Френски макарони, ароматно кафе и уютна обстановка с детски кът в „Кафе-сладкарница Ава“, гр. Костинброд

4275 преглеждания

„Бившият бар-наргиле“ предлага на почитателите на сладостите в живота богато меню от класически и нестандартни десерти, домашни сандвичи и солени гризини, всички, приготвени и поднесени с финес

Сладки изкушения и детски забавления очакват жителите на град Костинброд и региона, които посетят „Кафе-сладкарница Ава“.

„Бившият бар-наргиле“, както е познато мястото на местните, предлага на почитателите на сладостите в живота богато меню от класически и нестандартни десерти, домашни сандвичи и солени гризини, всички, приготвени и поднесени с финес.

„Сладкарница АВА е създадена с много любов и усилия. Ние сме различни и уникални.“, казва собственичката Ралица.

Тук можете да започнете деня си с ароматно кафе, кроасан с масло или пък френски макарони. Да се насладите на любимите на всички еклери с пухкав пълнеж, шоколaдови мусове, италиански сладолед, „Френска селска торта“ и незаменимата „Гараш“ или пък да разпуснете с чаша вино и топящото се в устата удоволствие - тортата „Солен карамел“ с крема сирене и тофи.

Уютната обстановка разполага с детски кът, в който Вашите малчугани ще открият разнообразни игри за по-малките, както и пъзели и книжки за по-големите. Децата Ви ще се забавляват и Вие ще можете спокойно да се насладите на следобедно капучино с домашна лимонада или да опитате от най-вкусните плодови фрапета.

В „Кафе-сладкарница Ава“ можете да отпразнувате рождени дни, детски празници, погачи. За децата може да се възползвате от аниматор, който да ги весели, за декорацията ще се погрижат любезните домакини.

Капацитетът на сладкарницата е 30-40 души, като в този брой влизат и приятните слънчеви маси на открито. Предвид извънредните мерки отстоянието от масите е по всички изисквания, съгласно последните наредби, така Вие и Вашето семейство и приятели можете безопасно и спокойно да се насладите на посещението си.

Сладкарницата се намира на ъгъла на ул. Обединена №11 и е с работно време понеделник-събота от 9:00-21:00, а в неделя от 10:00-21:00.

„Кафе-сладкарница Ава“ ще Ви посрещне с отворени обятия, топло отношение и ще се погрижи вкусовите Ви рецептори да усетят истинска наслада. Заповядайте да се уверите сами, „Кафе-сладкарница Ава“ Ви очаква!

Телефон за резервации: 089 472 7274

Следете „Кафе-сладкарница Ава“ във Фейсбук тук.

Автор: Саня Георгиева

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук