Хитовата комедия „Лъжата“ гостува в НЧ „Христо Ботев”, Божурище

721 преглеждания

Билети могат да бъдат закупени на касите на читалището

Хитовата комедията „Лъжата от Флориан Зелер ще зарадва почитатлите на теарталното изкуство в Божурище. Постановката на театрална къща „Вива Арте“ ще бъде представена на 20 април /сряда/ от 19:00 ч., в НЧ „Христо Ботев”.

За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и Милена Маркова.

Билетите са на цена 18 лева и могат да бъдат закупени на касите на читалището, всеки делничен ден от 08:00 ч. до 18:00 ч.

„Лъжата“ е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването й.

Постановката на театрална къща „Вива Арте“ е комедия, която кара публиката да си задава важни въпроси, докато се залива от смях. Главните действащи лица са две двойки - домакините на вечерята, с която започва пиесата - Пол (Асен Блатечки) и Алис (Койна Русева), които не успяват да отменят навреме уговорката си с Лоранс (Милена Маркова) и Мишел (Стефан Иванов).

Водещата роля преди всичко е на Лъжата. Онази, която присъства в ежедевието ни, макар много да ни се иска да се разграничим от "онези хора", някакви далечни и неясни мъже и жени, които не си казват истината. Може би най-разпространената заблуда е, че "на нас това не може да ни се случи" и че ние никога няма да бъдем в ситуацията на една от героините, която не знае, че съпругът й изневерява.

Източник: Читалище „Христо Ботев”

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук