Хандбалистките до 14 години на "Ники спорт" Сливница участваха на Зоналния финал на зона "Тракия" в Бургас

1979 преглеждания

Хандбалистките до 14 години на "Ники спорт" Сливница участваха на Зоналния финал на зона "Тракия" в Бургас

Младите състезателки от Сливница изиграха две срещи в които записаха победа и загуба. Те победиха ХК "Поморие" с разгромното 20:1 и загубиха от "Албатрос" с 17:24.

В крайното класиране на зона "Тракия" девойките на "Ники спорт" Сливница завършиха на второ място и ще участват на Държавните финали които ще се проведат от 15 до 17 юни в "Арена Сливница".

С индивидуални награди се отличиха: Елина Вангелова - най-добър вратар, Таня Димитрова - голмайстор, Ливия Варадинова - най-добро ляво крило.

Състава на ХК "Ники спорт" Сливница до 14 г. в зоналния финал: Елина Вангелова, Таня Димитрова, Ливия Варадинова, Даниела Рашков, Елена Накова, Симона Николова, Пламена Младенова, Рая Георгиева, Нина Младенова, Даниела Рангелова, Радина Александрова, Александра Рангелова и Рая Боянова. Треньор на отбора е Мариела Иванова.

В събота /31 март/ в Хасково също се изиграха зонални финали за девойки до 19 години. Хандбалистките на "Ники спорт" изиграха две срещи и в тази възрастова група. Сливничанки загубиха и двете си срещи: от "Хасково" с 23:26 и от "Панагюрище" 30:32.

Въпреки двете загуби младите сливничанки завършиха на второ място в крайното класиране на тяхната зона и ще участват на държавния финал в Дряново от 26 до 30 април.

Ангел Лазаров