Хороскоп за август 2022: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

3884 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец август:

ОВЕН:

През август представителите на зодия Овен, ще бъдат много търсени. Ще усетите как вашите близки, приятели, колеги и най-вече любимият човек имат нужда от вас. Освен това старите дългове и нерешени проблеми, ще напомнят за себе си. Пригответе се да се въртите като катерица в колело. Как ще протече месецът, изцяло ще зависи от вашето настроение.

Любов и семейство

Сега вие ще решавате, какво бъдеще ще има връзката. Партньорът послушно очаква вашето внимание и действия. Ако сте готови за обвързване, тогава не трябва да губите време, ако не сте готови, тогава не обнадеждавайте човека. През август ще бъдете много привлекателни и ще може от пръв поглед да заинтересувате всеки. Въпреки това не и струва да флиртувате твърде очевидно, може да бъдете неправилно разбрани.

В установените двойки най-накрая ще настъпи спокойствие. Не си струва да се притеснявате и търсете проблеми там, където ги няма. Прекомерната ревност също е по-добре да отхвърлите. Погрижете се нищо да не ви пречи да създадете хармония в отношенията. Неочаквано могат да се появят недоброжелатели, които лесно да ви скарат с половинката. Семейните представители на знака могат да не се тревожат за своя съюз. Сега е най-доброто време да се насладите един на друг и да планирате потомство.

Кариера и финанси

На работа няма да имате равни. Вашата енергия и ентусиазъм, ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности. В най-тежките моменти може да разчитате на подкрепата на близки и колеги. Всички презентации на проекти, планирани за втората половина на август, ще се проведат успешно. Препоръчително е да обърнете внимание на старите си планове и идеи. Сред тях има много перспективни, които ще ви помогнат да се изкачите по кариерната стълбица.

Финансово нещата няма да са толкова гладки, колкото бихте искали. Разбира се, не сте заплашени от нищета и материални проблеми, но си струва да пестите. Сега ще имате непредвидени разходи, които не сте включили в плановете си. Трябва да помислите как да спечелите допълнителни пари. Добре е да обърнете внимание на талантите си, както и да се запишете на професионални курсове.

Здраве

В началото на август може да има спад във вашата работоспособност. Опитайте се да не се пренапрягате и си почивайте повече. Не си струва да се преуморявате по време на работа. През първата половина на месеца е по-добре да си вземете почивка или да отидете на санаториум. Ако си починете сега, ще прекарате остатъка от месеца в добро здраве.

Погрижете се за храносмилателните си органи. Сега черният дроб и панкреасът могат да създадат проблеми. Не забравяйте да преминете към щадяща диета и да не провокирате обостряне с алкохол и цигари. Сега трябва да се погрижите да премахване на излишната захар от вашата диета. Погрижете се за теглото си, време е да свалите няколко килограма. Отслабването ще ви помогне не само да изглеждате привлекателно, но и да се чувствате добре.

 ♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец, ги очаква един много натоварен месец. Някои неща ще завършите с последни сили. Изглежда, че всичко върви гладко, но нещата могат да се променят много драматично. Месецът е опасен, защото е много нестабилен. Внезапно може да възникне скандал на работа или неприятна ситуация у дома. Пазете се от неочаквани разходи.

Любов и семейство

През август няма да ви е до изграждане на идеални отношения. Сега са възможни неуспехи на любовният фронт. Мнозина ще се ограничат до семейния живот и напълно ще забравят за романтиката. Повечето двойки ще преминат през криза и труден период. Ще искате свобода и пространство, а домакинските задължения ще ви вкарат в депресия. Такъв период просто трябва да преживеете и да не правите грешки. Сега много лесно ще се подавате на флирт, контролирайте се.

За тези, които съвсем наскоро са започнали нова връзка, звездите не обещават успех. Ще разберете, че човекът не е за вас и не споделяте общи възгледи за бъдещето. По-добре е да прекъснете подобна връзка в зародиш, отколкото да продължите, след това раздялата ще бъде още по-лоша. Необвързаните внезапно ще открият, че изпитват симпатия към някой от приятелите си. Помнете обаче, че връзката едва ли ще бъде страстна.

Кариера и финанси

Всички най-важни неща по отношение на работата, трябва да планирате за първата седмица на август. През този период обстоятелствата ще бъдат във ваша полза и ще допринесат за добър резултат във всяко дело. Но през втората половина на месеца трябва да действате внимателно. Ще има рискове от измами, кражби и други неприятности. Опитайте се да не се забърквате в чужди кавги и конфликти. Освен това може да се сблъскате със съмнителни проекти, които са обречени на провал. За вас ще е много трудно да прецените степента на риска, така че помислете, преди да вземете важно решение.

В края на месеца, ще може да се реабилитирате в очите на началниците. Настъпва по-благоприятен период, когато може да завършите отдавна започнати задачи или да представите интересна идея. Освен това всички финансови сделки ще бъдат успешни. Ако сте планирали да закупите недвижим имот през този период, може да сте сигурни, че всичко ще върви по план.

Здраве

В началото на август ще бъдете податливи на наранявания. Не се заемайте с нови спортове, шофирате по-рядко, бъдете внимателни във всичко. През останалото време, ще се радвате на добро здраве. Не забравяйте обаче да укрепите организма си с помощта на витамини, правилна почивка и добро хранене. Месецът е подходящ за уелнес процедури. Ако сте планирали да отидете на почивка, тогава предпочитайте места, където същевременно може да получите лечение. Йогата, гимнастиката перфектно ще ви помогнат да се поддържате в добра форма и не забравяйте за сутрешното бягане.

Въпреки че не се очакват сериозни патологии, обърнете внимание на състоянието на пикочно-половата система. Ако нещо изведнъж ви притесни, незабавно се консултирайте с лекар и се подложете на преглед. Хроничните заболявания могат да напомнят за себе си, не вдигайте тежести. През август трябва да слушате по-внимателно какво ви казва лекарят и да не допускайте болестта да се развие.

БЛИЗНАЦИ:

Енергията на представителите на зодия Близнаци, ще е на много високо ниво през август. Сега е моментът да поканите приятели и тези, които не сте виждали от дълго време. Но като цяло месецът ще бъде много нестабилен и може да донесе непредвидими резултати. Често можете да бъдете разочаровани от другите. Много процеси, ще изглеждат твърде объркани.

Любов и семейство

В любовната сфера, всичко ще е двусмислено. Подозирате вашата половинка твърде много. Не създавайте излишно напрежение. През август може да изпаднете в неприятна ситуация и да се карате сериозно с някой от приятелите си. До края на месеца интересът ви към противоположния пол ще се увеличи. Можете да разчитате на взаимни чувства и вероятно на силна романтика.

Семейните ще почувстват върху себе си прекомерна отговорност. Сега е моментът да вземете някои сериозни решения. Опитайте се по-малко да критикувате любимия човек, за това или онова действие или липса на внимание. Всички в семейството, ще се нуждаят от вашата подкрепа точно сега. Ако започнете конфликт в този период, тогава може да сте сигурни, че той ще продължи дълго време.

Кариера и финанси

Ако вашата работа е активна, тогава най-благоприятното време за вас ще бъде началото на август. По това време, ще сте по-инициативни и решителни. Ще може да установите интересни контакти, които ще са ви от полза в бъдеще. Разговорът с ръководството, който сте планирали дълго време, ще донесе положителен резултат.

През втората половина на август могат да възникнат трудности с колегите. По това време е по-добре да избягвате колективни проекти и се откажете от инвестиции. Най-добре е да не сключвате никакви договори и да не наемате познати. Към края на месеца вашите планове могат да се променят драстично. Подобни форсмажорни обстоятелства ще ви бъдат от полза. Концентрирайте се и не губете време, възползвайте се от късмета след 25-ти. В края на месеца ще трябва да пестите повече, тъй като ще възникнат нови финансови обстоятелства.

Здраве

Първата половина на месеца ще премине отлично. Ще може да демонстрирате силата на волята си, което ще ви помогне с диетата и упражненията. Много от вас ще се гордеят със себе си и със своите резултати. В средата на месеца обаче е възможно обостряне на хронично заболяване. Най-вероятно няма да мине без медицинска намеса. Опитайте се да избягвате стресови ситуации и физическо пренапрежение. Всякакви конфликти и емоционални изблици, ще провокират нови за вас симптоми.

През август трябва да се погрижите за диетата си. Това ще ви помогне не само да избегнете храносмилателни разстройства, но и да поддържате теглото си. Опитайте се да приемате повече протеини и ограничите въглехидратите. Добре е да ходите на фитнес и да слушате лекции на знаещи хора за здравословното хранене. Може също да прочетете книги, които ще ви помогнат да намерите отговори на трудни за вас въпроси.

РАК:

През август представителите на зодия Рак, ще усетят глътка свеж въздух. Най-накрая ще настъпят дългоочакваните положителни промени. Сега ще сте много активни и настроени да общувате с другите. Обстановката около вас, ще ви принуди да вземете прибързани решения, но като цяло те ще бъдат доста правилни. Ценете хората, близо до вас.

Любов и семейство

Началото на месеца е най-доброто време за сключване на брак. Ако имате връзка от дълго време и се подготвяте за подобно тържеството, можете да сте сигурни, че всичко ще мине на най-високо ниво. Ще останете максимално доволни от своя празник. Този период също е идеален за започване на връзка. Ако таите някакви чувства, тогава е по-добре да ги изразите сега.

За необвързаните е препоръчително временно да преустановят търсенето на своята любов. Сега е по-добре да се погрижите за себе си и своето духовно развитие. Същият съвет се отнася и за тези, които са женени от дълго време. Ако срещате трудности по пътя, опитайте се да избягвате конфликтите. Сега е най-добре със съвместни усилия да се заемете с някакво дългогодишно дело, свързано със строителство или ремонт. Съвместните пътувания ще ви помогнат да си починете от ежедневието.

Кариера и финанси

В началото на месеца ще бъдете пълни с идеи и предложения. Вашата активност ще бъде забелязана от шефовете и може да ви дадат приятен бонус. Възможно е някой от екипа, явно да ви завижда и показва недоволството си, но това не трябва да ви наранява. Ако има трудна задача пред вас, тогава се заемете с нея след 10 август. Последната част на месеца ще бъде не много обещаваща за кариерата, възможни са професионални неуспехи и липса на вдъхновение.

В последните дни на август, може да разчитате на финансови постъпления. Възможно е интересно бизнес предложение или командировка. Обърнете внимание на идеите, които ви подхвърлят приятелите. В края на месеца може да възникне опасен конфликт с някой от ръководството. Сега е по-добре да сдържате импулса си, да казвате всичко което мислите.

Здраве

В началото на август здравето може да ви подведе. Рискът от обостряне на хронични заболявания ще се увеличи. За сметка на това краят на месеца, ще бъде по-спокоен. Особено внимание трябва да се обърнете на вашата диета. Ако страдате от диабет или съдови патологии, тогава помислете за пълното премахване на солта и захарта от диетата си, яжте повече зелени зеленчуци и плодове. Не забравяйте да пиете повече вода. Но кофеинът е най-добре да избягвате, тъй като може да причини проблеми със съня.

През август трябва да помислите за закупуване на абонамент за спортен клуб. Помислете, може би е време да направите нещо което ви е по душа. Не е необходимо да вдигате тежести или да се измъчвате на бягащата пътека. Опитайте нещо ново, танците може да са идеални за вас.

ЛЪВ:

Сложен и труден месец очаква представителите на зодия Лъв. Много от вас ще трябва да се срещнат с неприятни хора, които ще ви дразнят и смущават. Може да усетите около вас силно съперничество. Обкръжаващите ще очакват определени думи и действия от вас. Не пестете от добри дела. Трябва да помислите за промяна на имиджа си.

Любов и семейство

Отворени сте за нови връзки, готови сте да обичате и да бъдете обичани. Имате нужда от постоянна подкрепа, похвала. Сега сте изцяло фокусирани върху създаването на хармонични отношения, както по отношение на любовта, така и по отношение на приятелството. Ако нещата не вървят така, както искате, това ще нарани много вашето его. В борбата за сърцето на противоположния пол може да отстъпите на някого. През август като цяло има голяма вероятност да влезете в различни връзки и любовни триъгълници. Дръжте на своето достойнство и не позволявайте да ви използват.

Семейните представители на знака, ще бъдат озадачени от въпросите на близките роднини. Сега ще трябва да работите усилено и да решавате проблемите на другите хора, както и напълно да се потопите в живота на някой друг. Здравословното състояние на някой от вашите близки също ще отнеме много време. Ако искате да направите нещо хубаво за семейството, посветете поне един уикенд на тях. Опитайте се да ги радвате по-често с внимание и малки изненади.

Кариера и финанси

Трябва да си поставите ясни цели. Размитите планове за бъдещето ви пречат да продължите напред. Ситуацията може да се усложни от трети лица, които ще се вкоренят в обичайния ви ритъм на живот. Може да загубите лидерството, ако сте небрежни в работата. Някой от екипа е недоволен от вашето поведение, опитайте се да го обсъдите очи в очи. В средата на месеца ви очаква обещаваща командировка, която ще ви донесе много удоволствие, а и ще бъде добре платена.

Бизнесмените трябва да помислят за разширяване на бизнеса си. Сега е много добър момент да се запознаете с влиятелни хора и да установите надеждни партньорства. Ако искате да успеете в нещо, тогава действайте колективно. Самостоятелната работа сега, няма да доведе до добри резултати. Може да разчитате на финансова подкрепа от приятели.

Здраве

През август сте изложени на риск от депресия. Ще сте склонни да реагирате остро на всичко, което се случва около вас. Не надценявайте възможностите си и не се захващайте с трудни задачи. Моралният натиск в работата също ще изиграе своята роля. Ако не знаете как да се отпускате без хапчета, тогава е време да се научите. Опитайте релаксация, медитация, посетете психолог. Понякога е необходима само една вечер с добър приятел, за да освободите емоциите. Отпуснете парата по всякакъв начин. Добър момент да успокойте нервите си ще бъдат последните дни на август. По това време е добре да отидете на пътуване, да промените обстановката.

През този месец всякакви промени във външния вид ще бъдат успешни. Ако сте планирали посещение при козметолог, тогава най-доброто време за това е средата на месеца. Всяка смяна на цвета на косата също ще бъде във ваша полза. Време е да се погрижите за естетическата красота на усмивката си, не забравяйте да запишете час при зъболекар.

ДЕВА:

През август представителите на зодия Дева, ще се потопят в семейни грижи. Сега вие и вашите близки наистина ще се нуждаете един от друг. Ще трябва да се занимавате с въпроси, свързани с недвижими имоти. Сега е подходящ момент да вземете решение за посоката на бъдещата си професия. Не се страхувайте да опитате нещо ново. Не забравяйте, че вашето мнение сега е по-важно от мнението на някой друг.

Любов и семейство

Сега максимално ще привличате вниманието на противоположния пол. Може да разчитате на взаимност в чувствата със всеки човек, който харесвате. Само не злоупотребявайте с нечие добро отношение. Сега нямате време за изграждане на хармонични отношения, така че опитайте да поставите на пауза контакта с някого до по-добри времена. Ако искате само флирт и забавление, това няма да е трудно за постигане.

В края на месеца ще имате шанс за възраждане на отдавна изгаснали чувства. Това се отнася както за семейните двойки, в които огънят на страстта отдавна е угаснал, така и за бивши любими, които са се разделили. Може да си дадете втори шанс, но не съжалявайте по-късно, ако нещо се обърка. Опитайте се да не повтаряте старите грешки и работете заедно за преодоляване на трудностите.

Кариера и финанси

В началото на август всичко ще се развива успешно, но не бързайте да се радвате, защото втората половина на месеца, ще бъде изключително натоварено време. Всички дългосрочни проекти, перспективни за вас, могат неочаквано да се обърнат. Опитайте се да не се доверявате на непознати хора, тъй като те няма да са заинтересовани да ви помагат. Също така през втората половина на месеца са вероятни конфликти с началници, които могат да доведат до уволнение. Старайте се, да не сте прекалено активни. Някой от екипа умишлено ще се опитва да ви дразни.

Началото на август е добро време за творческите личности. Сега ще получите максимално вдъхновение от това, което ви прави щастливи. Има всички шансове да покажете способностите си на другите и да спечелите тяхното доверие. Ако излезете от зоната си на комфорт, може да получите повече, отколкото имате. Един от вашите приятели ще ви помогне да решите важен и труден проблем.

Здраве

Трябва да се отнасяте по-внимателно към здравословните проблеми. Прекалено небрежно приемате симптомите, за които тялото сигнализира. През август трябва да работите върху храносмилателните органи. Помислете за преминаване на здравословна диета, която ще помогне за облекчаване на храносмилателния тракт. Вземете за правило да не ядете късно. Уверете се, че приемате достатъчно протеини и пиете много течности през целия ден.

През втората половина на месеца си направете изследвания. Това ще ви помогне да следите за хроничните заболявания и да предотвратите нови. Свържете се с лекари, на които имате доверие. Ако сте планирали някаква операция за август, тогава можете да сте сигурни, че тя ще бъде успешна и рехабилитацията бърза.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни, ще имат много планове през август. Сега е важно да не се изгубите в потока на делата, а ясно да формулирате своите идеи. Ще бъдете раздвоени от различни мисли и фантазии. Хванете вдъхновението и творете. Паралелно с това препоръчително е да бъдете по-дисциплинирани. Сега рискувате да попаднете в неприятна ситуация заради любимия човек.

Любов и семейство

Август е чудесно време да направите следващата стъпка в отношенията. Успешно ще се развива сключването на брак, годеж, решението да заживеете заедно. Семейни може би, ще започнат ремонт. За вас е полезно да промените обстановката, за да освежите чувствата си към любимия човек. Тези, които отскоро имат връзка, може да помислят за проверка на сериозността на чувствата към партньора.

Необвързаните могат да разчитат на интересни запознанства. Вероятно е успешен роман далеч от дома. Също има голяма вероятност за ваканционен романс, който ще бъде ярък и запомнящ се, макар и краткотраен. В края на месеца ще ви е трудно да държите ситуациите под контрол. В последните дни на август са възможни скандали. Опитайте се да не се поддавате на гнева и други негативни чувства, за да не кажете нещо излишно. Ако все пак се случи кавга с някого, то предстои дълъг път към помирение.

Кариера и финанси

Не трябва да разчитате на извънредни и големи печалби. Сега всичко е стабилно за вас. Може да предвидите изхода от всяка ситуация, да изчислите своите приходи и разходи и да минете без ненужни загуби. Творческите идеи ще реализирате по-добре от всички други. Обърнете внимание на заобикалящата ви среда. Сред колегите ви има много недоброжелатели, които мечтаят да заемат вашето място. Вероятни са неприятни клюки, кавги и изказвания. Ще ви бъде много трудно да се въздържите от грубост и прямота. Опитайте се да не разваляте отношенията в екипа, тъй като все пак трябва да работите заедно. Откровеният разговор с началниците, ще ви помогне да изясните много непонятни моменти.

Въпреки стабилното финансово положение, е по-добре да откажете сериозни придобивки. Сега не е най-добрият момент за покупка на къща и кола. Ако се страхувате да не изхарчите натрупаните средства, тогава отворете банков депозит и запазете парите си за по-добри времена.

Здраве

През август трябва да се погрижите за опорно-двигателния апарат. Опитайте се да сведете до минимум физическите натоварвания. Ако спортувате изберете по-спокойни спортове, като плуване, йога, пилатес. И не вдигайте тежести. По-старото поколение трябва да избягва прекомерните натоварвания, например в градинския парцел. Пазете гръбнака си. Като цяло месецът е добър, но си струва да следите за здравето си.

Когато сте на слънце, имайте предвид риска от кожни проблеми. Не забравяйте да използвате UV защита. Вероятни са различни прояви на дерматит. Винаги дръжте в аптечката специални кремове, които предпазват и заздравяват кожата. Последната част на август може да донесе проблеми с нервната система. Възможно безсъние, главоболие, виене на свят. Ако възникнат нервни състояния, пийте успокояващи билки, вземете релаксиращи вани. Научете се да се отпускате и се опитайте да спите повече. Свежият въздух ще ви помогне да се справите със стреса по-добре от всяко лекарство.

СКОРПИОН:

В началото на август представителите на зодия Скорпион ще се чувстват уморени и без сили. Отпуснете ситуацията и не се подавайте на емоционални изблици. Времето за покоряване на върховете все още не е дошло, ще се приближи към края на месеца. Сега всички нови контакти, спорт и пътувания, ще са успешни. Този месец ви очаква приятна изненада от роднини.

Любов и семейство

Семейните, ще се държат дистанцирано. Предпочитате да сте сами, но ще поддържате добър контакт с децата и ще се гордеете с тяхното поведение. Възможно е леко охлаждане в отношенията със съпруга. Това ще се дължи на твърде много натрупани вътрешни преживявания. Скоро всичко ще премине. Подредете мислите си. Само не забравяйте да обясните дръпнатото си поведение на вашата половинка.

През август е възможно силно да се влюбите, но това няма да доведе до сериозни последици. Не преследвайте илюзии, може силно да разклатите авторитета си. Сега трябва да вложите всичките си сили в семейството или в неговото изграждане. За тези, които току-що са встъпили в нова връзка, си струва да работят върху самочувствието си. Поради факта, че не умеете да се цените, сте много ревниви и това много ви вреди.

Кариера и финанси

През август може да разчитате на добро отношение от околните. Сега е подходящ момент за установяване на контакти. Първата половина на месеца, ще донесе добри печалби. Сред приятелите имате помощници, които ще ви бъдат полезни. Трябва по-меко да отговаряте на молбите на началниците, сега не е моментът да изразявате недоволство.

Втората половина на месеца, ще изглежда малко по-трудна. Дори дребните неприятности могат да се изкарат от кожата. Съберете смелост, контролирайте се и не правете глупости. Вашето самолюбие може да ви подтикне към необмислена стъпка да се разделите с любимата си работа. Трудното време ще отмине до 22-ри. След това ще гледате на всичко с други очи. Ще се появят шансове за повишение и увеличаване на доходите.

Здраве

Август е идеален за подобряване на физическата форма. Трябва да обърнете внимание на кардио натоварването. Отличен спорт за вас е аеробиката, бягане, колоездене. Само не прекалявайте. Започнете с леки и кратки тренировки, като постепенно увеличавате времето и интензивността. Спортът ще ви помогне да се преборите с вредните навици, особено тютюнопушенето.

Всяка операция ще бъде успешна този месец. Може да разчитате, че ще попаднете на компетентни лекари и рехабилитацията ще бъде бърза. Не пренебрегвайте въпроса за стоматологичното лечение. Ако не се справите с този проблем сега, тогава зъбобола може да ви изненада. През август някои хронични заболявания могат да преминат във фаза на обостряне, опитайте се да не провокирате това с преохлаждане.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец през август, ще трябва да проявят смирение. Ще бъдете принудени да следвате желанията на другите. Разбира се, това състояние на нещата няма да ви харесва много, но е неизбежно. Абстрахирайте се от лошите мисли, опитайте се достойно да преживеете този труден за вас период. Семейна ваканция далеч от дома, ще е прекрасно решение.

Любов и семейство

В началото на месеца ще бъдете озадачени от отношенията си. Ще вложите много усилия в хармоничното им развитие. Романтичността за вас е истински отдушник и отвлича вниманието ви от повечето проблеми в работата. Не бързайте с физическата интимност. Сега е по-добре да се наслаждавате на духовната страна на взаимоотношенията. Интимните връзки могат да донесат физически проблеми. Опитайте се да не поставяте партньора си в рамка, в противен случай ще усложните живота и на двама ви. Не се страхувайте да освободите някого от натиска на вашето попечителство.

По-добре е необвързаните да бъдат бдителни към новите запознанства. Сега е по-добре да бъдете открити и малко да се отдалечите от потенциални ухажори. Може да си кореспондирате в интернет или да общувате, без да се задължавате с нещо. Краят на месеца ви подготвя истинска изненада, може да се появи човек от миналото, който ще ви напомни за старите чувства.

Кариера и финанси

През август всичко ще върви по добре дефиниран план, който сте изградили. Сега е подходящ момент за сключване на важни договори, намиране на надеждни инвеститори или получаване на високоплатена работа. Много от вас ще искат да се опитат в нова област. Това е много похвално. През август имате всички шансове да вземете позицията, от която се нуждаете. Не отказвайте, ако шефа ви предложи да отидете на командировка в друг град или дори държава. Това е добър шанс да се покажете като достоен служител и получите повишение.

Последните дни от месеца могат да ви се сторят много натоварени. Ще се сблъскате с критики и незаслужени обвинения, клюки. Не са изключени и неприятни грешки при изпълнение на ежедневните задължения. Опитайте се през този период да не се захващате със сложни задачи и не поемайте нови проекти. Ръководството ще ви разбере, ако честно признаете грешките си.

Здраве

Не се излагайте на опасности, опитайте се да избягвате потенциално опасни спортове. Ще искате да се разтоварите от емоциите, но сега е по-добре категорично да се откажете. Също така, бъдете внимателни по време на шофиране, през първата половина на месеца има вероятност за аварии. В началото на август ще сте непохватни и склонни към травми. Тези, които са запалени по физическата активност, могат да получат изкълчвания, наранявания, натъртвания и др.

През целия месец ще се измъчвате от умора и сънливост. Опитайте се да спите достатъчно и да се разхождате на чист въздух. Мнозина ще намерят добър метод за отказ от вредните навици. Направете си правило да правите сутрешни упражнения и поне веднъж седмично, добавете нов здравословен навик. Например, откажете се от колата в полза на велосипеда или ходете на басейн всяка неделя. През август също е важно да се подложите на медицински преглед.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог през август, ще бъдат заети да се борят за своите финанси. Сега материалната страна ще обхване максимално вашето внимание. Искате финансова независимост. Много от вашите идеи ще бъдат подпомогнати от вашите близки. Добро време за активна комуникация, срещи и преговори. Не се фокусирайте върху себе си, понякога трябва да може да превключите към заобикалящата ви среда.

Любов и семейство

В търсене на остри усещания в личния живот, много от необвързаните ще се обърнат назад. Ще искате да възобновите връзки от миналото. Между другото, ще се появи бивш партньор. Помислете добре дали искате да попаднете отново в същият капан и след това да страдате от несподелени чувства или неоправдани надежди. През август ще сте склонни да пренебрегвате истинските послания на партньора. Не бързайте с вземането на решения.

За тези, които вече са намерили своето щастие, е препоръчително да преминат на ново ниво. Време е да премахнете определените граници, които не позволяват на вашата двойка да се развива. Например, може да се преместите да живеете с любимия човек под един покрив, да назначите дата за сключване на брак или да планирате дете. Не се бавете с тези въпроси, в противен случай няма да избегнете кавги и конфликти. Семейните представители на знака, ще се сблъскат с проблемите при отглеждането на децата. Сега могат да възникнат непредвидени разходи и социални смущения.

Кариера и финанси

Ще бъдете потопени в работата през целия август. Сега пред вас стои доста сложна задача, която може да открие високи доходи. Може да сте сигурни, че ще се справите с всякакви трудности, но не отказвайте помощта, която ви се предлага. Не се стеснявайте да говорите за това, с което не може да се справите. Първата половина на месеца ще бъде най-продуктивна. Ще действате целенасочено и ефективно. Опитът и интуицията, ще ви помогнат в много неща. Дори с неща, които правите за първи път, ще се справите добре. От средата на месеца са възможни форсмажорни обстоятелства, които ще изискват бърза реакция. Не са изключени материални разходи.

В края на месеца е по-добре да не започвате нови проекти. Опитайте се да укрепите това, което вече имате. Ситуацията ще бъде много нестабилна и променлива. Отложете големите покупки. Безработните представители на знака, могат да се пробват в нова област, за която преди дори не са мислили. Ще се изненадате, колко бързо ще успеете да си намерите работа.

Здраве

През август трябва да се погрижите за нервната си система. Сега тя ще е подложена на голям стрес. Бъдете внимателни към това как се чувствате и реагирайте на всички сигнали на тялото. Кръвното налягане може да е нестабилно, поради лоша циркулация и съдови проблеми. Овладейте контрастния душ, движете се повече и бъдете по-малко нервни. Народните средства, също ще са от полза. В края на август е добре да отидете в санаториум, за да подобрите здравето си.

Прекомерната консумация на захар и мазни храни може да повлияе на външния ви вид. Обърнете внимание на своето хранене. Време е да изберете диета, която ще ви помогне да поддържате форма. Не пренебрегвайте козметичните процедури, задължително се запишете на масаж и спа салон, за да отпуснете тялото и душата и да се приведете в ред.

ВОДОЛЕЙ:

През август представителите на зодия Водолей, постоянно ще променят желанията си. Много ще зависи от обстоятелствата. Често ще ви се налага да контролирате действията и мислите си, както и да демонстрирате възпитанието си. Сега трябва да се контролирате, в противен случай може да изпуснете късмета. Краят на лятото със сигурно ще бъде запомнящо се - с прекрасни срещи и събития.

Любов и семейство

През август ще трябва да направите труден избор. Това важи особено за тези, които трябва да избират между двама души. Сега ситуацията ще ескалира до краен предел и най-накрая ще получи завършек. Всяко едно решение ще бъде трудно, но ще си изясните много неща. Необвързаните представители на знака могат да разчитат на краткотраен романс. Той ще бъде от полза само за тези, които са уморени от самота и отегчени. Не разчитайте на сериозни чувства. За сметка на това приятелските отношения, ще стане по-силни от всякога. Човек, който ви е близък по дух, ще ви помогне да разрешите трудна ситуация и ще даде така необходимия съвет.

Няма нищо лошо също, да се опитате да възродите предишна връзка. През август ще бъдат успешни повторните бракове и събиранията с бивши любими. Обърнете внимание на заобикалящата ви среда, около вас има много хора, които ви обичат и ценят истински, без преструвки.

Кариера и финанси

През август успехът ви ще зависи от това, как се разбирате с екипа. Сега не е момент да демонстрирате лидерство или да се дистанцирате. Поддържайте баланс във всичко. Някой от вашите колеги може да ви помоли за услуга, не отказвайте, в бъдеще ще ви се върне. В средата на месеца може да възникне странен и напрегнат разговор с шефа. Не прибързвайте със заключенията. Ако ви предложат да отидете в командировка или на курсове за преквалификация, приемете го за даденост. В крайна сметка новите знания ще ви помогнат да преодолеете бъдещите трудности.

За да върви успешно работата, помислете за създаване на комфортни условия около вас. Може би е време да смените вашия смартфон или лаптоп. От това каква атмосфера изградите около себе си, ще зависи вашето положително мислене. След смяна на обстановката веднага ще ви хрумнат много интересни идеи. Също има голяма вероятност за запознанство с влиятелни хора.

Здраве

На първо място, трябва да закали нервната си система. Събитията, които ще се случат през август, ще повлияят силно на вашето здраве. Не забравяйте да започнете да приемате витамини от група В, излизайте по-често на открито, избягвайте шумните компании. Алкохолът, липсата на сън и тютюнопушенето, са неща, които ще ви накарат да се чувствате зле. Опитайте се да ограничите безполезните контакти и да изхвърлите бремето на негативизма.

В края на месеца е възможна настинка. Важно е да започнете лечение веднага щом се почувствате зле. Обърнете специално внимание на хроничните заболявания, които могат да се влошат на фона на отслабената имунна система. Освен това може да възникне спешна ситуация, която ще изисква медицинска помощ. Бъдете внимателни, когато консумирате нови храни, а също така внимателно проверявайте срока на годност на продуктите.

РИБИ:

През август представителите на зодия Риби, ще се покажат като истински работохолици. Ще получите много енергия и ще се вдъхновявате от красивото. Сега късметът ще ви се усмихне в много дела. Време е да създавате и планирате своето бъдещето. Краят на месеца ще бъде по-малко продуктивен. Ако сте планирали голяма покупка, тогава е по-добре да изчакате до есента. Началото на месеца, ще бъде доста приятен и динамичен.

Любов и семейство

Не контролирайте това което се случва в личния ви живот. Сега не е във ваша власт да промените нещо. Доверете се на съдбата, тя ще постави всичко на мястото. Колкото и да се опитвате да върнете предишна връзка, това няма да доведе до нищо. Има голяма вероятност да влезете в същият капан и да се нараните. Позволете на обстоятелствата да изключат неприятните хора от живота ви. Очаква ви позитивно, приятно бъдеще и нови романтични връзки, които може да започнат към края на август.

През този месец има и голяма заплаха, от която трябва да се пазите. Опитайте се да не се доверявате на непознати хора, тъй като има риск те да искат да се възползват от вас. Не трябва да започвате и ваканционни романси, те ще бъдат опасни и непредсказуеми.

Кариера и финанси

В началото на месеца работната среда може да изглежда напрегната и нестабилна. Ще бъдете принудени да се справяте с проблемите на други хора и да отстранявате неприятности. Може да има някои промени в работата, за които не сте готови. По-добре е да планирате най-важните събития и срещи за втората половина на месеца. През този период ще ви бъде лесно да се разберете и да намерите общ език с партньорите. Месецът е добър за получаване на допълнителна печалба. Неочакван бонус може да попълни портфейла ви след 20 август.

Пазете се от непознати, които могат да ви въвлекат в рисков проект, твърде сте наивни. Дори и да ви е трудно да откажете на някого, намерете причина да го направите. Не слушайте съветите на непознати хора, а слушайте старите си приятели и роднини, някой от тях ще ви даде добър съвет за кариерата.

Здраве

През август е важно да не бързате за никъде. Опитайте се да правите всичко премерено и постепенно. Сериозната физическа активност може само да навреди, така че не трябва да прекарвате много време във фитнес залата. Направете заниманията си там, кратки, но редовни. Благоприятни ще са СПА процедурите, масажи, плуване, ароматерапия. Ако сте планирали някаква медицинска интервенция, тогава е по-добре да я насрочите след 20-ти.

Не търсете болести, които не съществуват. Прекомерното тичане по лекари, ще ви навреди повече, отколкото помогне. Опитайте се да не посещавате многолюдни места, особено клиники и болници. В края на месеца рискът от заразяване с инфекциозно заболяване ще се увеличи. Не забравяйте личните предпазни средства.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук