Хороскоп за декември 2021: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

737 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец декември:

♈️ ОВЕН

През декември представителите на зодия Овен, ще се нуждаят от съвета на хора с богат житейски опит. Много от представителите на вашият знак, ще се изправят пред труден избор през следващите четири седмици. Може би става дума за нови приоритети в професионалните дела, в личната съдба или нещо друго, от което зависи бъдещето. Декември ще бъде запомнен от вас с леснотата, с която ще постигате всяка малка цел. Ще прекарате този месец с продуктивни резултати и той ще бъде достоен финал на изминалата година.

Като цяло планетарната картина на декември, обещава много шансове за постигане на успех в бизнеса. Така че на вас не ви остава друго, освен да държите пръст върху пулса на текущите събития, да ги насочвате правилно и да правите свои корекции. Единственото усложнение с което може да се сблъскате е -да се окажете пред трудния избор на един от многото варианти. Например, ще получите примамлива оферта за работа, когато и текущата ви позиция се отличава с всичко, което цените и напълно ви задоволява. Как да не сбъркате в това и в други въпроси? Използвайте интуицията си въз основа на миналия опит. И както вече бе отбелязано, може да поискате съдействие от тези, на които имате пълно доверие.

Любов и семейство

Що се отнася до случващото се в личния живот, тук няма да срещнете големи неприятности. Много от вас най-накрая ще се убедят, че са избрали правилния партньор в живота. Тази увереност ще бъде подсилена от ситуации, когато щe трябва да направите избор между планове за бъдещето. Вашият партньор ще даде ценни съвети и именно той, ще бъде в основата на най -разумното поведение. Не пестете думи на благодарност за тази и други постъпки.

Тези, които търсят любовта, през декември ще трябва да решат болезнен въпрос. Може би ще се появи човек, с когото вече сте се опитали да изградите романтична връзка. Някои от вас ще трябва да избират между стар и нов роман. По един или друг начин, личният ви живот ще бъде преситен. Ще намерите спокойствие едва в края на този месец, когато се появи примерен план как да продължите по-нататък. Всеки от вас ще има своите уникални планове за бъдещето, но може да се предположи, че те ще се окажат най-правилните.

Кариера и финанси

Професионалната сфера, няма да остане без промени. Това особено важи за тези, които са търсели нова работа през цялата 2021 г. или нямат нищо против някои метаморфози в кариерата си. Вие сами ще изберете най-обещаващите от различни опции. В края на този месец някои от вас ще намерят печеливша позиция, други ще сменят работата си и ще покажат добри резултати в новата професия.

За тези които имат собствен бизнес, декември ще изглежда нервен и безпокоен месец. Предстоят невероятно много неща, които ще трябва да се направят тук и сега, както и въпроси, които изискват незабавни и най-важното, правилни отговори. Подкрепата на професионалист, на когото имате пълно доверие, ще ви помогне да се справите с всичко описано по-горе.

Здраве

Здравето може да ви подведе в най-неочаквания момент. Дори ако сте добре закалени и пиете витамини, може да настинете или да хванете някоя вирусна инфекция. Посрещнете болестта напълно въоръжени. Винаги съхранявайте в аптечката нужните лекарства. Ако се чувствате зле, не забравяйте да се консултирате с лекар, защото самолечението е свързано с продължително протичане на заболяването.

В края на годината трябва да завършите всички планирани лечебни процедури. Ако отлагате стоматологичното лечение от дълго време, трябва да успеете да го направи през старата година. Козметичните процедури също са благоприятни. Запишете се на козметик, посетете спа център. Помислете за започване на спортни занимания.

♉️ ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец през декември, бавно ще обобщят резултатите от отминаващата 2021 година. Като цяло повечето от вас ще останат доволни от постигнатото през последните месеци. Тези, които не са постигнали някаква важна цел, се насърчават да съсредоточат основните си усилия върху нея. Предстоят четири седмици, които ще бъдат много благоприятно време за вашия знак. Така че изхвърлете неувереността, съмненията или мързела! Действайте както сметнете за добре и не слушайте съветите на никого. Има шанс да се сблъскате с въображаеми доброжелатели и не много ценни съветници. Всички решения се препоръчва да се вземат, като разчитате само на вас и на натрупания опит.

В много отношения напредъкът в най-важните въпроси ще бъде подпомогнат от обстоятелствата. Ако отдавна искате да увеличите доходите си, да направите ценна покупка, да решите жилищен въпрос или да седнете зад волана на по-удобно (престижно) превозно средство, сега ще имате такава възможност. Единствено неприятности се очакват на междуличностния фронт. Не допускайте нови хора в живота си. Необвързаните е добре да не забравят за елементарната предпазливост, при запознанства с лица от противоположния пол.

Любов и семейство

Като цяло всичко, което ще се случва в личен аспект, няма да буди големи притеснения. Препоръчително е да поемете контрола над случващото се в семейството. Ако над бъдещото ви щастие в брака, наскоро е надвиснала опасност, вие имате силата да я премахнете. Добавете повече романтика към ежедневието си. Това ще помогне да укрепите още повече отношенията си.

Необвързаните, както вече беше отбелязано, трябва да бъдат много внимателни в хода на нови запознанства. За щастие, не винаги ще бъдете магнит за нечестни хора. В края на декември е възможно запознанство, което ще почувствате като истински подарък на съдбата и в бъдеще то плавно ще прерасне в стабилна връзка.

Кариера и финанси

Как ще се развие професионалната сфера, ще зависи само от вашите действия. Ако сте доволни от това, което имате, може да посветите декември на консолидиране на вече постигнатите резултати. Тези, които искат да имат по-висок социален статус или доход, се препоръчва да действат. Сега сте способни на много-включително да завладеете тази професия, която ви изглежда по-съблазнителна и обещаваща.

Тези които разработват личен бизнес проект, се нуждаят от малко тласък. През декември много от вас ще имат шанс да увеличат доходите си, благодарение на успешни иновации. За всеки от вас те ще бъдат различни: за някои това ще е гъвкава ценова политика и умело управление на персонала, за други силна рекламна кампания, която ще бъде запомнена от широката потребителска аудитория.

Здраве

Трябва да бъдете внимателни на улицата. Периодът е травмо опасен и са възможни травми и наранявания. Също така, бъдете бдителни, докато шофирате особено след средата на месеца, може да попаднете в катастрофа. Обърнете специално внимание на тялото си в края на годината. Всяка телесна повреда, ще отнема много време, за възстановяване.

В края на годината е добре да се подложите на изследвания. Дори ако нищо не ви притеснява, не забравяйте да преминете профилактичен преглед от лекар. Прекомерната бдителност няма да навреди на никого, но ако се установи някаква патология, тогава може лесно да я премахнете.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци през декември, ще бъдат упорити в изпълнението на най -важните задачи. За много от вас последните четири седмици на тази година, ще бъдат съдбоносни. Ставайки по-упорити, проявявайки подходящ натиск, ще може да напреднете в работата, да премахнете трудностите в междуличностната сфера и да се доближите до финансовия просперитет. Това, което е малко вероятно да се постигне сега, е да преодолеете голямата умора, натрупана от работата.

Неведнъж през декември представители на вашия знак, ще забелязват повишаване на жизнеността и енергията. Ще ви се струва, че през последните месеци сте спали и сега, след като сте се събудили от този сън, решавате да компенсирате всичко пропуснато. Не е важно как постигате всяка цел. Важен е резултатът на края на годината. А той ще бъде впечатляващ, както за финансовата сфера, така и за случващото се в личния живот и на работа. Силата на ирационалното над вас ще бъде силна, но не трябва да позволявате на това да ви попречи да продължите напред. Всичко, което сънувате, трябва да възприемате само като сън. Не се опитвайте да дешифрирате „тайните“ знаци на Вселената. Вярвайте само на фактите. Живейте от натрупания опит.

Любов и семейство

Много от вас ще посветят края на 2021 г. за възстановяване на нормалната семейна атмосфера. Когато избирате как да прекарвате свободното си време, ще предпочитате домашните варианти. Тези, които са мислили за развод в миналото, ще могат да направят окончателно решение по този въпрос. Ако бракът ви не може да бъде спасен, тогава не се колебайте да продължите напред. Тези, които са доволни от връзката със своята половинка, ще успеят да я направят още по-романтична през декември.

Необвързаните през следващите седмици, имат голям шанс да започнат интересен, невероятно ярък роман. Човекът, който ще предизвика голяма симпатия, ще бъде близо до онази част от вашето двулико Аз, която е отговорна за емоциите и изразяването. Това означава, че връзката в двойката ви ще бъде изпълнена със страст.

Кариера и финанси

През декември ще имате достатъчно сили буквално за всичко: както за въвеждане на ред в своя личен живот, така и за работата. Това е уникален по рода си период за тези, които мечтаят да намерят перспективна работа. Ще се появят не една, а няколко примамливи оферти. Служителите, трябва да проявяват по-голяма упоритост в професионалните въпроси. По този начин увеличавате шансовете, да получите по висока позиция или повишаване на заплатата.

Няма такива задача, с която не биха се справили тези от вас, които имат собствен бизнес. До края на този месец вашата фирма, ще получи големи приходи. Не отлагайте изпълнението на някои смели идеи. Шансовете са големи, те да станат съдбоносни за вашите начинания.

Здраве

Предстои ви относително спокойно време по отношение на здравето си. Единственият проблем, с който ще се сблъскате до края на годината, са проблеми с главата. Възможни са замаяност, шум в ушите и главоболие. Може да разрешите проблема с помощта на терапевт или ако се научите как да се отпускате. За да направите това, овладейте техниките на медитация или правете йога. Всяка релаксираща дейност, ще облекчи напрежението в кръвоносните съдове на главата.

През декември е нужно да си направите превантивно изследвания. Вероятно има проблем, който не се усеща с очевидни признаци, но все пак причинява вреда. Ако искате да имате деца в бъдеще, проверете и за репродуктивната система.

♋️ РАК

Представителите на зодия Рак през декември, трябва внимателно да сортират цялата входяща информация. За вашия знак рискът от неправилни изводи за състоянието на личните, професионалните, финансовите дела се увеличава. Вярвайте само на фактите. Във всичко останало, краят на тази година, ще може да прекарате наслаждавайки се на хармонията в основните сфери в живота. Близките роднини, по-големите и по-младите членове на семейството, ще ви радват. Много от вас, ще посрещнат зимата на 2021 г. с ново семейно положение. Много от представителите на вашият знак, през следващите седмици ще успеят да постигнат семейна хармония и да стабилизират отношенията със своята половинка. Някой ще срещнат любовта и тази романтика, ще се развива с рекордно бързи темпове.

Единственото от което трябва да се пазите е, да не губите вяра в себе си, за да избегнете появата на нови комплекси. Някой от вас, няма да останат доволни от това, което виждат в огледалото. Ако наистина има редица проблеми, те трябва да бъдат отстранени. Моделът на поведение „нищо няма да ми помогне“ е коренно погрешен! Друга опасност този месец може да станат съветите от така наречените доброжелатели. Възможно е около вас да има хора, които искат да ви лишат от обективната картина на външния свят. Вярвайте само на фактите, които имат сто процента потвърждение.

Любов и семейство

През следващите четири седмици, ще бъдете доволни от развитието на личния си живот. В семейното огнище, почти няма да има конфликти и отношенията с роднините ще се подобрят. В края на 2021 г. много от вас ще присъстват на голямо тържество в компанията на своята половинка. Не са изключени и по-малки домашни събития.

Декември ще премине светло и ярко за необвързаните. Честите излизания, срещи, запознанства, ще ви помогнат да не скучаете. Освен това сред новите познати ще има човек, който ще се окаже почти идеално подходящ за брак. Ще започне сближаване, което няма да искате да спрете.

Кариера и финанси

През декември не се очакват грандиозни промени в професионалния живот. На някои от вас ще се наложи да се справят със служебни проблеми в работата, през първата половина на месеца. Решението да обедините силите си с колегите, ще помогне да се справите по-бързо с тази задача. Въз основа на резултатите от колективната работа, всеки от вас ще получи голям материален стимул, който е много важен в навечерието на Нова година.

Ръст на печалбата, ще имат и тези, които имат собствен бизнес. Предприемачите не трябва да се отказват от малки промени. Сега е най-подходящият момент да експериментирате с обхвата на предлаганите услуги или стоки.

Здраве

Доброто здраве ще ви позволи да правите всичко, което душата ви пожелае. Само не забравяйте, че е по-добре да не злоупотребявате с алкохола, защото точно алкохолното натравяне, ще ви напомни, че тялото ви е уязвимо. В края на годината е по-добре да направите почистване на черния дроб и жлъчния мехур, за да избегнете проблеми по време на празниците.

Ако преди не сте се занимавали със спорт, сега е моментът да се запишете за фитнес. И не става дума за оформяне на тялото, а за вашето вътрешно здраве. Не се натоварвайте веднага с тежки и трудни упражнения. Изберете програма с треньор и той ще ви помогне да постигнете страхотни резултати до лятото.

♌️ ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв през декември, ще бъдат силни във всичко, свързано с анализ или изчисления. По този начин много от вас ще успеят в материалните дела. Някои ще направят супер ефективни планове за посоката, в която да развият живота си. Теорията във вашия случай ще върви рамо до рамо с практиката, което ще позволи този декември да се превърне в един от най -продуктивните периоди на изминалата година. Доходите ви ще растат и не винаги ще зависят от вашата упорита работа или постоянство. Не са изключени мистериозни инциденти, в резултат на които ще попълните бюджета си. Възможно е дори да получите наследство, за съществуването на което не подозирате .

Всяка цел, която си поставите в следващите четири седмици, ще бъде реализирана. За това ще помогне правилното планиране на графика за всеки ден, вяра в себе си, отказ от нерационалното използване на ресурсите на вашето тяло. Не очаквайте съдбоносни събития в личния си живот от този период, но въпреки това ще трябва да обърнете повече внимание на личните въпроси. Още повече че в някой момент ще мислите, че взаимното разбирателство с близките е безвъзвратно изчезнало. Това със сигурност не е така. Намерете начини да възстановите нормалните отношения с приятелите, семейството и любимия човек.

Любов и семейство

Междуличностната сфера в началото на тази зима, ще бъде донякъде трудна. Всеки от вас обаче може и трябва, да направи всичко за подобряване на разбирателството с близките. Как да го направите? По-активно посвещавайте вашите любими хора в декемврийските си дела и проекти, прекарвайте рядкото си свободно време с тях, правете съвместни планове. Изготвянето на сценарий за предстоящата Нова година, перфектно ще укрепи вътрешно семейната атмосфера.

Необвързаните през декември, не трябва да се надяват на ярки и съдбоносни запознанства. Вероятно ще гледате със завист към приятелите, които вече са намерили своето семейно щастие. Не бъдете тъжни. Да, тази година няма да ви помогне да намерите идеалния партньор, но ще имате много свободно време за себе си и любимите си хобита. Понякога самотата също може да бъде изключително приятна.

Кариера и финанси

Аспектът, в който няма да видите непостижими цели и невъзможни задачи, е професионалният живот. През декември всеки от вас има шанс да постигне голям успех във всяко начинание. Важен съвет. Не бързайте да разбивате старите основи (например да напуснете настоящата си работа, без да имате алтернативни възможности за заетост).

Предприемчивите от вас, които имат собствен бизнес през декември, ще могат да стартират мащабни проекти, резултатите от които ще бъдат видими малко по-късно. Не се съмнявайте, всичките ви идеи са обречени да носят успех, но засега бавно се подгответе за Новата година и не забравяйте да зарадвате служителите си с добре планирано парти.

Здраве

Време е да се погрижите за духовното си здраве. Отдавна не сте отделяли ден, само за себе си. Вземете почивен ден, запишете се в спа център или просто си починете в уединение. Всички козметични процедури сега, също ще са благоприятни. Само не комбинирайте почивката с прием на алкохол, защото излишните токсини само ще влошат ситуацията.

В края на годината трябва да следите имунитета си. Сега сте склонни към настинки и лесно може да ги хванете. Яжте храни с високо съдържание на протеини. Обърнете специално внимание на цитрусовите плодове и меда, разбира се, ако не сте алергични към тях.

♍️ ДЕВА

Представителите на зодия Дева през декември, имат право да се реят в облаците, да мечтаят и само от време на време да се връщат в реалността. Повечето от вас, вече са успели да нормализират случващото се във всички области на живота и сега, в края на годината, може да се отпуснете. Докато всички около вас бързат да завършат своята работа, може да подкрепите някой от тези хора. Като вариант организирайте красива новогодишна приказка за любимите хора (такава, която със сигурност ще остави най-ярки спомени). Декември е месеца, в който отдавна започнатите проекти, ще донесат щедри доходи. Успоредно с това ще започне някакъв важен процес и той ще се превърне в източник на стабилни финансови постъпления. Не е изключено да имате голям късмет или да получите наследство.

В началото на тази зима много от вас, ще изпитат душевен подем Това ще се прояви в приятелството, в любовта, в общуването с близките. Ще станете за тези хора-крепост на мир и грижа. Ще искате да направите всичко по силите си, така че тези, които са ви най-скъпи, да не се нуждаят от нищо. Самочувствието ви ще нараства с всеки изминал ден, това ще ви позволи с лекота да побеждавате редките атаки от недружелюбни хора. Само някои от вас ще си позволят депресивно настроение, продиктувано от зимното време, за щастие ще намерите начини да се справите с това.

Любов и семейство

Това, което се случва на междуличностния фронт, ще зависи не само от обстоятелствата, но и от вашите усилия. Ако имате цел да завладеете определен човек, не се отказвайте от тази мечта. Действайте и всичко със сигурност ще се получи.

Необвързаните представители на знака, имат всички шансове да променят личния си живот към по-добро. Семейните могат да създадат уникална атмосфера в домашното гнездо. Давайте подаръци на близките си без причина, обръщайте им повече внимание, угаждайте им. Ако се постараете, може да създадете за семейството си, незабравим сценарий за Новата година.

Кариера и финанси

Ще се гордеете с постиженията си в професионалната сфера. Положените усилия в работа и други перспективни начинания, точно сега ще донесат щедри резултати. Не е изключено, много от служителите да бъдат повишени през декември.

Тези, които имат собствен бизнес, трябва да се въздържат от експерименти. Вашите проекти ще се развиват стабилно и постепенно. Спокойно контролирайте този процес и бавно разработете стратегия за бъдещето.

Здраве

Време е да се заемете с кардио тренировки. Но първо посетете кардиолог и изключете възможните патологии. Ако започнете да ходите на фитнес сега, тогава до лятото ще блеснете с разкошна фигура. За щастие имате силна воля, която ще ви помогне да отслабнете с лекота. Прегледайте менюто си и изключете мазните, пържени храни и намалете тестените.

Обърнете също внимание на стомашно-чревния тракт. Храносмилателната система може да стане слабото ви място през декември. Ако вече сте имали пристъпи, е особено важно да следите диетата си и да изключвате алкохола. Пушенето може да има отрицателен ефект върху стомаха, така че бъдете внимателни.

♎️ ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни през декември, упорито ще си проправят път към върховете на успеха в професионалните дела. Други области на вашият живот, ще получат много по-малко внимание, но това не означава, че ще ги пуснете на самотек. Всичко, което се случва през следващите седмици, например в личният живот, ще се развива под вашия контрол. Това ще предотврати кризи или вълнения. Като цяло, ще завършите 2021 г. с гордост от себе си и това, което вече е завършено.

Там където не може да се справите сами, активно ще привличате странични хора. Комуникационните процеси в началото на тази зима ще бъдат много продуктивни. Ето защо няма да ви е трудно да спечелите на ваша страна всички, с които имате шанс да общувате. Няма да има проблеми в личните въпроси. И въпреки че от време на време близките хора ще ви обвиняват, в недостатъчно внимание, лесно ще може да отстраните и този проблем. Предстоят дълги празници, което означава, че има шанс да компенсирате времето, което не сте отделили за близките през тази година. Създайте необичаен сценарий за новогодишните празници и го представете на близките си като изненада.

Любов и семейство

Не може да се каже, че напълно ще забравите за личния си живот през следващите седмици, но и няма да му отделяте твърде много внимание. Това не е проблем. Имате силата да контролирате този аспект. Ако нямате време да организирате романтична изненада за своята половинка, поне дистанционно и напомняйте за пламенните си чувства (например чрез SMS или имейл).

Необвързаните ще се изненадат, че именно през декември личният им живот ще вземе ново направление. До вас ще се появи човек, решен по всякакъв начин да започне любовна история. Ситуацията, в която той е ловец, а вие сте потенциален трофей, ще ви забавлява и тази игра ще продължи.

Кариера и финанси

След като положите много усилия в професионалните дела, през декември ще може да постигнете повечето от целите си. Например назначение на нова длъжност, за която отдавна мечтаете, получаване на повишение на заплатата или по-удобен работен график. Тези, които не могат да си намерят работа от дълго време, ще могат да решат този проблем.

Тези които имат собствен бизнес ще завършат 2021 г. със задоволство, забелязвайки че доходите им са се увеличили значително. Закрепете този успех, но не бързайте да инвестирате средства в някакъв вид иновации. Това трябва да стане след новогодишните празници.

Здраве

През декември трябва да направите преглед на щитовидната си жлеза. Вероятни са хормонални проблеми, които ще се проявят с повишена температура, пристъпи на паника, прекомерно изпотяване, както и главоболие и други неудобства. За да избегнете заболяване, започнете лечение навреме, не забравяйте да посетите ендокринолог, направите ултразвук и всички необходими изследвания.

В края на годината всякакви козметични процедури, ще бъдат много благоприятни. Смело може да се заемете с лечението на акне или други дефекти по кожата. Тук няма да минете без компетентен козметолог, който ще извърши манипулациите и ще ви направи план за действие за в бъдеще. Поглезете се с качествена козметика за кожата.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион през декември, ще са склонни да се притесняват за всичко което се случва. Най-големите страхове няма да бъдат причинени от собствения ви живот, а от това, което се случва с някой близък до вас (приятел, родител, любим човек или дете). Премахването на проблемите на този човек, ще отнемат много енергия и материални ресурси. За щастие, към края на декември, всичко най-накрая ще се нормализира и ще посрещнете Новата година с оптимистична усмивка.

Ще може успешно да премахнете проблемите, възникнали в живота на скъпите за вас хора. И дори този процес да стане поредното изпитание за сила, това не е основното. Когато животът се нормализира, ще се радвате на щастие в любовта и усмивките на скъпите на сърцето ви хора. В следствие на това, което се случва, минали конфликти и противоречия ще бъдат отстранени.
Друг акцент на този декември, ще бъде непланираната печалба. Тя ще дойде от източници, за които не сте подозирали. Може би става дума за наследство от далечен роднина или за голяма печалба. По един или друг начин, ще завършите 2021 г., забравяйки какво е финансов дефицит.

Любов и семейство

През декември, ще покажете най-добрите си страни. Вашите близки ще получат от вас максимум грижа и доброта, а вие многократно ще получите тяхната благодарност. Що се отнася до обновление в областта на чувствата, то също не е изключено. Особено това важи за тези, чийто брак или отношения съществуват отдавна. Връзката с постоянният партньор ще се оживи и отстрани ще бъде трудно да си представите, че двойката ви отдавна е преминала розовият период.

Необвързаните вероятно ще срещнат любовта през декември. Този роман ще има нотка на екзотика. Може би вашият партньор ще бъде представител на друга националност или човек, с впечатляваща разлика във възрастта. Всичко това няма да попречи на вашето щастие.

Кариера и финанси

Ситуацията в професионален аспект ще бъде стабилна. Малко от вас в края на 2021 г. ще решат да променят нещо. Служителите от вашият знак, ще продължат да изпълняват основните си задължения, като със задоволство ще забелязват как се увеличава служебният им авторитет и как отношенията с ръководството се променят към по -добро.

Тези, които работят за себе си, ще успеят да предотвратят серия от конкурентни атаки. Добре координираните действия на тези, които работят в полза на вашия бизнес, ще помогнат в голяма степен за това. Новата година е чудесен повод, да зарадвате тези хора с непредвиден бонус и по този начин да изразите своята благодарност.

Здраве

Ще трябва да се погрижите за здравето си. През декември ще сте предразположени към чести настинки и инфекциозни заболявания. Избягвайте големи тълпи, винаги използвайте маски и антисептици. Ако чувствате, че се разболявате, не забравяйте да останете у дома и да предприемате мерки. Простудата бързо ще отстъпи, ако започнете лечение от първия ден. Не пренебрегвайте посещенията при лекар и ако е нужно го извикайте у дома.

През декември заболяванията на опорно-двигателния апарат могат да се обострят. Ако преди сте забелязвали болки в тялото, в ставите, сега е възможно влошаване. Остеохондроза, ишиас, лумбаго, всичко това е много неприятно и изисква бързо лечение, така че болестта да не премине в хронична форма. Не забравяйте да посетите масажист и остеопат.

♐️ СТРЕЛЕЦ

На представителите на зодия Стрелец през декември, се препоръчва да не разпиляват енергийните си ресурси за решаване на чужди проблеми. Много по-правилно е да насочите всичките си усилия, за завършване на годината с високи резултати в основните области на живота. За това е нужно да направите план, върху какво да се съсредоточите първо. Придържайте се към този график. Като цяло, няма да бъдете изправени пред проблемни ситуации на работното място и у дома. Декемврийският начин на живот на представителите на вашия знак, ще се отличава със спокойствие и стабилност, както и с положителна динамика в междуличностната сфера.

Единственото което ви застрашава, ще е липсата на енергия. В миналото активни и неуморни, ще започнете да забелязвате, че сте станали апатични, че нямате сили да изпълнявате дори най-обикновени задачи, че сутрешното събуждане е станало твърде трудно. Всичко по-горе е причина да се погрижите незабавно за себе си. Бързо ще си върнат запаса от жизнени сили тези, които се откажат от нощният живот, не жертват съня си по някаква причина, откажат се от вредните навици и разумно използват енергийният си потенциал. Свикнали сте винаги и на всички да помагате. Сега обаче ситуацията е такава, че е по-уместно да откажете, без да се страхувате че ще обидите някого.

Любов и семейство

Що се отнася до ситуацията, която ще се наблюдава в личните дела, тя няма да причини много безпокойство. Но това не се отнася за тези, които са забелязали повече от веднъж, как отношенията с близките се променят към по-лошо. Това е процес, който трябва да се предотврати, а не да се оставя на самотек. Помислете как да върнете хармонията в брака си.

Необвързаните трябва първо да помислят за това, кого искат да видят до себе си. Не си струва да търсите несъществуващ идеал, точно както не бива да започвате афера с когото и да било (само за да се избавите от скуката). Погледнете по-отблизо приятелите си от противоположния пол. Може би сред тях има човек, подходящ за ролята на ваша половинка.

Кариера и финанси

През декември много от вас, ще могат да поправят ситуацията в професионалната сфера. Целите, които искате да постигнете, може да бъдат реализирани точно сега. Но едва ли ще минете без подкрепата на колегите. Веднага след като тази задача бъде изпълнена, не забравяйте сърдечно да благодарите на всички, които са участвали в това.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да са нащрек през следващите седмици. Внимавайте за действията на конкурентните фирми. Някои от тях първи, ще въведат перспективни иновации в развитието на бизнеса преди всички останали. Този пример трябва да се следва.

Здраве

Време е да се погрижите за своята фигура. Не забравяйте да се запишете за фитнес и е по-добре, да провеждате занятията с треньор. Така след шест месеца, ще имате блестяща фигура и ще забележите подобрение в здравето си. Развийте в себе си полезни навици. Например, научете се да не ядете след шест часа и организирайте деня си правилно.

През декември може да бъдете изненадани от заболявания на опорно-двигателния апарат. Вероятно и преди сте имали наранявания и обостряния на хронични заболявания. Сега трябва да обърнете специално внимание на мускулите и костите. За да направите това, не забравяйте да приемате витамин D, редовно посещавайте масажист и остеопат.

♑️ КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог ще запомнят декември, като период, в който ще се радват на живота, ще се смеят, шегуват, срещат и флиртуват с представители на противоположния пол. Що се отнася до текущите проблеми, те няма да ви заставят да се притеснявате. Факт е, че до края на годината повечето от вас, няма да се сблъскат дори и с най-малкия намек за неприятности. Никой и нищо не може да ви забрани, да прекарвате времето си, както сметнете за добре. Съвсем очаквано е да прекарате декември лесно и спокойно, във всички направления на живота.

Единственото от което ще трябва да се пазите е – ирационалността, да не вземе връх над вас. По принцип никога не сте допускали властта на подобни неща над вас, да бъде твърде силна. Запазете тази тенденция. Сега е изключително опасно да се доверявате на сънищата си или да мистифицирате ежедневието си. Колкото по-рано разберете това, толкова по-добре за емоционалния ви баланс. Култивирайте добро настроение и позитивност. Както в професионалният, така и в личният аспект вашето самочувствие ще е отлично. Това е прекрасен период за завършване на предварително започнати дела и за последни щрихи на събитията от изминалата година.

Любов и семейство

В личните дела, нещата ще вървят много добре. Необвързаните представители на вашият знак, могат да срещнат любовта точно сега. Това запознанство ще прилича на новогодишна приказка. Няма да повярвате веднага, че във вашата съдба се е появил човек, с когото ще искате да споделите всичко което имате. Сближаването с тази специална личност ще прилича на лек флирт, по време на който увереността, че сте две половинки от едно цяло, ще расте все повече и повече. Не е изненадващо, че ще посрещнете заедно новата 2022 година.

Много положителни моменти очакват онези, които отдавна са създали силна двойка или са сключили брак. При липса на сериозни проблеми, ще имате много свободно време. Което трябва да прекарате в компанията на близките и любимия човек. Предложете им да съставят необичаен сценарий за Коледа и Нова година-такъв, че да да го поставите сред най-ярките си епизоди в живота.

Кариера и финанси

През декември няма да се налага да бъдете особено ревностни по професионалните въпроси. Те ще се развиват строго по графика, който сами сте задали преди време. Единственото нещо, което няма да зарадва служителите на вашия знак, е пред празничната треска. За щастие вие ​​и вашите колеги бързо ще се справите.

Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да обмислят потенциално партньорство с друга фирма през следващите седмици. Вероятно такова предложение вече сте получавали, но сте го игнорирали. Анализирайте този въпрос. Като цяло ситуацията във вашия бизнес, ще бъде спокойна.

Здраве

Ако отдавна мечтаете за дете, тогава през декември трябва да си направите изследвания за наличие на различни инфекции и да помислите за репродуктивното си здраве. Веднага щом откриете компетентен лекар, резултатът няма да закъснее и в началото на следващата година, ще зарадвате любимия човек с хубава новина.

Защитете дихателната си система. През декември има риск от настинки, което плавно да преминат в бронхит или дори в пневмония. Това особено важи за хора с хронични белодробни заболявания.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Представителите на зодия Водолей ги очаква един удовлетворителен месец. В края на 2021 г. много от вас ще завършат някой голям проект, други ще приключат ремонт у дома, а трети ще подобрят отношенията си с близките. Необвързаните в края на годината, имат шанс да срещнат своята втора половинка. Някой ще сбъднат стара своя мечта (например, ще направят скъпа покупка). Има само един аспект, който периодично ще създава трудности, това ще бъде сферата на комуникациите. За да се предпазите от неприятните последици от всеки неуспешен диалог, използвайте чувството си за хумор и способността да се смеете над себе си.

Ако забележите, че разговорът не води до никъде или напълно ви лишава от картината на случващото се, започнете да се шегувате със себе си или с текущата ситуация. Когато видите реципрочна усмивка на лицето на събеседника, може да се каже, че успешно сте се предпазили от обиди, недоразумения и потенциални конфликти. От друга страна няма да имате пречки във финансовата област и всичко, което е свързано с потенциално обогатяване, капиталови инвестиции или покупки. Ето защо, ще завършите тази година с радост от постигнатото.

Любов и семейство

В личния живот се очертават едновременно няколко значителни промени. Те ще бъдат особено усетени от тези, които от много време търсят истинската любов. Във вашият живот най-накрая ще се появи човек, идеален за отношения. Веднага ще разберете, че едно просто „здравей“ е началото на най-голямата история в живота ви. Не е изненадващо, че ще искате да посрещнете 2022 г. Заедно с новият си любим.

Семейните, ще проявят особен романтизъм през следващите седмици. Ще искате да угодите както на най-близките си хора, така и на любимия човек. Избирайки подаръци за Коледа, няма да пестите. Въпреки това, по-важно от всичко материално е, че вие и вашият партньор ще се чувствате сякаш периодът на ухажване е започнал отново.

Кариера и финанси

В професионалният живот през декември, не се очакват значителни промени. Ще имате всички шансове да завършите работата си предсрочно. Става дума за проекти, по който вече сте положили много усилия. След като завършите задачите до финалната линия, няма да остане нищо, което би могло да предизвика стрес, умора, недоволство от работата. Ако е възможно, помогнете на колегите с недовършените им задачи.

Тези които имат собствен бизнес през декември, ще сключат добра сделка, след което доходите им ще нараснат. Във финала на тази година, също ще сте доволни от вашият персонал. Тези хора ще се превърнат в сплотен екип, който ще покаже високи резултати в работата.

Здраве

Време е да се сбогувате с вредните навици, в противен случай рискувате да получите много усложнения. Пушачите трябва да помнят, че при всяка настинка белите дробове, ще страдат на първо място. Ако е трудно да се разделите със зависимостта си самостоятелно, тогава се консултирайте с лекар, той определено ще ви помогне с помощта на лекарства.

През декември има голяма вероятност от настинки. Обличайте се топло и стойте далеч от течения. Не забравяйте, че времето е измамно и лесно можете да се простудите или да хванете инфекция, която ще ви причини много неудобства.

♓️ РИБИ

Представителите на зодия Риби, ще имат амбициозни цели през декември. Най-вероятно това ще повлияе на материалния аспект. Може би става дума за голяма покупка, пътуване, което ще изисква много материални ресурси, или нещо друго, което сте считали за непостижима мечта. До края на 2021 г. тази цел ще бъде постигната. Важно е, че освен такива победи, ще може да постигнете пълна хармония в брака, в приятелството и във всичко, което е включено в личната сфера.

Често сте погълнати от меланхолия. Избягвайте такъв модел на поведение сега, когато имате основните козове в ръцете си. Очакват ви големи успехи в любовта, повишение на енергийния потенциал, финансова стабилност. Паралелно с това трябва да се пазите от агресивни или алчни хора. Взаимодействието с тях може да стане истински проблем, ако предварително не се настроите правилно. Нека агресорите казват каквото искат, а алчните хора преследват целите си в общуването с някой друг, но не и с вас. С други думи, игнорирането на изброените особи е най-добрият модел на поведение за вас.

Любов и семейство

Благоприятните промени се очакват през декември в личните дела. Семейните на този етап, ще се отърват от всички разногласия както с любимият човек, така и с близките. Единственото, което е малко вероятно да бъде преодоляно, е честото непослушание на по-младите членове на семейството. Научете се да приемате тези лудории спокойно (спомнете себе си в тази възраст).

Тези, които все още не са намерили своята истинска любов, има шанс да изпълнят най-голямата си мечта в живота. Човекът, който ще се появява във вашата съдба, почти точно ще възпроизведе портрета, който вашето въображение е нарисувало отдавна. Благодарете на Вселената за този безценен подарък.

Кариера и финанси

Това, което се случва в професионалната сфера в края на годината, ще ви накара да се гордеете със себе си. Най-накрая, вашето усърдие, мъдрост, професионализъм, лични качества, които помагат за установяване на нормално взаимодействие с колегите, ще бъдат оценени. Не е изключено, че именно вие ще бъдете посочени за основен фактор във вашата фирма от шефовете.

Тези които имат собствен бизнес, до края на този месец ще останат доволни от увеличените приходи, от начина, по който се регулира всеки работен процес и от отношенията между персонала. Това е подходящ момент за започване и реализация на големи проекти, които ще се основават на ново бизнес партньорство.

Здраве

През декември е добре да преминете през профилактичен преглед. Запишете час при личния си лекар и преминете през всички стандартни изследвания. Задължително си направете анализи и не забравяйте да посетите стоматолог. Зъбите ще изискват специално внимание, така че болката да не ви изненада по време на коледните и новогодишни празници.

Обърнете също внимание на стомашно-чревния си тракт. В навечерието на празниците черният дроб се нуждае от специална подкрепа. Не забравяйте да следвате здравословна диета и да се разтоварвате. Обърнете внимание на интермитентното хранене, то ще ви бъде полезно.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук