Турнир „Силата, красотата, бързината и мисълта” за пета година в Костинброд

1091 преглеждания

За пета година на територията на община Костинброд се проведе спортния турнир „Силата, красотата, бързината и мисълта”. Турнирът се организира съвместно с община Костинброд и Клуб по борба „Белица - Костинброд“ с председател Борислав Здравков. Спортната надпревара се проведе на13 септември, на стадион „Белица”.

Водещ в спортната надпревара бе клуба по класическата борба „Белица” гр. Костинброд, които се съревноваваха с „Марек - Дупница“, „Спартак - София“, „Златица“ и „Славия - София“. В мероприятието с показна тренировка се включиха и атлетите от клуб „Фортуна“, гр. Костинброд, с треньор Фиданка Борисова.

Присъстващите имаха възможността да се включат и в игри на шахмат като за класиралите се на първите три места получиха комплект шах.

Гости на турнира бяха и Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев - председател на ОбС-Костинброд, Александър Ненов - зам.-кмет на община Костинброд, Армен Назарян - световен шампион и двукратен олимпийски шампион, Елис Гури - световен първенец и европейски медалист, Александър Томов, Павел Павлов, Янко Шопов, Райчо Горов, Желязко Димитров и още много легенди в историята на световната борба.

Председателят на клуба по борба Борислав Здравков връчи плакети на всички гостуващи, заслужили спортисти в знак на благодарност и почит за усилията и успехите им през годините.

Снимки: Община Костинброд

Повече снимки от събитието може да намерите на фейсбук страницата на Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук