Хороскоп за февруари 2023: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

5205 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец февруари:

ОВЕН:

През февруари, представителите на зодия Овен, ги очакват маса приключения и добри събития. Няма да се мине без романтика - необвързаните могат да срещнат своята втора половинка. Трябва да сте по-позитивни. Тогава никакви проблеми, няма да могат да прогонят безгрижната и радостна усмивка от вашето лице. Освен това, ще имате много поводи за забавление.

Любов и семейство

Препоръчително е, да не изкарвате гнева си върху близките. Дори да бъдете сто пъти прави, това не е достатъчна причина да бъдете груби. Бъдете търпеливи и тогава вашето семейство, ще се отнася с вас още по-топло. Ясно разпределете времето си, между работата и свободното време. В началото на февруари именно проблеми свързани с планиране на времето, могат да ви попречат да установите добри отношения в семейството. Обърнете повече внимание на любимите хора, предложете им съвместна разходка или пътуване – това ще обедини вашето семейство.

Необвързаните си струва да обърнат внимание на любовните отношения, възникнали през този период, защото точно сега, може така да се увлечете, че нововъзникналата връзка да прерасне във великолепен брачен съюз. Категорично трябва да избягвате връзки с женени хора. Любовна връзка с несвободен партньор, няма да донесе нищо друго, освен да нарани вашето самочувствие. Такава връзка вместо да ви вдъхнови, само ще ви разруши отвътре.

Кариера и финанси

В работата е възможна двусмислена ситуация – от една страна, ще ви помолят за услуга, а от друга тази постъпка, може да навреди на вашата кариера. Пазете се от капани и бъдете изключително внимателни. През февруари, ще трябва да се научите да анализирате и да гледате на работата си в перспектива. Така ще може да заобиколите недоброжелателите. Не поемайте няколко задачи едновременно, по-добре последователно изпълнявайте всички възложени задачи. Само по този начин, ще може да свършите всичко, оставяйки си достатъчно време за почивка.

Като цяло февруари, ще е доста позитивен месец. Трябва обаче да слушате внимателно своята интуиция и знаците които получавате. Така ще може правилно да интерпретирате всяка ситуация и да обърнете нещата в своя полза. Много от вас искат промяна и тя скоро ще се появи в живота ви. Някой от вас през февруари, могат да сменят не само работата си, но и сферата на дейност или дори местожителството. Обикновено всяко нововъведение или промяна е болезнено, но точно сега ще понесете всичко с най-малко загуба на душевни сили.

Здраве

Вашето здраве, може да изисква промяна в начина на живот и хранене. Съсредоточете се върху здравословните храни, по-специално зеленчуците. Яжте повече протеини и натурални храни. Не трябва обаче, да се ограничавате напълно - понякога може да си позволите сочен хамбургер или шоколад.

Пазете се от студеното време – вероятни са настинки. Отлично ще е ако вземете профилактични мерки и системно закалявате тялото си. Като цяло в края на зимата здравословното ви състояние, едва ли ще предизвиква безпокойство. Само тези, които имат хронични заболявания, трябва да бъдат по-бдителни за здравето си.

♉ ТЕЛЕЦ:

Песимизмът, с който започнаха тази година представителите на зодия Телец, ще изчезне в началото на февруари. Трябва да поемете инициативата, защото проблемите няма да се изпарят, докато седите със скръстени ръце. Не сте в позиция да ви носят всичко на тепсия - започнете да работите упорито и вашите дела много скоро бързо ще напреднат. Това се отнася както за личния живот, така и за работата. Намирането на нови партньори, създаването на бизнес връзки и спечелването на сърцето на вашата половинка, може да стане само чрез упорит труд.

Любов и семейство

Вашите близки може да се нуждаят от специално внимание този месец. Може би някои от тях, наскоро са преживели сериозна загуба или травма. Говорете с тях по-често, покажете своята преданост и съжаление. Ако сега им помогнете да се справят с проблемите, те ще ви се отплатят по-късно, когато имате нужда от помощ, по същия начин. В личен план нещата могат да изглеждат двузначни и противоречиви. Въпреки това, не трябва да подозира нещо нередно, ако няма причини за това.

Не провокирайте излишни скандали, а по-добре изяснете ситуацията. Тези които са решили да сключат брак през февруари, ще се насладят на прекрасно време за любов. Никой няма да може да наруши вашата идилия и всичко ще се нареди по най-добрия възможен начин. В същото време не обръщайте внимание на недоброжелателите, такива винаги ще има около вас, но няма да могат да навредят значително. Съветвайте се с роднини, но не приемайте думите им за чиста монета. Мислете и вземайте решения въз основа на собственото си мнение и опит.

Кариера и финанси

По това време финансовото ви състояние ще се подобри значително. Може да спестите пари или да направите дългоочаквана покупка. Парите обаче, няма да паднат върху вас от небето - за това ще трябва да забравите за безделието и нормалния работен ден. В същото време, трябва внимателно да следите за графика си. Принудете се да приключвате работа в определеното време и не забравяйте, че никога не може да свършите цялата работа.

В процеса на работа много от вас, ще срещнат бизнес партньори, с които вече им се е налагало да взаимодействат в миналото. Този месец миналите сътрудничества, ще получат нов тласък и определено ще бъдат взаимноизгодни. Ако имате възможност да преминете през преквалификационен курс, непременно го направете. Въпреки че, това няма да донесе незабавни ползи, ще даде възможност за получаване на дивиденти в бъдеще.

Здраве

Поради натовареният график, буквално разписан до минута, може да станете небрежни към своето здраве. Февруари щедро може да ви „дари” с настинки с всички неприятни симптоми, произтичащи от тях. Треска, болки в тялото, главоболие не трябва да пренебрегвате. По-добре е да останете няколко дни у дома, отколкото да карате настинката на крак. Така болестта ще ви напусне по-бързо и отново ще сте в пълна бойна готовност!

Трябва да започнете още от сега да се грижите за тялото си. Пролетта и лятото наближават, а вие все още се придържате към новогодишната си диета. С тази скорост тялото ви скоро, ще вие от липса на физическа активност. Отправете се на пътешествие в света на физическата активност и безупречното здраве. Не забравяйте, че правилното хранене може да бъде и вкусно. Не се отказвайте от удоволствията и грижите за здравето си.

БЛИЗНАЦИ:

Животът на представителите на зодия Близнаци през февруари, ще минава под активното влияние на Марс. Със сигурност няма да имате време да скучаете или да се отегчавате. По принцип рядко живеете само с чувства, по-скоро сте прагматици, отлични стратези и тактици, активни и практични до мозъка на костите си. И сега е най-доброто време да използвате тези лични качества.

Някои от проблемите, които ви тревожат днес, ще бъдат решени без вашето участие, а за преодоляването на други трудности, ще трябва да положите много усилия. Не се тревожете за дреболии, защото те могат да разконцентрират вниманието ви, да попречат да видите важните неща, върху които трябва да работите сега. През февруари трябва да прекарвате повече време с близки и приятели и да се откажете да общувате с онези, които внасят хаос в премерения ви ритъм на живот.

Любов и семейство

Сега не е най-благоприятното време за нови запознанства, но ако необвързаните все пак срещнат своята сродна душа, тогава няма да може да се разминете просто така. С други думи, ако срещнете своята любов, тогава никога повече няма да се разделите. Тези, които вече са намерили своя партньор в живота, сега е моментът да помислят за укрепване на отношенията. Може би е време да сключите брак, да планирате бебе, да прекарвате повече време заедно или да увеличите жизненото си пространство.

Същевременно вашите близки, ще се опитат да спечелят цялото ви внимание - ще имат нужда от вашите съвети и помощ. Не им отказвайте подкрепа, но не позволявайте да бъдете манипулирани. Не забравяйте, че трябва да вземате всички решения сами, но винаги имайте на предвид мнението на хората около вас. В същото време, ако мнението на вашият вътрешен глас и близките ви се различават, трябва да слушате сърцето си, тогава всичките ви дела ще вървят успешно.

Кариера и финанси

През февруари имате всички шансове да усвоите нова, доходоносна професия и да започнете собствен бизнес. В същото време, трябва да положите всички усилия, за да постигнете най-добрия резултат - в този случай ви очакват финансово благополучие и успех. За да станете финансово независими до пролетта, такива, които управляват собствената си съдба, трябва да работите усилено - това е тайната на богатството.

През този период може да получите предложение, което да е толкова примамливо и обещаващо, че ще бъде много трудно да го откажете. Но именно тук, трябва да използвате целия си прагматизъм и скептицизъм, желанието да поставяте всичко под въпрос, като напълно изключите емоционалния компонент. Решението трябва да се вземе само при използване на трезви изчисления и логика. И само ако след като анализирате всички плюсове и минуси и откриете скритите камъни, все пак решите да приемете тази оферта, тогава не бързайте и помислете отново!

Здраве

В края на зимата някои хронични заболявания, могат с нова сила да напомнят за себе си. Въпреки това, ако се свържете със специалист навреме, тогава никаква вреда на вашето здраве няма да бъде нанесена. В този период трябва да отделяте повече време за превантивни процедури. За тези, които знаят, че периодът на пролетното обостряне е точно зад ъгъла, се препоръчва да вземат превантивни мерки. Така ще може да предотвратите развитието на усложненията.

Освен всичко друго, трябва да се погрижите за предотвратяването на настинки, най-доброто решение би било приемането на витамини или здравословното хранене. Вредните навици трябва да бъдат изоставени и тогава всички болести ще отстъпят толкова бързо, колкото са се появили.

РАК:

За представителите на зодия Рак времето за почивка, спокойствие и усланяне на лаврите от минали успехи е към своя край. Идва период, когато ще трябва да работите активно, да се справяте с ежедневните проблеми, които са се натрупали до този момент. Периода ще бъде изпълнен с тревоги и грижи. А февруари ще ви застави да се превърнете в хамелеон, за да може да се адаптирате към бързо променящия се свят.

Ще успеете да преодолеете много трудности, ако започнете да гледате с увереност към утрешния ден. През февруари може да прекарате много време в спомени, витаейки в облаците. Но такава разсеяност, може да ви изиграе лоша шега. Ето защо, трябва незабавно да спрете да тъгувате и мислите и да предприемете решителни действия.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, ще са склонни към тъга и съмнения, но настроението им скоро ще се подобри – в началото на месеца може да срещнете сродната си душа. Съюзите, сключени по това време, ще бъдат дълги, честни и открити. Някой от обвързаните, ще поискат да изяснят отношенията си с партньора. Но това само ще ги развали още повече, може да си кажете обидни думи и връзката да стане още по-напрегната. Препоръчително е да се въздържате от открита конфронтация и да отложите решението на семейни и любовни проблеми, за по-подходящ момент.

В семейството вашите близки, ще ви радват с постиженията си. Ако сред вашите роднини има несъстоятелни, неблагополучни хора, те ще могат да подобрят живота си. В семейството ще цари радост и взаимно разбирателство, което несъмнено ще ви радва. Ако сте достигнали определени висоти във финансовото си положение, тогава не трябва да допускате гордост в сърцето си, особено когато става въпрос за общуване с роднини. Веднага щом започнете да вирите нос твърде високо, в семейството ще възникнат недоразумения. Освен това, не трябва да забравяте кой по един или друг начин е допринесъл за вашето изкачване до върха.

Кариера и финанси

Без съмнение е настъпил моментът за решителни действия – може да отворите собствен бизнес или да смените работата си. Както и да е, ще имате късмет във всички финансови начинания. С помощта на вродената си упоритост ще може да пробиете стената, която ви разделя от финансовото благополучие. Ако днес решите да предприемете действия, то през пролетта ще може да си позволите желаните покупки. Като цяло февруари, ще бъде необичайно успешен месец за вас.

Паралелно с това, вашите служебните задължения могат да нараснат. Ще ви спаси това, че сте надарени от природата със способност бързо да се адаптирате към всяка ситуация и това несъмнено е една от силните ви страни. Но дори и с такива качества в резерв, ще се нуждаете от невероятна концентрация и много търпение. И ако вложите цялото си усърдие, лесно ще комуникирате с работния екип, а по-късно, може да заемете ръководна позиция.

Здраве

През февруари не трябва да пренебрегвате здравето си, в противен случай дългогодишни хронични болести могат да напомнят за себе си в най-неподходящия момент. Правилното хранене и приемането на витаминни добавки е това, което трябва да направите, за да предотвратите развитието на възможни усложнения. Слушайте внимателно тялото си – по това време на годината, може да усетите едва доловими тревожни сигнали. Обърнете им внимание сега - предотвратете развитието на сериозни усложнения в бъдеще.

Но като цяло здравето и психо-емоционалното състояние трябва да е стабилно. Тези които имат симптоми на възпаление на стомашно-чревния тракт и особено на панкреаса, трябва да обърнат голямо внимание на това и задължително да се консултират с лекар. Най-вероятно, ще трябва да преминете курс на лечение, но това ще ви спаси от влошаване на проблема.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв през февруари, ще трябва да покажат цялата си целеустременост и решителност, тъй като пред тях ще се открият множество възможности. Основното нещо е да не пропуснете своя шанс и да доведете всички планове до край. Очаква ви финансово благополучие, но само ако сте достатъчно уверени в собствените си способности.

Трябва да се научите да оставяте всичко лошо в миналото и да гледате смело напред в бъдещето. През февруари може да се сблъскате с редица проблеми, които ще развалят настроението ви. Но не позволявайте това! Сега трябва да се настроите положително и да вземете всичко от живота.

Любов и семейство

В семейството назряват промени. Освен това, ще трябва да отделяте много време на близките си. Може би преди не сте им обръщали достатъчно внимание . Ако е така и винаги сте се държали дистанцирано, тогава сега имате уникалната възможност да изградите наново отношенията и да създадете благоприятна атмосфера у дома. В бъдеще семейните връзки ще ви помогнат в кариерата, така че не пренебрегвайте възможността да укрепите отношенията с хората, които ще играят важна роля в живота ви.

Необвързаните представители на знака, трябва да насочат мислите си в положителна посока, тъй като през това време на годината, може да се случи истинско чудо – да срещнете своята любов. Все пак трябва да се отбележи, че не само хората с нежни чувства, ще жадуват за вашето внимание - някои егоистични личности няма да се поколебаят да се възползват от вашето меланхолично настроение за свои цели. Бъдете бдителни и слушайте сърцето си, за да преодолеете всички несгоди.

Кариера и финанси

През февруари физически ще чувствате липса на време, ще се въртите като катерица в колело и все едно няма да успявате. Пак ще изникнат проблеми, с които сте се сблъсквали през целия си живот - много недовършени дела и проекти, но сега има обективни причини за това. Колеги, шефове, роднини и приятели ще искат вашето внимание и ще ви бъде трудно да изберете на кой да угодите, но все пак ще се опитате да разпределите на всички еднакво доброто си благоразположение.

Освободете се от амбициите, сега те ще бъдат излишни. По-добре просто се заемете с тези задачи, които сте планирали, но със следващите проекти може да започнете да изграждате планове за издигане в кариерата. Основното нещо е да създадете впечатление за отговорен и целенасочен човек, каквито сте без съмнение. Слушайте сърцето си, то ще ви помогне да вземете правилното решение във всяка конфликтна ситуация, почивайте повече и се грижете за здравето си. Финансовото състояние през февруари няма да предизвиква притеснения. В тази област всичко е стабилно и надеждно.

Здраве

Въпреки цялото благополучие, присъщо за живота ви през февруари, здравето може да създаде някои проблеми. В по-голяма степен това се отнася за опорно-двигателния апарат и гръбначния стълб. Ако възникнат усложнения в тази област, не прибягвайте до помощта на народни средства и терапии, има шанс да направите грешка. Консултирайте се със специалист.

Същевременно са възможни и нервни сривове. Въпреки факта, че ще се опитвате да запазите самообладание, това няма да доведе до резултати, докато не започнете да мислите позитивно. Веднага щом се настроите на ярки емоции, всичко наоколо ще изглежда по нов начин. Освен стреса опасност представляват и настинките. Вземете превантивни мерки, в противен случай ще прекарате значителна част от годината в леглото.

ДЕВА:

През февруари, никой няма да може да отклони представителите на зодия Дева от курса. Ако очертаете ясно траекторията на своето движение и развитие, тогава никакви трудности и проблеми няма да ви спрат и всички конкуренти, ще бъдат безмилостно унищожени. „Търпение и малко усилия!“ - това трябва да е мотото ви през февруари. Въз основа на него много от вас, ще могат безопасно да преживеят месеца и ако не увеличат състоянието си, то със сигурност ще запазят доходите си на същото ниво.

Ако обаче сте от тези, които предпочитат почивката пред интензивната работа, то сега е моментът да се справите с мързела, да предприемете редица активни и драстични стъпки, за да подобрите собственото си благосъстояние. Ако нещо не се получи от първия път, не се отчайвайте, защото потенциалният резултат си струва няколко опита.

Любов и семейство

В семейството или в близкото ви обкръжение могат да настъпят промени. Някои представители на знака, ще се сдобият с деца, други с кръстници или дори внуци в много близко бъдеще. Същевременно, могат да възникнат редица проблеми, които не сте очаквали. Ето защо си струва да се съсредоточите върху рационалното разпределяне на своето време, така ще успявате едновременно да печелите и харчите пари. Предстои ви да направите много полезни покупки, всяка от които ще ви носи истинска радост.

В личните отношения не трябва да надхвърляте рамките на позволеното, в противен случай може да изпаднете в неприятна ситуация. С други думи, трябва да бъдете изключително внимателни, особено при нови запознанства. В същото време, ако срещнете сродната си душа, определено ще го разберете - сърцето ще ви подскаже. В този случай, няма да пуснете този човек от себе си и скоро ще станете изключително щастливи.

Кариера и финанси

През февруари трябва да избягвате ненужните разходи - купувайте само това, без което не можете. В този случай вашето благосъстояние няма да пострада и най-накрая, ще може да започнете да трупате финансови средства. Скоро ще имате шанс значително да подобрите финансовото си състояние - ще се появи печеливш и обещаващ проект, интересни инвестиции или бизнес. Не пропускайте своя шанс и в близко бъдеще, всичките ви мечти могат да се сбъднат. Основното нещо в същото време е да прогоните мързела и безделието. Запомнете, те са най-големите ви врагове.

Паралелно с това някои представители на знака, могат да тръгнат по обратния път. За да постигнат успех по лесен начин, може да се сближат с човек когото не харесват или дори да се впуснат във финансови измами. В този случай, късметът може да се отвърне от вас за дълго време, а по-късно, ще се почувствате опустошени и нещастни.

Здраве

Сред вас има много умствено работещи, така че, може да изпитате някои здравословни усложнения, най-вече свързани с болки в гърба. Февруари е времето на обостряне на всички хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. Може да се сблъскате с остеохондроза, лумбаго, ишиас. Започнете превенция на такива заболявания в самото начало на месеца, така ще минете без обостряне на процеса.

Трябва да сте изключително бдителни, когато става дума за собственото ви здраве. Така може да избегнете значителни здравословни проблеми и да се чувствате прекрасно през целия месец. В допълнение, работата на стомашно-чревния тракт заслужава специално внимание, може би наскоро сте започнали постоянно да се глезите с вредни храни. В този случай, трябва незабавно да започнете диета и упражнения, за да избегнете сериозни патологии и наднормено тегло.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни през февруари, няма да бързат да напредват в кариерата. Това време е много благоприятно за анализ на минали събития и планиране на бъдещето. Скоро перспективата за светкавичен възход нагоре по кариерната стълбица, ще се появи на хоризонта. А за това събитие трябва да бъдете подготвени както морално, така и финансово.

Известно отпускане след спокойния януари, може да доведе до прекомерно, дори прекалено отпускане във всички важни сфери на живота. В деловите въпроси, това трябва да се избягва на всяка цена. Този период е много важен за вашата работа и ако не се включите на време в работния процес, може да пропуснете благоприятното направление, а в най-лошия случай, да се сблъскате с недоволството на шефа и с бъдещи последици произтичащи от това. Трябва да положите много усилия, за да се концентрирате върху наистина важните въпроси, да вярвате в себе си и своите способности.

Любов и семейство

Близките ще се радват много на вашите успехи и ще ви оказват активна подкрепа. Не се стеснявайте да искате помощ и съвети. В семейния кръг ще цари любов и разбирателство. Времето е благоприятно за установяване на връзки с далечни роднини или с тези близки, които отдавна не са попадали в полезрението на вашето внимание.

Приятелите ще допринесат значително за запълване на вашето свободно време, не се съпротивлявайте и не пренебрегвайте предложенията. Отивайки на парти, се отпуснете, лекият флирт не ви задължава с нищо, но ще се отрази благотворно на вашето самочувствие. Сега за вас е много важно да получите вниманието на противоположния пол. Семейните ще могат да се насладят на приятни изненади и благоприятна атмосфера у дома. Ако имате деца, те със сигурност ще ви зарадват с проявата на нови способности и успехи.

Кариера и финанси

Не позволявайте на мислите за минали неуспехи да ви безпокоят, смело се захващайте с всякакви проекти и задачи. Всички рискове ще бъдат оправдани, със сигурност ще имате късмет в работата, основното е да не пропускате момента и да не се отдавате на прекомерни мечти. Също така, когато общувате с колеги, си струва да покажете такива качества като дружелюбност и разбиране. Не всички хора могат да работят и възприемат информацията с вашето темпо, покажете малко снизхождение.

През февруари може да се чувствате не много комфортно на работното място, дори ако преди сте се чувствали като риба във вода. Може би това ще се дължи на интригите на недоброжелателно настроени колеги, които ще създават пречки за вас. Важно е да останете спокойни във всяка ситуация, скоро всичко ще се промени към по-добро и хармонията ще се върне в душата ви. Изобретателността и творческият нестандартен подход при решаването на възникващи проблеми, ще ви помогнат да постигнете целите си по-бързо и да минимизирате разходите за тяхното постигане.

Здраве

Въпреки студеното време навън и предразположеността ви към настинки, здравето ще е добро. Като цяло, сега е доста благоприятен период за активен спорт и разнообразна физическа активност. Ако вече спортувате или правите упражнения, може да увеличите натоварването. Това ще има благоприятен ефект върху състоянието на тялото и ще го поддържа в добра форма за дълго време.

Февруари също е благоприятното време за профилактика на различни заболявания, особено тези, характеризиращи се със сезонни обостряния. Нормализирайте режима на работа и почивка, не злоупотребявайте с алкохол и никотин, обличайте се според температурата навън. Спазването дори на такива прости правила, ще ви помогне да останете здрави през февруари.

СКОРПИОН:

Началото на февруари за представителите на зодия Скорпион, може да бъде белязано от дребни проблеми, дължащи се на грешки, допуснати в близкото минало. Не трябва да се самообвинявате и да премисляте, отново и отново причините за случилото се. Едва ли сами сте направили тези грешки. Най-вероятно това се е случило поради планетарно влияние или под въздействието на обкръжаващите. Най-конструктивното решение по този въпрос ще бъде, просто да изхвърлите досадните мисли от главата си и да продължите напред.

През февруари може да се нуждае от всестранна помощ и подкрепа. За да я получите, се обърнете към вашите близки и скъпи хора. Те ще се радват да ви помогнат по всякакви възникващи въпроси. За да успеете, трябва да започнете да излизате от личната си зона на комфорт, от аурата на тишина и спокойствие, с която сте се обградили. Само в този случай, ще имате успех. Следвайте добре установен график, планирайте разходите си известно време напред. Така ще може не само да подобрите финансовото си състояние, но и да стабилизирате емоционалното.

Любов и семейство

По отношение на семейството и любовта, всичко ще върви гладко. А необвързаните представители на знака, ще могат да намерят своята половинка. За да се случи това, дори не трябва да правите нещо специално, самата любов ще ви намери и просто няма да може да я пропуснете покрай себе си. Освен това, ако вече имате любим човек, трябва да станете по-инициативни, не само да спечелите неговата любов, но и да поддържате отлични отношения за години напред.

Също така е възможно попълнение в семейството, ако сте го планирали предварително. По това време не се очакват изненади. Обърнете внимание на любимите си хора, през този период ще имате достатъчно свободни часове, за да посетите дори най-далечните роднини. Те ще оценят вашите усилия и ще ви обградят с любов. И в бъдеще, със сигурност, ще може да се обърнете към тях за помощ. Така че, е добре да посветите целия февруари на установяване на връзки както с приятели, така и с любими хора.

Кариера и финанси

През февруари финансовото ви състояние ще е отлично, ако преди това сте работили достатъчно, за да го стабилизирате. Освен това може да ви бъде предложена допълнителна работа по няколко интересни проекта, които отговарят на вашите финансови изисквания. Не отказвайте почасова работа, но и не се преуморявайте. В този случай, ще може да поддържате баланс между работата, отличното физическо здраве и семейното благополучие.

През този месец са възможни неочаквани печалби за много от представителите на знака. Освен от втора работа, това може да се дължи на ваше хоби, което ще донесе реален паричен принос към личния ви бюджет. Като цяло, ще може да живеете известно време, без да се интересувате особено от настоящето. Но има нещо, с което трябва да бъдете много бдителни. Бъдете нащрек, ако имате работа с действащото законодателство и правни формалности. Препоръчително е да избягвате сблъсъци с органите на реда през февруари.

Здраве

През февруари са възможни проблеми със стомашно-чревният тракт. Ето защо трябва внимателно да следите какво консумирате. Може да се наложи да минете на диета, за да предотвратите развитието на сериозни патологии. Изключете бързото хранене, новогодишните празници бяха за нездравословна храна, а сега е момент да подготвите тялото си за предстоящите пролет и лято. Няма да е излишно да си вземете карта за фитнес или да се занимавате с някакъв спорт.

През уикенда практикувайте любимото си хоби, това ще помогне не само за облекчаване на нервното напрежение, но и за подобряване на цялостното ви благосъстояние. Осигурете си повече сън и почивка, за да се възстановите и подготвите за изтощителния работен процес, който ви предстои в края на месеца. През февруари също има вероятност, за възникване на кожни заболявания. Добра превенция ще бъде приемът на ентеросорбенти, здравия сън, изключване от диетата непознати, екзотични и нискокачествени продукти

СТРЕЛЕЦ:

През февруари представителите на зодия Стрелец, не трябва да разчитат на безгрижен и лек живот. Трябва да преодолеете много проблеми в общуването с близки и приятели. Част от социалния ви кръг може да ви се обиди, заради начина ви на живот. Не трябва да им се сърдите за това, защото те ви желаят само най-доброто. Трябва да се борите с депресията с всички сили, защото през февруари, в края на зимата, тя може да ви завладее с нова сила. Ако има такава вероятност, тогава най-доброто решение би било да пътувате, като вземете любим човек със себе си.

Февруари е чудесно време да обзаведете или преобразите собствения си дом. Много от вас, ще се стремят да се преместят в друг град или дори държава, но това сега е крайно нежелателно. Въпреки че сега не е най-подходящото време за отпуска, ако имате, се опитайте да я прекарате с приятелите или семейството. Не пренебрегвайте активната почивка. Танцувайте, забавлявайте се, слушайте музика, карайте кънки и ски, изобщо правете всичко, което ви носи удоволствие.

Любов и семейство

Близките роднини, ще ви помогнат да се справите със зимната депресия и да подобрите комуникацията. Някои от тях могат да ви подкрепят и финансово, но не разчитайте много на това. Съберете сили и търпение, за да устоите твърдо на всички неприятности, с които ще се сблъскате този месец. Колкото до необвързаните представители на знака, те могат да срещнат сродната си душа на напълно неочаквани места.

В отношенията с приятели и роднини не трябва да изпадате в състояние на апатия и униние. Само веселото настроение и радостта във всеки слънчев ден, ще ви накарат да се върнете към стария начин на живот и да се справите с всички проблеми. Определено няма опасност да останете сами, особено ако предприемете решителни стъпки и спечелите човека, на когото наистина държите.

Кариера и финанси

В работата трябва да станете по-решителни и търпеливи. Това ще ви помогне да отворите собствен бизнес и да постигнете дългоочакваната финансова независимост. Най-трудолюбивите от вас, могат да заслужат похвала, ако отделят достатъчно внимание на работните моменти. Материалните проблеми, ще бъдат успешно разрешени и ще може да се насладите на живота. Но тази небрежност може да повлияе негативно на вашата репутация. Има вероятност някой да се намеси във вашите задачи, да направи грешка или умишлено да ви измами. Вие сте тези, които ще бъдете отговорни за извършеното от този човек. Затова внимателно наблюдавайте всички, с които имате работа

Някои дни ще трябва да работите, седейки в офиса до вечерта. Ако обаче сте добре устроени на работното място, може лесно да пропуснете няколко дни, по ваша преценка и да си починете. Също така може да намерите богат покровител, който ще ви помогне да разрешите всичките си финансови проблеми в замяна на интелектуални услуги. Това ще бъде аванс за работата, която предстои да свършите. Не се впускайте в приключения и слушайте зова на сърцето.

Здраве

Тези които са небрежни към здравето си, могат да бъдат застигнати от неочаквани болести. Ето защо, за да избегнете усложнения, трябва да слушате тялото си. Няма да е излишно да се запознаете с нетрадиционните методи на лечение. Общуването с животни, ароматерапията, масажите и заниманията с йога са чудесни начини да се справите със зимната депресия.

Правилното хранене заслужава специално внимание. Трябва да се наблегне на плодовите сокове и зеленчуците. Те са необходими не само за стомашно-чревния тракт, но и за организма като цяло. Не се отказвайте от удоволствието да ядете вкусни и здравословни морски храни, така ще може да избегнете здравословни проблеми.

КОЗИРОГ:

Февруари, ще бъде съдбовен месец за представителите на зодия Козирог. Ако миналата година сте имали лош късмет във всички сфери на живота, сега може да очаквате подем както във финансовото, така и в личното си състояние.

Необвързаните представители на знака, могат да намерят любовта, докато тези, които мечтаят за финансова независимост, ще отворят собствен бизнес и ще инвестират изгодно парите си. Трябва да се стремите към пасивен доход.

Любов и семейство

Може да не сте достатъчно емоционални в любовната сфера. Това трябва да се избягва, напротив покажете цялата си романтична природа и чувства към любимия човек. Ако вече сте намерили своята половинка, с която искате да прекарате целия си живот, тогава трябва да направите всичко възможно, за да изградите трайна връзка. За това е най-подходящо едно романтично пътуване на деня на влюбените. Не пестете за добър подарък, за който половинката е мечтала дълго. В този случай, ще може да подобрите връзката си и да възстановите предишната страст.

По отношение на общуването с приятели и близки, ви предстои да вземете много важни решения. На първо място, ще е необходимо да отделите време за посещение дори на най-далечните роднини. За щастие в работата няма да има силно напрежение, така че ще имате достатъчно време за това. Не бъдете лениви и изразете благодарност на всеки, който наистина го заслужава. В същото време изключете от социалния си кръг злите и лицемерни хора, които разпространяват гнусни слухове зад гърба ви.

Кариера и финанси

Ако до февруари все още не сте стабилизирали финансовото си състояние, тогава ще разберете какво е наистина затруднено положение. Може би сте си позволили допълнителни разходи в началото на месеца и не сте мислили за бъдещето. В този случай, ще трябва да затегнете колана. Но не се отчайвайте, защото скоро ще получите няколко печеливши проекта, които ще ви помогнат да се стабилизирате финансово.

Ако отдавна мислите или планирате да започнете собствен бизнес, тогава определено през този период трябва да започнете да действате. Това е изключително благоприятно време за решаване на всякакви финансови въпроси, така че вашите действия ще имат положителен ефект върху доходите ви.

Здраве

През февруари са възможни проблеми със ставите и стомашно-чревния тракт. Ако имате определена склонност към развитие на подобна патология, тогава от самото начало на месеца трябва да направите всичко възможно, за да изключите нейната поява. Движете се колкото е възможно повече, подложете се на профилактичен преглед от специалист, спортувайте и се хранете правилно.

Може би трябва да започнете диета, за да подготвите тялото си за пролетта и да дадете на организма си дългоочаквана почивка. Въведете в диетата си повече протеини, зеленчуци и плодове. Това няма да навреди дори на здрав човек. Основното нещо е да не се довеждате до крайности и ако се появят тревожни симптоми, незабавно се свържете със специалист. Допълнителната бдителност ще бъде напълно уместна, особено ако почувствате определени симптоми, не чакайте, докато преминат в болка.

ВОДОЛЕЙ:

За представителите на зодия Водолей месецът обещава да премине в атмосфера на празник и забавление. Често ще ви се предлагат интересни възможности за отдих, не отказвайте, а смело се влейте в потока на живота. Също така това ще допринесе за вашата креативност и успех в работата. Паралелно с това са възможни разногласия в брачните и любовни отношения.

Уверени в избора си, едни ще преминат успешно всички изпитания, докато за други има голям риск от раздяла и развод. Отношенията с родителите ще бъдат толкова топли и искрени, както никога, ще има шанс да отворите сърцето си за своите близки и да чуете така желаните думи на одобрение и подкрепа.

Любов и семейство

От дълго време имате нужда от психологическата подкрепа на своите близки, началото на този месец ще бъде особено успешно по отношение на комуникацията със семейството. Ще постигнете пълно разбирателство и може да откриете, че всъщност най-добрата емоционална подкрепа за вас е да помагате на близките. Като правите нещо за тях, вие самите ставате щастливи. Така че, не забравяйте да благодарите на любимите си хора за всичко.

Негативните обстоятелства няма да насърчават любовта и хармонията в отношенията между партньорите. Опитайте се да анализирате дали този човекът наистина е за вас и дали си струва да инвестирате в тази връзка. Може би е дошло време да се откажете от този човек, тъй като той отдавна вече не е близо до вас. Ако е така, тогава спасете гордостта си, като не се впускате в изясняване на отношенията.

Кариера и финанси

За качественото изпълнение на задълженията на работното място, трябва само да се наспивате достатъчно. Може да сте малко лениви, не активни в професионалните си дейности през този месец. Но това няма да повлияе много на представянето ви. Ще се чувствате комфортно в работната среда и най-вероятно, ще поемете инициативата в социалния живот на колектива.

Финансовото положение, ще показва тенденция към стабилност, но това няма да изтрие от живота ви, огромен брой не съвсем приятни изненади. Сега обаче, ще сте толкова пълни с жизненост и желание за продуктивна работа, че ще преживеете последствията от тези дребните проблеми без много безпокойство.

Здраве

През този месец не трябва да се занимавате с активни упражнения или тежки физически натоварвания, грижете се за тялото си. В същото време спокойната и премерена почивка, ще допринесе за доброто състояние на здравето. За укрепване на имунната система, пробвайте средства от алтернативната медицина, например билкови чайове. Създайте си навика вечер да пиете лек чай от лайка или липа. Това ще ви позволи да нормализирате ритъма си на сън и да заспивате по-бързо.

През февруари много от вас, ще бъдат озарени от идеята за борба с излишните килограми. И въпреки сериозността на проблема, не си струва да прилагате тази инициатива на практика, особено през последните десет дни на месеца. Загубените с голяма трудност килограми през февруари моментално ще се върнат на мястото си, а проблемите със стомаха и панкреаса няма да бъдат избегнати!

РИБИ:

Представителите на зодия Риби ги очаква един месец, изпълнен със задължения, работа, нови обещаващи запознанства. По-добре е да пренесете всички начинания за първата половина на месеца, тогава всичко ще бъде изпълнено с най-малки загуби, както физически, така и материални.

В началото на февруари ще почувствате, че огромен товар е паднал от плещите ви. Естествено, ще има нерешени задачи и дребни задължения, но ще може да си починете добре и да начертаете пътя за по-нататъшни действия. Опитайте се да намерите време за решаването на лични проблеми и такива, свързани с благополучието на семейството. Не пропускайте възможността да разкриете своите чувства и не се страхувайте да говорите смело за желанията си, противоположният пол ще ви помогне да постигнете целите си.

Любов и семейство

Може би, поради заетост и съсредоточаване върху служебни проблеми в последно време сте пренебрегнали близките си. Затова сега е важно да положите необходимите грижи за тях. Дори да не сте отделяли много време на семейството, лесно ще може да коригирате ситуацията и веднага ще се ориентирате как да действате, за да установите хармония у дома.

За семейните е много важно непрекъснато да надграждат отношенията със своята половинка, защото за силен и щастлив съюз е необходима ежедневна работата на всяка от страните. Необвързаните ще могат напълно да разкрият своя романтичен и сексуален потенциал пред своите избраници. И най-вероятно резултатът от тези действия, ще бъде предложение за брак, не пропускайте шанса си.

Кариера и финанси

Оптимизмът няма да ви позволи да се отпуснете и определено, ще свършите всички важни и приоритетни неща до края на месеца. Но не чакайте насърчение и възхищение за вашите заслуги през този период, ще получите резултатите от работата си малко по-късно, бъдете търпеливи.

Завистливи колеги могат да ви безпокоят и подвеждат. Ако усетите негативното влияние на някой около вас, опитайте се да не общувате с такива хора, ако е възможно. Грижете се за професионалната си репутация, шефовете ви ценят, така че сега е особено важно да не се забърквате в интриги и да не смесвате личния живот и работата.

Здраве

Не забравяйте, че не трябва да пренебрегвате сигналите на своето тяло. Ако имате оплаквания от някои системи или органи и отдавна сте измъчвани от летаргия и сънливост, потърсете квалифицирана помощ. Този период е благоприятен за решаване на здравословни проблеми. Промяната в обичайния ви хранителен режим, ще се отрази добре на общия тонус на организма, консултирайте се с компетентен диетолог или се вслушайте във вътрешните си усещания.

През февруари много от вас, могат да бомбардират околните с оплаквания за собственото си здраве. Но роднините не трябва да се паникьосват - в 99% от случаите зад тези оплаквания, ще има само желание от ваша страна да ви съжалят или да ви дадат възможност за поне кратка почивка. След такава кратка почивка, определено ще се почувствате много добре!

Източник: astrostar.eu, Снимка: pexels.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук