Хороскоп за септември 2022: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

562 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец септември:

♈ ОВЕН:

Представителите на зодия Овен, ще започнат есента доста ентусиазирано. Нещо ще ви мотивира. Ще може да разчитате на помощта на приятелите, сега това ще ви е много необходимо. Възможна е сложна ситуация, която ще ви изправи пред труден избор. В работата се опитайте да пазите неутралитет, не се намесвайте в спорове, в противен случай вие ще бъдете виновни.

Любов и семейство

В любовта, всичко няма да е толкова лошо. Ще се почувствате въодушевени. Партньорът ще ви даде кормилото и това много ще ви вдъхнови. Не се опитвайте да угодите на всички, през септември много от обкръжаващите, ще се опитат да ви въртят на малкия си пръст. За да не станете заложници на ситуацията, спазвайте дистанция в комуникацията. Искрените чувства ще станат още по-силни, но фалшивите има риск да приключат. За тези, които са на етап раздяла, ги очаква нов бурен романс, нещо като глътка свеж въздух.

В отношенията с приятелите всичко ще е наред. Имате истински приятели, които ще ви помогнат в трудни моменти и искрено ще се радват на вашите победи. Не съжалявайте за изгубени контакти, съдбата само ви е спасила от завистници. В края на месеца ви очаква забавно събитие, включете се в организацията. Тези който имат деца, отглеждането им ще изисква много работа. Възможни са недоразумения в контактите с подрастващото поколение. Не ги оставяйте без надзор.

Кариера и финанси

На работа всичко ще върви както обикновено. Ако не изразявате постоянно своето недоволство и не се борите за справедливост, то спокойно ще преживеете този месец. Сега е по-добре да не се застъпвате за колеги, а мълчаливо да изпълнявате задълженията си. Първата половина на месеца ще бъде неприятна. Във всичко ще има объркване, а и ще се натрупат непредвидени обстоятелства. Не се суетете и вършете работата си своевременно.

Търсещите работа трябва по-смело да изтъкват своите умения. Срамежливостта и стеснителността няма да ви помогнат да успеете. Изпращайте автобиографията си навсякъде, ходете на интервюта и не се страхувайте да се опитате в нови области. В края на септември мнозина ще успеят да се преквалифицират и да получат перспективна работа. Следете за своя портфейл. През септември са възможни проблеми с парите. Може да станете жертва на измамници или да загубите голяма сума. Не вземайте нови заеми и избягвайте големи покупки, те могат да бъдат дефектни или просто неуспешни.

Здраве

Добре познавате своите слаби страни. Похвално е, че през септември ще искате да започнете да водите здравословен начин на живот. Но не влизайте рязко в този ритъм. Започнете с правилно хранене и дни на гладно, опитайте се да се отървете от вредните навици. В началото на есента са възможни проблеми с кръвното налягане, особено при хора, които пушат. Отървете се от този вреден навик.

Обърнете внимание на състоянието на сърдечно-съдовата система. През септември старите проблеми могат да напомнят за себе си. Опитайте се да избягвате физическото претоварване. За спорт предпочитайте плуване, ходене пеша и колоездене. Ако имате натоварен ден, вземете релаксираща вана и слушайте успокояваща музика. Ароматерапията също ще ви бъде от полза.

♉ ТЕЛЕЦ:

През септември представителите на зодия Телец, ще искат да се усамотят. Ще мислите много за смисъла на живота, ще търсите вдъхновение и ще разсъждавате върху миналите си действия. Сега трябва да направите пауза, за да натрупате сили за бъдещето. В личния живот бъдете търпеливи, не напразно сте изграждали дълго и внимателно отношения с някого.

Любов и семейство

Мнозина ще бъдат озадачени от поведението на своя партньор. Стъпките на вашата половинка могат да бъдат непредвидими и неразбираеми. Нищо чудно, че конфликтите ще нараснат. Освен това силните и доверчиви отношения с роднините могат да забуксуват. Не изгаряйте мостовете след себе си, оставете хората да обяснят поведението си, преди да затворите вратата след тях. Предишното взаимно разбирателство ще се върне към края на месеца, но засега е по-добре да обмислите своите постъпки.

Необвързаните представители на знака, въпреки че ще направят интересни запознанства, те няма да доведат до нищо значимо. Не очаквайте голямо внимание и ухажване. Сега симпатиите едва ли ще бъде взаимни. Не идеализирайте партньора и не се влюбвайте безумно, това може да завърши болезнено за вас. Към всички неприятности в любовта се отнасяйте философски. Ако нямате късмет сега, със сигурност ще имате късмет по-късно.

Кариера и финанси

От началото на месеца на работа нещата няма да вървят така, както искате. Отложете трудните проекти и се заемете с нещо по-просто. До средата на септември е по-добре да не се забърквате в авантюри и да давате сериозни обещания. Сега вашите възможности няма да са големи и няма да може да реализирате плановете си. Не се притеснявайте, че губите време, последните дни на месеца ще бъдат успешни за вас. Само най-креативните личности, ще имат успех през целия септември.

Финансовото състояние, ще е добро. Едва ли ще изпитате загуби, но не се очакват и големи печалби. Добра сума може да получите от неофициален източник. Тези, занимаващи се с творчество или недвижими имоти, ще бъдат на плюс. Безработните представители на знака, могат да усетят липса на средства, но към 20-ти има шанс да получите добра позиция с прилична заплата.

Здраве

Ще се чувствате морално опустошени. Спешно трябва да потърсите жизнена енергия. Запишете се за масаж, маникюр и други подобни процедури, по-често вземайте релаксиращи вани, слушайте позитивна музика. Мнозина ще се възползват от кратка екскурзия сред природата. Опитайте се да виждате красотата във всичко и прогонете негативното. Не се притеснявайте да се свържете с психотерапевт, ако това е необходимо за вас. В крайна сметка е добре да споделите това което ви тежи.

През септември, ще сте предразположени към различни настинки. Дори леко захлаждане, може да ви докара хрема. Опитайте се да избягвате преохлаждане и се отнасяйте към тялото си отговорно в периода на епидемията. Ако някой от членовете на семейството е болен, тогава непременно започнете профилактика. За вас е важно да тонизирате тялото си. Взимайте контрастен душ, правете упражнения, бъдете по често на чист въздух и приемайте витамин D.

♊ БЛИЗНАЦИ:

Началото на месеца, ще е най-доброто време за представителите на зодия Близнаци. Ще почувствате в себе си сили, които ще ви помогнат да се заемете със сериозни дела. Очаква ви много интересна комуникация и позитив. Опитайте се да не пропуснете нито един шанс, който съдбата ще ви даде. Останалата част от месеца, няма да е толкова успешна. Научете се да търсите хармонията във всичко.

Любов и семейство

Необвързаните ги чака бурен романс, който ще избухне от пръв поглед. Вашата привлекателност ще привлича мигновено. Ще се потопите в атмосферата на вдъхновение и флирт. Дори ако такива връзки не са дългосрочни, може да сте сигурни, че ще се разделите спокойно. Насладете се на приятните изживявания и изхвърлете от главата си негативните мисли. Само се пазете от женени личности, за вас подобна история може да завърши печално.

Семейните представители на знака също ще бъдат потопени в романтична атмосфера, но без бурни емоции. Романтиката ще бъде по-скоро домашна и комфортна. Най-накрая ще се почувствате щастливи и ще намерите хармония. В средата на месеца са възможни неочаквани новини от приятели, може да ви помолят за помощ. Не забравяйте също за по-старото поколение, което ще се нуждае от вашата подкрепа. В края на месеца може да разчитате на весело събитие в близкия си кръг.

Кариера и финанси

Не се очакват големи промени в работата и това е добра новина. Всички планирани неща, ще протичат както обикновено. Не се откроявайте в екипа и не проявявайте инициатива. Оставете своята индивидуалност да си отдъхне. Сега е важно да работите в екип, така има по-голям шанс да получите добро финансово възнаграждение. Тези, които търсят работа, трябва да се огледат за свободни творчески позиции. Обещаваща би била и работата на редактор или автор. Успешна също ще бъде работа, свързана с продажби.

В края на септември акцентите може да се разместят. Ще възникнат непредвидени обстоятелства, които ще изискват бързо реагиране. Вероятно ще трябва да отидете в командировка или да заместите някого за известно време. Пригответе се за действие. Същевременно всеки труд, ще бъде добре платен. Много от вас, ще могат да изплатят стари дългове и да направят дългоочаквана покупка.

Здраве

Здравето ви няма да ви подведе, но се опитайте да управлявате правилно физическите си възможности. Не си струва да вдигате тежести, да участвате в маратони на дълги разстояния или да се измъчвате с гладни диети. Поддържайте здравословен начин на живот. Следете за начина си на хранене, тук трябва да сте по-внимателни. Дайте предпочитание на протеини и месни продукти. Поради недостатъчното консумиране на определени продукти, е възможно намаляване на нивата на хемоглобин. Трябва да си направите пълна кръвна картина и да бъдете прегледани, особено ако се чувствате зле и без енергия.

След 15 септември се погрижете за външния си вид. Успешни ще бъдат всякакви козметични процедури. Съвсем случайно може да срещнете специалист, който да ви помогне да се преобразите по начин, който не сте планирали. Ако имате планирана операция, втората половина на месеца ще е най-добрият период за бързо възстановяване на тялото.

♋ РАК:

В началото на есента слънцето ще грее ярко над главите на представителите на зодия Рак. Може да сте сигурни, че нищо лошо няма да ви се случи. По пътя си ще срещнете интересни хора, които ще ви научат на нещо интересно, а мнозина ще бъдат привлечени към вас, заради добрите думи, топлината и съветите. Само не бъдете арогантни, не очаквайте награда за добротата си. Този месец има всички шансове да направите света си по-добро място и хората по-щастливи.

Любов и семейство

Личният и семейният живот няма да предизвикват безпокойство. Сега сте готови да покровителствате и помагате на вашите любими и скъпи хора. Всички домакински задължения и битови въпроси, ще се решават бързо и безпроблемно. Трябва да се доверите на хода на събитията и да се откажете от навика да контролирате всичко. Необвързаните представители на знака могат да разчитат на успешен брак с успял човек. Това радикално ще промени не само вашето социално положение, но и ще ви помогне да продължите напред по кариерната стълбица.

За щастие сметкаджийството няма да е на първо място за вас, ще изпитате истинска любов, каквато не сте изпитвали досега. Силното духовно привличане ще ви помогне да станете по-силни и по-уверени в себе си. Тези който се чувстват самотни трябва да обърнат по-голямо внимание на приятелският си кръг. Сред вашето обкръжение вече има претендент за вашата ръка и сърце, може би е време да дадете шанс на човека, когото преди сте пренебрегвали. Ако искате да се помирите с някого, тогава е по-добре да го направите след 10-ти, когато обстоятелствата ще са на ваша страна.

Кариера и финанси

Може би нищо няма да е толкова важно за вас, колкото работата. През септември, за да може всичко да се развие добре и да ви зарадва с успешни резултати, трябва леко да отслабите важността на проблема. Опитайте се да се отнасяте към всичко философски, тогава всичко ще става както трябва. Ръцете и главата ще работят автоматично, като същевременно ще съхраните спокойствие и хладнокръвие. Без значение в каква сфера на дейност работите, ще успеете във всякакви проекти. А от вашата психическа нагласа, ще зависи резултата.

Не зацикляйте на големи покупки. Правилният продукт или услуга ще ви намерят сами, в най-неочаквания момент. Вашата задача е да увеличите спестяванията си и да пестите за нещо полезно. Сега има всички шансове за увеличение на заплатата. Търсещите работа трябва да обърнат внимание на свободните позиции, които са ви плашили преди. Време е да научите нещо ново и да се опитате в необичайна за вас област.

Здраве

Не се очакват сериозни здравословни проблеми, но това не означава, ако възникнат симптоми да ги пренебрегвате. Възможно е обостряне на хронично заболяване, също да напомнят за себе си отдавна забравени заболявания, проблеми със сърдечно-съдовата или ендокринната система. Простата диета тук не е достатъчна, така че трябва да се консултирате с лекар за компетентно лечение. Опитайте се да избягвате преумората. Това важи особено за хора, които вече са имали или имат проблеми със ставите и гръбначния стълб.

Погрижете се за имиджа си в началото на месеца. Помислете за нов стил, опитайте различни опции за външен вид. Реализирайте плановете си без страх и съмнение. Подобреният външен вид ще ви помогне не само да се почувствате по-добре, но и да привлечете вниманието на противоположния пол. Не забравяйте, че трябва да закалите тялото, особено през есента. Правете сутрешна гимнастика всеки ден, а вечер контрастен душ. Дайте предпочитание на зеления чай.

♌ ЛЪВ:

За представителите на зодия Лъв, настъпва прекрасно време. Това е период, в които нищо няма да може да развали настроението ви и да наруши вътрешната ви хармония. Радостни чувства ще ви съпътстват почти през целия месец. Съдбата ще ви предостави много възможности да разширите хоризонтите си, не се отказвайте от нейните подаръци. Не се съпротивлявайте на обстоятелствата и не отблъсквайте хората, които се нуждаят от вас. Доверете се на Бог, той знае най-добре от какво имате нужда.

Любов и семейство

Най-вече необвързаните, ще имат късмет в личния живот. Около вас ще се създадат благоприятни условия за интересни запознанства, струва си да обърнете внимание на влиятелни хора, чужденци или спортисти. Скоро във вашата среда ще се появи интересна личност, много ярка и необикновена, вашата задача е да не загубите самообладание на нейния фон. Ще трябва да поемете инициативата за срещи и развитие на отношения.

Семейните представители на знака трябва да сдържат своите свободолюбиви пориви. Сега около вас ще има много изкушения, съдбата ще тества вашият самоконтрол. За да избегнете конфликти с членовете на семейството, не демонстрирайте открито своята независимост. Трябва да разрешите всички спорни въпроси мирно, като вземете предвид интересите на близките, с които живеете под един покрив. Не търсете постоянно капани и не бъдете прекалено мнителни.

Кариера и финанси

В кариерата и професионалните дела всичко ще е прекрасно. Ще имате отлични възможности за укрепване и повишаване на статуса, ще може да реализирате идеите си и амбициозните си планове. Септември е чудесно време за сътрудничество с чуждестранни партньори. Особено щастливи ще бъдат тези, чиято сфера на дейност е свързана с юриспруденцията. За вас е важно да не стоите на едно място и да реагирате активно на това, което съдбата ви предлага.

Финансовите обстоятелства до голяма степен, ще зависят от позицията ви в работата. Сега колкото по-малко мислите за финансовия компонент на вашата работа, толкова по-висок ще бъде резултатът. Опитайте обаче нов начин за пестене на пари. В края на септември е по-добре да не се ангажирате с кредити и да избягвате скъпите покупки. В последните дни на септември има възможност за кражби и измами, хората, които работят с пари, трябва да бъдат особено бдителни.

Здраве

Основната причина за неразположенията през този месец, ще са лошите отношения с външния свят. Всеки стрес или напрежение ще доведе до различни заболявания. Слабото място може да се окаже долната част на гърба. През целия септември ще сте податливи на инфекции и настинки, опитайте се да не се изнервяте и поддържайте добри отношения с околните. Отпуснете ситуациите и не се опитвайте да променяте никого. Ако в нещо не ви върви, не се съпротивлявайте на съдбата.

В този период е добре да се погрижите за себе си. Сега може да експериментирате с външния вид и да се опитате в нов спорт. Не се страхувайте да се запишете за първи път на танци или да опитате нещо по-екстремно. Редовното ходене пеша ще ви помогне не само да влезете във форма, но и ще има голям ефект върху цялостното ви здраве. Правете релаксиращи билкови вани, за да коригирате проблемите със съня. Не забравяйте също да овлажнявате стаята, в която спите.

♍ ДЕВА:

През септември представителите на зодия Дева, ще трябва да мислят широко и задълбочено и да не обръщат внимание на детайлите, както и да не се замислят много за последствията. Дори и да се сблъскате с грешки, те ще бъдат поправими. През втората половина на септември ще имате възможност да изправите и коригирате това, което не ви харесва. Фокусирането върху собственото ви тяло, ще ви помогне да разпознаете скритите дълбоки страхове.

Любов и семейство

Любовта, романтиката и семейните отношения ще се основават на надеждна материална и взаимоизгодна основа. Финансовото ви състояние значително ще се укрепи и ще се почувствате по-уверени. Това ще ви позволи да подобрите отношенията си с партньора и да загърбите старите обиди. Благодарение на доброто си финансово състояние, ще успеете да решите много битови въпроси. След 20 септември всичко ще бъде още по-добре. Ще разширите възможностите си и ще създадете обещаващи запознанства.

Необвързаните с голям интерес ще се срещат с нови хора и ще изграждат връзки. Бъдете внимателни, когато разкривате тайните си дори на близки хора. Има шанс добър приятел да ви предаде или да разкаже на някого вашата тайна. Ако не искате да разваляте настроението и отношенията си, тогава дръжте цялата информация засега само в главата си. Имате нужда от съвет? Обърнете се по-добре към психолог или към по-възрастни роднини.

Кариера и финанси

Работните дела не само ще бъдат на преден план през септември, но и ще се превърнат в истински отдушник. Ще може бързо да завършите всички задачи, които многократно са били решавани неуспешно. Вашата дисциплина и естествена способност да поставяте всичко на място, ще ви помогнат за това. През първата половина на месеца всякакви делови договори и споразумения ще бъдат успешни. Освен това, ако искате да вземете заем, по-добре е да го направите в началото на месеца. Успешно ще бъде и търсенето на инвеститори и развитието на вашия бизнес. Звездите

Ще се подобри способността ви да разбирате и чувствате другите хора, както и да предугаждате техните мотиви. Това ще ви помогне да разпределите правилно отговорностите между подчинените. Има вероятност случайно да станете свидетели на неприятна ситуация в екипа. Сега е по-добре да не се намесвате в чужди спорове, за да не получите нож в гърба, откъдето най-малко очаквате. В резултат на подобен инцидент вашата репутация може да пострада. Опитайте се да бъдете гъвкави и дипломатични при решаването на всякакви проблеми. Пазете неутралитет.

Здраве

Основните причини за възможни проблеми със здравето, могат да бъдат свързани с вашите страхове, включително несъзнателни. Повечето от тях ще имат само психосоматичен характер, което означава, че всичко ще е лесно разрешимо. За да останете здрави и пълни с енергия, насочете всичките си усилия към анализ на проблемите. Не се опитвайте да прогоните или изкорените страха, просто го забележете и наблюдавайте. Ако имате нужда от помощта на психотерапевт, не се колебайте да се свържете с такъв.

Всичките ви сили през този месец трябва да са насочени освен към грижи за вашият организъм и към постигане на вътрешен баланс и хармония с другите. Водните процедури, стречинг, аеробика, йога, ще са благоприятни. Ако искате да отслабнете, тогава се заемете с някакъв вид спорт. Имате много силна воля, така че лесно ще спазвате диета и ще се откажете от вредните навици.

♎ ВЕЗНИ:

Събитията през септември за представителите на зодия Везни, ще се превърнат в солидна основа за бъдещи кариерни постижения и успехи в личния живот. Обстоятелствата създават отлични условия, за да сбъднете всичките си желания и мечти. Пред вас ще се отвори свободен път с отлични перспективи. Предстоят ви много интересни срещи и запознанства.

Любов и семейство

В любовните въпроси приемайте всичко, което ви се дава лесно. Прекалената активност в любовните дела и връзки, няма да доведе до нищо добро. За да избегнете разочарованията, опитайте се да не търсите проблеми, просто се наслаждавайте на живота и се радвайте на малките неща. Всичко ще си дойде на мястото, ако уважавате недостатъците на другите. Струва си да контролирате капризите си и да намалите апетита.

Първите дни на септември ще бъдат успешни за необвързаните представители на знака. Очакват ви незабравими романтични приключения. Но не очаквайте връзката да продължи дълго време. Изключение ще бъде, ако това е първа любов или дългогодишна привързаност. Семейните представители на знака трябва да обърнат повече внимание на децата, особено семействата с тийнейджъри. С тях може да възникне неприятна кавга. Трябва да останете спокойни и разумни.

Кариера и финанси

Придържайте се към работата в екип. Сега сплотеният екип е важен за постигане на добри резултати. Независимостта не е това, от което се нуждаете в момента, защото физически и психологически може да се изтощите. Не поемайте тежестта на отговорността, разпределете задълженията си с колеги и бизнес партньори. Ще имате нужда от специална помощ след 15 септември. Вземете за партньори само надеждни и доверени хора, които няма да ви подведат.

Финансовото ви състояние ще е добро. Най-после ще се стабилизира нестабилната ситуация, ще може да приключите кредит и да изплатите сметките. Най-накрая ще имате свободни средства, а безпокойството за утрешния ден ще изчезне. Бъдете дисциплинирани, за да поддържате материалния баланс. Не пестете пари за здраве и добро хранене. През септември може да възникнат непредвидени разходи, свързани с децата или по-възрастни роднини.

Здраве

През целия септември ще сте в добра физическа форма, но има опасност да надцените възможностите и силите си. Във всичко трябва да спазвате мярка и да не бъдете прекалено ревностни в работата, дори ако става дума за интелектуална работа. След 20 септември е възможно обостряне на хронично заболяване. В началото на есента се опитайте да не се преохлаждате, избягвайте прекомерното натоварване на ставите и гръбначния стълб. Някои хронични заболявания могат да напомнят за себе си.

Време е да поработите върху имиджа си. Отлично решение ще бъде процедура за подмладяване. За това, е по-добре да изберете първата половина на месеца. Смело може да промените прическата си, да изберете ярки цветове и напълно да обновите гардероба си. Ефектът от трансформацията ще е впечатляващ, ще го забележите не само вие, но и околните.

♏ СКОРПИОН:

Септември няма да донесе значителни промени за представителите на зодия Скорпион. Ако желаете обаче, може сами да подредите обстоятелствата по ваше желание. Може би, копнеете да се влюбите, единственият въпрос е колко дълго ще имате това желание. За да излезете от романтичния пъзел без загуба, трябва да привлечете подкрепата на приятели. Ако нямате късмет в любовта, то определено ще имате късмет в парите.

Любов и семейство

В любовните и семейните отношения всичко ще върви чудесно, с изключение на някои дребни преживявания. Ревността и подозрението, мога да създадат проблеми. Не търсете поводи за скандали, култивирайте доверие в себе си, дайте свобода на партньора и уважавайте правото му на мнение. Ако се появи желание за любовна афера настрани, помислете сто пъти дали имате нужда от това, последствията няма да закъснеят.

В началото на септември необвързаните без да осъзнават, ще бъдат в светлината на прожекторите. Но не трябва да разчитате на сто процента че ще отговорят на вашите чувства или на дивата ви страст. Съдбата все пак ви готви някои изпитания, но така щастието, което ще ви сполети малко по-късно, ще бъде още по-ценно. Семейните представители на знака най-накрая ще загърбят някои проблеми, които са пречели на комфортния им живот. Очаквайте приятни изненади от вашата половинка и децата. От своя страна влезте в положение на вашите близки и им угаждайте по-често.

Кариера и финанси

В професионалната сфера всичко ще е спокойно, по план и без особени изненади. Но трябва да поддържате своя работен тонус и да не се отпускате нито за минута. Участвайте повече в живота на екипа и помагайте на по-малко опитните колеги. Бъдете бдителни и винаги действайте първи. Ако някой реши да ви измести от лидерското място, ще му бъде много лесно, тъй като през септември ще сте доста разсеяни.

Тези, които търсят работа, ще имат щастлива възможност да открият подходяща позиция. Трябва обаче да сте по-активни в избраното направление. Работете упорито след 20 септември, ще имате успех. Благоприятни условия очакват и креативните личности. Вероятно ще получите много обещаващо предложение, но което може да ви се стори малко рисковано.

Здраве

През септември ще се нуждаете от физическа и морална сила, така че не трябва да се шегувате със здравето. Не работете извънредно, спете достатъчно, хранете се правилно и ходете повече. Не забравяйте да се усамотявате от време на време, за да си починете от суматохата и отпуснете физически. Благоприятни ще са различни спа процедури, включително минерални вани и др. Ароматерапията също ще помогне. През този период може да се сблъскате с проблеми с кръвообращението, за да избегнете последствията, прекарвайте повече време на чист въздух, ако се появи възможност, отидете на море поне за няколко дни.

Този месец трябва да се въздържате от драстични промени. Експериментите с външния вид може да завършат неуспешно. Също така си струва да отложите посещението при козметик и хирургическите операции, но детокс процедурите ще са от полза. Втората половина на месеца ще бъде успешна за тези, които искат да се откажат от вредните навици.

♐ СТРЕЛЕЦ:

Септември, ще е прекрасен месец за представителите на зодия Стрелец. Кариерата ще върви нагоре и късмет ще имате във финансовия сектор. Очакват ви също промени на всички фронтове, включително и в личния живот. Дръжте се гордо и достойно. Необвързаните ги очакват ярки приключения с интересни последствия. Много от вас ще преживеят значими събития, свързани с дома и най-близките.

Любов и семейство

В началото на месеца ще бъдете доста самоуверени. Ще ви се струва, че имате право да правите неща, които преди не сте си позволявали. Само че ще имате малко поводи за гордост, за сметка на това рискувате силно да обидите любимия човек. Възможно е да бъдете заподозрени в измяна или предателство. Ако не искате проблеми, тогава бъдете по-скромни и не давайте ни най-малка причина за безпокойство и още повече не си позволявайте флиртове.

Най-накрая животът на необвързаните представители на знака, ще се промени към по-добро. През първата половина на месеца ви очакват интересни запознанства, които е възможно да прераснат в нещо повече. Не плашете искрените чувства с подозрения и съмнения, за да не загубите шанса да изпитате истинско щастие в любовта. Много от вас толкова са свикнали да бъдат необвързани, че ще се чувстват неудобно в новата връзка. Ще трябва дълго време да свиквате с новата роля и да търсите баланса между задълженията и свободата. Опитайте се да не изисквате от партньора си това, което той по дефиниция не може да направи за вас.

Кариера и финанси

Обстоятелствата ще бъдат на ваша страна и ще се покажете от най-добрите си професионални умения. Трябва да сте подготвени за нестандартни ситуации и форсмажорни обстоятелства в работата. Всички ще са сигурни, че знаете как да се справите с най-трудните ситуации. Всичко, с което се заемете през този месец, ще ви бъде от полза. Трябва да се научите да създавате връзки с правилните хора, през септември това умение ще бъде решаващо в кариерата ви. Шефовете ще се радват да помогнат при осъществяването на всички ваши идеи.

С финансите всичко ще бъде прекрасно. Ще ви се отворят нови възможности за доходи, има вероятност да получите изгодни финансови предложения. Трябва да спестявате повече и да избягвате безсмислените разходи. Освен заниманията с основната ви работа, трябва допълнително да усвоявате нова информация и да трупате опит.

Здраве

Всичко ще е наред с вашето здраве, но трябва да помните за навременната превенция. Ако се чувствате зле, тогава не се самолекувайте и не търсете диагноза в интернет, а най-добре се свържете със специалист. През втората половина на септември е възможно обостряне на хронични заболявания, особено при хора с проблеми в храносмилателния тракт. Опитайте се да останете оптимисти, за да не провокирате появата на гастрит или язва. Спазвайте диета, храната трябва да бъде не само пълноценна, но и по график. Избягвайте напълно алкохола.

Външният ви вид трябва да бъде по последен писък на модата. През целия септември често ще ви се налага да сте на публични места, да посещавате различни представителни инстанции, където ще ви посрещнат според облеклото и ще ви изпращат според ума. Старайте се винаги да изглеждате неустоимо. Ако искате радикално да промените прическата си, направете го през втората половина на месеца, за вас това ще бъде най-успешният период. Козметичните процедури е най-добре да планирате след 20 септември.

♑ КОЗИРОГ:

За представителите на зодия Козирог на дневен ред през септември, ще бъдат семейните въпроси и отношенията с роднини. Някои от ситуациите могат да ви объркат и в резултат да потърсите уединение и спокойствие. Ще трябва да намерите сили в себе си, за да излезете от конфликтните ситуации и бързо да разрешите проблемите. Опитайте се да разпределите равномерно силите си и да решавате проблемите, по ред на тяхното настъпване. Ако възникнат трудности, тогава се отнасяйте към тях философски.

Любов и семейство

Тези от вас, които отдавна мечтаят за нова връзка, има шанс да я започнат след 20 септември. Излизайте по-често в света, ходете на гости и купонясвайте с приятели. Ако сте поканени на среща от човек, който не харесвате, не е нужно да му отказвате, просто се опитайте да поговорите, може би ще направите някои неочаквани заключения за себе си. Не бързайте да се влюбвате в хора, които не отговарят на вашите чувства. Рискувате да попаднете в капан или любовен триъгълник, който няма да завърши с нищо добро.

Семейните могат да бъдат спокойни. Най-накрая дойде времето, когато ще може да се насладите един на друг и на хармонията, която сте постигнали. Само не си припомняйте стари обиди и бъдете искрени и откровени. Не се подавайте на ревността, а веднага я гонете, в противен случай ще развалите отношенията си и може да стигнете до раздяла. Много ще зависи от това как се държите. Съхранете мира и спокойствието в дома и тогава семейството ще ви отвърне със същото.

Кариера и финанси

През първата половина на септември работата, ще мине на втори план. Ще имате достатъчно време за разрешаване на лични проблеми, както и да се отдадете на любимото си хоби. В кариерата трябва да изоставите скромността и да бъдете по-смели в своите амбиции. Не се страхувайте да излагате свои собствени предложения и да се кандидатирате за повишение. Имате добри лидерски качества, което ще ви позволи да станете авторитетна фигура в работата.

През този период са възможни обещаващи запознанства, които да подобрят положението ви в работата, както и да повлияят на бъдещето. Във финансовите въпроси всичко е стабилно и проспериращо, но избягвайте прибързаните решения и необмислените покупки. Има голяма вероятност да надхвърлите бюджета и да затънете в дългове. Не търсете съвети от приятели, тъй като вие знаете най-добре как да разпределяте бюджетът си. В последните дни на септември бъдете внимателни при подписване на ценни книжа.

Здраве

За да се чувствате добре, си почивайте по-често. Премахнете екстремните забавления и прекомерната физическа активност от живота си. През септември хроничните респираторни заболявания могат да напомнят за себе си. Дори лек хладен вятър може да предизвика бронхит или ларингит. Ако се почувствате зле, не се бавете с лечението. Своевременната терапия, ще ви помогне да избегнете продължителен отпуск по болест.

Втората половина на месеца е добра за преобразяване и грижи за външния вид. Ако сте планирали някакви процедури, може да сте сигурни, че те ще бъдат проведени на най-високо ниво. Обърнете внимание на кожата си, време е да направите почистване. Тези, склонни към алергии, могат да се сблъскат с различни обриви, които не само ще развалят външния вид, но и ще ви натоварят физически. Винаги дръжте в себе си подходящи лекарства за първа помощ. Есента е подходящо време за разтоварване на организма. Обърнете внимание на леките диети и дните на гладно.

♒ ВОДОЛЕЙ:

През септември представителите на зодия Водолей, ще решават делата си според вида на своето вдъхновение. Месецът е добър за креативните личности, тъй като те ще могат да приложат своите таланти по-добре от останалите. За съжаление, няма да избегнете неприятелски атаки от завистливи и обидени хора. Бъдете готови да се отбранявате и с достойнство да се измъквате от неприятни ситуации. Някой ще иска да наруши вашите планове, бъдете внимателни в общуването. Отнасяйте се към проблемите с хумор, тогава има шанс да избегнете нещо негативно.

Любов и семейство

Личният живот ще се развива доста успешно, особено през първата половина на септември. Ако сте влюбени в някого от дълго време и търсите взаимност, тогава поемете инициативата. Шансовете да спечелите сърцето на избраника си, ще се увеличат, ако действате уверено и целенасочено. Не се настройвайте обаче за бърза победа, ще трябва да ухажвате и да доказвате чувствата си многократно. Веднага след като постигнете целта си, прехвърлете инициативата в ръцете на избраника.

При семейните представители на знака, всичко ще бъде прекрасно. В края на септември настроението ви може леко да се влоши и да станете твърде взискателни и нетолерантни. Не се опитвайте да променяте вашата половинка. Ако чувствате, че нервите ви са на ръба, опитайте се да останете насаме със себе си. Възможно е причината за недоволството да се крие във вас. Задължително намерете причина да останете насаме с любимия човек. Добавете романтични нотки към връзката си.

Кариера и финанси

В работата не трябва да се отлагате трудните дела. Време е да се справите с въпросите, които сте отложили за неопределено време. Не обръщайте внимание на препятствията които възникват по пътя. Сега във ваш интерес е да направите всичко бързо и ефективно. Не правете паузи, а действайте бързо, от това зависи вашият професионален успех. Материалното благополучие ще дойде веднага, след като завършите важните неща.

Можете да разчитате на допълнителен бонус от началниците, ако направите всичко не само добре, но и покажете своята креативност. Паралелно с това са възможни изненади по материален въпрос, за които няма да сте подготвени. Следете разходите си и поддържайте финансова дисциплина. За сега е по-добре да спестявате.

Здраве

Ключът към доброто и отлично здраве, ще бъде психологическата и емоционална издръжливост. Избягвайте ситуации, които ви изваждат от равновесие и ви карат да изпадате в паника. Не си позволявайте да се депресирате, да плачете и разстройвате. Общувайте повече с животни и растения, ходете на чист въздух, спете достатъчно. Ако все пак се сблъскате със стресова ситуация, приемайте билкови препарати за успокоение. Ароматерапията и релаксацията ще ви се отразят добре. За да възстановите тонуса на тялото, запишете се за масаж.

За да си придадете повече увереност, опитайте да промените обичайния си стил. Старайте се да се обличате по-ярко и изберете аксесоари, които са необичайни за вас. Подарете си спа процедури. Новата прическа ще подобри настроението и външния ви вид, между другото, това ще бъде забелязано от противоположния пол.

♓ РИБИ:

За представителите на зодия Риби, септември ще бъде доста двусмислен. За известно време може да забравите за забавния и безгрижен живот. Чувствата могат да ви подведат, така че не им се доверявайте твърде много. Много неща ще ви изглеждат такива, каквито са в действителност. Често ще ви се налага да разчитате само на себе си, така че не бъдете мързеливи и работете съвестно, без излишни напомняния. В края на месеца ви очаква приятен бонус, под формата на забележително във всички отношения запознанство.

Любов и семейство

Първата половина на септември е благоприятна за необвързаните представители на знака. През този период в животът ви ще доминира любовта и щастливото партньорство. Може да изпитате съвършено ново за вас чувство, което ще ви завърти главата. Сами ще забележите, че във вас настъпват неочаквани промени и започвате да гледате на света по различен начин. Въпреки това, помнете миналите грешки и не бързайте да започвате нови взаимоотношения. Предвиждайте всички възможни трудности и незабавно пресичайте неприятната за вас комуникация.

Семейните ще бъдат подложени на изкушения. Би било по-правилно да насочите енергията си в правилната посока и да не я хабите за флиртове настрани. За вас е важно да не бъркате от кого идват вибрациите на любовта. Доверете се на избраника си, не го ревнувайте и обиждайте, бъдете по-малко подозрителни. Не трябва да тествате връзката си и още повече да организирате каквито и да било проверки.

Кариера и финанси

Бъдете уверени в професионалните си умения и смело се заемайте със задачите. Не обръщайте внимание на мнението на другите, не им позволявайте да се месят във вашите дела. Сега, освен вас, никой няма да направи проекта по-добър. Ако обаче някой прояви упоритост и желание да ви помогне, не правете скандали и разправии. Деликатно обяснете защо не се нуждаете от нечий съвет. През септември ви очаква сериозна среща, която ще повлияе на бъдещето в кариерното поприще.

Започва благоприятен период за смели начинания и отговорни дела. Тези, които все още не са намерили своето място в професионалната област, най-накрая ще получат посока, в която да действат. Ще получите дългоочаквани новини, които касаят професионалната дейност. Тези, които търсят работа, трябва да се настроят, за успех.

Здраве

През септември трябва да следите за своето настроение. Дори нещо да се обърка, не се обезсърчавайте и отчайвайте. Вашето здраве ще зависи от психологическата атмосфера, в която се намирате. Опитайте се да се настроите положително и не обръщайте внимание на провалите. Ако се почувствате зле, не започвайте веднага с лекарства, опитайте се първо да се отпуснете или поговорите с любимия човек. Не забравяйте, че песимизмът и тъжните мисли могат да ви доведат до дълга депресия. Превантивните мерки включват правилно хранене и прием на витамини от група В.

Всякакви експерименти с външния вид ще ви се отразят добре. Ако искате да промените прическата си, направете го от 21 до 24 септември. През този период вероятно ще намерите нова визия, която ще ви отива и ще повиши вашето настроение. Противоположният пол също ще забележи вашата трансформация. Ако сте планирали операция, е по-добре да я отложите за следващия месец.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com