Хороскоп за ноември 2022: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

5250 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец ноември:

ОВЕН:

През ноември на представителите на зодия Овен, им предстои да изследват нови хоризонти. Вие сте на прага на положителни промени, които ще засегнат всички сфери на вашият живот. В личните отношения се опитайте да не избързвате, всичко си има своето време.

Любов и семейство

В началото на месеца близките, ще ви създадат много неприятности. Възможно е да се наложи да разрешите семеен конфликт, въпреки че ролята на миротворец не е много подходяща за вас. Вероятно през първите две седмици, ще трябва да се грижите за болни роднини, бъдете готови да посветите времето и усилията си на близките хора. Необвързаните имат шанс да срещнат подходящ човек. Твърде заети сте с вашата персона, за да сте готови за сериозна връзка. Ако първоначално избраникът не проявява интерес към вас, то тази ситуация само ще ви провокира.

Семейните представители на знака през целия месец ще се сблъскват с дребни недоразумения и препирни с любимия човек, но и двамата ще имате достатъчно разум и търпение да не довеждате нещата до конфликт. Събитията около вашите деца, могат да ви сближат. В края на ноември може да бъдете поканени на някакво семейно събитие.

Кариера и финанси

Вие сте честни и открити и трябва да се пазите от интриги и клевети, от страна на приказливи и завистливи колеги. Не давайте повод на клюкарите, така ще сведете до минимум говоренето зад гърба ви. През ноември има голяма вероятност да сключите изгоден договор, който да стане ключът към по-нататъшното ви щастливо бъдеще. Но не очаквайте бързи резултати, ще получите първите плодове не по-рано от месец. Ноември е благоприятен за започване на дългосрочни дела, насочени към бъдещи перспективи.

По финансови въпроси, се съветвайте със знаещи хора. Ако сте изправени пред труден избор, обърнете се към роднини или приятели, те ще ви помогнат в труден момент. Пазете се от дългови задължения, кредити и заеми. Сега е по-добре повече да пестите и да не правите спонтанни покупки.

Здраве

През ноември имунитета ви може да е отслабен. Има голяма вероятност от настинки и вирусни заболявания. Не се препоръчва да се опитвате да се лекувате сами или да карате болестта на крак, в противен случай ще получите усложнения. При дълги пътувания, пазете се от наранявания, шофьорите трябва да бъдат особено внимателни. След средата на месеца тревожния фон забележимо ще намалее. Като цяло помислете за занимания със спорт и започнете да тонизирате тялото си. Не забравяйте да приемате витамин D по време на периоди с неактивно слънце.

Ако сте планирали посещение при козметик, тогава края на месеца, ще бъде най-доброто време. Всички експерименти с външния вид, ще завършат успешно. Обновеният гардероб или радикалната промяна в прическата, ще ви помогнат да се почувствате по-уверени и всички около вас ще го забележат.

ТЕЛЕЦ:

През ноември представителите на зодия Телец, ще трябва да преосмислят живота си и да си определят нови ценности. Ако по-рано директно сте се стремили към независимост, сега е време да помислите за собственото си семейно щастие. Тези представители на знака, които вече са създали семейство, ще се радват на щастие, заобиколени от любимите хора.

Любов и семейство

Необвързаните спешно трябва да коригират неприятния пропуск. Първо, трябва да преразгледате навика си да прекарвате вечерите насаме със себе си и да започнете да посещавате някои събития. Така ще разширите кръга от познанства. Новите връзки ще ви помогнат да се почувствате по-уверени и несъмнено ще повлияят на вашето настроение.

Тези, които вече са намерили своята половинка, ще мислят как да укрепят своя съюз. Например може да пожелаете да формализирате връзката или да заживеете заедно в общо жилищно пространство. Сега е добър момент да се замислите за разширяване на семейството. Ще е добре също да посетите роднини. Те не само ще ви дадат мъдър съвет, но и ще осигурят доста осезаема подкрепа.

Кариера и финанси

По отношение на парите, ще имате късмет през целия месец. Не трябва да очаквате особено голяма печалба, но ще имате достатъчно за живот без особени притеснения. Не сте свикнали да разчитате на късмета, вашето състояние е в резултат на вашият труд и усърдие. За да увеличите богатството си, консултирайте се с знаещи хора, инвестирайте спестяванията си в нещо наистина стойностно. Всяка инвестиция ще бъде успешна.

През ноември ще имате добри възможности да се пробвате в друга сфера на дейност, да намерите нова работа или да превърнете хобито си в допълнителен източник на доходи. Не пропускайте шанса, който ви се дава от съдбата. Свободно демонстрирайте своите творчески проекти, не се стеснявайте и гордо представяйте своите таланти. Мнозина могат да спечелят допълнителни пари от уроци. Успешни ще бъдат и професиите, свързани с медицина.

Здраве

По въпросите на здравето е важно да не оставяте всичко на самотек. Въпреки че имате отличен енергиен потенциал, понякога ако нещо ви притеснява, отлагате посещението при лекар или се самолекувате. Естествено, при този подход, не могат да се очакват положителни резултати. В началото на месеца има опасност от лека битова травма. Внимавайте с електроуредите.

През втората половина на ноември се погрижете за своите зъби. Не забравяйте да се запишете за профилактичен преглед при зъболекар, отстранете кариесите, премахнете зъбния камък. През същия период могат да възникнат кожни проблеми. Те могат да причинят голям дискомфорт, затова се заемете с тях навреме.

БЛИЗНАЦИ:

Предстоящият месец ще постави много задачи пред представителите на зодия Близнаци. За да ги разрешите всички, ще трябва да определите своите цели и планове, както и да постигнете духовна хармония. Само тогава, ще може да продължите напред, без да се обръщате назад. Доверете се на интуицията си. Някой от вашите близки, може да ви накара да се съмнявате.

Любов и семейство

В живота ви през ноември, ще има много двусмислени моменти. Мечтаете за романтично приключение и просто щастие с любимия човек, но винаги помнете колко е хубаво да сте свободни. Ако в началото на месеца имате всички шансове да срещнете интересен човек, то през последните дни, може да възникне неприятна ситуация или конфликт, докато защитавате своята независимост. Ако успеете да намерите разумен компромис и вашата половинка ви подкрепи, тогава такава връзка ще има много големи перспективи.

Семейните представители на знака трябва да се погрижат за създаването на уют около себе си. Заемете се с ремонт или планирайте дългоочаквано преместване. Някой, на когото често разчитате, може да ви разочарова. През ноември ще сте твърде обидчиви, но не приемайте с враждебност шегите и закачките на другите.

Кариера и финанси

В работата ви очаква доста натоварен месец, но предстоящите промени ще са положителни. Много от събитията няма да зависят от вас. Активните представители на знака често ще се опитват да държат всичко под контрол, но е препоръчително да се пуснете по течението и да не обръщате внимание на временните трудности. През последната седмица на месеца, може спокойно да купувате или продавате недвижими имоти. Всякакви сделки, строителство, ремонти, ще бъдат успешни. Ако планирате да отидете в командировка, направете го след 20 ноември.

Търсещите работа трябва да бъдат по-усърдни. Мързелът и срамежливостта, могат да ви навредят. Бъдете уверени и не се колебайте да поискате съвет, ако не знаете нещо. Много от вас, ще имат шанс да посетят интересни събития, да участват в семинар или да се запишат на интересен курс. Финансовата обстановка, ще бъде малко нестабилна. Ако искате да инвестирате вашите спестявания, тогава се консултирайте с по-възрастни роднини, които ще ви помогнат да направите важния избор.

Здраве

Трябва да внимавате със заболявания на стомашно-чревния тракт и хранителни отравяния. Интензивният ритъм на живот ще застраши здравето ви, за това през целия месец е препоръчително, да спазвате режим и да почивате по-често. Не пренебрегвайте спорта. Дори ако физическите натоварвания ви тежат, ходете по-често пеша и не забравяйте да правите упражнения.

През втората половина на ноември се погрижете за външния си вид. Добре е да планирате козметични процедури и посещение при зъболекар в периода от 20 до 25 ноември. В последните дни на месеца може да възникнат проблеми с пикочните органи, опитайте се да не се преохлаждате, винаги се обличайте според времето.

РАК:

Представителите на зодия Рак през ноември, ги очакват много интересни събития. Някои от тях ще ви зарадват. С подкрепата на близките, ще успеете да преодолеете всякакви несгоди. В любовната сфера най-накрая всичко ще започне да се подобрява. За да си придадете увереност, опитайте се да промените нещо във външния си вид.

Любов и семейство

В романтичната сфера всичко ще е отлично. През този месец семейството ще бъде ваша опора по време на трудности. Разбира се, в дългогодишните съюзи, са вероятни конфликти, понякога ще бъдете потиснати и уморени. Ежедневните проблеми могат да ви извадят от равновесие и да станат провокатори на нови кавги. Ако искате да се развивате и да върнете предишната страст, тогава се отправете заедно на романтично пътешествие. Ще видите, че всичко ще бъде прекрасно.

Необвързаните ги очакват обещаващи запознанства, но мъжете трябва да избягват да сравняват своята избраница с главната жена в живота им – тяхната майка. Време е да пораснете и да поемете отговорност за действията си. Тези който имат връзка от дълго време, за да укрепят съществуващите отношения, трябва да продължат напред. Помислете, може би е време да се преместите в едно жилище или да планирате сватба. Много двойки трябва да помислят за създаване на потомство.

Кариера и финанси

В работата ще трябва да се съсредоточите върху стриктното изпълнение на своите задължения. С този подход ще имате шанс за напредък в кариерата още от средата на месеца. След 10 ноември е възможно да получите неочаквани пари, например наследство от далечен роднина.

Важно е да вземете правилното решение и да не пилеете тези средства, да ги инвестирате в някой печеливш проект или поне да ги оставите като спестявания. В този случай в бъдеще вашите резерви за черни дни ще ви помогнат да избегнете финансова криза. Ноември е подходящ за намиране на нова работа, запазвайки основния профил на вашата дейност. Възможно е близки приятели да ви помогнат по този въпрос.

Здраве

Ще е грях да се оплаквате от здравето. Сега вашият енергиен тонус ще бъде на върха. Препоръчително е все пак, да не прекалявате с физическата активност, особено в началото на месеца. Съществува риск от обостряне на хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. Тези с гръбначни заболявания също трябва да бъдат изключително внимателни. В началото на месеца има шанс да получите нова травма.

След 15 ноември рискът от отравяне с некачествена храна се увеличава, затова подбирайте внимателно продуктите и внимавайте за срока на годност. Ще бъде полезно да се подложите на профилактичен преглед и да започнете да приемате витамини. Мнозина може да се сблъскат с поставянето на нова диагноза, но може да сте сигурни, че всичко ще премине леко и без последствия. За да повишите самочувствието си, погрижете се за външния си вид. Всяка процедура при козметолог ще бъде успешна. Ако искате радикално да промените прическата си, направете го след 25 ноември.

ЛЪВ:

През ноември представителите на зодия на Лъв, ще трябва да направят преоценка на своите ценности. Ще разберете, че корените на настоящите ви проблеми се крият в грешките от миналото. От вас зависи дали ще може да ги поправите. Грижете се за здравето си и отделяйте повече време на себе си. Много от вас ги очаква съдбовна среща, която ще преобърне живота ви.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, ще имат шанс да срещнат интересен човек едва в края на месеца. Не очаквайте, че тази персона веднага ще ви обърне внимание, вероятен е дълъг период на опознаване. Ще трябва да положите много усилия, за да спечелите любовта на своя избраник или избраница. Неуспехите на любовния фронт само ще ви провокират. Вие сте свикнали винаги и във всичко да сте първи и никога да не отстъпвате.

При семейните представители на знака, е възможно охлаждане в отношенията. Причината за това може да е собственото ви поведение. Обичате да сте център на вниманието и винаги имате ято обожатели около себе си. Ако цените сегашния си съюз, тогава положете всички усилия да си възвърнете изгубеното доверие. Ваканция или няколко уикенда, прекарани заедно, ще ви помогнат да заздравите интимната връзка.

Кариера и финанси

В работата ситуацията няма да е от най-лесните, но ще успеете да получите подкрепата на колегите. Вие несъмнено сте лидер в екипа. Ако работите за някого, пикът на деловата активност ще бъде в средата на месеца. Очаквайте нови поръчки и вероятно ще трябва да отидете в командировка. Тези които имат собствен бизнес може да почувстват, че нещата са тръгнали нагоре, основното е да не се отпускате и постепенно да набирате скорост.

Във финансов план месецът е доста благоприятен, но едва ли ще може да натрупате и отложите нещо за бъдещето. Колкото повече печелите, толкова повече непланирани разходи ще възникнат. Най-добре е да отложите придобивките на недвижими имоти за следващия месец. Ако се окажете в затруднено финансово положение, помолете за помощ близък приятел. Не забравяйте, че трябва да живеете в рамките на средствата си, а не затъвайки в дългове, особено за забавления.

Здраве

Заради забързаният ритъм на живот през този месец, трябва да се пазите от сърдечно-съдови заболявания. Ако вече имате проблеми със сърцето и кръвоносните съдове, трябва да посещавате кардиолог няколко пъти в годината и да следвате всичките му препоръки. Опитайте се да правите кратки, но чести почивки в работата и не отлагайте ваканцията си за по-късно.

Втората половина на ноември, може да донесе много неприятности. Не само хроничните болести могат да се влошат, но и са вероятни настинки и вирусни инфекции. Погрижете се за имунитета си, прегледайте продуктите които консумирате и добавете повече протеини към диетата си. Ако почувствате първите признаци на заболяване, незабавно се консултирайте с лекар.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева ще бъдат изправени пред много въпроси през ноември. Ще трябва да преживеете много неприятни моменти, когато вашите непоклатими принципи ще бъдат на ръба. И все пак с помощта на здравия разум и интуицията ще се справите с всяка неприятна ситуация. Опитайте се да потърсите изход в приятните моменти от живота си, например в романтичните отношения.

Любов и семейство

На любовния фронт за необвързаните, животът ще кипи с пълна сила. Вселената ще ви даде много шансове да уредите личния си живот. Но не всеки, ще иска да се възползва от тях. Трябва да сте предупредени: не търсете съвършенство в другите, бъдете по-търпеливи към недостатъците и грешките на обкръжението си, така ще станете много по-щастливи, отколкото сте сега.

Тези, които вече са създали семейство, ще имат възможност да се затвърдят като грижовни съпрузи. Ще са необходими много усилия, за да направите дома си уютен и комфортен. Ще искате да обградите с любов, обич и грижа на вашето семейство. Тези представители на знака, които не отдавна са се оженили, ще мислят за създаване на потомство. Най-успешното време за зачеване ще бъде края на ноември. Пресичайте всяко раздразнение, което възниква във вас по отношение на вашата половинка, нямате нужда от кавги, особено ако са за нищо.

Кариера и финанси

В бизнес делата се очаква затишие. Така че през целия месец не си струва да претендирате за лидерска позиция. Сега е най-добре да наблюдавате всичко отстрани, да влезете в ролята на сив кардинал. Нека тази ситуация не ви притеснява, защото скоро всичко ще се промени във ваша полза. До края на месеца ще имате всички шансове да подобрите материалното си състояние. Дори тези, които са принудени да си стоят вкъщи или са останали без работа, ще могат да си намерят прилична почасова работа дистанционно.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да помислят за неговото разширяване. Не пестете от неща, които могат да се превърнат в печеливш бизнес за вас. Не се страхувайте да инвестирате, но ако не сте добре запознати с този въпрос, свържете се с добър приятел или компетентен специалист. Прибързаността и необмислените решения могат да ви подведат, така че опитайте се да направите всичко, след като сте го обмислили поне няколко пъти.

Здраве

В началото на месеца трябва да се пазите от натъртвания и навяхвания, бъдат особено внимателни на лед. Тези, които са склонни към алергии, също трябва да бъдат предпазливи. Не експериментирайте с нови храни или козметика точно сега. Винаги носете със себе си антихистамини в комплект за първа помощ. Ако решите да летите до екзотични страни, помнете за повишения риск от натравяне.

Като цяло не се очакват сериозни здравословни проблеми. Укрепете тялото си със спорт. Ако комбинирате физическата активност с правилно хранене, тогава ще може да постигнете перфектната фигура. Освен това ще започнете да се чувствате и спите по-добре. След 20 ноември всякакви козметични процедури свързани с грижа за кожата ще бъдат успешни.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни през ноември, ще получат много нови възможности за развитие. Друг е въпросът дали ще може да ги използвате. Препоръчително е да оставите зад себе си съмненията и да действате, тогава късметът ще е на ваша страна.

Любов и семейство

Необвързаните ще бъдат в центъра на вниманието, около вас ще има много почитатели. Дълго време няма да може да вземете решение на кого да отдадете сърцето си. Подобна висяща ситуация ще смути мнозина, но не и вас. С голямо нежелание все пак, ще вземете решение. Все пак не бързайте да започвате интимни отношения, може да се възползват от вас заради собствените си интереси.

Семейните трябва да се пазят от двусмислени ситуации при общуване с другите, в противен случай партньорът може да приеме това като флирт и дори предателство. Много, дори силни съюзи през ноември ще бъдат изложени на риск, така че не допускайте критични кавги, не пестете романтика и комплименти. Не се ядосвайте, ако отново трябва да завоювате сърцето на любимия човек.

Кариера и финанси

През ноември ще бъдете много отдадени на личния си живот, което със сигурност ще се отрази на темпото на работа. Всички сериозни въпроси ще останат на заден план. Това няма да остане незабелязано от шефовете. Бъдете готови за забележки, които ще бъдат напълно заслужени. Липсата на финанси също ще е резултат от небрежно отношение към работата. Имайте предвид, че увеличение на доходите ще имате, само ако изпълнявате задълженията си ефективно и бързо.

Тези, които имат собствен бизнес, ги очаква успех. Можете да разчитате на добра печалба и развитие. Трябва да привлечете подкрепата на човек, който може да ви ще помогне в решаването на сложни правни въпроси. Възможни са неразбираеми ситуации при подписването на документи, бъдете бдителни и внимателни. Успехът очаква тези, които се занимават с търговия. Може да разчитате на лоялни клиенти и добри приходи.

Здраве

През ноември физическото ви състояние, ще зависи пряко от душевното равновесие. Със всички сили се борете със стресовите ситуации. Намерете утеха в радостни дейности и любими занимания, бъдете по-често заобиколени от приятелите и семейството. Ако чувствате социален натиск, тогава е по-добре да се усамотите, да медитирате, да слушате приятна музика. Разхождайте се по-често на открито.

Първата половина на ноември е чудесна за профилактични прегледи, особено ако нещо ви безпокои. При спешни случаи не се колебайте, а незабавно се консултирайте с лекар. Има риск от сериозни наранявания, затова се откажете за известно време от екстремните спортове и шофирането.

СКОРПИОН:

Ноември няма да е много лесен период за представителите на зодия Скорпион. За да промените ситуацията към по-добро, ще трябва да коригирате грешките от миналото. В личния живот, уви, е вероятен лош късмет. Много двойки ще поискат свобода и ще поставят връзката си на пауза.

Любов и семейство

През този месец избягвайте всякакви интриги и авантюри. В една връзка изключителната честност е важна за вас и с всяка разкрита лъжа ще изпадате в гняв. Ако току-що сте започнали нов роман и вашата половинка се усъмни в думите ви, най-вероятно перспективата за такава връзка няма да е дългосрочна.

Тези, които имат връзка от дълго време, най-вероятно ще се сблъскат с търкания и скандали. Самите вие обаче сте свикнали с постоянните върхове и падения в отношенията. Похвално е, че може да намерите положителни и свързващи моменти сред объркването и негативизма. Ако успеете да преодолеете изпитанията на съдбата, ще бъдете възнаградени с истински меден месец.

Кариера и финанси

Стремежът да разберете скритите детайли зад всяко събитие ще ви бъде от полза. През първата седмица на ноември кариерният растеж и благосъстояние, ще зависят пряко от това колко сте проницателни. След 10 ноември има възможност за командировка, която ще донесе много приятни емоции. Освен това ще може да срещнете успешни хора, които ще повлияят на бъдещата ви кариера. Влиятелните покровители ще ви вдъхнат увереност и ще могат да ви препоръчат като ценен служител.

През последната седмица на ноември може успешно да се занимавате с оформяне на документи, свързани с покупко-продажба на недвижим имот или покупка на автомобил. Периодът ще бъде успешен за приключване на започнати сложни дела и връщане на стари дългове. Ако искате да увеличите доходите си, свържете се със старите си приятели. Въпреки че финансите ще бъдат наред, по-добре е да отложите сериозните покупки. Освен това може да похарчите много пари за безсмислени развлечения. Пазете се от ситуации, в които губите контрол над себе си.

Здраве

Няма да има причина да се оплаквате от здравето си, сега енергийният ви тонус ще е на висота. Въпреки това, тези, които имат хронични заболявания, трябва да бъдат внимателни към своето здраве. В средата на месеца има вероятност за внезапно влошаване на състоянието. В такива дни се опитайте да почивате повече и да не работите физически. При нужда задължително се консултирайте с лекар. Профилактичните прегледи и изследвания, ще ви се отразят добре.

В края на ноември проверете работата на черния дроб и жлъчните пътища. Може да се нуждаете от операция или лека манипулация. Организирайте си дни на гладно, за да подобрите храносмилането. Напълно премахнете пържените и мазни храни от диетата си, откажете се от алкохола.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец ги очаква радостен месец, който ще премине под знака на приятелското общуване. Време е да намерите нови приятели и да посетите стари познати. Късмет ще ви съпътства и може да се изкушите да се заемете с няколко неща едновременно, но не си струва да се разпилявате. Периода е прекрасен за творчество и себеизразяване.

Любов и семейство

Ако не успявате да създадете романтични отношения, тогава ги насочете в приятелско русло. Натрупайте опит и в никакъв случай не отказвайте от общуването с противоположния пол. Много от запознанствата ще бъдат отличен пример, за това какви персонажи трябва да заобикаляте. Тези, които вече имат връзка, може да забележат охлаждане от страна на партньора. Не се напрягайте и не оказвайте натиск върху вашата половинка. Опитайте се да разберете същността на ситуацията и насочете всичко на романтична вълна. Уредете среща с любимия човек, говорете от сърце и се разсейте от проблемите.

Семейните представители на знака ще бъдат натоварени с много домакинска работа. Мнозина ще трябва да се откажат от личното си време в името на битовите проблеми. Децата и по-възрастните роднини, ще отнемат от вас повече морални сили от обикновено. Дайте им толкова подкрепа, колкото имат нужда. Сега е важен момент да възстановите изгубените връзки с далечни роднини и стари приятели, които не сте виждали отдавна.

Кариера и финанси

Не се безпокойте, ако нещо не се получава от първия път. През ноември ще има тенденция към повтаряне на грешки. Опитайте се да не се спирате на неуспехите и да се абстрахирате от негативното. Ако шефът открито изрази недоволството си, опитайте се да обясните всичко деликатно, без остри фрази и избухливост. Принудителната командировка няма да ви е по вкуса, но ще ви даде възможност да възстановите финансовите загуби.

Творческите личности, ще могат да демонстрират своите нови шедьоври. Не се страхувайте да публикувате работата си и да излезете до нови мащаби. Може да получите изгодно предложение, което първоначално ще ви изплаши. Обсъдете всички нюанси с тези, на които имате доверие, и едва тогава вземете решение. Ако искате да сте финансово независими, тогава избягвайте кредити и заеми.

Здраве

Трябва да помните, че спортуването не означава само отслабване, но и добро здраве и самочувствие. Тонизирайте тялото по всякакъв начин: плувайте, ходете пеша, карайте кънки и ролери, тренирайте във фитнеса. Много от вас ще намерят "своя" спорт, който ще доставя удоволствие. Ако комбинирате натоварванията с правилно хранене, след месец ще забележите първите забележими резултати.

През ноември има риск от обостряне на хронични заболявания на ендокринната система. Внимателно следете вашето здраве и не пропускайте приема на лекарства, предписани от лекаря. Внезапни пристъпи на треска, изпотяване, сърцебиене ще покажат, че е време да посетите лекар и да направите хормонален тест.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог ги очаква един успешен месец, в които ще станат сами ковачи на собственото си щастие. Ще положите всички усилия, за да гарантирате че близките са доволни, а наоколо цари уют и комфорт. Не разчитайте на благоволението на съдбата, разчитайте само на собствените си сили. Месецът, ще е богат на събития.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака имат шанс да срещнат подходящ човек, особено през втората половина на ноември. За по-срамежливите ще бъде доста трудно да направят първата крачка. Възможно е да създадете впечатление на безчувствен и не склонен към романтика човек. Но щом ви опознаят по-добре, мнението за вас ще се промени. Вашият избраник ще разбере, че сте готови за подвизи в името на любовта.

В семейния живот не се очакват специални вълнения. В отношенията с вашата половинка, ще цари спокойствие и хармония. Гледате в една посока и имате еднакви желания. Някои трудности може да възникнат при общуването с възрастни роднини. Ще трябва да бъдете търпеливи и да им дадете толкова грижи, колкото поискат. В края на месеца ще се наложи да се погрижите за своя дом. Нещо ще трябва да се ремонтира, купува или монтира. Планирано преместване, ще ви придаде жизненост и духовна радост.

Кариера и финанси

През първата половина на ноември, ще трябва много да работите, но по този начин ще положите основите на вашето благополучие. Не са изключени всякакви проверки, както от страна на шефа, така и от страна на по-високи органи. През втората половина на месеца може да ви изпратят в командировка и не трябва да отказвате, в противен случай рискувате да сложите край на бъдещата си кариера. Във финансов план настъпва благоприятен период, не само ще спечелите добри пари, но и ще може да направите няколко печеливши инвестиции, които ще донесат достойни дивиденти.

Тези които имат собствен бизнес, определено трябва да продължат напред. Може би вашите обичайни проекти вече не носят толкова добри приходи и изискват инвестиции. Проявете креативност и интелигентност във връзка с новите проекти, привличайте нови хора. Опитайте се да не спирате пред възникващите неуспехи. Позитивният и борбен дух, ще ви помогне да постигнете нови висоти.

Здраве

Въпреки че не се очакват специални проблеми в тази област, все пак здравето може да ви подведе. През ноември може да се сблъскате с твърде много стрес. Най-добрият лек за такова заболяване е промяна на обстановката. Използвайте всяка възможност за пътуване, излезте от града през уикендите, ако е възможно, отидете в някое морско селце или в санаториум. Уверете се, че сънят ви е пълноценен и качествен, заспивайте в тъмнина и тишина. Преди лягане може да вземете релаксираща билкова вана.

Втората половина на ноември е идеална за тези, които искат да се преобразят. Всякакви козметични процедури, промяна на имиджа и медицински манипулации ще бъдат успешни. Погрижете се за естетическата красота на вашата усмивка. Ако искате да повишите самочувствието си, тогава не се страхувайте да промените прическата и обичайния си образ. Роднините ще отбележат, че сте станали по-красиви, а вие сами ще забележите подобрение както във физическо, така и в морално състояние.

ВОДОЛЕЙ:

През ноември представителите на зодия Водолей, които и без това се вслушват в сигналите на небесните сфери, ще бъдат дарени от висшите сили с развита интуиция. Възможно е да успеете да направите няколко открития или да излезете с новаторска идея, която ще накара другите да се отнасят по различен начин към вас.

Любов и семейство

Не трябва да разчитате на голям късмет в областта на романтичните отношения. За необвързаните ще бъде изключително трудно да намерят своята сродна душа. Свикнали сте да се държите нестандартно и това ще изплаши потенциалните партньори. Въпреки това в края на месеца все пак ще има шанс да срещнете приятен човек, готов за дългосрочна връзка. Не засипвайте веднага партньора с претенции, оставете го да направи първите стъпки и да взема решения.

На семейните представители на знака през ноември, им предстоят много конфликти. При това причина за тях, ще бъдат най-обикновенни битови проблеми, от решението на които обикновено се отстранявате. Пикът на страстите ще бъде на 20-22 ноември. През този период ще забележите особено охлаждане на отношенията и избледняване на интимната връзка. Може да промените това състояние на нещата, само ако имате желание.

Кариера и финанси

Трудно ще бъде да намерите контакт с екипа. Това важи особено за тези, които наскоро са започнали работа. Вашето нестандартно мислене ще създаде пропаст между вас и колегите. Когато избирате работа, изберете такава, при която комуникацията с хора ще бъде минимална. Успехът е гарантиран за тези, чиято работа е свързана с технологии, пари и творчество. Социалните професии, ще се сблъскват с трудности.

Ноември не е най-добрият месец за смяна на работата. Може да разглеждате внимателно свободните работни места, но не предприемайте прибързани действия, в противен случай скоро ще съжалявате. Ако нямате достатъчно пари, опитайте се да си набавите допълнителни печалби в интернет или превърнете хобито си в източник на доходи. Мнозина ще могат изгодно да продадат нещо.

Здраве

През ноември има вероятност за мигрена и главоболие. Трябва да откриете причината за такива пристъпи. Не забравяйте да си уговорите среща с вашия лекар и да се изследвате. Най-добре е да си вземете болничен и да отидете в поликлиника. В допълнение към основното лечение, трябва да си почивате повече и да избягвате стреса. Обградете се с красота, игнорирайте негативното. Ако наблизо има хора, които постоянно ви затрупват с лоши емоции, ограничете комуникацията с тях.

Неприятни изненади може да поднесе и имунната система, която значително ще отслабне през втората половина на месеца. Ще забележите влошаване на здравето, апатия и слабост. На този фон може да прихванете инфекция. Опитайте се да се пазите на многолюдни места, приемайте витамини и проветрявайте по-често стаята у дома. Разнообразете обичайната си диета с мастни киселини и протеини.

РИБИ:

По природа представителите на зодия Риби са склонни към пасивно съзерцание, а не към активни действия. И все пак в някои ситуации успяват да се мобилизират и да направят голям скок напред. Изчакайте подходящия момент, за да се докажете и постигнете успех.

Любов и семейство

На необвързаните съдба ще предостави много шансове да намерят своето щастие. Освен това изобщо не е необходимо да свързвате своите надежди с някой от новите си познати. Възможно е през ноември много неочаквано някой да ви признае за своите чувства. Това значително ще повиши вашето самочувствие, но не трябва да се възползвате от това. Може сериозно да нараните човек. Ако чувствата не са взаимни, тогава е по-добре да признаете веднага, без да давате фалшиви надежди за бъдещето.

На семейните представители на знака, ще им липсва мъдрост, за да избегнат конфликтите. Като дете ще предизвиквате все нови и нови кавги и няма да оставите на мира близките. Време е да се отървете от този лош навик, в противен случай рискувате да доведете връзката си до точката, от която няма връщане.

Кариера и финанси

През целият месец работата, ще бъде на заден план. Това обаче няма да ви притесни. Вие сте добри изпълнители, но не и лидери по природа и прекрасно разбирате, че основното нещо в живота не е работата, а семейните ценности. Въпреки това в края на месеца все пак ще получите насърчение от шефовете. Най-трудолюбивите ще получат интересно предложение за работа. Използвайте го за увеличаване на доходите и стабилизиране на финансовото състояние.

Като цяло месецът не е проблемен. Затова не се страхувайте от сериозни глоби и уволнение. Помислете за създаване на приятелски отношения в колектива. Само следете, да не се сдружите с някой който се занимава с клюки, в противен случай няма да избегнете осъждания и скандали на работното място, а това изобщо не ви трябва сега.

Здраве

Ако сте уморени от постоянния стрес, тогава е препоръчително да отделите няколко дни и да заминете някъде надалеч. Промяната на обстановката ще ви помогне да преоцените ценностите си и да подобрите състоянието си. За да поддържате баланс и хармония, заемете се със спокойни видове спорт: плувайте, ходете, правете йога, не забравяйте да вземете контрастен душ.

Ноември е прекрасен месец за козметични процедури, особено тези, насочени към подмладяване на тялото. Може спокойно да промените своя имидж, но не забравяйте, че кардиналните промени са твърде рисковани. Изберете нещо близко до вашият стил.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук