Успехи за Раците и Девите

503 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 11 декември

Тази сряда Рибите да не раздават документи, разписани от тях, без да са ги проверили няколко пъти. Лоши новини за Телеца, успехи за Раците и Девите.

Овен

Не поемайте риска да приемате нови задачи или да започвате изпълнението на нови проекти, за да избегнете големи финансови загуби. Не позволявайте странични фактори да усложняват отношенията ви с близките.

Телец

Тази сряда ви очакват неприятни новини, които се отнасят до финансови проблеми във вашата фирма през последния месец на годината. Бъдете търпеливи  и въздържани и не обвинявайте счетоводителя или подчинените си.

Близнаци

Отложете подписването на документи за друг ден. Не взимайте прибързани решения на работното място и не позволявайте манипулации над вас. Възможно е днес да се чувствате неразбрани.

Рак

Очаквайте успехи в работата и задълбочаване в умението ви да разпределяте правилно времето си. Желателно е да не пътувате, тъй като главата ви е заета с неотложни задачи и сте разсеяни.

Лъв

Каквото и да искат да свършите на работа, не допускайте да ви оказват натиск и не изпадайте в противоречие с принципите си. Бъдете сдържани и хладнокръвни , не реагирайте емоционално.

Дева

Тази сряда е подходяща за начинания,както и за инвестиции, които сте уговорили. Ако не действате прибързано, ще пожънете големи успехи. От вас зависи да не загубите.

Везни

Не се поддавайте на ласкателства при делови разговори с непознати хора и бъдете внимателни при работата с финансови документи. Възможни са финансови загуби. Може да се наложи да сте натоварени с повече задължения.

Скорпион

Не се доверявайте прекалено. Подгответе се както за положителни, така и за негативни обратни на работното ви място, не са изключени и финансови загуби. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици.

Стрелец

С цената на много трудности, които не сте предвидили, днес сте готови за нови подвизи и начинания. Борбени сте и лесно ще надмогнете проблемите. Не започвайте прибързано отначало и не предприемайте пътувания извън страната.

Козирог

Бъдете мълчаливи, тактични и отговорни в работата си днес. Не очаквайте бързо и лесно решаване на финансовите проблеми. Дайте си почивка вечерта и не спорете с никого от близките ви.

Водолей

Стабилизирайте отношенията на работното си място. Ако се налага, наведете глава, смирете гордостта си и се извинете на колегите си, ако сте ги засегнали по някакъв начин. Очакват ви материални успехи и стабилност в края на годината.

Риби

Изнервени се от трудности, които са породени от грешки и пропуски на колегите ви. Това изцяло ще промени плановете ви за деня, но това е във ваша полза. Успокойте се, проверете всичко внимателно и не раздавайте документи, подписани от вас, без да сте ги прочели отново.

Източник: 24novini.bg