Хороскоп за ноември 2021: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

529 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец ноември:

♈️ ОВЕН

През ноември представителите на зодия Овен, упорито ще отказват да признаят грешките си, дори когато има неопровержими доказателства за тях. Упоритостта, която е характерна за вашият знак, ще приеме катастрофални мащаби, ако не се спрете. Това е единственото нещо, което може да развали цялостния спокоен и продуктивен ноември. Научете се да общувате с близките и тогава резултатите от последния месец на есента ще бъдат още по-впечатляващи.

В работата на някои от вас, ще бъде поверен обещаващ проект, който ще трябва да бъде завършен с помощта на екип от хора, които не предизвикват във вас особена симпатия. Вероятно комуникационния процес няма да върви много гладко и в крайна сметка нещата ще влязат в задънена улица. Ще има много такива ситуации, ако не се научите как да взаимодействате с другите хора. Необходимо е да признаете, че някой друг, освен вас, е надарен с подходящи знания, опит и качества на лидер. Може би в един момент ще трябва да изберете второстепенна или пасивна роля. Ако това е необходимо заради успеха на общата кауза, приемете го за даденост.

Любов и семейство

Умението да правите отстъпки, ще ви трябва и в личните дела. Сега в семейния живот на много от вас ще започне някакъв мащабен процес (избор на ново жилища, строителство или ремонт). Не трябва да допускате едностранно, само вие, да вземате на решения. В този случай трудностите са неизбежни. Най-разумният модел на поведение, са семейните съвети по всички належащи въпроси.

Тези които все още нямат втора половинка, трябва да се доверят на интуицията си през ноември. Тя ще ви подскаже, когато в хода на най-„обикновеното“ запознанство, до вас се появи човек, който идеално подхожда за отношения. Може да се наложи да се борите за неговия интерес, но си заслужава. Не се отчайвайте, ако не успеете веднага да спечелите сърцето на този човек.

Кариера и финанси

Ноември има всички шансове да ви зарадва, с високи резултати в работата. Не се страхувайте да се опитате в нови роли. Ако от вас, дори и истински професионалист, бъде поискано да получите допълнително образование, не го приемайте като лична обида. В крайна сметка, преминавайки през този процес на обучение, ще станете още по-ценен служител за шефовете си.

Тези, които работят за себе си, в края на тази есен не е препоръчително да сравняват своя бизнес с други компании, които правят нещо подобно. Намерете своя път към успеха. Може би той няма да бъде директен и бърз. Основното е да се движите в избраната посока, без да спирате и без да губите надежда за най-доброто.

Здраве

През ноември, ще може да се похвалите с добро здраве и с факта, че не е нужно да работите усилено за това. Но не се хвалете с това, в противен случай завистта, определено ще ви донесе здравословни неуспехи. През този месец трябва да пазите ушите си, ще те склонни към отит, така че винаги дръжте главата си топла.

През ноември има добър шанс да се откажете от вредните навици. Ако по-рано това не е било възможно, сега се създава благоприятна ситуация. Ще бъде по-лесно да се откажете от вредните привички, ако го направите заедно с някой приятел. След известно време ще почувствате лекота и ще забравите за тях. Козметологичните процедури, също ще са благоприятни този месец. Направете почистване на лицето, ексфолиране и не забравяйте да хидратирате кожата си.

♉️ ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец през ноември, ще покажат голяма упоритост в сферата на чувствата. Дори скромните и нерешителни представители на вашия знак, ще се осмелят да преминат в офанзива. Когато търсите внимание от определен човек, опитайте се да мислите като него. Това е подходящият момент да започнете приятелска или любовна връзка, да потърсите съмишленици, които да правят творчески или социално значими неща. Имате голям шанс да достигнете буквално до всеки човек, с когото трябва да общувате.

Крайната простота в общуването е добре дошла, но в никакъв случай не изпускайте от поглед вашия капитал. Краят на тази есен ще принуди много от вас да проследяват и записват всички разходи, за да предотвратят лично финансово бедствие. Като цяло ноември ще е благоприятен месец, но са възможни финансови неуредици. Вероятни са затруднения при извършването на финансови транзакции, а шансовете за печелене на пари ще са минимални. Откажете се от стремежа към бързо забогатяване. Сега стабилността и спокойствието, са много по-важни от новите постижения.

Любов и семейство

В личните отношения през ноември, се очакват наведнъж няколко положителни промени. Тези, които преди са предпочитали да премълчават, когато у дома се е заформяла конфликтна ситуация, сега ще бъдат склонни активно да настояват на своето. Това няма да доведе до изостряне на вече съществуващи конфликти. Всичко, ще е точно обратното. Вашият партньор и другите членове на семейството, най-накрая ще разберат, че трябва да вземат предвид вашето мнение. По този начин, ще може успешно да решите най-важните въпроси.

Тези, които търсят любовта, също ще станат по-уверени и твърдо ще преследват своята цел. Повишеното самочувствие, ще помогне на необвързаните представители на знака, лесно да спечелят вниманието на обекта на своята любов. Въпреки това съществува един проблем. За много от вас това ще бъде един вид игра, но не и истинска страст, която е в основата на всяка дългосрочна връзка. Това е въпрос, на който трябва да обърнете сериозно внимание.

Кариера и финанси

Само единици от вас, ще посветят ноември за завладяване на нови хоризонти в професионалните дела. Повечето от вас, ще предпочетат да се съсредоточат върху друго, също толкова важно за вашата кариера. През следващите седмици и служителите, и бизнесмените от вашият знак, ще се опитат да задълбочат полезните си контакти.

След като стабилизирате комуникационния аспект, много от вас ще могат да намерят общ език с колегите на работа и да спечелят началниците на своя страна. Тези, които имат собствен бизнес, ще успеят да сключат обещаващо партньорство, което малко по-късно ще допринесе за бързия растеж на своите проекти.

Здраве

Здравето, ще изисква внимание през ноември. Постоянно ще сте застрашени от настинки, при това с различна сила. Най-вероятно това ще се случи поради заболявания, които не са били излекувани преди. Не бъдете безотговорни, а приемайте хапчетата, които са ви предписани и изпълнявайте допълнителните манипулации. През ноември трябва да укрепите имунната система, ако е нужно приемайте изкуствен витамин D.

Прекомерното натоварване, може да натовари вашето сърце. Трябва да внимавате с упражненията, да се откажете от бягането, кардиото и силовите тренировки. Оставете това за по-късно. Дотогава имате нужда от почивка и физически покой.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци през ноември, ще се сблъскат с недостиг на енергия. В миналото сте имали достатъчно жизнени сили буквално за всичко: и за личния си живот, и за ежедневието, и за работата, и за общуване. Идва момент, когато ще трябва постоянно да мислите в какво си струва да инвестирате ниския си потенциал, така че да не се сблъскате с пречки или проблеми. И, разбира се, най -правилният вариант за вашия знак е да отложите всички дела за по късно, да се погрижите за себе си, за да си върнете нормалният запас жизнени сили и едва тогава да се заемете с това, което е наистина важно.

За щастие, освен намаляването на енергийния ви потенциал, няма да се случи нищо необичайно. Въпреки това, много от вас може да изпаднат в депресия. Не позволявайте на мрачната, потопена в себе си част от вашето двулико Аз да вземе връх. Направете всичко, за да съхраните самочувствието си и не позволявайте старите комплекси да се появят отново. Постоянно бъдете заети с нещо и се погрижете за себе си сериозно. Не пренебрегвайте проблемите, за които тялото ви сигнализира. Може да се наложи да прекарате някоя седмица в отпуск по болест. Това не е причина за паника, а мярка, от която до голяма степен зависи вашето бъдеще.

Любов и семейство

В края на есента, ще може да разчитате изцяло на близките си. Не се страхувайте да им кажете, че сега не сте способни да се справите с огромния обем работа. Добре е най-близките ви хора, да поемат част от вашите отговорности. Що се отнася до отношенията с любимия човек, те ще придобият особена топлина. Сега вашият партньор, ще поеме основната тежест и ще ви хареса, как именно той взема основните решения, което ви позволява да се насладите на свободното си време.

За необвързаните представители на знака през ноември, уви, не се предвижда изблик на голяма страст. При липсата на истинска любов, ще бъдете заобиколени от подкрепата на близките приятели. Има шанс някой от тях, да ви намекне за своите симпатии. Говорим за представител на противоположния пол, който смятате за добър познат. Докато не възстановите енергийния си потенциал, няма смисъл да мислите за бъдещето на такава връзка. Спокойно и учтиво, се отнесете към този вид ухажване.

Кариера и финанси

В професионалният живот, за известно време може да направите пауза. Само някои от вас в края на тази есен, ще решат да инвестират остатъка от енергията си в покоряването на нови кариерни върхове. Нека всичко върви от само себе си. Като цяло този месец няма да ви накара да се притеснявате за пари или от опасност да загубите настоящата си работа.

Тези които имат собствен бизнес, е добре да използват по-често подкрепата на надеждни хора. Опитайте се да наблюдавате дистанционно какво се случва във вашата фирма. Но не се притеснявайте, през ноември нищо и никой няма да застраши вашите дела.

Здраве

Обикновено не се притеснявате от нищо толкова, колкото от моралната умора. Определено имате нужда от почивка и то качествена. Ако не може да си позволите да заминете някъде, организирайте си уютна почивка у дома. Създайте си релаксираща среда. Изключете работните проблеми и не се паникьосвайте, ако не успявате да свършите всичко у дома. Сега здравето е по-важно.

През ноември трябва да направите преглед, особено ако нещо ви боли. Не забравяйте да отидете на лекар и да си вземете направление за изследвания. Всяка болест е по-добре да бъде предотвратена, отколкото лекувана. Лечението на зъбите, ще е благоприятно този месец. Просто внимателно изберете стоматологията, защото на някои места цената не съответства на качеството.

♋️ РАК

Представителите на зодия Рак през ноември, е добре да поддържат повишена предпазливост в любовните отношения. Да, здравият разум винаги е бил ваш отличителен белег. В реалностите на този месец обаче, много от вас по някаква причина ще забравят за това. Причината ще е интензивността на страстите, ярките изблици на емоции, възраждането на чувства, които сте смятали за угаснали. Най-лошото е, че бурния личен живот, може да се превърне в пречка за вашите дела. Особено в тези, в които не трябва да действате импулсивно.

За да предотвратите нещо подобно, трябва да сте напълно наясно с всяко ваше действие. Няма такива действия и думи, които да не водят до резултат (положителен, отрицателен, непредсказуем). С други думи, преди да кажете или направите нещо, трябва да помислите за последствията от постъпката си. Доверете се на интуицията си, и не само в любовните отношения. Може да използвате скритите улики и знаци, които ще срещате буквално навсякъде. Научете се да ги декодирате правилно.

Любов и семейство

Хаосът, който ще забележите в личните дела, както вече беше отбелязано, може да бъде предотвратен. Семейните представители на вашия знак могат да се предпазят от ненужни страсти, по следният начин. Където и да отидете през следващите седмици, направете така, че вашият партньор да ви придружава. Не добавяйте никого за приятел в социалните мрежи, прогонвайте сенките от миналото, не си позволявайте дори намек за флирт с непознат от противоположния пол.

Необвързаните, които нямат нищо против да започнат любовна връзка, са изправени пред различен вид опасност. Има голяма вероятност отново да се доверите на човек, който ви е причинил много душевни страдания в миналото. Каквото и да ви казва този човек, трябва да вярвате не на думите, а изключително на фактите. Алтернативно, опитайте се да съживите този роман, но бъдете внимателни.

Кариера и финанси

В професионалния живот през този месец, не се прогнозират проблеми. Но това до голяма степен зависи от вашите собствени действия. Например, ако все пак се отдадете на забранени страсти и забравите за работата, тогава са възможни неприятности. На някой от вас може да се струва, че атмосферата на работното място е напрегната, но това не е така. Това е само вашето възприятие и умора. Абстрахирайте се от всичко, правете се, че не чувате провокациите на колегите и лекциите на началниците. Всичко, от което се нуждаете, е да вършите добре работата си. В свободното си време ще имате чудесна възможност да спечелите допълнителни пари.

За финансите не трябва да се притеснявате. Може би нещо ще излезе извън контрол, но определено няма да останете без пари. Приходите ще идват в точното време и в количество, за което сте мечтали. През ноември има голяма вероятност за наследство.

Здраве

Пълни сте с енергия, но от време на време изпитвате апатия. Това се дължи на липсата на витамин D. Сега когато има по-малко слънце приемайте витамини, за да запълните дефицита. Също така преразгледайте диетата си, откажете се от въглехидратите, съсредоточете се върху протеините и растителните мазнини. Ще видите, че веднага ще се появят сили и добро настроение.

През ноември физическата активност, ще е добре дошла. Ако преди не сте ходили на фитнес и сте се оправдавали за своята пасивност, сега този трик няма да работи. Заемете се със своето тяло, по-добре изберете занимания с треньор, така че натоварването да се разпределя правилно. И не пестете пари за вашето здраве.

♌️ ЛЪВ

За представителите на зодия Лъв, се очертават няколко съдбоносни събития през ноември. Възможно е преместване, брак, развод или поява на нов член на семейството (например новородено). Месецът ще донесе много различни вълнения и всякакви притеснения. Няма да е излишно да се подготвите предварително, че сега свободното време за вашия знак ще стане непосилен лукс. Същевременно не трябва обаче да действате, в режим на постоянно претоварване. Отделете време за почивка и тя трябва да бъде възможно най-пасивна.

Предстоят ви много събития, които ще предизвикват голяма радост (например споменатият вече брак или раждането на дете). Радостта обаче ще бъде толкова силна, че тялото ви в крайна сметка ще започне да я възприема като стрес. Основното, което трябва да държите под контрол през следващите седмици, е емоционалното състояние. Ако чувствате, че сте започнали да спите лошо, често сте нервни, имате сърцебиене, време е да вземете успокоителни или да говорите с психолог. Въпреки стреса, ноември ще бъде добър месец за вас. Благодарение на слънчевата поддръжка, ще имате сили да правите всичко: да изпълнявате своите задължения, да общувате с близките, да овладеете успешно нов статус (например новобрачен или на родител).

Любов и семейство

Някои от вас през ноември, ще решат да започнат личния си живот на чисто. Говорим за тези, които разбират, че разводът е единственият начин да се отърват от нещастния брак. Всичко тепърва предстои за вас. Междувременно търсете плюсовете в това да сте свободни, но не бързайте да се потопите в нова връзка. Освен това не трябва да използвате новите отношения, за да се отървете от стреса (това ще е нечестно по отношение на новият любим човек).

Като цяло в този сегмент, ще може значително да промените личния си живот. Някой ще започнат нов романс, други ще сключат брак или ще решат да съживят скорошна връзка. Семейните, които са доволни от всичко, ще искат да направят връзката със своята половинка още по-романтична.

Кариера и финанси

В края на тази есен, няма да забравите за професионалния аспект. Може да се предположи, че вие, както и преди, ще работите като истински професионалист, получавайки насърчение и похвали от ръководството. Някои от вас, ще бъдат назначени на нова позиция, естествено със обещаващи перспективи.

Тези, които имат собствен бизнес, трябва да положат повече усилия за организиране на условията на труд на своите служители. Постарайте се да няма проблеми пред тези хора, които системно и ентусиазирано развиват вашия бизнес. Хвалете по-често сътрудниците си.

Здраве

През ноември е възможно главоболие, което ще бъде оправдано от променливото време и нервното напрежение. Вие абсолютно не знаете как да се отпускате. Ако не сте се занимавали с йога преди, сега е моментът да помислите за това, защото това е добър начин за отпускане и хармонизиране на тялото. Ако се чувствате наистина зле, не забравяйте да отидете на лекар, нека той ви предпише лечение.

През този месец има голям риск, да се подадете на някаква вредна привичка. Трябва да се съпротивлявате по всякакъв начин, защото ако започнете веднъж, няма да е лесно да се откажете по-късно, докато на здравето ви, ще се отрази буквално веднага. Помислете за своя организъм и дали заради едно съмнително удоволствие, си струва да подлагате на риск своето здраве.

♍️ ДЕВА

Представителите на зодия Дева през ноември, ще се чувстват, сякаш са им пораснали крила. Ще бъдете по-уверени в бъдещето, ще добиете сили за нови победи, а вашата лична привлекателност ще се увеличи. Това е чудесен период за големи промени живота. Започнете с най-големите проблеми. Целта, която си поставите в края на тази есен, със сигурност ще бъде достигната. Късмет ще имате във всичко, с което се заемете през ноември. Енергийният ви потенциал, ще бъде висок. Ще имате сили, дори след като зад вас останат много успешно завършени проекти.

Всичко, което постоянно сте отлагали за по-късно, сега, може да бъде доведено до логичният си край. Това е чудесен период за покоряване на нови хоризонти в бизнеса и кариерата. Някой от вас ще проведат задълбочен самоанализ, но това няма да попречи да се развивате в други направления. По скоро това ще ви послужи като фундамент, за бъдещите постижения. В личните въпроси са възможни някой недоразумения, но вие бързо ще се справите с тях.

Любов и семейство

Единственото нещо, което не трябва да забравяте при изграждането на личния си живот, е вниманието към дреболиите, без които приятелството, любовта и отношенията между близките са немислими. Ако членовете на семейството не подкрепят вашето мнение, ще трябва да се съобразите с това. Не очаквайте през ноември много романтика. По-скоро това е период, когато ще може да се радвате на стабилност и спокойствие в брачната връзка.

Необвързаните ще прекарат края на есента, забелязвайки, че популярността им значително се е увеличила. Ще се появят всички предпоставки за започване на нов роман. Когато избирате партньор, слушайте сърцето си и не разчитайте само на логиката.

Кариера и финанси

За професионалния живот ноември, може да стане много продуктивен период. Тези които работят за други, ще имат възможност да се изявят. Изпълнявайки точно всяка поръчка от ръководството, ще забележите, че авторитета ви нараства значително, а с това се увеличава и шансът да получите повишение.

Тези, които работят за себе си, трябва да следят всички промени в общественият живот. Ако се научите да планирате действията си с много стъпки напред, ще имате всички предпоставки да изпреварите конкурентите и да укрепите позицията си в бизнес общността.

Здраве

За начинът ви на живот, има още какво да се желае. В последно време много сте се отпуснали и си позволявате много мазни, тестени храни, напълно игнорирайки теглото си и физическата активност. Време е да направите нещо по въпроса. Ако ви е неудобно да ходите на фитнес, тогава се занимавайте с гимнастика у дома. Плуването е добър вариант за отслабване, ходете по-често на басейн. За да подобрите състоянието на кожата, отидете на сауна и спа процедури.

През ноември са възможни чести настинки. Укрепвайте имунитета си по всички начини. Опитайте се да приемате повече витамини и да ходете по-често пеша, дори ако времето не е много хубаво. Заседналият начин на живот ще влоши имунния ви статус, така че ходете повече.

♎️ ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни през ноември, имат шанс да увеличат значително доходите си. За първи път от много време няма да се притеснявате, за съдържанието на портфейла си. Ще имате достатъчно за закупуване на най-необходимите неща, за подаръци на близките, за пътуване до интересни места и за всичко останало, от което зависи доброто настроение. Самочувствието ви, ще бъде на висота. Разбира се, в името на новите материални победи, ще трябва да работите усилено. За щастие ще имате изобилие от енергия през този месец.

Ноември ще е един благоприятен период за вас. Обаче от време на време, все пак ще имате причини за безпокойство. Вие сте оптимистични и весели натури, но трябва да внимавате да не ви завладее песимизма. Направете всичко, така че негативните настроения, които ще се появяват понякога, бързо да бъдат заменяни с усмивка. Вярвайте в доброто. За вас настъпва ярък, спокоен, невероятно плодотворен период, в който ще може да реализирате всяка от вашите цели. Ще имате неизчерпаем запас от жизненост. Междувременно ще постигнете успех в материалните дела. Настройте се да се движите само напред и потискайте депресията и унинието.

Любов и семейство

Много от вас през ноември, ще забележат че личните дела се стабилизират. Приятелството, любовта и отношенията с роднините, няма да предизвикат безпокойство. Възможно е тясно взаимодействие с някой от тях. Например може да стартирате семеен бизнес или да подкрепите проектите на най-добрия си приятел. Що се отнася до отношенията с любимия човек, в тях няма да има особена романтика или силни страсти. Но хармонията и взаимното уважение ще се настанят в тях.

Силни страсти не трябва да очакват и тези, които все още не са срещнали своята любов. Не, няма да останете сами и ви е предопределено постоянно да привличате заинтересованите погледи на околните. Въпросът е друг. Малко вероятно е сега да се появи човек, когото бихте искали да наречете своя половинка. Общувайте, срещайте се, флиртувайте, без да губите увереност, че най - важната романтика в живота ви е точно зад ъгъла.

Кариера и финанси

При желание в края на тази есен, ще може да постигнете сензационни резултати в професионалните дела. Най-печелившите области за реализиране на вашият потенциал са: търговията, юриспруденция, наука, творчество. Тези, които работят в голям екип, трябва да се въздържат от прекалено сближаване с колегите.

Тези които имат собствен бизнес, през следващите седмици могат да получат интересно предложение за партньорство или сътрудничество. Мислейки какъв ще бъде този съюз, предварително изчислете всички възможни събития. По-специално, ако потенциалния съюзник ви принуждава непрекъснато да прекрачвате себе си, сътрудничеството едва ли ще бъде плодотворно.

Здраве

Физическото здраве ще бъде добро, но нервната система ще се разклати. Вероятни са прояви на вегетативно-съдова дистония. Често ще изпитвате главоболие, задух и сърцебиене. Всичко това се дължи на умора, което означава, че е време да коригирате ежедневието. Не разпилявайте силите си за дреболии, спите достатъчно и ходете повече на чист въздух.

Тези които отдавна мечтаят за дете, през ноември е добре да си направят изследване. Вероятно има проблем, който ви пречи да заченете дългоочаквано дете. Ако обаче се заемете с този въпрос сега, скоро ще чуете добра новина за предстоящо попълнение на семейството.

♏️ СКОРПИОН

През ноември представителите на зодия Скорпион, ще могат да се отпуснат и да се откажат от трудните задачи. Много от вас ще прекарат този етап, потъвайки в есенен сън. Няма да си поставяте нови цели, свързани с вашата професия или бизнес. Всичко, върху което ще се съсредоточат усилията на вашия знак, са домакинските задължения, решаване на текущи проблеми, въвеждане на порядък в семейното гнездо и редки срещи с приятели. Животът, на бавно темпо, ще ви радва със своята простота и стабилност. Това всъщност е най -важното сега.

Вие живеете във властта на емоциите. Така че, настроението, които ще преобладава у вас през ноември, ще бъде по скоро меланхолично (но в здравословния смисъл на този термин). Ще искате да намалите натоварването и да се заобиколите с тишина. Все по-често ще анализирате своите желания, действия, постъпки и думи. Ще искате да разберете какво наистина искате от живота. Някои от вас ще започнат предизвикателен, но интересен процес. Говорим за личностно израстване, за четене на литература по психология, самоанализ. Що се отнася до основните сфери на живота, те ще останат стабилни. Единственото нещо, което трябва да следите почти постоянно, е ситуацията на междуличностния фронт. Вероятни са малки, но ежедневни проблеми във връзка с близките. Потърсете мирно решение на всички остри конфликти.

Любов и семейство

През ноември ще предпочитате да избягвате личните драми и страсти. Може би семейните представители на знака, дори ще се дистанцират малко от половинките си. Ще предпочетете самотното свободно време, индивидуалните хобита. Имате пълното право да направите това, но не забравяйте да кажете на близките си, че няма нищо лошо в това, което се случва (по-специално, обяснете на любимия човек, че няма нищо престъпно във вашите чести отсъствия от дома).

Необвързаните през ноември, могат да разчитат на запознанство, което няма да се развива бързо, но все пак ще прерасне в любовна история. Бавното сближаване с новия познат, ще донесе много приятни моменти. Нито вие, нито той, ще иска да ускори този процес. Причините за това не са ясни. Може би всеки от вас за сега, няма да възприема тази комуникация твърде сериозно.

Кариера и финанси

Ноември ще премине без професионални проблеми, парични дефицити и други неприятности. Същевременно и големи победи в тези области, са почти напълно изключени. Това обаче не важи за тези, които са планирали да завършат някакъв проект в края на есента. Тази цел ще бъде постигната и ще се гордеете с високите резултати.

Тези, които имат собствен бизнес, ще успеят да увеличат доходите си до края на този месец. Най-вероятно започналите преди време проекти ще донесат печалби. Не бързайте да се превключвате към нещо друго, не по-малко грандиозно. Първо, необходимо е да затвърдите тези успехи.

Здраве

Трябва да се заемете с лечението на това което ви притеснява. През ноември УНГ- органите, ще бъдат слабото място. Избягвайте да стоите на студено, както и ледените напитки и се обличайте по-топло. Есенното време лесно може да ви изкара от строя и ще трябва да се лекувате дълго време. Ще сте склонни към усложнения, затова се опитайте да започнете лечение веднага щом се почувствате зле. Не отлагайте посещението при лекар.

Трябва да намерите време за спорт. Прегледайте графика си, може би има няколко дни в седмицата, които може да посветите на физическа активност. Запомнете, кардиото не е за вас. По -добре дайте предпочитание на стречинг, йога и плуване.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец през ноември, ще направят равносметка на всичко, което са постигнали през последните месеци. Това ще предизвика малка пауза в делата. Идва период, в който не трябва упорито да се стремите напред, а сериозно да се замислите дали всички цели са уместни, кои от тях трябва да бъдат коригирани, какво трябва да се промени във вашето ежедневие. Много от вас са наясно, че е време да се погрижат за себе си. Говорим за доста важни процеси (например за отказване от вредните навици или за промени в диетата).

През този месец, ще намалите скоростта, с която сте свикнали да съществувате. В поведението си ще бъдете по-отпуснати, ще се научите да философствате, по-често ще се обръщате към вътрешния си свят. За известно време бурният социален живот ще замре. Вместо това ще предпочитате да прекарвате свободното си време в компанията на вашето семейство.

Желанието за привличане на обществен интерес, за борба за лидерство у дома и на работното място значително ще намалее. Не, няма да се самоизолирате, просто това ще е момент, в който ще предпочетете да оставите всичко такова, каквото е, непроменено. Или с други думи ще се носите по течението. Много от вас ще почувстват, че на този етап жизнената им сила е намаляла. Не сте от хората, които пренебрегват своето здраве. Това ще ви принуди сериозно да преразгледате ежедневието, навиците и диетата си. В резултат на това ще настъпи преход към по-здравословен начин на живот, който ще допринесе за възстановяването на вашия потенциал.

Любов и семейство

През ноември ще искате да промените личния си живот към по-добро. Това е подходящ момент да изведете връзката си на следващо ниво. Необвързаните представители на знака ще искат да върнат миналото. Обаче е препоръчително, да не влизате в едни и същи проблеми втори път. Отворете сърцето си за нови чувства, така ще бъдете по-щастливи. Влюбените ще развиват своите отношения. А тези, които се срещат от дълго време, ще пожелаят да заживеят заедно.

Семейните ще бъдат заети с домакинска работа и отглеждането на децата. Препоръчително е да се събирате по-често с приятели и роднини. Понякога си организирайте интимни вечери само за себе си и половинката, така ще поддържате пламъка на страстта жив във вашата връзка.

Кариера и финанси

Работата ще остане на заден план, ще забавите постигането на целите и ще отложите завладяването на нови върхове. Тези, които търсят нова работа, ще искат да направят кратка почивка и малко пътуване, преди да се заемат с бурна дейност. Служителите, ще работят без много ентусиазъм. Мислите ви ще бъдат заети от любимия човек и децата. На шефовете, това няма да се хареса. За да не загубите работата си, бъдете по-внимателни с изпълнението на служебните си задължения. Тези на високи позиции, ще могат да си позволят почивка. Малко отдих ще ви зареди с енергия и ще изчисти мислите ви.

Представителите на знака, които имат собствен бизнес, могат да намерят спонсор през този период, който е готов да подкрепи интересна идея с реални пари. Броят на бизнес срещите може да се увеличи. Вашето финансово положение, ще продължи да бъде по-скоро нестабилно. Ако имате постоянна работа, тогава ще продължите да получавате стабилна заплата, но доходите ви няма да се увеличат, докато разходите този месец може да нарастват.

Здраве

Със здравето всичко ще бъде наред, ако спрете да ядете и пиете всичко което ви попадне. Позволявате си твърде много, без да мислите за последствията. Преяждането не само ще повлияе на вашата фигура, но и ще се отрази на храносмилателния тракт. Не забравяйте, че газираните и алкохолни напитки не са за вас. Дайте предпочитание на билковия чай. И определено се откажете от бързото хранене.

В края на есента, може да ви завладее депресия и ще трябва да се преборите с нея сами. За да не стигнете до това състояние, винаги търсете някакво занимание. Спортът е чудесно средство за отвличане на вниманието. Но не се претоварвайте, достатъчно е да посещавате уроци по йога и пилатес един път седмично и да ходите редовно пеша.

♑️ КОЗИРОГ

За представителите на зодия Козирог акцентът на ноември, ще бъде среща с някой от миналото. И това може да е не само с един човек, а за цяла група хора, с които някога сте си взаимодействали. Възможна е среща с бивши съученици, които ще предложат да се видите пак и да обмените впечатления от последните си години. Но не може да се каже еднозначно, че тези срещи винаги ще имат положителен оттенък. Може да се случи така, че да се появи човек, който ви е обидил, причинил сериозна емоционална травма или не ви е върнал дългове. С други думи, срещата с тази особа, няма да ви даде повод за радост.

За щастие, сценарият не винаги ще бъде такъв. Някои от вас, ще са щастливи да се сблъскат с миналото. Особено ако е с хора, които, напомняйки ви за себе си, ще пресъздадат във вашата фантазия ярки епизоди от споделеното минало. По един или друг начин миналото и настоящето, ще бъдат тясно преплетени. Например, може да започнете бизнес с някой от старите си приятели или да се почувствате привлечени от някои бивш съученик, приятел, колега. Що се отнася до потенциалните проблеми, възможна е криза с креативността. Но лесно ще успеете да я преодолеете, ако използвате различни източници на вдъхновение - контакти с природата, пътувания до нови места, четене на литература. Интересен епизод от този месец ще бъде една покупка. Ще я направите напълно спонтанно и ще се изненадате от неописуемият си късмет.

Любов и семейство

За много от вас, се очакват промени в личния живот. Това на първо място засяга необвързаните, които мечтаят да започнат силна романтична връзка. Също така има голям шанс да започнете отношения с човек от миналото или с човек, с когото съдбата ще ви срещне през следващите четири седмици. По един или друг начин няма да скучаете.

Тези, които вече имат любим човек, трябва да бъдат по-внимателни в контактите с представители на противоположния пол. Проблемът е, че едва ли ще успеете да преодолеете някакво изкушение. Например, ще срещнете своята първа любов и веднага ще забравите за задълженията си към настоящата половинка. Помислете как да неутрализирате този вид заплаха.

Кариера и финанси

През ноември е възможно доходите ви да нараснат. Най-вероятно това ще са еднократни финансови постъпления (например, ще спечелите от продажбата някоя стока или ще ви бъде даден голям бонус за минали постижения). По един или друг начин тези средства ще бъдат достатъчни за покупка, която е трябвало постоянно да бъде отлагана.

В края на тази есен нито тези които имат собствен бизнес, нито служителите от вашият знак се очаква да имат значителни промени в професионалния си живот. Възможно е обаче да възникнат интересни мисли за това как да печелите с природните си таланти или чрез сключване на бизнес партньорство с някой талантлив човек.

Здраве

Трябва да коригирате ежедневието си, в противен случай нещата ще се объркат. Тялото ви не е желязно, трябва да си почивате повече, добре да се наспивате и да не забравяте, че трябва да спите на тъмно. Ако имате безсъние, опитайте първо релаксация с музика или вземайте отпускаща билкова вана. Използвайте лекарства в краен случай и само след консултация с Вашия лекар.

В края на есента се погрижете за здравословния начин на живот. Помислете колко сте активни. Вероятно сте лениви и избягвате активността. Трябва да се опитате в спорта, с голяма степен на вероятност това занимание ще ви хареса. Като приятен бонус ще загубите излишните килограми и ще стегнете кожата си.

♒️ ВОДОЛЕЙ

През ноември представителите на зодия Водолей, ще се окажат на кръстопът. Някои от вас ще избират бъдещите приоритети в професионалната си съдба, други ще решават какво да правят любовните си отношения. Проблемът с избора може да се окаже различен, това не може да се предвиди. Важно е да разберете, че сега бъдещето зависи само от вас, което означава, че не трябва да подхождате лекомислено. Не слушайте съветите на никого. Всичко, което се случва през следващите седмици, зависи само от вас и от вашите собствени желания.

На много от вас ще бъде трудно да разберат какво искат от живота, как да го постигнат, с кого трябва да взаимодействат, за да превърнат основната си цел в реалност. От друга страна през следващите седмици, ще започнете да забелязвате че амбициите ви се увеличават, което в миналото практически не е присъствало в характера ви. За сега не може да се каже как ще приключи всичко. Ако действате разумно, може да се предположи, че през ноември ще направете планове стъпка по стъпка, как да завладеете кариерния Олимп или да постигнете признание в други области на живота. Основното нещо е да преодолеете такова лошо качество, като хаотичната дейност. Не се отказвайте от начинанията си по средата.

Любов и семейство

Няма единна картина за това как ще се развива личният живот в края на есента, на всеки конкретен представител на знака. Ако решите да модернизирате тази сфера може да се предположи, че в него ще започнат поредица от големи реформи (дори развод с човека с когото, живеете много десетилетия наред). Всичко зависи само от това, как сами се отнасяте към брака. Ако като цяло сте доволни, тогава над него няма да надвисне и най-малката заплаха.

Тези, които все още не са срещнали своята половинка, през ноември са обречени да изпитат изгаряща страст. Но най-вероятно няма да бъде взаимно. Не трябва да се отчайвате. Сега, може да си поставите пред себе си и най-амбициозните цели. Дерзайте и тази крепост ще падне от вашия натиск!

Кариера и финанси

Както вече бе отбелязано по-горе, на много от вас през ноември амбициите ще нараснат прогресивно. Именно това ще се превърне в този „мотор“, който ще ви кара да се движите само напред. Не е изключено, много от представителите на вашия знак, чиято позиция не е много перспективна, да напуснат настоящата си работа или да започнат да търсят друг полигон за професионално израстване.

Същото важи и за тези които са ангажирани с развитието на частния си бизнес. За вас настъпва един наистина благодатен период. Може спокойно да модернизирате производството или да започнете мащабен проект, в който сте вложили много. Всичко със сигурност ще се получи.

Здраве

Вие сте весели и бодри. Но това може да бъде нарушено от мускулни болки и различни видове наранявания. Малко сте тромави, затова внимавайте, когато спортувате. При първото застудяване лесно може да настинете, така че не трябва да разчитате на перфектно здраве. Винаги дръжте лимони и джинджифил у дома и си приготвяйте когато се наложи, тази затопляща напитка.

В края на есента старите травми, могат да напомнят за себе си. Възможни са ставни болки и проблеми с костите. Това ще се дължи на рязкото изменение на времето. Правете масажи, подобрете кръвообращението и не забравяйте за сутрешните упражнения.

♓️ РИБИ

През ноември представителите на зодия Риби, ще предпочетат да останат на сянка. Нежеланието да привличате интерес към вас, ще бъде предизвикано от повишена предпазливост. Ще има сериозни причини да помислите как да съхраните спокойствието вътре в семейството, как да не загубите стабилния си доход или позициите в бизнеса, кариерата, социалния живот. Всичко изброено по-горе наистина може да бъде застрашено, но бъдете търпеливи и в никакъв случай не се паникьосвайте! Във финансовата сфера дори и най-малките придобивки трябва да бъдат анализирани за тяхната необходимост и рационалност. Следете съдържанието на портфейла си, не участвайте в съмнителни транзакции, отложете всичко свързано с покупко-продажба на недвижими имоти.

Енергийният ви потенциал, може да е по-нисък от обичайно. Ноември не е подходящ за дела, в които трябва да използвате всички ресурси на тялото си. Много по-правилно е да се заемете с подобряване на здравето. Увеличете съня, отървете се от вредните навици, допълнете диетата си с храни, които са източник на витамини и минерали. В личната сфера избягвайте да се доверявате дори на тези, които познавате от много години. Тук не става въпрос, че ще ви предаде някой от вашите добри познати или приятели. Този човек, несъзнателно може да ви навреди, например като сподели поверителна информация от вашето минало.

Любов и семейство

Има моменти, когато не трябва да допускате нови хора в личния си живот. Ноември е един от тях. Ограничете се до общуване в рамките на семейното огнище, прекарайте цялото си свободно време в компанията на брачния си партньор и тогава никой и нищо няма да ви безпокои.

Тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, има вероятност да се запознаят с потенциален партньор през следващите седмици. Но е препоръчително да се държите сдържано. Преди да започнете този романс, уверете се, че той няма да завърши с драма.

Кариера и финанси

Внимание няма да е излишно в професионалните дела. Ценете това, което имате в момента, не гонете големите пари. Такова преследване, може да отнеме това което вече сте спечелили. По-добре е да останете известно време в сянката на по-ярките колеги, отколкото да влезете с тях в конфликт, да загубите позициите су или уважението на шефовете.

Тези, които имат собствен бизнес, трябва да разберат, че потребителското търсене не е стабилна величина. Ако през следващите няколко седмици то леко намалее, това не е причина за отчаяние. Проучете възможните причини за тази ситуация и се опитайте да поправите грешките.

Здраве

Често сте много разсеяни и дори забравяте да се грижите за собственото си здраве. Ето защо инфекциите, често се прилепят към вас. Не се изненадвайте, ако успеете да преминете през четири различни заболявания за четири седмици. Време е да се заемете с превенция и да научите как да защитавате организма си от вируси. Приемайте витамини и укрепвайте тялото си чрез физическа активност.

През ноември зъбите и ушите, могат да са слабото ви място. Така че, тази особено мъчителна болка може да ви изненада. Не забравяйте да отидете на зъболекар, макар и само за консултация. Така ще ви бъде по-спокойно. Не пестете пари за естетични процедури, особено след като през този период те ще бъдат много успешни.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук