Хороскоп за октомври 2021: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

576 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец октомври:

♈️ ОВЕН

Представителите на зодия Овен през октомври, ще събират плодовете от миналата си работа. Проектите, на които силно сте разчитали, ще докажат своята ефективност. Доходите ви ще започнат да нарастват. Мнозина ще могат да укрепят позициите си в обществото, на работа, в семейството. Това е време за поставяне на амбициозни цели. Що се отнася до негативните моменти на този месец, предвижда се само умора. Старайте се, тя да не се натрупва. Ако усетите енергиен дефицит, значи е време за почивка и възстановяване на силите.

Октомври също е интересен, защото ще може да постигне резултати в начинания, в които вече сте вложили много усилия. Това се отнася както за професията, така и за сферата на чувствата. На фона на тези триумфи, трябва да се погрижите за вашата безопасност. Факт е, че успехът, спечелен от вас, ще се превърне в причина за клюки. Откажете се от прекомерното откровеничене, дори с онези хора, които сте свикнали да считате за съмишленици или приятели.

Любов и семейство

Разцветът, който ще настъпи в личния ви живот, ще е в резултат, от приложените в миналото усилия. През октомври необвързаните представители на знака, ще покорят точно този човек, който дълго време не им е отговарял със взаимност. Това е ценна победа и трябва да разберете, че без допълнителни усилия двойката ви може да престане да съществува. Направете всичко, за да поддържате интереса на човека, който сте спечелили толкова трудно. Ако обектът на вашите мечти, все още не се е появил на хоризонта, не спирайте да търсите. Това определено ще донесе добри резултати.

Семейните представители на знака е добре през октомври, да мислят не само за бита. Разговорът за него определено е важен. Но не забравяйте да се интересувате от мислите и чувствата на любимия човек. В края на този месец, ще имате възможност да изпълните едно от най-съкровените му желания. Благодарността, която ще получите за това, ще бъде безценна.

Кариера и финанси

Има смисъл да удвоите енергията си в професионалните дела. През следващите четири седмици, ще може да постигнете повече, отколкото през последните няколко години. Спрете да губите време и енергия. По-добре посветете цялата си сила на бизнеса, отколкото да нищите клюки с колеги или да пишете и общувате в социалните мрежи.

Тези, които работят за себе си, ще могат да се отпуснат едва към края на месеца. В този момент най -накрая ще се уверите, че не напразно сте започнали нов проект и че той, успоредно с предишните ви начинания, ви позволява да реализирате по-високи печалби. Само не забравяйте да благодарите на персонала си, за тази победа.

Здраве

През октомври, здравето няма да е силната ви страна. Постоянно ще трябва да се борите с вируси, да правите профилактика и да посещавате лекари. Хубавото е, че всичко ще свърши добре. Успешно ще победите всяка болест, основното е вашето позитивно отношение. И все пак, не забравяйте да приемате витамини, защото периодът на неактивното слънце, значително ще намали имунитета ви.

Колкото и да се опитвате да избягате от проблемите, сега няма да успее. Време е да се заемете с тялото си, иначе излишните килограми не само ще развалят външния ви вид, но и значително ще разклатят вашето здраве. Започнете с лека физическа активност, като ходене или йога. Водната аеробика и всичко свързано с водата, ще бъде от полза. Ходенето в сауна, ще ви помогне да подобрите кръвообращението.

♉️ ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец през октомври, ще са склонни да използват местоимението „аз“ твърде често. Важно е предварително да знаете до какви резултати, ще доведе повишения егоизъм. Ставайки център на Вселената със сигурност ще спечелите много. Най-накрая ще се погрижите за себе си, ще актуализирате гардероба си, ще се научите да изразявате силно всяко свое желание. Но има и отрицателен момент в това, което се случва. Егоцентризмът ще се превърне в пречка за общуването с близките. А ако не се контролирате, тогава е възможна криза в отношенията с любимите хора. Не позволявайте да се случи това.

В личните въпроси през този месец няма да забележите напредък, но той, този напредък, ще бъде очевиден във всичко, което е свързано със самоусъвършенстването и личностно израстване. Всичко, за което преди тайно сте мечтали, цели, които сте считали за недовършени или непостижими, ще придобият съвсем реална форма. Разбира се, това ще изисква известни усилия. За щастие ще имате достатъчно енергиен потенциал и оптимизъм, с помощта на които лесно ще преодолеете всякакви пречки.

Любов и семейство

През октомври, изграждайки личния си живот, ще трябва да разчитате само на себе си. Вашият небесен покровител в този сегмент, ще помогне само като предпази семейното ви огнище от тотални заплахи (развод, чести скандали, взаимно охлаждане). За всичко останало трябва да се погрижите сами. По-често се интересувайте от мнението на близките, редовно споделяйте чувствата си на любимия човек, правете комплименти и подаръци без причина.

Необвързаните в средата на есента, ще привличат възхитените погледи на околните. Парадоксално е, че ако в миналото сте имали за цел да започнете сериозна връзка, сега ще предпочитате да се насладите на популярността си. В резултат на това, в живота ви ще се появят много нови хора. На много от тях ще покажете своята симпатия, но няма да направите окончателен избор.

Кариера и финанси

Способността да отстоявате своето и здравословния егоцентризъм, ще станат основата на нови професионални победи за много от вас. Може би някой от вас от скромни и незабележими служители, в края на този месец ще се превърнат в ръководители, началници или по някакъв начин, ще се окажат лидери.

Тези, които работят за себе си, ще покажат безпрецедентна гъвкавост през октомври. Ще се появи интересна идея, как да победите конкурентите в най-кратки срокове. Бързо ще осъществите замисленото. Само за четири седмици рентабилността на вашия бизнес ще се увеличи и ще може, да оставите всички конкурентни организации далеч зад себе си.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на УНГ органите. Сега ще сте склонни към настинки, които плавно ще преминават в усложнения. Разбира се, това може да не се случи, ако започнете лечение навреме и преминете през преглед. Не се надявайте прекалено, че ще се справите без помощта на лекари. Вземете мерки веднага и тогава усложненията ще бъдат заобиколени.

През октомври е добре да преминете прегледи, които сте отлагали дълго време. Що се отнася до планираните операции, по-добре е да ги отложите за следващия месец, но засега извършете подготовката, направете изследвания, говорете с лекаря и спокойно изчакайте определения ден.

♊️ БЛИЗНАЦИ

През октомври представителите на зодия Близнаци, ще се съсредоточат върху самообразованието. Много от вас ще решат да изучават сами дисциплините, насочени към личностно израстване. Някои от вас, ще се запишат на специални курсове или ще използват помощта на професионалисти. Няма да изоставите текущите си дела на случайността, но ще забавите темпото. В резултат на това, този месец ще донесе отлични резултати, но във вътршният ви живот.

Не си позволявате често да се отдръпвате от обществения живот. Но през октомври, това ще се случи, ще се съсредоточи именно върху желанието да разберете по-задълбочено вашия вътрешен свят, да проникнете в тънкостите на вашето двулико Аз. Това е работа, която ще стане основа за всички следващи житейски цикли. Материални проблеми няма да имате, но и не очаквайте средата на тази есен да донесе сензационно високи резултати във финансовата сфера. Всъщност, това не е най -важното за вас сега. Основното е, че ще може спокойно да се заемете със себе си.

Любов и семейство

Личният ви живот през този период, ще зависи от много фактори. Първият е дълбочината, до която ще потънете в себе си. Ако тя е много голяма и престанете да се интересувате от това, което се случва между стените на вашият дом, може да възникнат проблеми. Те могат лесно да бъдат предотвратени чрез комбиниране на външния и вътрешния фактор. Обяснете на семейството си, колко е важно за вас самопознанието.

Този процес, ще спре забързания начин на живот, който необвързаните представители на вашия знак са водили в миналото. За тези, които мечтаят да срещнат любовта, ще бъде полезно да размишляват върху много неща в мълчание. По-специално, в процеса на такъв самоанализ ще нарисувате психопортрет на лицето, което искате за свой партньор в живота. Уви, запознанството с него за сега няма да се осъществи.

Кариера и финанси

Професионалният живот през октомври, ще преминава без големи неприятности. Единствената причина за безпокойство, ще бъде нелоялната критика от страна на ръководството. Може би това е просто етап, в който шефът по неизвестна причина е толкова предубеден към вас. Следете ситуацията. Вземете критиката под внимание, поправете грешките.

Тези които имат собствен бизнес в средата на есента, едва ли ще успеят да увеличат значително доходите си. Тази фаза трябва да бъде посветена на изграждането на взаимоотношения между вашия персонал. Намерете думи, за да достигнете до тези хора, като им обясните важността на добре координираната обединена работа за благото на вашия бизнес.

Здраве

Не трябва да пропускате шанса, да се откажете от вредните навици. Сега всичко ще допринася за това. Ще срещнете човек, който ще ви подкрепи. Разбира се, в началото няма да е лесно, но скоро дори няма да мислите за вредният навик. Може да си помогнете с лекарства, но това само по препоръка на лекар.

Храносмилателната система, ще е уязвима през октомври. Хронични заболявания като гастрит, язва, панкреатит и други патологии на стомашно-чревния тракт ще напомнят за себе си. Трябва да се придържате към строга диета, за да избегнете обостряне. Между другото, диетата също ще ви помогне да отслабнете, така че ще останете двойно доволни от резултата.

♋️ РАК

Представителите на зодия Рак през октомври, ще имат тенденция да действат прибързано. По принцип, целите които си поставяте, трябва да се постигат на етапи. Бързината може много да затрудни, стартирания от вас процес. Уви, вие ще настоявате на своето, създавайки всякакви трудности пред себе си. Повече предпазливост в текущите дела и тогава резултатите от този месец със сигурност ще ви зарадват. В този период спокойният ви характер, ще се замени с нетърпение и агресия. Много от вас ще кипват само от една небрежна дума, изпусната от някой близък. Освен това всеки, може да стане жертва на вашето раздразнение на този етап: от колеги и съседи, до вашия шеф или ръководител.

Това не е най -безопасното поведение. Освен това в средата на есента, ще сте склонни към спонтанни и прибързани действия. След направена грешка, ще отказвате да признаете вината. В резултат на това, ще се получи порочен кръг, от който ще е изключително трудно да излезете ...
Традиционният покровител на вашия знак Луната, ще ви помага не само със смислени сънища. Често ще получавате отговори на въпроси, които ви тревожат, под формата на фрази, диалози от филми, статии, видени случайно в интернет. Това не са случайности, а знаци, които трябва да дешифрирате и пренесете във вашето ежедневие.

Любов и семейство

Всичко, което ще се случва през октомври в сферата на чувствата, зависи само от вас. Не е препоръчително да изисквате твърде много от близките, да оказвате натиск върху тях, да поставяте ултиматуми. Всеки спорен въпрос може да бъде решен чрез събиране на семейния съвет, обсъждане на всичко спокойно, изслушване на позицията на всеки един от близките ви хора. Що се отнася до отношенията с брачния партньор, в тях ще има страст, която значително ще разнообрази интимната сфера.

За тези, които мечтаят да срещнат любовта, през октомври има смисъл да си спомнят за безславно завършеният наскоро роман. Пишете на този човек, попитайте го как е. Най -вероятно и той, подобно на вас, страда от самотата и мечтае да започне нова глава в отношенията.

Кариера и финанси

Средата на есента, ще бъде много натоварена, по отношение на работата. Ще имате желание да завършите възможно повече проекти. Но както бе отбелязано по горе, не е нужно да бързате. Работата ще бъде по-продуктивна, ако действате координирано, съгласно ясно съставени графици. Не се отказвайте от взаимодействие с колегите.

Тези, които работят за себе си, е добре да не изоставят нестандартните си идеи. Вярно е, че те трябва да се реализират на малко по-късен етап. В началото е важно да разберете как да стартирате този проект, колко пари да инвестирате в него, къде да намерите подходящите кадри и партньори, които да осъществят тази идея.

Здраве

Ако искате да се чувствате отлично, трябва да се постараете. Първо се откажете от всички вредни навици, включително от лежането на дивана. Второ, направете спорта и физическата активност, ваше ежедневие. За да наситите тялото си с кислород, трябва не само да спортувате и да се храните правилно, но и по-често да излизате на чист въздух.

През октомври има голяма вероятност за инфекции. Това може да включва, грип, настинки и други. При неразположение, не започвайте веднага самолечение, по-добре незабавно се консултирайте с лекар, така ще отделите по-малко време за възстановяване и бързо ще се върнете към любимите си занимания.

♌️ ЛЪВ

На представителите на зодия Лъв през октомври, няма да им остане време да скучаят или да се оплакват от несправедливата съдбата. Като цяло рядко ще си позволявате да мислите за нещо друго, освен за работата и многобройните си задължения. Не се безпокойте, усилията, които полагате, ще донесат осезаеми резултати почти веднага. До края на този месец, ще подобрите личния си живот, финансовите проблеми ще изчезнат, вашият външен вид ще се подобри и ще има много причини да се гордеете със себе си. И това е само малка част от онези победи, които ще постигнете благодарение на старанието и търпението.

Сега е нужно да премахнете, дори и най-малкия намек за мързел в себе си. Това е благоприятно време за пробив към върховете на кариерата, експерименти в любовта, занимания със спорт, лечение, творчество. Любопитното е че октомври, сякаш по магичен начин ще премахне много неприятности, тровили личния ви живот. Някои от вас ще се отърват от самотата през този месец, а други ще премахнат заплахата от развод със своята половинка.

Любов и семейство

Много от представителите на вашият знак през октомври, ще се трансформират както външно, така и вътрешно. Ще се радвате да улавяте възхитените погледи на различни хора върху себе си, а семейните ще оценят обновяването на страстта в рамките на своята връзка.

Тези, които все още не са намерили подходящ партньор в живота, ще имат шанс през следващите седмици, да се отърват от самотата. Ще започнете романс, който най-вероятно ще продължи през целия ви живот. Не забравяйте, че трябва да пазите и да се грижите за тези отношения. Само тогава те, ще бъдат наистина хармонични.

Кариера и финанси

В професионалния ви живот, започва период на положителни промени. Много от вас, ще бъдат повишени. Тези, които не могат да си намерят нормална работа от дълго време, ще имат късмет да намерят много изгодна и обещаваща позиция.

Тези които имат собствен бизнес през октомври, ще могат да изпреварят конкурентите в няколко направления едновременно. Успешната PR кампания на вашия бизнес, ще увеличи вашите клиенти. Освен това може да повишите допълнително търсенето на вашите продукти или услуги, като снижите стойността им. Това няма да доведе до намаляване на печалбите (ще намерите безопасен начин да направите бизнеса си по-привлекателен за клиентите).

Здраве

През октомври може да ви липсва енергия. За да коригирате това, ще трябва да работите много върху себе си. Разбира се, не във физически план, а в коригиране на мислите и възгледите за живота. Неправилното ежедневие, разрушава вашето здраве. Обмислете отново своя ежедневен режим, почивайте си повече, спете достатъчно и не забравяйте да ходите пеша, дори ако времето не е такова, каквото бихте искали. През есента трябва да приемате витамини, обсъдете това с вашия лекар.

През този месец, са възможни много здравословни проблеми. Постоянно ще сте на ръба да хванете инфекция. Внимавайте, баналната настинка да не стигне до усложнения, с които ще бъде много трудно да се справите. Самолечението е противопоказано за вас, затова се съобразявайте с указанията на вашия лекар

♍️ ДЕВА

Представителите на зодия Дева през октомври, ще бъдат заети с битови дела. Много от вас, ще започнат домашни ремонти, ще се преместят, ще закупят някои полезни стоки за бита. Понятията „дом и бит“ следва да възприемате в по-широки от обичайните граници. Идва момент за вас, когато просто трябва да се съсредоточите върху семейния живот. Осигурете на близките си комфорт, помогнете им да премахнат възникналите проблеми, започнете да мислите как да прекарате свободното си време у дома приятно и с полза.

Много в средата на есента ще зависи само от вас. Не се очакват проблеми, така че трябва да използвате, този сравнително спокоен период. В материалните дела, се очаква стабилност, така че, това е идеалното време за пазаруване, а покупките ще се окажат изключително полезни и успешни. Сега ще имате стимул да се заемете сериозно със семейните дела. Не оставяйте на заден план неща, с които от дълго време искате и трябва да се справите. Не става дума само за ежедневните дела, но и за установяване на топли, доверчиви отношения с тези, които са ви особено скъпи.

Любов и семейство

Спокойствието, което ще се прояви в личните дела през следващите седмици, трябва да се култивира по всякакъв възможен начин. Анализирайте как протича месеца. Ако продължите да се държите по отношение на близките си по този начин (топло, поверително, проявявайки загриженост), може да сте сигурни, че атмосферата в семейното огнище, винаги ще бъде хармонична.

Тези, които все още нямат втора половинка, се препоръчва да не отхвърлят ухажването на познат човек. Може да ви се струва, че това не е героят на вашите мечти. Но истински сериозната връзка не се гради върху страсти, а върху приятелство и взаимно доверие. Опитайте се, да се сближите с тази особа и ще се изненадате, защо преди не сте забелязали великолепните й качества. Както се казва апетитът идва с яденето, така и страстта във вашия случай, ще се появи вече в процеса на сближаване.

Кариера и финанси

Като цяло през октомври, ще отделяте нужното количество енергия за професионалните дела. В същото време само най-упоритите от вас, ще решат на този етап да се впуснат в период на промени (например търсене на нова работа). Повечето от представителите на вашия знак, все пак ще предпочетат да се насладят на това, което имат.

Същото важи и за тези, които работят за себе си. Средата на есента за вашия бизнес ще премине много спокойно, без големи успехи, но и без материални загуби. Интересно предложение може да дойде в края на този месец и ще се нуждае от всестранно обмисляне.

Здраве

Вероятни са чести главоболия и замаяност. За да сте сигурни, че няма нищо сериозно, задължително трябва да посетите лекар, без да отлагате. Възможни са също вегетативни кризи, които се проявяват на слоеве в работата на вестибуларния апарат, увреждане на слуха и зрението, повишен пулс и задух.

Преди да вземете хапчета, за да потиснете симптомите на неразположение, трябва да се консултирате с вашия лекар. В противен случай излагате черния си дроб на опасност, с приемането на много лекарства. През октомври може да направите почистване на тялото. Приемайте сорбенти и хепатопротектори, те ще помогнат на важните органи да останат в норма. Правете редовно гимнастика и бъдете физически активни.

♎️ ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни през октомври, могат да се сблъскат с пречи в пътя към посигане на целите. Липсата на подкрепа от приятели и колеги, често ще бъде причина за неуспехи. Уви, комуникационните трудности, няма да са единственото нещо, което трябва да преодолеете. Възможно е също леко неразположение, което при неблагоприятни условиям има риск да се развие в продължително заболяване. Обърнете повишено внимание на вашето здраве!

В средата на есента силно се препоръчва, да не нарушавате баланса между работа и почивка. Оставете нощта за сън и посветете деня на системна работа. Когато сте на работа избягвайте да се разсейвате от празни телефонни разговори. Продължете с тях в свободното си време, след приключване на работа. Да съхранят нормални отношения с близките, ще успеят тези, които са се научили да се вслушват в чуждото мнение. През следващите четири седмици, се старайте да не оказвате натиск върху близките, не им натрапвайте своята гледна точка, научете се да намирате компромис.

Любов и семейство

Необходимо е да контролирате всичко, което се случва в личният ви живот. Много от вас, ще имат конфликти с по-стари или по-млади роднини. По отношение на отношенията с брачния ви партньор, може да се каже само едно - комуникацията ще бъде спокойна, но особена романтика от втората си половинка, едва ли ще получите.

Нещата ще са много по-добри за необвързаните. През октомври ви е предопределено да срещнете очарователна личност. Вие и този човек, веднага ще разберете, че между вас има много общо, че сте свързани както от чувствено влечение един към друг, така и от сходни интереси. Започналите през този месец отношения, може да положат основата за силен брак.

Кариера и финанси

Октомври няма да бъде критичен за професионалния ви живот. Но това не се отнася за тези от вас, които са свикнали да се чувстват като лидери в работния екип. Ще трябва да свикнете с факта, че колегите имат собствено мнение за това какво трябва да се направи. Или приемате тази позиция или резултатът от съвместната работа ще бъде застрашен.

Тези които имат собствен бизнес, през следващите седмици трябва да се съсредоточат върху нови споразумения или партньорства. Идва момент, в който сами няма да може да се справите с със сериозните проблеми които ще възникват. Търсете съюзници сред по-големите фирми и се постарайте по всякакъв начин да привлечете чуждестранен капитал.

Здраве

През октомври има голяма вероятност за наранявания. Ще сте прекалено не сръчни и ще подценявате опасността, която може да ви се случи. Внимавайте при шофиране. Тези които са планирали шофьорски курс за октомври, най-добре е да го отложат за пролетта. Сега също ще сте твърде непохватни, за занимания с тежки спортове. Дайте предпочитание на леката гимнастика, плуване и йога. И помнете, че не трябва да сядате зад волана, ако сте пили.

В средата на есента имунитетът ви, ще е практически на нула, което означава, че сте застрашени от чести настинки. Или ухото ще ви заболи, или гърлото. Обличайте се топло и не стоите на течение дълго време.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион през октомври, ще могат да постигнат много нови победи. Професионалният аспект ще се развива особено добре. Целите, които преди са изглеждали непостижими, ще станат реалност. Всичко това ще изисква значителни усилия. Съществува риск много от вас да се почувстват слаби и изтощени до края на месеца. Не се насилвайте да бъдете активни! Най-правилният вариант е, да започнете възстановяване на уморено си тяло.

Октомври по-принцип може грубо да бъде разделен на две половини. Първата е периодът, в който лесно ще може да постигнете големи победи в професионалните дела. Тези които са се борили за признание в обществото, ще постигнат тази амбициозна цел. Безработните, ще имат шанс да избират между няколко престижни работни позиции. През втората половина са възможни проблеми с вътрешния свят, депресия, старите комплекси или фобии от детството могат да се обострят. На фона на всичко това, ще се появи и умора от тежката работа. В този момент трябва да се отдръпнете от задачите и да се обкръжите с тишина и спокойствие.

Любов и семейство

На любовния фронт не се предвижда нищо, което си струва да запомните. Семейният живот на представителите на вашият знак, ще бъде спокоен, монотонен и изключително прост. Вие и вашият партньор с ентусиазъм ще решавате ежедневни въпроси, ще обсъждате бъдещето на по -младите членове на семейството и сякаш ще забравите за романтиката, без която брачната връзка е немислима. Този аспект поне засега, ще бъде на последно място.

Що се отнася до необвързаните, шансовете да срещнете любовта този месец са малки. За щастие, едва ли много от вас ще се притесняват за това. През октомври, ще отделяте по-голямо внимание на кариерата си, ще учите и ще създавате домашен уют. Редките срещи с приятели, ще бъдат най-добрият начин да се отпуснете и да получите запас от ярки емоции.

Кариера и финанси

Най-големите постижения този октомври, ще бъдат в професионалните дела. Тези от вас, които винаги са мечтали да завладеят кариерния Олимп, ще успеят да стигнат до самия връх. По принцип всеки представител на вашия знак има шанс за успех, но не трябва да разчитате само на късмета, не трябва да спирате да работите усилено.

Тези които имат собствен бизнес, в средата на есента, ще се опитат да повишат репутацията на своята фирма. И ще може да постигнете тази цел, ако не „спрете“ по средата на пътя. От този месец за вас започва период на големи реформи, които ще отнемат много енергия и материални ресурси. Бъдете търпеливи.

Здраве

През октомври са вероятни обостряния на хронични заболявания като артрит, остеохондроза, невралгия. Сега е по-добре да не излагате тялото на сериозен стрес и да се обличате по-топло. Правете ежедневно упражнения, започвайте деня си с тях. В случай на силна болка посетете вашият лекар, ще получите компетентно лечение и ще влезете в ремисия.

Необходимо е също да подобрите кръвообращението си. Сауната е перфектният начин, така ще премахнете токсините и ще подобрите притока на кръв. Запишете се за масаж, това е чудесен начин да освободите мускулното напрежение. Може да използвате и масажор у дома.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец, не трябва да прибързват със заключенията през октомври. Особено това се отнася за приятелството или любовта. Личната сфера за вашия знак, сега ще бъде пълна с мистерии и тайни. Голяма част от това, което виждате или чувате, ще изглежда различно от това, което е в действителност. Първо се успокойте и едва тогава анализирайте ситуацията. Това е единствената важна препоръка. В останалите случаи, средата на есента ще премине без инциденти.

Вие не сте от тези, които правят изводи емоционално. Уви, в следващите четири седмици няма да остане и следа от здравия ви разум ... Все по-често ще хвърляте гневни фрази по близките си. Не рядко те ще чуват от вас незаслужени упреци или забележки. Ако не спрете навреме, резултатът ще бъде предвидим. Към всичко това ще се добави ревност и негодувание към близките. Успокойте се, преди да действате. Това е единственият щит срещу потенциална криза в междуличностната сфера. За щастие не се предвиждат други неприятности. По отношение на социалната и професионалната сфера, ако се постараете, може да постигнете забележими резултати.

Любов и семейство

Не винаги това което виждате или чувате, ще е истина. Например, ако чуете партньора си да води недвусмислен разговор с някой по-телефона, не бързайте да кипвате. Може би, ако покопаете малко по-дълбоко, ще откриете че няма нищо нередно. Дръжте емоциите си под контрол и тогава личният ви живот, ще престане да ви се струва драматичен.

Самоконтролът ще бъде полезен и за тези, които все още не са срещнали любовта. През октомври необвързаните представители на вашият знак, има голяма вероятност да попаднат в любовен триъгълник. За да не бъдете един от трите ъгъла, не се увличайте по личности, които вече са женени. Търсете любовта сред хора същите като вас, необвързани, мечтаещи за достойна сродна душа.

Кариера и финанси

Вие, като правило, не позволявате на професионалните си дела да се развиват на самотек. Това няма да се случи и през октомври. Вярно е, че някои от вас ще спрат да се раздават на 100%, в работата. За щастие, обстоятелствата ще са на ваша страна. Те няма да ви позволят да попаднете в неудобна ситуация, но все пак си струва да проявите малко повече професионално усърдие.

За тези, които работят за себе си, този съвет също е от значение. Само от вас зависи колко бързо ще се разрасне вашата фирма и колко скоро заплахата от конкурентите ще бъде премахната. Вземете на сериозно идеите предложени от персонала. Може би една от тези идеи. е стратегически план за развитието на предприятието.

Здраве

Много се уморявате на работа, а емоционалното и физическо натоварване ще се отрази на вашето здраве. Възможно е в резултат от недоспиване да изпитате, виене на свят и главоболие. Зрението ви може да се влоши, но веднага щом възстановите съня и почивката си, всичко ще се върне на мястото. Обичайте се с цялото си сърце и си позволете да забавите темпото на живот и да си поемете дъх.

През октомври ще сте застрашени не само към стрес, но и от травми, така че бъдете внимателни, докато шофирате. Дори лек инцидент може да ви причини сериозни наранявания и със сигурност ще засегне нервната система. Сега не се нуждаете от излишни проблеми, затова избягвайте потенциално опасни дейности.

♑️ КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог, ще бъдат доволни от резултатите от този октомври. В средата на есента много от вас, ще успеят да постигнат големи професионални успехи. Предвиждат се победи в спорта, в любовта, в работата, насочена към саморазвитие. Ако отдавна искате да започнете диета, сега е идеалният момент. Избягвайте обаче крайностите във всичко, което сте замислили. Например, решавайки да отслабнете, не се докарвайте до изтощение, а в желанието да постигнете материални победи - до крайна умора.

През следващите седмици има смисъл, да си определите нови приоритети. Помислете за всичко, което се случило през последния месец. Тези събития ще повлияят значително на по-далечното бъдеще и ако не вземете предвид тези нюанси, едва ли ще успеете да постигнете продуктивен резултат. Само едно нещо може да ви натовари - незадоволителното здраве. Затова точно сега е момента да започнете всестранно укрепване на имунната система. Добавете витамини и всекидневна разходка към ежедневния си график.

Любов и семейство

В личния ви живот не се предвиждат сериозни поводи за безпокойство. Единственото което едва ли ще ви устройва, е недостатъчното време, прекарано в компанията на брачния партньор. Вероятно и вие, и той ще бъдете погълнати от работа и други дела. Опитайте се да уловите всеки свободен момент, който да посветите на любимия човек.

Необвързаните е малко вероятно да имат шанс, за започване на нов романс. Въпреки това точно сега много от вас, ще започнат много интересна кореспонденция с очарователен събеседник. Този човек, ще даде фин, но завоалиран полу-намек, че няма нищо против да ви опознае по-отблизо или да прехвърли комуникацията на романтична вълна.

Кариера и финанси

През октомври професионалният и материалният успех, ще бъдат много важни за вас. Ще се появят обективни предпоставки за постигане на всичко което желаете. Важен съвет - когато създавате конкретен работен колектив, изберете партньорите си възможно най-внимателно. Ще бъде изключително разочароващо, ако не може да осъществите това, което сте замислили, по вина на небрежни колеги на работа.

Тези които имат собствен бизнес е добре временно да изоставят тези проекти, чиито резултати са насочени в дългосрочен план. Необходимо е да действате, преминавайки от вторичното към основното. Октомври за вас е моментът, в който трябва да решите всички онези въпроси оставени на втори план, за да продължите спокойно напред.

Здраве

В този период ще сте податливи на инфекции и не само от настинки. Възможни са гинекологични проблеми. Ако никога досега не ви е притеснявал цистит, сега вероятността за неговата поява е максимална. Обличайте се топло и не стоите на студено. Безпорядъчните връзки, също може да доведат до сериозни здравословни проблеми, така че имайте предвид предпазните средства.

Време е да разгледате по-отблизо тялото си, може да не виждате недостатъците му, но останалите ги забелязват. Добре е, ако сте доволни от тялото си и се чувствате прекрасно. Не забравяйте обаче, че наднорменото тегло, води до промяна вътре в организма. Засягат се всички органи и системи. Време е да предприемете действия за отслабване. Започнете с правилно хранене, като постепенно добавяте физическа активност.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Представителите на зодия Водолей през октомври, няма да им се налага да се борят с проблеми. Те не се предвиждат в повечето области на живота. Обаче няма да повярвате веднага, че това е възможно. Скептицизмът трябва да бъде прогонен. Не търсете уловка в спокойния и проспериращ характер на този месец, по-скоро се насладете на случващото се. Много от вас ще имат свободно време да се върнат към дейности, които постоянно е трябвало да отлагат.

Октомври ще бъде запомнен от много от вас, като не богат на събития месец, по време на който ще успеете да се наспите добре, да прочетете полезна литература, да се грижите за дома, за себе си, да се занимавате с любимите си хобита. Максималната неприятност, която може да ви се случи, ще са малко проблеми в домакинството или невъзможност да закупите желан продукт (няма да бъде в продажба).. Съгласете се, това очевидно не е причина за безпокойство. Може и трябва да насочите всичките си сили и свободно време, за да подобрите здравето си. Удължете съня си и вашият организъм ще ви се отблагодари.

Любов и семейство

По отношение на личния живот, октомври ще бъде за вас, може би най-спокойният месец на 2021 година. Много от вас ще се съсредоточат върху създаването на хармония у дома. За това ще помогнат съвместните хобита, излизанията, партитата, които ще уредите със своята половинка. Понякога ще искате заедно с любимия човек, да се изолирате от външният свят и от непознати.

Необвързаните през този месец, ги очакват няколко интересни запознанства. Твърде рано е да се правят прогнози докъде ще доведат. Едно е ясно, определено няма да скучаете. Друг важен момент - през октомври тези от вас, които наскоро са се разделили с любим човек, ще спрат да изпитват носталгия по миналото.

Кариера и финанси

В професионалните дела в средата на есента, големи метаморфози няма да настъпят. Това е добър период за започване на нов проект, за овладяване на нова област на знания, за разширяване на натрупания опит. Въпреки това е добре да се въздържате от прекалено смели инициативи. Сега е моментът, в който е необходимо да се занимавате с рутинни, а не с иновативни дейности.

Горният съвет е много подходящ за тези, които имат собствен бизнес. Предприемачите, е добре да подредят нещата, да се справят с бюрократичните пречки и сериозно да помислят как да спестят пари за закупуване на суровини (консумативи) или наемане на производствена площ.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на сърдечно-съдовата си система. Също е добре да се заемете по -сериозно с въпросите за здравето. Вероятно е стари хронични заболявания, да напомнят за себе си. Ако се наложи вземете си отпуск или болничен и се лекувайте. Добре е винаги да сте нащрек.

През октомври е време да се откажете от вредните навици. Вие сте твърде лениви и готови да си простите всичко или постоянно отлагате. Кажете „стоп“ на себе си и започнете здравословен начин на живот с пълна увереност. Края на октомври ще бъде много травмо опасен, така че избягвайте опасни дейности

♓️ РИБИ

Представителите на зодия Риби в средата на есента, значително ще забавят темпото на живот. Голяма част от вас, ще прекарат октомври в борба с депресията, което е доста често срещанс сред такива фини натури като вас. Това е парадокс, но много от вас ще успеят да трансформират тази есенна тъга в лично творчество. Освен това вашият чар ще се увеличи, ще сте чаровни, а поведението ви ще придобие нотки на притегателна мистерия. В резултат на това, независимо дали ви харесва или не, много поклонници ще се появят около вас. Уви, достъпът до сърцето ви за тези хора, ще бъде затворен.

При много от вас ясната граница между реалността и подсъзнанието ще бъде размита. Това до известна степен не трябва да предизвиква безпокойство. Ако обаче преминете тази невидима линия, няма да е лесно да се потопите в реалността ... Властта над вас от страна на ирационалните фантазии, все пак трябва да бъде потисната. За да направите това, е възможно и необходимо да се върнете към ежедневните си дела. Подредете нещата вътре в дома, отървете се от старите вещи, помогнете на самотен съсед. С други думи, не си позволявайте меланхолично да скучаете, потъвайки все по-дълбоко във властта на странни илюзии.

Любов и семейство

В личния живот през октомври, не се предвиждат проблеми. Тези, които вече са създали щастливо семейно огнище, вероятно ще се насладят на домашната хармония. Близките няма да ви пречат спокойно да мечтаете, да се занимавате с творчески дейности и да правите планове за бъдещето. Основното е, периодично да отвличате вниманието си от всичко изброено по-горе, за да общувате с тези, които са ви особено скъпи.

Необвързаните в средата на есента, ще бъдат заобиколени от впечатляваща свита хора, които ще изпитват много симпатии към вас. Но засега никой от тях няма да получи, ключа от вратата към вашето сърце. Освен това дори най-достойният от всички кандидати, ще трябва да набере голяма доза търпение.

Кариера и финанси

Що се отнася до професионалната сфера, тук всичко ще се развива така, както сте го замислили. В тази област няма да срещнете големи пречки, защото вие самите ще бъдете внимателни. Няма да спорите с началниците си, няма да влизате в спорове с колеги, ще се опитвате да не привличате твърде много внимание към себе си.

Доходите през този месец няма да се увеличат нито за тези, които нямат собствен бизнес, нито за тези, които работят за себе си. Въпреки това, много от тези които се занимават с бизнес, през следващите седмици ще се справят добре в мениджърската дейност. Мъдро управлявайки своя персонал, ще спечелите репутация на лоялен ръководител, авторитета на който, не предизвиква и най-малкия въпрос.

Здраве

Здравето ви няма да изисква много грижи. Вие сте добри в превенцията. Разбира се, може да ви засегнат някои здравословни проблеми, защото все пак ние сме живи организми. УНГ- органите, ще бъдат най-уязвими през октомври. Ухото, гърлото и носът, ще бъдат първите, които ще сигнализират, за вероятна настинка.

През този месец е добре да си направите превантивни изследвания. Вероятно има скрити проблеми, за които не подозирате. Също този месец всички козметични процедури, както и стоматологичното лечение, ще бъдат благоприятни. Не отлагайте това за по-късно.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук