Хороскоп за 5 февруари: Везните ще рискуват, Рибите ще се радват на приходи

968 преглеждания

Овните и Стрелците да не изпадат в крайности

Овен

Днес ще бъде грешка, ако в делово, в материално или в лично отношение се подадете на каквито и да било крайности. Придържайте се към „златната среда“, което, от своя страна, ще ви помогне да се справите с редица предизвикателства, без това на всяка цена да означава да правите неприемливи за вас компромиси.

Телец

Днес следвайте инстинктите си, но също така се осланяйте и на здравия си разум както по отношение на служебните въпроси, така и спрямо личния си живот. Не пренебрегвайте част от съществуващите недоразумения в отношенията си с интимната половинка, защото рискувате те да се задълбочат, ако не ги разрешите своевременно.

Близнаци

Днес благодарение на дипломатичността си ще съумеете да постигнете много повече, отколкото ако се опитвате да реализирате заветната си цел на всяка цена. Открийте удачен вариант да се справите с многобройните си отговорности и от лично естество. Осъществените делови срещи ще бъдат за вас с положителен знак.

Рак

Днес се опитайте правилно да планирате дейността си, но и внимателно да осъществявате деловите си намерения. Постарайте се да подходите новаторски към разрешаването на съществуващ проблем. Не пренебрегвайте сериозността на здравословното си неразположение и вземете необходимите мерки.

Лъв

Днес проявете известна предпазливост, когато поемате ангажименти към делови партньор, началник или клиент. Погрижете се делата ви да се развиват според плановете ви – ако не стане така, не губете присъствие на духа, защото в този случай е задължително да предприемате разумни ходове.

Дева

Днес на много от вас ще се наложи да се освободят от старите си ангажименти, които не са довели до търсения от вас ефект. Добре е да направите цялостна равносметка и на финансовото си положение, за да прецените от кои свои разходи може да се лишите.

Везни

Днес много от вас ще бъдат склонни да предприемат твърде рисковани ходове, с които да застрашите деловата и материалната си сигурност. Погрижете се да осъществявате делата си според предварителните си планове – така ще сведете до минимум нежеланите крайни резултати.

Скорпион

Днес във ваш ущърб ще бъде, ако проявявате колебание! Постарайте се методично да изпълнявате текущите си задължения, защото само по този начин ще съумеете да се справите с предизвикателствата, пред които се изправяте по пътя си. Погрижете се да не пренебрегвате обещанията, които сте дали на партньора в любовта.

Стрелец

Днес се опитайте да използвате дипломатически похвати, за да привлечете одобрението и подкрепата на влиятелна особа към свой проект. В случай че не получите нужното разбиране от колега, не се опитвайте яростно да защитавате заетата от вас позиция.

Козирог

Днес мнозина ще станат свидетели на някои промени на работното място, които ще обезпокоят част от вас. Добре е правилно да прецените ситуацията си и чак тогава да предприемате каквито и да било действия. Не е изключено да се наложи да осъществите пътуване по работа.

Водолей

Днес ще се създадат всички необходими благоприятни условия, за да се заемете с най-неотложните си ангажименти и да осъществите реформите, които от известно време се стремите да направите. Погрижете се да реализирате делата си с подкрепата на хората в прякото си обкръжение в службата.

Риби

Днес пред много от вас ще възникне необходимостта да изпълните ред задачи от личен характер, които не може да отложите за по-късен етап. Постарайте се да съчетаете в перфектна комбинация служебното и личното, за да не останат работните ви ангажименти на заден план. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри благодарение на някои допълнителни приходи.

Снимка: pixabay.com

Източник: 24novini.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук