Успешна и плодотворна нова учебна година пожела кметът на Своге

1198 преглеждания

Емил Иванов поздрави учители, ученици и родители

Успешна и плодотворна нова учебна година пожела кметът на Своге Емил Иванов на всички ученици, учители и родители по повод първия учебен ден. Приветствието е публикувано на официалния сайт на общината. Ето и пълният текст:

„Уважаеми учители и възпитатели,

Скъпи ученици,

Скъпи първокласници,

Уважаеми родители,

С особено вълнение се обръщам към Вас в този празничен за всички ни - Първи учебен ден! 15 септември не е отбелязан в календара като официален празник, но той винаги е бих вълнуващ, както за малчуганите, които за първи път прекрачват училищния праг, така и за по-големите ученици и техните родители и учители.

110 първокласници ще чуят за първи път училищния звънец. В ремонтираните и обновени стаи те ще се срещнат за първи път със своите учители, които ще ги поведат по пътя на знанието.

Мил деца, подайте им ръка и им се доверете!

На Вас - уважаеми учители, които с любов водите децата ни в необятния свят на знанието и духовния прогрес, от сърце желая здраве, творчески сили и дръзновение!

Уважаеми родители, желая воля и търпение, за да подкрепяте децата си в трудните моменти от нелекия път, който им предстои да извървят!

На Вас - скъпи ученици желая здраве, упоритост и успехи

Да е успешна и плодотворна новата 2019-2020 учебна година!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

С уважение:

ЕМИЛ ИВАНОВ

Кмет на Община Своге

16.09.2019 г.“