Усмивки, добро настроение и забавни игри с „Ваканция здравей“ в Костинброд

744 преглеждания

Събитието се проведе на 4 юли, на площад „Иван Вазов“, в града

Усмивки, добро настроение и забавни игри зарадваха децата на Костинброд с детския празник „Ваканция здравей“. Събитието се проведе на 4 юли, на площад „Иван Вазов“, в града. „Ваканция здравей“ започна с „Работилница за деца“, в която малчуганите оцветяваха гипсови фигурки с цветни бои, изработваха животни от пластилин и цветя от сламки.

Детската забава продължи с различни щафетни игри, в които децата имаха възможност да покажат своите умения в дърпане на въже, бягане, пукане на балони и др. Детският празник завърши с игра на „Не се сърди човече“, в която фигурките бяха самите деца и детска дискотека.

„Ваканция здравей“ се организира от кампанията „Живей чисто“ към Местна комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, със съдействието на общинска администрация-Костинброд, Дневен център за работа с деца на улицата и Център за обществена подкрепа.

На детския празник присъстваха кметът на община Костинброд Трайко Младенов, председателят на ОбС-Костинброд д-р Атанас Тенев и заместник-кметът Александър Ненов.

Всички деца получиха грамота от секретаря на МКБППМН Тереза Власайкова. Заместник-кметът Ненов връчи плакет „Добрият пример” на Светослава Иванова - директор на ДЦРДУ и Валери Миронов - представляващ ЦОП „Промяна” за съвместното организиране на празника.

Снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук