаря на всички членове, симпатизанти, съидейници, на всички жители на общината ни, които избраха и гласуваха за това – общината ни да продължи да се развива в този възходящ темп, както е била до момента.

Благодарим на всички, които гласуваха за нас, а за тези, които не гласувахте за мен, колегите ми и общинските съветници от отбора ни – ще се постараем да спечелим вашето доверие и в бъдещи избори победата ни да бъде още по-категорична.

Благодаря и на всички жители на общината ни, с които се видяхме в многобройните ни сбирки в града и по селата.

Благодаря на бизнеса, който ни прие радушно в предприятията си, фабриките си, търговските си обекти.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ДАДОХА СВОЯ ГЛАС ЗА МЕН, ЗА НАС, ЗА БЪДЕЩЕТО НА ОБЩИНАТА НИ!

А до опонентите и скептиците, до популистите и парашутистите, дошли от някъде – не може да излъжете жителите на общината ни с фалшиви обещания, с празнодумие и с програма за управление на общината ни с по 15 точки на прегънато листче, което носите във вътрешния си джоб.

Победихме с хартиени бюлетини, но да припомня, че по време на петте поредни парламентарни избори по време на политическата криза, която беше обхванала страната ни – в община Костинброд ПП ГЕРБ и петте пъти победи по категоричен начин и с огромна разлика всички други партийни опоненти.

Никога не сме се притеснявали от машинното или смесеното гласуване, защото когато имаме доверието, уважението и обичта на хората, на нашите съграждани – можем да победим по всички възможни начини.

Обещавам на всички жители на общината ни – аз, моят екип и цялата администрация, която съм ръководил и ще продължа да ръководя, да се трудим все така всеотдайно – със сърце и душа за нашата община!

Работихме, работим и ще работим в интерес на общината ни и нейните жители.

БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ И ПОКЛОН!“

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук