Ученици на ПГ „Велизар Пеев” заснеха музикално видео, борят се за победа в състезание (видео)

2203 преглеждания

Учениците изпълняват песента на Loreen "Euphoria". Видеото е заснето в гимназията, а на кадрите се вижда и новооткрития STEM център

Талантливи деца от ПГ "Велизар Пеев", гр. Своге взеха участие в художественото-музикално състезание за 2021 г. на "Асоциация на Кеймбридж училищата в България".

Учениците заснеха атрактивно видео, в което изпълняват песента на Loreen "Euphoria". Видеото е заснето в гимназията, а на кадрите се вижда и новооткрития STEM център - "Нови технологии в обучението", разполагащ със зони за виртуална реалност и роботика, електромобили, зелена енергия, компютърна графика, музикално и фото студио.

Художествено-музикалното състезание се провежда ежегодно в рамките на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Основната му цел е да стимулира учениците да използват английския език извън учебната стая по креативен начин и да подпомогне учителите да развиват интереса на учениците си към езика.

Регистрацията за участие в състезанието вече е затворена. Победителите ще бъдат определени както следва: един победител, избран от публиката и един победител, излъчен от Комисия от специалисти. Двамата победители ще бъдат наградени на ежегодната национална конференция на преподавателите по английски език CAMBRIDGE DAY.

Победителят на публиката ще бъде избран чрез гласуване в YouTube канала на Асоциацията: ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ НА ПУБЛИКАТА ТУК: https://www.youtube.com/CambridgeSchools

Можете да подкрепите децата от ПГ "Велизар Пеев", като харесате видеото им тук: https://youtu.be/EgvwfyYPC-0

Крайният срок за гласуване е 15 април 2021 г.

Участници във видеото на ПГ "Велизар Пеев", гр. Своге:

Музикални изпълнители: Ивайла Ценова, 8б; Петрозара Порязова, 9б; Виктория Петрова, 11б; Габриела Конева, 12а

Организатори: Екатерина Драгоева и Юлияна Илиева

Оператори: Петър Димитров и Марио Маринов

Видео монтаж: Марио Маринов

Музикален продуцент: Кирил Филипов

Сценарист и режисьор: Юлиана Илиева

Студио: Adima records


EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук