Успехи за Овните, за Рибите любовна тръпка

1190 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 10 април

В петък ще бъде важно за вас да проявите повече разбиране към хората до вас. Днес ще можете да приключите с ваш стар ангажимент или отдавна дадено обещание. Може да се върнете към ваша стара идея и да се опитате да я реализирате отново. Този ден ще бъде благоприятен за развитието на ваши планове свързани с дете, особено ако то е родено под знака на Рак, Скорпион или Риби. Пазете се от измами днес.

Овен

Днешният ден ще блести с особен успех за Овните. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Този ден ще може да се окаже изключително хармоничен.

Телец

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и разходките. Днешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. С малко пари можете да постигнете много. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Може да се погрижите за здравето си - занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Рак

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Лъв

Петък не е еднозначен ден за Лъвовете. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите. Петък е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове на разходка. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Обърнете внимание и на хората в дома си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Денят може да се окаже изключително спокоен.

Скорпион

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на този ден. Петък е благоприятен за парични печалби и за реализация на лични цели. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Този ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. В крайна сметка после всичко ще бъде наред.

Козирог

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Този ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Харчите пари за лични неща. Ще усещате по-трудните звездни влияния и ще се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете борбени.

Риби

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Днес е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина. Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Източник: 24novini.bg Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук