Хороскоп за април 2022: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

1823 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец април:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен през април, трябва внимателно да анализират заобикалящата ги среда. Сред познатите, могат да се появят недоброжелатели. В началото на месеца, успешно ще водите преговори с влиятелни хора. Като цяло месецът е благоприятен за вас и носи много положителни събития. Добрите новини, ще дойдат отдалеч.

Любов и семейство

Семейните може да забравят какво е спокойствие. Сега ви очаква водовъртеж от събития. Бъдете готови да решавате проблемите на други хора, да правите ремонти, да помагате на приятели, да се справяте с извънредни задачи и да се посветите на децата. Сега със сигурност, няма да ви е до личен живот. Липсата на близост с половинката, може да повлияе на предишната хармония във връзката. За да поддържате чувствата с любимия човек на висота, трябва понякога да отлагате всички задължения и да оставате насаме. Близките роднини, ще ви помолят за помощ.

Необвързаните могат да станат заложници на собствените си чувства. Възможно е внезапно лудо да се влюбите. Пазете се от обвързани хора. През април под влияние на чувствата, ще сте склонни да правите грешки. Старайте се да гледате на всичко разумно и мислете няколко пъти, преди да направите нещо. Напълно вероятни са мимолетни романи и дребни авантюри. Ако не искате разочарования, тогава не се откривайте пред непознати хора. Приятелски съвет, ще ви помогне в трудна ситуация, послушайте го.

Кариера и финанси

През април, ще се въртите като катерица в колело. Ту едно, ту друго, всички ще изискват вашето внимание. За да не излезете от строя, водете си дневник, планирайте дейностите си предварително. Някой от колегите, много ще разчита на вашата помощ. През април ще трябва да замествате колеги излезли в отпуск или болнични, пригответе се за препятствия в работата.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да се уверят, че наблизо винаги има човек, на когото могат да поверят всички въпроси. Прекалено сте заети и вече не успявате, да правите всичко сами. През април сделките или проектите, които сте планирали от дълго време, ще бъдат успешно приключени. Погрижете се за своята репутация. Трябва да търсите нови концепции в работата си и правилно да презентирате бизнеса си. В периода от 10 до 20 април се пазете от измамници и не инвестирайте големи суми в съмнителни начинания.

Здраве

Може да почувствате чувство на апатия. Това, ще се дължи на липсата на витамини. Обърнете внимание на вашата диета. Ако е непълноценен, тогава е време да помислите за промяна. Изключете алкохола, който трови уязвимия черен дроб. За тези, които искат да отслабнат, ще помогне бягането сутрин, основното нещо е да не бъдете мързеливи. Спортуването също ще повдигне настроението ви и ще ви приведе във форма. И не е необходимо да се занимавате с тежки спортове, обикновеното ходене на дълги разстояния и джогингът ще ви помогнат.

Не пренебрегвайте сигналите на сърдечно-съдовата система. За ваше спокойствие отидете на преглед и ако всичко е наред, тогава си направете правило да почивате редовно. Качественият сън ще подобри вашето здраве и ще ви помогне да се презаредите пред тежка работа, която ви изкарва от строя. През април шанса за зачеване на дете се увеличава. Ако мечтаете да станете родители, тогава подхождайте към въпроса отговорно. На първо място изберете клиника и лекар, на които да доверите своето здраве..

ТЕЛЕЦ:

През април представителите на зодия Телец, ще си измислят все нови и нови проблеми. Бъдете уверени в себе си и при всяка възможност демонстрирайте своите качества. Промяна идва на личния фронт. Не позволявайте на финансовата обстановка да ви плаши, скоро всичко ще се стабилизира.

Любов и семейство

В семейството, ще започне състезание за лидерство. Не искате да отстъпите първото място и държите всички на къса каишка. Отслабете натиска, оставете близките си да дишат спокойно и самите вие, ще се отпуснете. В средата на април е възможна стресова ситуация, която ще изисква бърза екипна реакция. По отношение на своя партньор, опитайте се да бъдете по-сдържани в изказванията. Ако туширате в самото начало зараждащият се конфликт, ще разберете, че във вашата двойка все още има място за романтика.

Тези, които са потопени в нова връзка, ще бъдат обзети от съмнения Новият избраник ви изглежда подозрителен, затова ще изчаквате, играете и дори лъжете. Ако решите да му направите проверка, тогава бъдете сигурни, че ще бъдете разкрити и скандалът е гарантиран. Не искате обвързване? Тогава кажете това на вашата половинка. Може би имате нужда от малка пауза, за да разберете какво наистина искате в бъдеще.

Кариера и финанси

Много сте придирчиви, както към себе си, така и към колегите. Искате всичко, което правите, да изглежда перфектно. Ако нещо не се получи, излизате извън контрол, което допълнително влошава ситуацията. Ако искате да завършите успешно голямо начинание, тогава работете в екип. Намерете хора, които мислят като вас. През април, ще може да изпълните всяка заложена задача, ако не работите сами. Тези които имат собствен бизнес, трябва да облекчат натиска върху екипа, тогава ще постигнат повече.

За креативните, ще бъде по-лесно от другите. Сега може да намерите вдъхновение за нови проекти и да реализирате това, което сте планирали от дълго време. Някой близо до вас, ще ви окаже голяма помощ за придвижване на проекта напред. Само не се отказвайте по средата на пътя. Ако нямате достатъчно средства, тогава вземете назаем от приятели, просто не отлагайте връщането. Успехът няма да закъснее.

Здраве

Основният здравословен проблем, с които може да се сблъскате през април е главоболието. В допълнение към привичните съдови нарушения, може да се добави и мигрена. Не забравяйте да отидете на лекар и да си направите изследвания, ако симптомите пречат на нормалния живот. Възможно е болката да се появява след тежък работен ден. Научете се да се отпускате правилно и не взимайте хапче всеки път. Заемете се с йога, медитация, бъдете повече на открито. Понякога е добре да оставате сами. Уредете си дни на безделие и емоционално разтоварване.

През април всички промени в имиджа, ще бъдат от полза. Погрижете се за себе си, посетете салон за красота, пазарувайте. Не пренебрегвайте усмивката си. Време е да си запишете час при зъболекар и да разрешите дългогодишни проблеми. Ако искате да отслабнете до лятото, тогава се свържете с експерт, които ще ви помогне с мотивацията.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци през април, ще бъдат ангажирани с трансформация на своята личност и на всичко, което ги заобикаля. Ще вземете важно решение, което ще се отрази на кариерата ви в бъдеще. Пригответе се да посрещате гости отдалеч. През този месец има риск да се разболеете, погрижете се за здравето си и подсилете имунната система. Смяната на имиджа, ще повдигне настроението ви.

Любов и семейство

Ако искате семейна идилия, ще трябва да прекарвате повече време вкъщи, оставяйки работата на заден план. Може да назрее неприятен разговор с половинката. За да не прерасне в скандал, трябва да сте сдържани в изказванията си. Проблемите на децата и родителите, ще завладеят максимално вниманието ви. Трябва да мислите за бъдещето на вашите потомци. Ако искате да си прекарате добре, отидете на почивка със семейството. Като алтернатива, може да отидете извън града за няколко дни. Само не водете и приятелите си.

Романтичните връзки, които ще започнат този месец, са обречени на успех. В началото вашият избраник може да ви се стори скучен и тих. Но вярвайте, това е точно, което ви е нужно, за да разредите своя темперамент. За вас е важно да имате човек наблизо, който ще може да ви защитава и утешава. Ако искате ярки емоции, тогава организирайте парти. Анализирайте интимния си живот, на този въпрос трябва да обърнете специално внимание.

Кариера и финанси

Ще бъдете приятно изненадани от шефовете, особено ако дейността ви е свързана с пари. Може да разчитате на неочаквани печалби. Ще получавате лесно пари и ще може да ги харчите за лични желания. Само се пазете от злоупотреба със служебно положение, може да не се хареса на някой от екипа и бързо ще се разпространят слухове за това.

Търсещите работа трябва да се опитат в различна дейност. Рискувайте и се запишете на нетипичен за вас курс на обучение, слушайте уебинари, развивайте се. През април възможностите сами ще ви намират, основното е да не ги пропуснете. Когато кандидатствате за нова позиция, не забравяйте, че ще се изисква много от вас. Ако искате големи доходи, тогава бъдете готови да оставате до късно на работа и да ходите на дълги командировки.

Здраве

В разгара на пролетта, ще сте предразположени към настинки. Не забравяйте да поддържате краката си топли и не се подвеждайте от топлото слънце. Добавете билкови чайове към вашата диета. Не забравяйте за ежедневните упражнения или сутрешния джогинг. Ако се почувствате зле, тогава не си играйте със съдбата, вземете си болнични и се лекувайте вкъщи.

През април, внимавайте с новите храни. Съществува риск от чревно разстройство. Винаги дръжте сорбенти в аптечката, особено ако отивате на почивка. В края на месеца, ще сте повече от обикновено податливи към наранявания. Бъдете внимателни около открит огън и боравете внимателно с електрически уреди. Ако планирате да имате деца, тогава се заемете с този въпрос отговорно. Преминете всички необходими тестове и продължете към зачеването. Следете за хронични заболявания на пикочно-половата система.

РАК:

Представителите на зодия Рак през април, ще действат много прибързано, което ще доведе до куп грешки. Време е да направите пауза и да си дадете сметка, кое е наистина важно за вас в настоящият момент. Погледнете по-отблизо хората около вас, разберете кой е ваш приятел, кой враг, кой любим и кого трябва да оставите в миналото. През този месец може да се сблъскате и с недоброжелатели, които ще искат да се възползват от вас. Чакайте също гости.

Любов и семейство

Семейният живот, ще кипи и постоянно ще изисква развитие. През април, от вас ще се искат конкретни действия. Бъдете готови за негодувание от страна на членовете на семейството. Ще трябва да решите много проблеми. Ако искате успешно да се справите с всички дела, тогава не ги комбинирайте с работата. Събиранията с приятели, също е по-добре засега да оставите настрана. Романтичните отношения ще се развиват гладко в последните дни на април и само, ако поемете инициативата.

Любовните връзки започнали през април, има риск бързо да приключат. И причината за това е банална-липсата на време. Задайте си приоритети. Ако наистина искате да узаконите отношенията си или да подобрите качеството им, ще трябва да пожертвате работата и приятелствата. Някой от вашето обкръжение, ще ви въвлече в неприятна ситуация, помислете дали си струва да продължите такава връзка за напред.

Кариера и финанси

В работата има вероятност от объркване, измами и спешни ситуации. Изведнъж нещата които сте мислили за решени, ще се струпат на главата ви. Пригответе се за форсмажорни обстоятелства, внезапна промяна на плановете и спешно пътуване. Може да ви предложат да замените някой, който е на по-висока позиция, не отказвайте, но не забравяйте, че изцяло ще трябва да се отдадете на работата. Не разчитайте на супер високи доходи. Сега ще имате големи разходи, свързани с работата. Освен това, рискувате да получите глоба.

Ако вашата дейност е свързана с творчество, тогава трябва да помислите, преди да публикувате нов шедьовър. Може да се окажете в неподходящо обкръжение и да бъдете потиснати. Най-добрите дни на април за вас ще бъдат 20, 25 и 26. Не трябва да споделяте своите планове, дори с близки роднини и приятели. Ако искате да иновирате в работата си, тогава трябва да измислите нещо по-оригинално, да изненадате.

Здраве

Трябва да следите състоянието на костите и мускулите. Сега могат да се обострят минали наранявания и заболявания на опорно-двигателния апарат. Не се претоварвайте с физически труд и активен спорт. Препоръчително е плуването. Водата ще бъде вашият спасителен пояс. Разбира се, не трябва да очаквате бърз резултат, но след няколко месеца ще забележите значителна разлика.

През април уелнес процедурите, ще бъдат успешни. Чудесен начин да попълните силите си е да посетите санаториум или спа център. Погрижете се за фигурата си и вземете решение за радикална промяна на имиджа. Дори незначителните трансформации, ще ви предадат морална и физическа сила. Ако искате да вземете решение за сериозни козметични процедури, тогава го направете на 10 април, този ден ще бъде най-успешният.

ЛЪВ:

През април представителите на зодия Лъв, ще бъдат заобиколени от доброта и внимание. Пригответе се да станете обект на обожание и подражание за мнозина. Покажете най-добрите си качества. През април има голям шанс да срещнете искрени хора, които ще останат в живота ви за дълго време. Не се отказвайте от приятните подаръци на съдбата.

Любов и семейство

В семейните отношения всичко ще се развива стабилно и без сътресения. Въпреки това, е възможно да възникнат недоразумения и спорове заради роднини. Ще трябва да решавате нечии проблеми на хората около вас. Пригответе се за неочаквани пътувания. За да се сближите още повече с партньора си, организирайте незабравима романтична вечер. Обърнете специално внимание на интимната част от връзката си, тук също трябва да експериментирате.

Необвързаните ще се радват на положението си. Вземете всичко от живота, по-често се забавлявайте в обкръжението на приятелите, създавайте полезни контакти. Но трябва да избягвате любовни авантюри на работа, в противен случай няма да избегнете неприятностите. Може да се появи човек от миналото, който ще ви застави да се замислите.

Кариера и финанси

В работата назряват промени, може би това е глобалното преструктуриране, което така чакахте. Възможно е да ви бъде направено интересно предложение, свързано с вашата позиция. Не трябва да се отказвате от командировки, това е чудесна възможност да се откроите и докажете. В разговорите с началници, поемете инициативата и не пропускайте възможността да демонстрирате най-добрите качества.

Тези които имат собствен бизнес, могат да се сблъскат с финансови затруднения. Ще трябва да търсите нови начини за разширение на бизнеса. Бъдете креативни, привличайте нови хора, защитавайте каузата си по всякакъв начин. Стари познати, ще ви предложат помощ в труден момент и това ще ви изненада приятно. В този период е по-добре да се откажете от сериозни покупки и рискови инвестиции.

Материалната страна доста ще ви тревожи. Ще трябва постоянно да следите за приходите и разходите, за да не пропуснете нещо. Ако искате да спестите пари, тогава не правете спонтанни покупки и пазете парите си на сигурно място. Избягвайте онлайн пазаруването.

Здраве

Ако не искате сериозни проблеми, тогава още в началото на месеца си направете преглед. По-добре е да изследвате цялото тяло наведнъж, отколкото да гадаете какво и заради какво ви боли. През април хроничните заболявания на храносмилателната система, ще напомнят за себе си и ако не спазвате диета, тогава проблемите са ви гарантирани. Откажете се от вредните навици, те могат да провокират обостряния.

През пролетта е добре да се заемете с грижа за кожата и тялото. Запишете си час при козметик и направете курс от приятни процедури, които също ще подобрят външния ви вид. Смяната на имиджа, ще ви придаде бодрост и самочувствие. Работете върху силата на волята, спортът ще ви помогне в това. Изберете това спортно занимание, което ви харесва и го правете с удоволствие, тогава няма да се страхувате от никакъв стрес.

ДЕВА:

На представителите на зодия Дева, им предстои интересен месец. Бъдете по-скромни във финансовите разходи.През този период са противопоказни на масовите събития. Препоръчително е да намалите активността. Добре е да поразсъждавате върху постиженията си и да направите равносметка. Колкото по-малко внимание привличате към себе си, толкова повече възможности ще имате, да се справите със собствените си нужди и желания.

Любов и семейство

Ново започнатите любовни отношения, са изложени на риск от бързо приключване, поради непредвидени обстоятелства. Може би не сте опознали добре новия си възлюбен и ще изплуват някои клопки. Не се очаровайте веднага от партньора, първо го изучете детайлно. Може също да възникне драма в семейните отношения. Съществува риск от попадане в неприятна ситуация, свързана с любовен триъгълник. Бъдете подготвени, че към вас ще да бъдат отправяни искания и поставяни условия.

По принцип април, е много горещ месец за личния живот. Тези, които имат връзка от дълго време, може да решат да направят драстична промяна, като например раздяла или брак. Много двойки ще чуят дългоочаквана новина, че скоро ще станат родители. Някои нови събития силно, ще разтърсят обичайния ви ритъм на живот.

Кариера и финанси

В кариерата трябва да покажете повече оригиналност. Ако искате да постигнете високи резултати или повишение, трябва да сте креативни. Не са изключени пътувания на дълги разстояния в чужбина, въпреки че за вас, това ще е много неочаквано и плашещо. Но това е добър шанс да спечелите повече пари и да успеете в кариерата си в бъдеще. Макар че на някои, ще им е трудно да намерят общ език с новите колеги.

Финансовият въпрос няма да остане без внимание. Винаги контролирате разходите си, което е много добре, но все пак, ще възникне ситуация, която не е била включена в плановете ви. Възможно е да не ви достигат средствата или да има необходимост от погасяване на задължения. Не е препоръчително да вземате заеми. Условията на кредита, може да се променят към по-лошо.

Здраве

Начинът на живот, ще ви напомни колко малко почивате. Може да се наложи да си вземете отпуск поради нужда от лечение или почивка. Възможни са неразположения. За да не стигнете до критична ситуация, консултирайте се с лекар при първия симптом. Не забравяйте, че след трудоемка работа, трябва добре да си починете. Не се натоварвайте с тежка физическа активност.

През април всякакви лекарски интервенции, ще бъдат успешни. Ако имате планирана операция, може да сте сигурни, че тя ще премине добре и без последствия. През този период също съществува висок риск от хранителни алергии. За да избегнете натравяне, контролирайте качеството на храната. Обърнете внимание на състоянието на кожата. Възможна е проява на алергия. Препоръчително е да използвате UV защита.

ВЕЗНИ:

Април ще донесе много изненади на представителите на зодия Везни, включително и не особено приятни. Тази пролет, ще трябва да се заемете със своя организъм. Проблеми ви очакват в работата, но бързо ще ги разрешите, ако успеете да намерите общ език с колектива.

Изберете цел и я следвайте. Не посвещавайте никого в непосредствените си планове. Не бъдете твърде любопитни. Проницателността и дипломатическите умения, ще ви позволят лесно да хармонизирате отношенията с другите и дори да обърнете някои врагове в съюзници.

Любов и семейство

В семейните отношения, всичко ще се развива добре. Основното е сами да не се заблуждавате в своята любов и градите фалшиви надежди. Ако този въпрос ви измъчва от дълго време, тогава е време да седнете на масата за преговори и да обсъдите тази ситуация. Не се поддавайте на моментни слабости и не повтаряйте стари грешки.

Може да се сблъскате с неразбиране от страна на приятелите. Възможно е да възникне неприятна ситуация, която да стигне до сериозна кавга. За да не се проточи във времето, покажете благородство и първи тръгнете към помирение. Ако сте станали свидетели на кавга между близките, също ще успеете да я предотвратите благодарение на уменията си.

Кариера и финанси

В работата с някой задачи, няма да може да се справите сами. Ако искате да се измъкнете от неприятната ситуация, тогава се обърнете към вашите колеги или шефове, за да ви обяснят всичко. Не се страхувайте, че може да бъдете уволнен за някои пропуски. Има вероятност да искат да ви подставят или вкарат в неприятна история. Тези които имат собствен бизнес, трябва да се замислят за хората с които работят. Когато подписвате договори, консултирайте се с адвокати или знаещи хора, на които имате доверие.

Финансовата ситуация, ще е относително стабилна, но не е добро време за големи покупки, особено за недвижими имоти. Ако искате да инвестирате парите си в нещо голямо, тогава най-добре го направете в края на април.

Здраве

Обичате да оставяте нещата за последния момент. Това важи и за вашето здраве, което може да ви създаде проблеми. Вземете тялото си на сериозно. Възможни са проблеми с кръвоносната система. Не забравяйте да се консултирате с лекар и да си направите необходимите кръвни изследвания. Добре е също да се заемете със здравето на вашите зъби. Време е да излекувате старият кариес и да направите пълен преглед на зъбите.

През април сте предразположени към настинки, не забравяйте, че трябва да се обличате по-топло въпреки приятното време. Ако се чувствате зле, започнете незабавно лечение, в противен случай рискувате да стигнете до болница, а да лежите в леглото няколко седмици, ще бъде много разочароващо за вас.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион през април, ще са изпълни с енергия. Сега може да се заемете с всякакви сложни проекти, които отдавна са в ума ви. Може да ви бъде предложен изгоден договор, който ще подобри финансовото ви състояние. В семейната среда се опитайте да бъдете по-скромни и незабележими. Желанието да направите всичко според собствения си сценарий, ще създаде ненужни трудности, които и без това имате в излишък.

Опитайте се да оцените текущите събития обективно и от различни гледни точки. Не разчитайте твърде много на входящата информация, тя може да бъде фалшива. Обстоятелствата след средата на април могат да провокират разправии в непосредствената ви среда. Сдържайте раздразнението си, бъдете внимателни в изказванията. В края на април приятелските контакти, ще помогнат за облекчаване на напрежението.

Любов и семейство

По време на семейни кавги, вие сте най-уязвими. Бъдете готови за това, че ще бъдете обвинени за нещо, напълно неуместно. Защитавайте се до последно, но не използвайте агресия. Обосновете действията си с очевидни аргументи. Ако искате да се помирите с някого, тогава го поканете у вас на вечеря, може да бъдете сигурни, че ще откликнат.

През април, ще трябва да разрешавате проблемите на хората, които са ви скъпи. Не оставяйте децата и възрастните родители без надзор. Някои задължения, свързани с вашата половинка, ще ви обединят забележимо. Сега трябва да започнете да планирате бъдещето и да поговорите за това с любимия човек.

Кариера и финанси

Искате да сте успешни във финансовите въпроси, затова се опитвате да поемете всякаква работа. През април, ще имате много шансове да подобрите доходите си. Но не се заемайте със задачи, ако не сте сигурни, че ще ги приключите навреме. Могат да възникнат непредвидени обстоятелства, които ще изискват помощ от роднини или колеги.

За тези, които търсят работа от дълго време, съдбата ще предостави интересна възможност. Ще имате шанс да се опитате на нова позиция, която не е свойствена за вас. Но изненадващо ще успеете да се справите перфектно със всички задачи, които ви възложат през април. По отношение на финансите - бъдете дисциплинирани. Водете дневник, за своите разходи и приходи. Рискувате да попаднете във финансови проблеми, не позволявайте това. Ще се наложи да се сбогувате с някои ценности.

Здраве

Всичко ще е наред с вашето здраве, но трябва да обърнете внимание на старите заболявания на пикочно-половата система. При настинка е вероятна появата на цистит или пиелонефрит, с които отдавна сте запознати. Не забравяйте за навременното лечение и правилната профилактика.

Обърнете внимание на начина си на живот. Време е да промените нещо. Опитайте се, да се храните здравословно и се откажете от вредните навици. След няколко дни ще видите, че се чувствате много по-добре. През април ще намерите достойна мотивация, да промените поведението си към по-добро.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец през април, имат всички шансове да се потопят в нова любов. По пътя си, ще срещнете много интересни хора, които ще ви помогнат да се реализирате във важните дела. Не забравяйте за здравето и лечебните процедури, които сте планирали по-рано.

В работата бъдете предприемчиви. Творческият подход към бизнеса, ще ви донесе много удоволствие. На работа и у дома, не зацикляйте на обиди и проблеми, опитайте се да се отнасяте към всичко леко и естествено. Резултатът ще бъде професионално израстване и спокоен семеен живот за всички членове на семейството.

Любов и семейство

Много от вас се намират в обтегнати отношения с членовете на семейството. Понякога просто трябва да се отдръпнете, за да оправите нещата. Ако искате да хармонизирате връзката с някого, тогава изберете тактиката на мълчанието. Ще видите, в скоро време тези хора сами ще подхванат с вас разговор, който ще доведе до помирение.

През април, необвързаните ги очакват нови запознанства, които бързо ще доведат до романтичен съюз. Ако сте готови за нова любовна връзка, тогава може да сте сигурни, че тя ще се развие успешно и дори ще прерасне в дългосрочен брак. Но помислете добре, дали достатъчно сте се забавлявали и дали все още, не искате да живеете без задължения, защото партньорът се нуждае от тихо семейно убежище, а не от ежедневен празник и партита

Кариера и финанси

Очаква ви много натоварено време в работата. Пригответе се за извънредни ситуации. Внезапно може да възникне произшествие и наблизо трябва да има човек, на когото винаги може да разчитате. Не се опитвайте да се справите с всичко сами, не забравяйте да си намерите помощници. Ако чувствате, че психически сте уморени от това, което правите ежеднвно вземете си почивка.

Тези които имат собствен бизнес или са на ръководна длъжност, ще трябва да бъдат много стриктни с екипа, ако искат да постигнат положителни резултати. Много от подчинените се възползват от вашата доброта и служебно положение, не го оставяйте това без внимание. На плещите ви ще легне неприятна ситуация, която ще отнеме много време за разрешаване.

По финансовите въпроси, ако искате да спестявате и увеличавате парите си, тогава не инвестирайте никъде през април. Доверявайте се само на надеждни източници. Не трябва да давате пари на заем дори на близки хора, сега има голяма вероятност, те да не ви бъдат върнати.

Здраве

През април е добре да започнете да се занимавате със спорт. Това не само ще подобри физическото ви състояние, но и ще помогне да се справите със стресовите ситуации. За вас са добре йогата и плуването. Опитайте се да ходите по-често пеша или дайте предпочитание на колоезденето. През април, могат да ви завладеят мързел и апатия. Но да лежите на дивана, определено не е във ваш стил.

За да останете в добра форма, коригирайте диетата си, имате нужда от повече протеини и витамини. Ако е трудно да се справите сами с този проблем, свържете се със специалист. Добър период за промяна на имиджа. Експериментирайте с косата, актуализирайте гардероба си. Обърнете специално внимание на вашата усмивка, време е да посетите зъболекар и да отстраните стари проблеми.

КОЗИРОГ:

През април представителите на зодия Козирог, ще са много доволни от себе си, но самочувствието може да ви изиграе лоша шега. Възможно е нещо силно да го подкопае. В любовта всичко ще върви гладко, това ще бъде основният ви отдушник този месец.

През втората половина на април, ако добавите дипломатичност и чувство за хумор към целенасочеността, ще получите отличен коктейл за успех, както в личния живот, така и в работата. Вероятно в края на месеца, ще трябва да се справяте със стари дела, обещания и дългове или отново да преминете през определен урок на съдбата, за да „отработите грешките“.

Любов и семейство

В отношенията, ще цари истинска идилия, за която отдавна сте мечтали. Сега може да разчитате на пълното доверие и подкрепа на любимия човек. Ако искате за в бъдеще да съхраните тази хармония, тогава бъдете по-отстъпчиви. Дамите трябва да бъдат по-търпеливи, с някои обещания на противоположния пол. Подготвя се изненада за вас. Бъдете благодарни за това и го оценете по-достоинство.

Новите романтични отношения, ще се развиват топло и хармонично. Тези, които са били от дълго време сами, най-накрая ще се почувстват защитени и щастливи. За да не изплашите новия си избраник с вашите разсъждения, опитайте се да бъдете по-меки и не поставяйте веднага някакви рамки, това може да го отблъсне. Много от вас, ще искат набързо да се преместят при новия любим и да заживеят заедно под един покрив.

Кариера и финанси

През април, няма да се интересувате много от кариерата. Напълно сте потопени във всичко друго, освен работата. Това няма да остане незабелязано от шефовете. Може да бъдете поставени пред сериозен избор или санкционирани поради неспазване на някои правила.

Вземете работата си по-сериозно, в противен случай рискувате да я загубите. Ако сами от дълго време планирате да промените дейността си, тогава началото на април ще бъде най-доброто време. Не е нужно да сте прекалено самоуверени. На интервютата бъдете по-скромни и покажете истинските си таланти.

Здраве

През април се вслушвайте по-често в тялото си. Ако усетите, че ви боли главата и не ви стига въздух, тогава се консултирайте с лекар. Не го преписвайте на умора. Може зад напълно безобидни симптоми, да се крие коварно заболяване. За да се уверите, че сте напълно здрави, задължително се подложете на преглед.

Дамите могат да се сблъскат с проблеми в пикочно-половата система. Вероятно ще трябва да прибегнете до някаква манипулация, да се подложите на допълнителен преглед, ако имате дългогодишни хронични заболявания. Ако планирате да имате деца в близко бъдеще, тогава съзнателно подхождайте към избора на лекар и клиника, в която да бъдете наблюдавани.

ВОДОЛЕЙ:

Април ще бъде много динамично време, за представителите на зодия Водолей. Ще имате не само много неща за правене, но и всичко ще правите ефективно и добре. Ще искате да творите и ще търсите вдъхновение. В романтичните отношения, има много неразбираеми въпроси, които ви измъчват. Ще бъдете изправени пред избор.

Погрижете се за здравето си, през април трябва да се заемете с домакинските задължения, които сте планирали от дълго време. Заслужава да се отбележи, че през април, каквото и да се случи, ще посрещне всякаква работа и неприятности с оптимизъм и хумор. Доброто настроение - в много отношения е ключът към успеха.

Любов и семейство

Много от вас, ще се борят за нечие сърце. Вероятно сте влюбени несподелено в някого, сега е моментът да се проявите. Не се поддавайте на фалшиви надежди и не преследвайте непостижима цел. Адекватно възприемайте всяка ситуация, приемете, че не всеки трябва да действа според вашите правила. Има голяма вероятност, че на любовния фронт ви очаква разочарование. Дългогодишните връзки също ще преминат в труден период на изпитания. Трябва да се борите с ревността и собствените си комплекси.

Семейните представители на знака, ще бъдат заети с домакински дела и грижи за близките. В края на април можете да разчитате на покана за гости. Ще трябва да отделите много внимание на децата. Сега е важно да се заемете с техните проблеми и въпросите на възпитанието.

Кариера и финанси

Ще бъдете изправени пред труден избор в работата. Може да ви направят две предложения наведнъж, които ще бъдат напълно противоположни едно на друго. За да вземете правилното решение, слушайте старите и опитни приятели и роднини. Добър съвет може да получите от влиятелен човек.

За да преумножите парите си, може да се заемете с хоби, което да ви носи допълнителен доход. Но дори и тук, няма да се мине без инвестиции. Ще трябва да вложите начален капитал, но бъдете сигурни, че бизнесът бързо ще се изплати. Има опасност от загуба на пари през последните дни на април, внимавайте с непознати хора и се погрижете за ценните си вещи.

Здраве

Още в началото на месеца здравето, може да бъде застрашено. Всякакви инфекции и настинки буквално ще ви се лепят. Запасете се с лекарства и не отлагайте лечението при появата на първите симптоми на заболяване. За да се възстановите по-бързо след болеста и да възстановите здравия си тонус, започнете да се занимавате със спорт. Йога, пилатес и ходене, са чудесно начало за поддържане на тялото, особено за тези, които не са се занимавали преди със спорт.

През април е препоръчително да коригирате диетата си. Вероятни са чревни разстройства, поради прием на определени лекарства. Въведете повече протеини и витамини в диетата си и напълно се откажете от бързото хранене и алкохолните напитки. Излизайте по-често на чист въздух.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби ги чака труден период, но в същото време много интересен. На любовния фронт предстоят приятни промени, но в работата са възможни всякакви неприятности. Основната тема на месеца, ще бъде вашето здраве. Това е чудесно време, за правене планове за бъдещето.

Любов и семейство

Семейния живот навлиза в светъл период. Ще бъдете буквално обгърнати от любов и обич, както и подкрепа от вашата половинка. Битовите проблеми ще се уредят от само себе си, а домакинските задължения ще бъдат решени бързо, благодарение на общите усилия. Ще получите огромна подкрепа от най-близките си хора и може да сте сигурни, че няма да останете без помощ по трудни за вас въпроси.

Пред необвързаните се очертават безброй романтични приключения. Очакват ви много приятни запознанства, които силно ще ви развълнуват и заинтригуват за първи път от много време. Може да разчитате на чисти и искрени чувства. От 10 април трябва по-често да излизате, посещавайте кино, театри и развлекателни мероприятия. Не е изключено романтично увлечение с дългогодишен познат.

Кариера и финанси

На работа нещата няма да се получат по начина, по който сте планирали. Вероятни са различни видове извънредни ситуации и проблеми. След средата на април, може да ви възложат допълнителна работа или да смените някой от колегите. Ако сте много изтощени, тогава не се страхувайте да си вземете отпуска за няколко седмици и да си починете. Колегите може да ви помолят за помощ, не трябва да отказвате, все пак ви смятат за надежден авторитет. Със своя пример, показвате как трябва да се работи.

Материалната ситуация, ще бъде относително нестабилна. Ако искате да балансирате разходите и приходите, тогава трябва да изберете специална тактика. Опитайте няколко начина за спестяване или се обърнете към знаещи хора, при които това се получава.

Здраве

Ще бъдете озадачени, в търсенето на добър лекар. Най-накрая ще се върнете към решаването на проблем, който е възникнал преди много време, но е бил отложен. Започнете да търсите добър специалист. Сега има всички шансове да попаднете на авторитетен човек, който ще ви насочи при правилните лекари. В този период също са вероятни проблеми с нервната система, която ще ви дава различни симптоми. Можете сами да се справите с този проблем, ако се научите да се отпускате и да се абстрахирате от трудните ситуации.

През април са вероятни проблеми с храносмилателната система. Трябва да помните за всичките си хронични заболявания и навреме да приемате превантивни лекарства. Също така изключете мазни и пържени храни, за да не провокирате панкреатит и холецистит.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук