Хороскоп за ноември 2020

779 преглеждания

Вижте какво очаква всички зодии

Ето какво очаква всички зодии през месец ноември: 

ОВЕН. Ноември за представителите на зодия Овен, ще бъде белязан с високо ниво на лична активност и ентусиазъм. Ще имате голямо желание да промените нещо в своята среда. Обаче проявете търпение: сред семейството и приятелите ви ще има такива, които ще поставят под въпрос подобна инициатива и ще откажат да ви помогнат в осъществяването на планираните промени. Но не позволявайте това да ви разстрои. Бъдете ръководени от принципа „ако искате да се справите добре, направете го сами“.

През ноември грешки в съставянето на документи или във взаимоотношенията, могат да доведат до конфликтни ситуации. След средата на месеца са възможни преговори, свързани със заем. Внимавайте за настинки в края на ноември. Слабостта и дискомфортът, няма да ви позволят да действате ефективно. Ако пътувате, бъдете внимателни с документи и билети.

Любов и семейство. Личният живот, ще остане на заден план. Приоритетни ще са работата и парите. На вашата половинка, това може да не се хареса и да доведе до кавги във връзката. Не дразнете любимият човек с разговори за работа. Оставете всички професионални въпроси в офиса и се прибирайте навреме в вкъщи, за да дарите топлина и любов. До края на месеца отношенията с партньора ще се нормализират. Ще настане истинска идилия. Вашият любим ще изпълнява капризите ви и ще прости всички обиди. Също има голям шанс, да намерите дейност, която да се хареса и на двамата. Необвързаните имат голям шанс да се запознаят с влиятелна личност с която да завържат роман. Така че заетостта в работата, може да ви помогне много. Възможно е също да срещнете любовта по време на командировка или конференция. Също така през този период, някои от вас, ще пожелаят да се върнат при предишен партньор и да възстановят стара връзка.

Кариера и финанси. От началото до средата на ноември, всичките ви мисли ще бъдат заети с работа. Най-вероятно ще ви бъде предоставен нов график или ще направите промени в обичайната си работа. Тези трансформации, със сигурност ще ви харесат. Ако имате възможност да се издигнете в кариерата, тогава не се колебайте да предложите нови идеи. Началото на ноември е много добро време за промяна на професията. Ще бъдете неустоими на всяко интервю и ще може да очаровате всеки работодател. Ще може лесно да установите нови контакти и да развиете старите. Ще имате възможност да създадете нови приятелства и да намерите спонсори. Най-упоритите от вас, ще могат да направят първите стъпки към развитието на собствен бизнес. Ще трябва да работите усилено, но този бизнес ще ви донесе слава и много пари. Така че не се отказвайте от първите неуспехи и опитвайте отново.

Здраве. Старайте се да излизате на чист въздух по-често, през първата половина на ноември. След работа не бързайте за вкъщи, да легнете на дивана, а спокойно се разходете. Отидете в парка, седнете на пейка и слушайте природата. Отнасяйте се внимателно към нервната си система. Склонни сте да преувеличавате всичко, което със сигурност ще се отрази на вашето здраве. Всякакви емоции ще ви разстроят и ще пречат на нормалния живот. Не трябва да пренебрегвате успокоителните. Не се славите със силен имунитет, следователно, през този период са възможни настинки. Слабата точка, ще са ушите. Ето защо, не забравяйте да носите шапка и не пренебрегвайте препоръките на лекарите. Обърнете също внимание на бъбреците. Дръжте ги на топло и не ги претоварвайте. Не консумирайте алкохол и агресивни лекарства. Яжте по-малко сол и протеини.

ТЕЛЕЦ. През ноември е най-добре за представителите на зодия Телец, да прекарват свободното си време в познатата си домашна среда. По това време ще сте склонни да общувате само с близките хора и доверени приятели. Няма да търсите нови запознанства, тъй като ще сте по- подозрителни и няма да сте готови да пуснете непознати във вътрешния си свят. Сега трябва да обърнете повече внимание на душевното си състояние, така че да имате възможност да помислите за по-нататъшните планове. Основното е, да не се поддавате на негативността. Опитайте се да избягвате недоразумения със семейните и бизнес партньори, както и шумните компании. Бъдете внимателни, когато сключвате споразумения и правите плащания. Повишената амбиция може да насочите към увеличение на финансовото благополучие. През втората половина на ноември е възможно подобряване на условията на труд, прехвърляне на по-висока позиция или увеличаване на доходите.

Любов и семейство. Началото на ноември за необвързаните, ще донесе много възможности за установяване на романтични отношения. Позицията на планетите, ще благоприятства срещите и запознанствата. Поради факта, че ще излизате по-често, ще може да направите повече запознанства. И от вас ще зависи с кого да имате връзка и кого да оставите като приятел. Новите отношения ще се развиват стремително и бързо може да доведат до сватба. Въпреки това, не бързайте с подобно решение. Семейните, ще бъдат обвити в идилия. Връзката със съпруга, ще стане още по-силна, вероятно заради някои радостни събития. Много двойки ще имат дългоочакваната възможност да станат родители, а тези, които вече са познали това щастие, им предстои труден период с възпитанието на детето. До края на есента домашните дела, ще бъдат заменени от работни. За да избегнете скандали в семейството на тази основа, трябва да бъдете ловки и да успеете да съвместите кариерата с дома.

Кариера и финанси. В началото на ноември изобщо няма да имате настроение за работа. С трудност ще преодолявате сутрешното ставане, преговорите и срещите. По-добре е да се споразумеете с шефа за кратка ваканция и да отидете на почивка. След пълноценният отдих, представянето ви значително ще се увеличи и ще може да достигнете нови висоти. Успех ще имат творческите личности. През ноември ще може да създадете безпрецедентен шедьовър и да го популяризирате на мащабно ниво. Работата ви ще заинтересува влиятелни хора и ще донесе добри приходи. Основното е да не спирате до тук и да създавате нови проекти. Финансовото състояние ще бъде повече или по-малко стабилно. Ще може да си позволите почивки в чужбина и големи покупки, но е малко вероятно да се случи без заеми.

Здраве. До средата на ноември вашият имунитет ще бъде на висота и няма да ви подведе, дори в най-лошото време. Дори зараждащите се инфекции бързо ще отшумят. Може спокойно да ходите до многолюдни места и да не се страхувате от зараза. На 4 и 5 ноември обаче, трябва да сте внимателни с остри предмети. Има голяма вероятност от нараняване поради глупост. В средата на месеца, времето е благоприятно за превантивни прегледи. Всяко изследване ще бъде успешно и в този случай резултатите ще са надеждни. Периода също е добър за лечение на зъбите. Почистването и протезирането на зъбите, ще помогне да направите усмивката си още по-неустоима. Обърнете внимание и на зрението си.

БЛИЗНАЦИ. През ноември представителите на зодия Близнаци, трябва да завършат започнатите дела и да живеят в хармония със себе си. В работата ще изисквате повишено внимание от другите към вашата личност, ще се дразните по всякакви поводи и ще говорите с неприемлив тон. Препоръчва се да се контролирате и да се стараете да сте максимално тактични, в противен случай през целия период ще трябва да поправяте грешките си. Не бъдете егоисти. Направете другите щастливи и вашият собствен живот, ще се изпълни с топлина и хармония.

В края на месеца е възможно укрепване на авторитетът и на финансовото и материално положение. Някой ги чака нов роман, а други разочарование в любовта. Професионалните дела ще бъдат на първо място, последвани от тревоги за домашните любимци. Що се отнася до финансите, през ноември поради своята импулсивна природа, може да се включите в бизнес, без да обмислите предварително всички рискове. В този случай, може да претърпите определени материални загуби. Ако става въпрос за изобретения, ви очаква успех.

Любов и семейство. Благодарение на позицията на планетите, през ноември ще може да избегнете кавги и разногласия. Вашият любим ще промени гледната си точка, по отношение на вашата работа. Освен това той ще ви осигури подкрепа и грижи. Тази атмосфера ще допринесе за избухването на любов и страст във вашата двойка. Някой от вас, ще се сблъскат с изкушения. Ще ви съблазняват към тайна романтична връзка. Няма да ви е лесно да останете верни, но със сигурност ще се справите с тази задача. Не съжалявайте за пропуснатата възможност да се позабавлявате. Отдайте се на сто процента на любимия и не си създавайте проблеми. От средата на месеца децата ще изискват много внимание. Ще трябва да се занимавате с тяхното образование и здраве. Това допълнително ще обедини вашето семейство. Необвързаните трябва да излизат по-често на социални събития. Една разходка или театър, може да ви доведе до контакт с привлекателен непознат, който скоро ще се окаже много близо до вас. Ще имате много общо, което ще се превърне в свързващ фактор. Романтични запознанства са вероятни до средата на месеца, след това любовните афери ще намалеят.

Кариера и финанси. Безработните представители на знака, може да разчитат на помощ от човек близо до тях, той ще помогне с намирането на работа. Това може да не е вашата мечтана работа, но чудесен начин да постигнете финансова стабилност. Въпреки факта, че ще бъдете на работа през цялото време, у дома няма да имате големи неприятности. Вашият любим ще се отнася с разбиране към вашите дейности. В този период трябва да бъдете внимателни при подписването на важни документи. Възможни са капани или кражби. Бъдете внимателни с парите си. Някой може нарочно да ви подведе. И още повече, не разказвайте на колегите за вашите планове. Лесно ще ви устроят пречки, за да ви провалят. Финансовата сфера няма да бъде много успешна. Ще трябва да поемете задължения под формата на заеми и да се справяте с тях дълго време.

Здраве. През ноември се очаква, да имате доста променливо настроение. Поради негативността на периода, ще се чувствате зле. Вероятни са фантомни болки, вегетативно-съдови прояви, панически атаки. Опитайте се да си почивате повече и да се наспивате добре през този труден период. Погрижете се за сърцето и кръвоносните съдове през втората половина на ноември. Заемете се с превенция, избягвайте мазните и солени храни. Яжте повече фибри и растителни храни. Наблегнете на физическа активност, не пропускайте сутрешните упражнения. Започнете редовно да посещавате басейн. Това много добре ще повлияе на нервната ви система и ще подкрепи опорно-двигателния апарат.

РАК. През ноември много от представителите на зодия Рак, ще изпитат силно желание да прекарат повече време в комфортна домашна обстановка. Няма да е лесно да ви завлекат на гости, поради което рискувате да си спечелите име, на не много приятелски настроен човек. Останете спокойни пред всякакви ежедневни неволи - и трудностите ще бъдат преодолени. В моменти на тъга и объркване, отхвърлете всички условности и си позволете да правите това, което обичате повече от всичко друго. Рисувайте, пейте, танцувайте, гледайте филми, ходете сред природата. Мислете свободно, не сдържайте емоциите си. Не се страхувайте да звучите прекалено сантиментално или смешно. Децата ще изискват много внимание и сили през ноември. Не са изключени конфликти между вашите роднини и тези на съпруга. Новите романтични връзки, ще бъдат краткотрайни. Ноември е месец на изпитания, така че бъдете внимателни, особено между 1-ви и 5-и. В края на месеца е по-добре да се въздържате от транзакции, големи покупки и продажби. Съществува риск, да се свържете с недобросъвестни хора.

Любов и семейство. В личния си живот през ноември, ще имате изключително силна нужда да обичате и да бъдете обичани. Но най-вероятно няма да може напълно да осъществите това. Не бива да бъдете прекалено егоистични. Ако преследвате собствените си интереси, игнорирайки нуждите на партньора, ще влезете в конфликт. Не изпадайте в паника, а просто изчакайте този спорен период да приключи. Следете как се развиват събитията и не правете никакви планове за бъдещето. Краят на месеца ще бъде по-малко емоционален, ще трябва да решавате ежедневни проблеми, да се грижите за децата или да завършите ремонт. За необвързаните в началото на месеца, има вероятност за интересно запознанство. Това може да бъде любов в мрежата, мимолетен флирт в нощен клуб или да срещнете интересен човек, докато се разхождате в парка. Ще бъдете обединени от общи интереси. Някои ще забележат, че са станали много близки и връзка е обречена на успех в бъдеще. Докато други, ще изживеят една еднократна интимна връзка, може би с човек, когото познавате добре. Най-вероятно след това, ще загубите контакта и цялата комуникация помежду си.

Кариера и финанси. Ще бъдете много активни и находчиви през ноември. Ще искате да научите нови неща, да помогнете на колегите и да планирате нови проекти. Вашата харизма и интелектуална активност, ще ви помогнат да убедите всеки човек. Ще можете да говорите и преговаряте компетентно. Вашите уменията ще помогнат за напредък в кариерата и осъществяването на нови връзки. С голяма вероятност ще бъдете изпратени на важна конференция, където ще успеете да се запознаете с бъдещ работодател. В края на ноември, ще работите много с информация. Ще решавате както своите, така и чуждите проблеми и това ще ви отнема повече време, отколкото сте мислили. Ще трябва да се договорите със семейството, защото ще оставате до късно, а понякога ще работите и през почивните дни. Някои от вас, изненадващо, ще поискат да променят професията си. За целта ще учите или ще преминете през курсове за повишаване на квалификацията. Това важи особено за творческите личности. Други, ще провеждат майсторски класове или ще дават частни уроци. Това значително ще подобри финансовото ви състояние.

Здраве. През ноември по отношение на здравето, ще сте по-склонни към настинки. Гърлото и ушите са особено уязвими, затова носете топла шапка и шал, когато излизате навън. В началото на месеца от време на време може да изпитате главоболие, слабост и апатия. Опитайте се да ограничите взаимодействията си с хора, които ви причиняват негативни емоции - в противен случай ще влошите здравето си. През този период има вероятност за травми, така че не рискувайте да правите нещо сами. Когато тръгвате на дълго пътуване, се откажете от ролята на шофьор, сега това е много опасно за вас. В края на ноември следете за бъбреците си. Обличайте се топло и пазете долната част на гърба от студ. Опитайте се да ядете по-малко солено, вероятно е подуване. Като превантивна мярка организирайте си постни дни и напълно се откажете от алкохолните напитки.

ЛЪВ. През ноември представителите на зодия Лъв трябва да контролират своя нрав, в противен случай емоциите ще избият и ще ви тласнат към извършване на действия, за които след това ще съжалявате. Тежестта на тревогите, ще престане да ви тежи, ако споделите проблемите си с по-възрастни роднини. Тяхната чувствителност, разбиране, добри съвети ще променят ситуацията към по-добро. Не си струва да започвате откровени разговори с непознати хора: всичко казано може да се обърне в бъдеще срещу вас. Семейните и домакински дела, ще бъдат в центъра на вашето внимание в средата на ноември. През този период, ще се покажете, като много властна натура. Трябва да проявявате великодушие и да правите компромиси, за да избегнете големи проблеми. Ноември е време на големи непланирани разходи. В началото на месеца, следете за имуществото си, вероятността от кражби е висока.

Любов и семейство. През първата половина на месеца, може да се насладите на ухажването на любимия човек. Ще имате късмет и често ще получавате подаръци и покани за срещи. Може да не се съмнявате в чувствата на партньора, това е истинска любов. Такава щедрост, може да споходи и вашите близки. Втората половина на месеца, ще събуди у вас романтични чувства. Ще искате да прегръщате и целувате любимия човек по-често. Целият свят ще искри в невероятни цветове, докато обичате и се оставяте да бъдете обичани. Семейните ще се радват на горещи интимни отношения. Чувствата ви са на върха и ще ви доставят бурни емоции. Мнозина ще успеят да излязат за няколко дни в отпуск и да отидат на почивка с любимия човек. През ноември не може да става и дума, за странични любовни увлечения. Доволни сте от своя избор и се чувствате ценени. Необвързаните не трябва бързо да започват нови отношения. Човекът когото сте срещнали, може да се окаже не най-подходящият вариант за вас и скоро да се разочаровате. Това ще се случи дори по-рано, отколкото си мислите.

Кариера и финанси. През ноември ще бъдете максимално предприемчиви. Енергията ще ви помогне да се справите с най-трудните задачи и да правите по-няколко неща едновременно. Повишената ви ефективност ще повлияе и на решението на ръководството за вашето повишение. Може да сте сигурни, че вече ви подготвят по-висока позиция. Но не бива да се възгордявате, гордостта може бързо да съсипе репутацията ви. Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да защитават правата си. Срещу вас ще се плетат интриги и ще се опитват да ви изкарат от пазара, но благодарение на вашата упоритост, още дълго ще останете на повърхността. До края на ноември ситуацията, ще стане повече или по-малко стабилна и ще бъде възможно да поемате рискове. Основното е да се консултирате със знаещи хора по въпроси, по които не сте силни. Финансовото ви състояние, няма да е на висота. Вие харчите твърде много за себе си и не можете да се откажете от удоволствията. Време е да работите върху силата на волята и да се научите да живеете икономично.

Здраве. Първата седмица на ноември, ще се почувствате заредени с енергия. Ще бъдете енергични, което ще ви позволи да решите много задачи едновременно. Докато сте пълни с ентусиазъм, опитайте се да ходите и да бягате повече. Нетренираните, определено трябва да започнат да спортуват. Напрегнат период се очаква от средата на месеца. Ще трябва да спите много и постоянно да балансирате на ръба на болестта. За да избегнете здравословни проблеми, трябва да прекарвате по-малко време на многолюдни места, да се обличате според времето, да не се храните в места за обществено хранене и стриктно да спазват правилата за лична хигиена. Настинки все пак, ще атакуват тялото ви от време на време. За да избегнете усложненията, пийте редовно чай от малини и лимон, а също и своевременно започнете да приемате витамини.

ДЕВА. През ноември представителите на зодия Дева, могат да почувстват, някакво пренебрежение от другите към тях или че изобщо не ги забелязват. Превключете към текущите дела и не се притеснявайте, сега имате достатъчно работа, а и любимият човек има нужда от вашите грижи. Дръжте се по такъв начин, че близките да няма за какво да ви укорят. В спорни ситуации, не хвърляйте обвинения наляво и надясно, опитайте се да разберете истинските причини за случващото се. Пазете се от финансови авантюри, не вземайте пари назаем. Бъдете внимателни през ноември, всеки риск ще бъде неоправдан. Дръжте финансите си под контрол, за да предотвратите загуби. В краят на месеца ви очаква романтика, много запознанства и приключения. Изберете активната почивка. В работата, може да ви обземе неудовлетвореност от кариерата или партньорствата. Ще трябва да поемете върху себе си, голямо натоварване.

Любов и семейство. В началото на ноември ще бъдете загрижени за външния си вид. Определено ще се възползвате от промяна на имиджа. Ще бъдете просто очарователни и подсъзнателно ще привличате противоположния пол. Промяната във външния вид ще ви донесе много нови запознанства и приятни комплименти от другите. Ще срещнете човек, който не само ще бъде красив, но и умен. За тези, които вече имат връзка, започва малко разтърсване. Може би сте уморени и отегчени един от друг, трябва да разредите вашето общуване с помощта на приятели. Съберете шумна компания или отидете извън града с приятели. Променете пасивната си почивка, на активна. Малко пътуване ще внесе огън във връзката ви. Семейните трябва да обсъдят важни семейни въпроси със своята половинка. Може да се наложи отново да разпределяте домакинските задължения. Опитайте се да разрешите тази трудна задача, така че никой от вас да не бъде обиден.

Кариера и финанси. През ноември, трябва да работите върху страховете си. Боите се да се захванете със сериозни задачи, страхувате се от повишение или бизнес пътуване. Тези страхове не са оправдани и щом се справите с тях, ще видите много перспективи пред себе си. Ще спечелят най-вече тези, които ще бъдат решени за кардинална промяна в дейността. Новата област, ще ви донесе повече възможности и пари. В работата, може да се появи съперничество. Някои от колегите забележимо ще ви ходи по петите и ще претендира за вашето място. Вашата задача е да се държите спокойно и да не проявявате агресия. Бъдете готови за слухове. Зад гърба ви се водят не много приятни разговори. В края на ноември ще получите малка финансова печалба. Това може да бъде връщане на стар дълг или повишаване на заплатата. Парите трябва да заделите, до възможността за голяма покупка.

Здраве. В началото на месеца, ще бъдете по-разсеяни, вероятно трудно ще концентрирате мислите си. Това е добро време за овладяване на техники за релаксация и медитация. По-добре да се откажете от екстремните спортове. Има голям шанс за нараняване, затова се опитайте да избегнете потенциално опасни дейности. През втората половина на месеца, са възможни проблеми с опорно-двигателния апарат. Ще трябва да се подложите на физиотерапия или да пиете лекарства. За да поддържате гръбнака си винаги гъвкав, а ставите подвижни, не забравяйте за сутрешните упражнения. Отделяйте на тялото си поне 20 минути три пъти седмично. В допълнение към стандартните упражнения, не забравяйте за контрастния душ и сауна, които ще са от полза не само за костите, но и за кожата.

ВЕЗНИ. През ноември представителите на зодия Везни, ги очаква значителен напредък в бизнеса. Финансовото ви положение, ще се подобри осезаемо. Ще имате много работа и важни поръчки. Но когато става въпрос за вашата кариера, винаги правете компромиси, така ще избегнете сложности с колеги и шефове. За да не бъдете вкарани в конфликт, трябва правилно да изградите система за психологическа защита. Бъдете спокойни, търпеливи и отстъпвайте когато се налага. У дома, ще сте решени да направите промени. Може да започнете ремонт или пренареждане. Късметът, който ще дойде в материалните дела, ще ви помогне да осъществите тези намерения. Връзката с вашият любим, ще е малко нестабилна. Ако искате да съхраните тези отношения, тогава се подгответе да се променяте според ситуацията. Има всички шансове да хармонизирате връзката си. В края на месеца родителите и децата, ще се нуждаят от много внимание. Личният ви живот ще стане по-спокоен, въпреки факта, че едва ли ще бъдете често вкъщи. Вероятно ще имате доста разходи, свързани с децата, обновяване и закупуване на мебели.

Любов и семейство. Необвързаните, ще искат да се уединят през ноември. Често ще получавате покани за кино, срещи и други интересни мероприятия, но няма да искате да ходите никъде. Най-доброто занимание би било да гледате филми у дома или да прочетете интересна книга. Малко хора могат да ви развълнуват, но има човек, за когото сте готови да скочите от леглото, дори в два часа през нощта. Високи са шансовете, че това е много стар приятел, в когото скоро ще се влюбите. Може би сте забелязали преди това, че той не е безразличен към вас. На семейните им предстои труден избор. Може би, ще искате тайна връзка. Скучните отношения със съпруга, могат да ви доведат до друг човек. Препоръчително е обаче, да направите своя избор и да не се опитвате да стоите на два стола. Ако сте уморени от семейния живот, тогава вземете решение за сериозна стъпка, но помислете добре и претеглете всичко внимателно. Ако се решите все пак на подобна авантюра, тогава може да сте сигурни, че тайната ви скоро ще стане очевидна и няма да избегнете сериозен скандал.

Кариера и финанси. Ще искате да се заемете с нещо ново. Ако преди не сте имали собствен бизнес, сега е моментът. Късметът, ще е на ваша страна. Само не споделяйте тайните си дори с най-близките приятели. Опитайте се да запазите предприемачеството си в тайна до последно. През втората половина на ноември ще срещнете стар познат, който ще ви помогне много в бизнеса. Ако търсите работа от дълго време, тогава старите връзки ще ви помогнат да получите желаната позиция. Разбира се, ще трябва да проявите постоянство, както и да отстъпвате понякога, за да постигнете това, което искате. До края на есента най-накрая, ще знаете точно какво желаете от живота. Ще сте ентусиазирани и ще се движите енергично напред. Може спокойно да промените сферата на дейност и да не се страхувате, че ще се провалите. Новата работа не само ще повиши вашия професионален статус, но и ще донесе финансови печалби.

Здраве. Първата половина на ноември, ще бъде много енергична и активна. Не бива обаче да надценявате възможностите си и рязко да се включвате в тежки видове спорт. Силното натоварване, няма да се отрази добре на вашето здраве. През втората половина на месеца избягвайте лекарствата. Има вероятност за пристрастяване към медикаменти. По-добре, се лекувайте с народни средства. До края на месеца здравословното ви състояние, ще се върне към нормалното и ще се почувствате хармонично. Настинките ще ви заобиколят и всички хронични заболявания ще отшумят. Единственото нещо, което може да развали настроението ви, са внезапните скокове на кръвното. Това ще се дължи на променящото се време и стресови ситуации. Препоръчително е, да си почивате и спите повече.

СКОРПИОН. Представителите на зодия Скорпион през ноември, трябва да отделят повече време за себе си и изпълнението на своите планове. Не се тревожете, ако все още не сте намерили своята половинка. Липсата на партньор, ще ви даде възможност да се заемете със своите собствени проекти. Продължете да разширявате хоризонтите си, сега е чудесно време за изучаване на чужди езици, пътувания, командировки. Укрепете финансовото си състояние през този месец. В общуването с другите, често ще сте нападателни. Нека мъдростта ви помогне да се справите с агресията. През ноември влюбените, ще могат да укрепят отношенията си. Разделените, ще постигнат примирие, а новосъздадените двойки, ще бъдат заети с домакински дела. Активното участие в обществения живот, може да доведе до проблеми в семейството. А умората от връзката, да ви накара да търсите приключения. Правейки спонтанни и необмислени постъпки, може да обидите любимия. Не се хвалете също, с постиженията и способностите си.

Любов и семейство. В началото на месеца семейните, ще се къпят в идилия. Ще бъдете максимално откровени със съпруга и много доверчиви към децата си. В замяна на топлите отношения с вашето семейство, ще получите обич и грижа. Намирането на нова любов, този месец няма да е толкова лесно за необвързаните. Ще нарисувате в главата си недостижим идеал и, разбира се, никой истински човек не може да издържи сравнение с него. Така новите познанства, най-вероятно, няма да имат дълго продължение. Други от вас имат шанс да започнат интересен роман с някой, когото познават. Към това, ще ви подтикне общо дело. Дори ще се чудите как не сте го забелязали преди, когато е бил наоколо през цялото време? До края на месеца, ще се почувствате по-малко склонни да излизате от дома, в търсене на нови приятели. Няколко приятели, с които може да обсъдите всички належащи проблеми, ще бъдат достатъчни.

Кариера и финанси. В професионалната област, няма да имате равни. Както през останалите месеци и през ноември, ще може умело да се справите с новите задачи, ангажименти и да преодолеете предизвикателствата с лекота. Ще бъдете уверени в себе си, а шефовете ще ви наградят за професионалните способности. През ноември ще мислите за вашите колеги. Ще искате да споделите знанията си и да обучите някого. Благодарение на вашите знания, ще съберете много съмишленици и сътрудници. Лидерството, ще ви постави в добра позиция, ще сте обичани, признати и хвалени. Безработните могат да получат добра работа, но трябва да се обърнат за помощ към приятели. Имате много контакти, които могат да ви помогнат да получите длъжност която ви устройва. Бързо ще се присъедините към колектива и включите в задачите. На новото място ще направите приятелства, с които ще вървите ръка за ръка в продължение на много години. Възможно е именно там, да срещнете втората си половинка.

Здраве. В началото на месеца, няма да имате проблеми със здравето, имунитет ви ще е силен. През този период може спокойно да започнете да посещавате фитнес или да се заемете с други спортни занимания. Към средата на месеца са възможни отравяния с тежки странични ефекти върху черния дроб. Ако е възможно, избягвайте шумни празници и алкохол. В края на ноември, има вероятност за често главоболие. Най-вероятно болката ще бъде причинена от напрежение или стресови ситуации. Трябва да се отървете от старите проблеми и натрапчиви мисли. Не се увличайте с обезболяващи, потърсете алтернативни начини за лечение на проблема. Не забравяйте, че някои заболявания имат психосоматичен характер и не са свързани с патологии в организма.

СТРЕЛЕЦ. През ноември представителите на зодия Стрелец, ще бъдат изкушени да правят нещата по свой начин и това може да не се хареса на хората около вас. Бъдете внимателни и се опитайте да бъдете обективни по отношение на поведението си. Възможно е да имате съмнения относно правилността на избрания път, страхове и тревоги. В допълнение, сега ще имате много работа, грижете се за здравето си. Добре е да направите профилактичен преглед. В любовта всичко ще бъде прекрасно. В началото на месеца внимавайте с делата и пътуванията, а най-добре ще е да ги анулирате или отложите за края на ноември. Вероятно ще възникнат лични проблеми в този период, въпреки това, имате сили да хармонизирате отношенията. През първата половина на ноември, ще получите интересни новини, които могат да се окажат съдбовни за вас.

Любов и семейство. През ноември трябва да бъдете по-разкрепостени, за да бъдете забелязани. Нужно е да блестите в светлината на прожекторите, а не да се криете по тъмните ъгли. Има голяма вероятност, да срещнете любовта на живота си, ако излизате по-често от къщи. В началото може да си помислите, че сте намерили добър приятел, а по-късно чувствата ще прераснат в истинска, силна любов. Вашият избраник ще бъде много успешен човек. В късната есен някои от вас могат да станат обект на любовно преследване от страна на влиятелен човек или дори шеф. Но не само не трябва да му отговаряте с взаимност, но и да избягвате максимална степен всякаква комуникация, за да не се пуснат слухове. Семейните ще бъдат заети с домакински дела и отглеждането на децата. Препоръчително е, по-често да се събирате с приятели и роднини и да излизате. Организирайте също интимна вечер за двама, така ще поддържате пламъка на страстта жив, във вашата връзка.

Кариера и финанси. През ноември, ще имате много високо самочувствие. Ще ви се струва, че заслужавате повече, отколкото имате. Прекаленото усърдие за повишение, може да раздразни шефовете, затова се опитайте да стоите в сянка, през първата половина на месеца. До края на ноември ситуацията ще се успокои и може да започнете нов амбициозен план. Само не казвайте на колегите си за това, в противен случай те бързо ще предадат слуховете на шефа. Ако решите да смените работата, не бързайте да напускате, докато не намерите нова. Ако напуснете работата си, рискувате дълго да седите у дома, защото няма да намерите нищо достойно за себе си. Безработните може да изкарат малко пари от собственото си хоби. Много хора ще харесат работата ви. Финансовото състояние, ще бъде нестабилно. Често ще ви липсват средства за ежедневните ви нужди. Освен това ще бъдат необходими значителни инвестиции, в някакъв бизнес или в образованието на децата. По-възрастните членове на семейството ще ви подкрепят, ако ги помолите.

Здраве. През ноември трябва да внимавате за здравето си. Възможно е обостряне на хронични заболявания, поради което е необходима спешна профилактика. Помислете за тези лекарства, които вашият лекар е предписал и не ги пренебрегвайте в началото на заболяването. Ако изведнъж се заразите с някакъв вид инфекция, спешно вземете болничен. Не трябва да работите на крак, в противен случай всичко може да прерасне в дългосрочни усложнения. През втората половина на месеца, ще се появи силна умора. Слабостта и апатията, ще ви карат да лежите по цял ден на дивана. Трябва да превъзмогнете себе си и да излизате по-често на чист въздух. Времето може да не е много добро, но ежедневните кратки разходки ще ви помогнат да укрепите имунната си система и да се заредите с хормона на щастието. В последните дни на ноември, се подложете на оздравителни процедури. Може да посетите спа центъра или да организирате козметични процедури у дома.

КОЗИРОГ. През ноември необходимостта от почивка и нови контакти ще тласне някои от представителите на зодия Козирог да тръгнат на екскурзия. Периодът от 20 до 25 ноември е идеален за срещи с приятели и шумни пиршества. Може да очаквате предложения за разширяване на бизнеса. В началото на ноември тайните любовни отношения, могат да навредят на вашата репутация, а хазартът да постави живота ви в опасност. В този месец, няма да сте много доверчиви, така че може да разчита на помощта и мнението на партньорите. И ако те предложат нов проект, тогава още повече си струва да се вслушате. Бъдете тактични, не си губете времето и парите. Опитайте се да обедините своите усилия с тези на колегите. Не поемайте допълнителна отговорност. Инициативата е добро нещо, но не забравяйте за логиката, слушайте съветите и се учете от грешките на другите. Ноември е чудесно време за справяне с финансовите проблеми. Всякакви парични транзакции, сега ще бъдат много успешни.

Любов и семейство. В началото на месеца ви очаква очарователен роман, който може да се случи навсякъде. Това ще бъде тази страст, която ви липсва отдавна. Но не разчитайте на продължение, скоро ще трябва да се върнете към реалността. Тези, които току-що са се възстановили от неуспешна връзка, могат да разчитат на съдбовна среща. Изправете външния вид и спешно излезте сред хора. Спрете да стоите сами. Вземете приятелите и веднага, отидете да завладеете дансинга. Семейните, ще искат мир и спокойствие. Някой от вас, ще бъдат задушени от чувство на ревност, от което от време на време ще полудявате. Време е да се научите да бъдете по-спокойни и разумни. Позволете на вашата половинка, да бъде по-откровена с вас. Вашите съмнения, са безпочвени. Просто работните проблеми през ноември, са отдалечили любимия човек, но той мечтае да бъде с вас. Не вдигайте скандали, в противен случай може да разбиете личния си живот. Имате нужда от емоционален тласък, направете си през почивните дни малък меден месец, това ще е само от полза.

Кариера и финанси. Чакат ви истински приключения в професионалната област. В началото на ноември, ще имате перспектива за заминаване в чужбина. Това ще бъде вълнуващо пътуване и в последствие е възможно повишение. Трябва да се утвърдите като компетентен специалист. При пътуването, има вероятност от започване на романтична връзка с колега, но силно се препоръчва да избягвате подобни ситуации. Безработните успешно ще ходят на интервюта. Ще бъдете високо оценени и евентуално поканени от няколко компании наведнъж. Преди да изберете, не забравяйте да претеглите всичко и не бързайте с решението. Тези които имат собствен бизнес, ще почувстват началото на успеха. Ще имате възможността да се срещнете с влиятелни хора, които ще ви помогнат да разширите бизнеса си. Основното сега е да не сте мързеливи и да не отстъпвате назад. В периода от 15 до 25 ноември, се опитайте да не подписвате важни документи.

Здраве. Може да се наложи да възобновите лечение, което сте изоставили отдавна. Време е да започнете профилактика, за да не се разболеете пак. Избягвайте течения и по възможност поддържайте краката си топли. В най-неподходящия момент, са възможни проблеми със зъбите и ушите. В студеното време, не забравяйте да носите шапка. През втората половина на ноември, може да изпаднете в депресивно състояние. За да се отървете от него, трябва да изхвърлите бремето на миналите събития. Не преувеличавайте всичко което се случва и не го приемайте присърце. Увлечение по някое хоби, ще ви помогне да се успокоите и да намерите себе си. В края на месеца, са вероятни настинки. За профилактика използвайте билкови продукти, яжте повече зеленчуци и своевременно приемайте витамини.

ВОДОЛЕЙ. През ноември представителите на зодия Водолей, може да получат оферта, която ще ги принуди да променят дейността си. В началото на месеца трябва да бъдете по-икономични, тъй като са вероятни големи разходи. Също така този период ще бъде богат на кавги с приятели, колеги и роднини. Опитайте се да избягвате неудобните ситуации. Ноември по принцип ще бъде доста продуктивен месец. Спрете да се изнервяте. Да, в началото на есента може да сте имали проблеми, но е време да поемете контрол над ситуацията. Ако сте обидили приятел, потърсете начини да се примирите -просто сте сгрешили. Фокусирайте се върху решаването на най-важните задачи, те ще изискват не само интелектуални, но и финансови инвестиции. Работете добросъвестно - вашата упорита работа, ще донесе страхотни резултати.

Любов и семейство. В тези сиви дни на ноември, ще изглежда, че връзката с любимия човек се разпада. Не бъдете депресирани, по-добре обсъдете наболелите проблеми и всичко ще се получи. Птицата на щастието, трябва да се държи много здраво. Лесно е да я изпуснете и е трудно да я хванете. Ако сте обвързани с брак, сега трябва да сте особено мили и ласкави с партньора. Поддържайки добро настроение както в себе си, така и в него, ще създадете уникална семейна среда - топла, нежна и доверчива. Не забравяйте да правите от време на време, подаръци на любимия. Свободните представители на знака, няма да имат нищо против роман за една нощ. Ще разбиете повече от едно сърце. В края на ноември, има вероятност да завържете отношения с успешно продължение. Такава среща може да се състои на улицата, в кафе, дори в библиотека. Освен това веднага ще разберете, че това е вашият човек и имате много общо.

Кариера и финанси. В професионалната дейност през ноември, ще получите шанс да сключите изгодни сделки, да реализирате проекти, които ще донесат печалба в бъдеще. Съсредоточете се върху решаването на приоритетните задачи, те ще изискват не само интелектуални, но и парични инвестиции. Работете съвестно - вашата упорита работа ще донесе страхотни резултати. През този месец, може по-трудно да общувате с другите. Често ще ви засягат колеги, опитвайки се да изкопчат информация от вас. Такъв тест ще покаже, на кой може да се доверите и на кой не. Към края на ноември ще станете много чувствителни. Това ще се отрази на вашата работоспособност. Летаргията и апатията няма да ви позволи да поемете няколко задачи наведнъж. Редувайте решаването на въпросите. По този начин ще направите по-малко грешки. Въпреки че материалното състояние на ноември, няма да е стабилно, струва си да се опитате да инвестирате в развитието на собствен бизнес или да спонсорирате добре познат проект. Тези действия ще ви помогнат да решите материални и други належащи проблеми в бъдеще.

Здраве. В началото на ноември са възможни леки неразположения в храносмилателния тракт. Това е сигнал, че е време да започнете диета и в същото време да се заемете с фигурата. Напоследък сте се отпуснали много и си позволявате да ядете нездравословна храна, която е създала проблеми. Избягвайте категорично газирани напитки, чипс и бързото хранене. Опитайте се да се храните здравословно, спазвайте режим, а също и не забравяйте да пиете 2 литра вода на ден. До края на ноември вашето здравословно състояние ще се подобри. Както физически, така и психически ще се чувствате отлично. Плюс това, външният ви вид ще бъде безупречен. Единственото нещо, което ви пречи да водите здравословен начин на живот, са вредните навици. Обещайте си, да проявите силна воля и да се откажете от тях.

РИБИ. През ноември са възможни големи покупки и финансови печалби. Избягвайте импулсивните, неоправдани решения в края на месеца. Опитите да изяснявате отношения през този период, не само няма да бъдат увенчани с успех, но и ще доведат до пълен провал. Възможно е да се сблъскате с разочарования. Но винаги ще има приятели, които ще ви помогнат в трудни моменти. Ноември ще бъде добър месец за представителите на зодия Риби, но ще искате да спорите с всички - и у дома, и в работата, което несъмнено е грешка. Може лесно да устоите на атаките на съдбата: планирайте бизнеса си, бъдете организирани и най-важното - контролирайте емоциите си. Вслушайте се в съветите на приятелите - сега те ще донесат много ползи.

Любов и семейство. В личния живот през ноември, ще сте обзети от негодувание и недоволство от партньора. Знаете как да обичате, но и често се обиждате, а да драматизирате ситуацията ви се получава най-добре. Може да сте недоволни, че избраникът ви не споделя вашето хоби, не иска да обсъжда вашите проблеми, когато имате нужда, не харесва пайовете на майка ви, не ви пожелава лека нощ ... Въпреки това, ще се опитате да скриете чувствата си и просто ще станете по-студени към партньора. За да не изостряте ситуацията, опитайте се да останете известно време насаме със своите мисли, анализирайте вашите действия и тези на избраника си. И след това проведете спокоен разговор на чаша чай или кафе, заявете позицията си, изслушайте партньора си. Да се измъкнете от конфронтацията, ще помогнат топлите прегръдки на любимия човек. За необвързаните първата половина на ноември ще донесе съдбовно запознанство. Може би това ще бъде бъдещият ви съпруг или верен приятел, с когото ще общувате през целия си живот. Вероятно ще трябва да се борите за любовта и да доказвате чувствата си, но знаете, че това си заслужава.

Кариера и финанси. Началото на месеца е чудесно време за сключване на договори и провеждане на срещи. Ако сте шеф, покажете характера си и не бъдете прекалено меки към служителите, в противен случай ще ви се качат на главата. Когато провеждате интервюта за работа, внимателно подбирайте бъдещите служители, съществува риск да направите грешка и да се свържете с недобросъвестен човек. В средата на месеца ще имате възможност да направите интересни запознанства с влиятелни хора. Такива контакти, ще са от съществено значение за по-нататъшния растеж. Възможно е дори да ви примамят в друга компания, което между другото е много добре за вас. През този период може да получите важни новини, които ще ви тревожат и вълнуват. Следете това да не се отрази на работата ви. Финансовото положение няма да е на висота, но ще може да си позволите ежедневни покупки и пари за забавления. Отложете заемите и не се обвързвайте с нови кредити. Някой ще ви напомни за стар дълг, който ще трябва да върнете.

Здраве. Въпреки доброто ви състояние, често ще ви мъчи лошо самочувствие. Вие сте податливи на вируси, затова бъдете внимателни. Не забравяйте да използвате антибактериални средства. След посещение на многолюдни места, мийте ръцете и носа си. Доброто настроение, съчетано с компетентно лечение, ще ви помогне бързо да се измъкнете от неразположенията. Последните дни на ноември, са чудесни за самоусъвършенстване. Не само козметичните медицински процедури ще са полезни, но и духовното прочистване. Някои от вас може да посетят психолог, за да се освободят от минали обиди, които причиняват психосоматични заболявания. Честото главоболие, може да бъде свързано с преживявания и спомени от миналото.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук