Хороскоп за юли 2022: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

1030 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец юли:

ОВЕН:

Юли ще донесе много интересни промени за представителите на зодия Овен. Ще станете не само по-позитивни, но и много ярки и привлекателни на външен вид. Ще имате желание да творите. Само не се хвалете и не прекалявайте с изказванията. Също трябва да се пазите от внезапни разходи.

Любов и семейство

Месецът ще бъде благоприятен за създаване и развитие, на съществуващите любовни отношения. Ще искате хармония и спокойствие. Вие и вашият партньор ще бъдете изненадващо чувствителни, романтични и най-важното, ще може да поддържате интереса на любимия човек. Необвързаните почти веднага след среща с нов избраник, ще почувстват прилив на сила и бодрост.

През първата половина на месеца, ще изграждате и реализирате съвместни планове с партньора. Ще намирате много лесно общ език и ще се допълвате в решаването на ежедневните проблеми. А тези, които най-накрая решат да прекъснат трудна връзка, ще бъдат изправени пред сериозни изпитания под формата на разделяне на имуществото или някакъв вид жилищни проблеми. В края на месеца ще станете по-инициативни и ще искате да завършите някой сложен проект. Препоръчително е само да бъдете по-внимателни в изказванията към вашите близки и роднини. Сега има възможност силно да обидите някого.

Кариера и финанси

На работа трябва малко да разредите своите дела. Трябва да запомните, че не може да свършите всичката работа на света. Ако е възможно, вземете отпуск поне за няколко дни и си починете. Сега ще сте склонни да надценявате собствените си възможности и може, да започнете нещо което няма да успеете да довършите докрай. Не е препоръчително да вземате сериозни решения от 1 до 7 юли. Ако стартирате дългосрочен проект, тогава е по-добре да направите пауза преди него и да си починете добре.

Втората половина на месеца ще бъде по-успешен. Най-накрая ще може да подобрите финансовото си състояние, да сключите важен договор или да се заемете със задачи, който сте се страхували да предприемете. Обстоятелствата, които ще се развият през втората половина на юли, ще бъдат от фундаментално значение за вас в бъдеще. Безработните могат да опитат късмета си след 20 юли.

Здраве

Месецът е идеален за започване на физическа активност. Вашето тяло ще приветства всяко натоварване. Обърнете внимание на кръвоносните съдове и кръвообращението. Започнете да приемате контрастен душ или се запишете за масаж. Сауната е идеална за премахване на токсините натрупани в тялото. Опитайте се да спите повече и да се тревожите по-малко. Тъй като на всеки проблем тялото ви, ще реагира много остро.

Много от вас ще искат да подобрят външния си вид. Може да експериментирате върху себе си само ако го обмислите добре предварително. Резултатът от манипулациите може да бъде непредсказуем. Пазете се от неопитни майстори и лекари. Време е да се погрижите за здравето на своите зъби. Не забравяйте да посетите зъболекар и да коригирате всички проблеми в устната кухина.

ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец, ще бъде изпълнени със сила през целия месец, само че тази енергия трябва да насочите в правилната посока. Ще бъдете привлечени към риска, което може да доведе до досадни грешки. Със сигурност ще положите много усилия, за да спечелите пари. Н се опитайте да разпределите правилно времето си и да не се разсейвате с хобита. Използвайте енергията си конструктивно и се опитайте да станете по-дисциплинирани.

Любов и семейство

В преследване на материалното може да загубите нещо духовно. Семейните отношения, за съжаление, ще останат на заден план. В домът ви често ще се разиграват конфликти, особено на базата на отглеждане на децата и харченето на пари. Трябва да сте търпеливи с желанията на вашата половинка. Трудните ситуации, трябва да преживеете с достойнство. Първата половина на юли ще бъде проблемна за семейните. Но проблемите ще се решават лесно, ако му отделите повече време. В края на месеца хармоничната атмосфера у дома, ще се стабилизира.

Необвързаните може да разчитат на мимолетна романтика. Не е изключена служебна афера, която няма да продължи дълго. Ако искате сериозна връзка, сега не е моментът за нови запознанства. По голям шанс ще имате в края на юли, тогава ви очаква още многообещаваща среща. Опитайте се да ходите по-често на социални събития.

Кариера и финанси

Трябва да се научите как да демонстрирате най-добрите си качества и да бъдете по-общителни. Вие знаете отлично на какво сте способни и имате добри лидерски качества. Организационните умения ще ви помогнат да постигнете желаните висоти. Сега е по-добре да не бъдете мързеливи в работата. Шефа ще разчита на вас и ще ви предложи изгодна командировка, която значително ще повлияе на вашето бъдеще.

През първата половина на месеца, може да се почувствате по-натоварени от обикновено. Много проблеми ще бъдат причинени от страховете ви, но те бързо ще бъдат разрешени. Не се плашете от трудностите. Със сигурност ще завършите успешно всяка задача. През последните дни на юли очаквайте пътуване. Бъдете готови, да промените мястото, на което работите. Промяната ще позволи да погледнете дейностите си от друга гледна точка и ще повлияе успешно на качеството на вашата работа.

Здраве

Юли ще бъде релаксиращ месец за вас, когато ще може да намалите физическата активност и просто да си починете. Истински релакс за тялото, ще бъде пасивният отдих, например излежавайки се на плажа под слънцето. Пазете се от ултравиолетовите лъчи, не забравяйте винаги да прилагате защита върху кожата. В средата на юли рискът от нараняване ще се увеличи. Също така, бъдете внимателни във водата.

През юли, основната заплаха за тялото ви е стресът. Трябва да избягвате всякакви пренапрежения, кавги и неприятности. Дори незначителни неуспехи могат да провокират всякакви здравословни проблеми, както и да влошат хроничните заболявания. Опитайте се да пиете повече течности. През втората половина на юли всички процедури, насочени към подобряване на външният вид, ще бъдат ефективни.

БЛИЗНАЦИ:

През юли животът на представителите на зодия Близнаци, ще бъде изпълнен с изненади и то не винаги приятни. Често ще се сблъскате с някакви неприятности и проблеми. Много хора наистина, ще се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. Не си струва да се дистанцирате от другите и да трупате в себе си негативни емоции. Опитайте се да останете спокойни и разчитайте само на себе си.

Любов и семейство

В личния живот не всичко ще върви толкова гладко, колкото бихте искали. Често ще трябва да се сблъсквате, с неприятности и различни видове кавги. Заобикалящата атмосфера ще окаже голям натиск върху вашия съюз и само разговорите и житейската мъдрост ще ви помогнат да преодолеете всички препятствия. Е, тези, които не могат да се справят с импулсите си, за съжаление, ще се разделят. Най-вероятно партньорът няма да оправдае вашите очаквания.

Необвързаните не трябва да очакват нова сериозна връзка през юли. Всички отношения, които възникнат, няма да прераснат в нищо дългосрочно. Всички планирани събития, които сте планирали за този месец, ще се проведат в напрегната атмосфера. Постоянно ще бъдете нервни и ще се страхувате да не пропуснете нещо. Това няма да се отрази на бъдещия ви живот, просто сега е такъв период, в който всяко нещо ще ви дразни.

Кариера и финанси

В работата ще проявите забележителна пасивност. Вие сте емоционално уморени и физически изтощени. Средата на юли е идеална за реализиране на творчески планове. Сега ще имате вдъхновение, което ще ви позволи да постигнете някои важни неща. Юли ще бъде добър месец за създаване на партньорства или просто комуникиране с екипа. В общуването се опитайте да изяснявате детайлите възможно най-точно, така ще предразположите другите към себе си.

Въпреки успеха в комуникациите, юли не е най-благоприятният месец за издигане в кариерата. Ако сте планирали да започнете собствен бизнес, тогава е по-добре да отложите този въпрос. Сега е вероятно, ще срещнете спънки. Не се забърквайте с дългове и не обещавайте на хората нещо, в което не сте 100% сигурни. След средата на месеца, ще получите пари, които значително ще коригират несигурното финансово положение. Можете да направите някои приятни покупки, които ще повишат настроението ви.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на храносмилателната си система. Сега е по-добре да не експериментирате с нови продукти и ястия. Опитайте се да следите за това което консумирате и не преяждайте. Сега шансовете да качите излишни килограми са големи. За да се поддържате в добра форма и да контролирате наднорменото тегло, запишете се за фитнес. И най-добре, използвайте услугите на фитнес инструктор.

Въпреки топлия сезон са вероятни настинки. Трябва да си направите изследвания, за да проверите имунитета си. Използвайте народни средства за превенция. За вас е важно да спите добре. Нуждаете се от поне 8 часа сън на нощ. В средата на месеца могат да се обадят някои хронични заболявания, които ще нарушат вашите планове.

РАК:

През юли представителите на зодия Рак, ще трябва да вземат няколко важни решения. Въпреки това и сериозността на ситуацията, ще бъдете много позитивни. Благодарение на това, че сте отктити към света и светът ще се открие за вас, ще бъде възможно да заздравите някои социални връзки и да придобрите авторитета си на работа. Месецът е добър за срещи с приятели.

Любов и семейство

Юли е добър месец за среща с любовта. Ще изпитате цялата палитра от романтика и страст. Първата половина на месеца, ще бъде пълна с изненади. Партньорът ще следва вашите желания, ще ви ухажва и демонстрира своята любов. В замяна ще искате да дарите обич и грижа. Това се нарича пълна хармония. Ако възникнат кавги, тогава помирението няма да закъснее. Ще станете пример за успешна връзка.

Втората половина на месеца, ще подтиква към откровения. Някой ваш близък ще сподели тайна и това ще предизвика открит разговор между вас. Може да се появят хора от миналото, с които са някога сте имали любовна връзка. Опитайте се да не флиртувате, дори и безобидно.

Кариера и финанси

Най-успешни ще бъдат тези, чиято работа е свързана със социалната сфера. Ще участвате в интересни проекти и ще проявите инициатива пред началниците. Вашите действия ще ви помогнат да се изкачите нагоре по кариерната стълбица. Само не спирайте на половината път. Има риск ентусиазмът ви да угасне на най-интересното място. Винаги търсете плюсове в това, което правите.

Бизнес пътуванията ще носят много удоволствие. Ще срещнете интересни хора, ще придобиете важен опит и ще си починете от обичайната рутина. Ще може сполучливо да комбинирате работата с удоволствията. Тези, които отдавна искат да спечелят допълнителни пари, могат да се опитат в творческата област. Най-находчивите от вас, ще укрепят добре финансовото си положение.

През юли ще искате да умножите доходите си до степен, че рискувате да станете алчни. Не преминавайте чертата. Разбира се, трябва да спестите пари, но не в ущърб на вашите желания. Големите придобивки е най-добре да оставите за в края на месеца. Не забравяйте, че дълговете трябва да бъдат погасени навреме. Но не си струва да давате заем на роднини, освен ако, разбира се, не искате да развалите отношенията си с тях.

Здраве

През юли обърнете внимание на опорно-двигателния апарат. Сега е по-добре да избягвате всякаква физическа активност. Ако сте планирали поход или алпинизъм, най-добре отложете това за друг месец. Освен това се увеличава риска от нараняване и злополуки. Внимавайте с тежестите, не натоварвайте гърба си.

Тези със силен имунитет може да не се страхуват от настинки, останалите често ще трябва да се справят с проблемите на тялото. Дори леко преохлаждане може да причини много проблеми. Слабото място е гърлото. Дръжте подходящи лекарства в аптечката и не пийте ледено студени напитки. През втората половина на месеца бъдете внимателни, когато плувате във водоеми.

ЛЪВ:

Юли ще позволи на представителите на зодия Лъв, да достигнат ново ниво. Няма да скучаете, очакват ви много емоции. Настъпва етап на активна творческа дейност. Ще получите много възможности за постигане на заветната си цел. Но не забравяйте, че животът ще иска добра възвръщаемост. Прегледайте социалния си кръг.

Любов и семейство

Ще покажете на всички наоколо как да обичат и да бъдат обичани. Сега ще бъдете много привлекателни и ще привличате погледите на околните. Но не разчитайте на сериозни и дълбоки чувства. През юли има всички шансове за мимолетни авантюри и ваканционни романси. Около вас както никога досега, ще се носят клюки. Необвързаните представители на знака могат да разчитат на обещаващо запознанство само в последните дни на юли.

Семейните ще се сблъскват с малки проблеми. По един или друг начин има такива периоди в живота, които разтърсват. Някои неприятности и проблеми, напротив, ще ви помогнат да се сближите един с друг. Освежете отдавна забравените чувства. Отидете на почивка заедно. Никога не забравяйте какво сте чувствали към партньора, когато всичко е започнало.

Кариера и финанси

На работа, както винаги, всичко ще е наред. Сега имате отлична почва за постигане на високи резултати и стабилизиране на доходите. Може да получите интересна оферта, но тя ще изисква бърз отговор. Няма да имате време да мислите. От средата на месеца ще трябва да положите повече усилия от обикновено. Не трябва да разчитате на помощта на колеги, но ако някой ви помогне, не оставайте длъжни.

Шефовете ще насърчават и подкрепят всички начинания и проекти, които предлагате. През юли ще гледате на бъдещето доста позитивно. В края на месеца ще постигнете известен успех в сферата на бизнеса. Този месец може да стане един от най-интересните и запомнящи се във вашата кариера.

Здраве

Прекарвайте повече време с любимите си хора. Не забравяйте да спите достатъчно, спазвайте ежедневен режим. При горещо време, ще са благоприятни водните процедури. Топлите слънчеви лъчи ще ви заредят с добро настроение, ще дадат атрактивен тен и ще подсилят имунната ви система. Най-добре ще си починете някъде далеч от града. Отивайки на почивка, предпочитайте тихите и уединени места.

През втората половина на месеца са възможни алергии. Бъдете внимателни с яденето на непознати храни или приемането на лекарства. Ако вече сте изпитвали кожни алергии, тогава вероятно знаете как да се справите с тях. В средата на лятото също трябва да се погрижите за очите. Сега има възможност за обостряне на хронични заболявания и качеството на зрението да се влоши. Когато избирате слънчеви очила, изберете висококачествени, никога не пестете за лечение и се изследвайте навреме.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева, могат да очакват един продуктивен месец. Ще имате много планове и нито една минута свободно време. В преследване на материалното не забравяйте за духовната връзка с близките. През юли могат да възникнат непредвидени обстоятелства в ежедневието. Бъдете готови да посрещате гости отдалеч. Когато общувате с приятели, опитайте се да избягвате острите теми, в противен случай няма да избегнете кавги.

Любов и семейство

В любовната връзка всичко е предсказуемо. Романсът, който е започнал наскоро, постепенно ще прерасне в силна и здрава връзка. От своя страна трябва да отслабите натиска, за да не развалите фините чувства. Позволете на партньора да поеме главната роля. В средата на юли, може би ще бъдете поканени на семейно събитие. Сега е по-добре да се въздържате от ходене по барове и клубове с приятели, така ще избегнете скандали.

Необвързаните представители на знака могат да се запознаят с интересни хора. За да стане това, просто трябва да бъдете малко по-открити към света. Не показвайте своя бодлив характер. За да изградите добри отношения, научете се да отстъпвате и се въздържайте от спорове. През юли има всички шансове да бъдете поканени на незабравима среща.

Кариера и финанси

Материалната страна ще е доста успешна, въпреки факта, че ще сте изправени пред доста разходи. На първо място, вие се нуждаете от пари, за да се почувствате независими пред другите. Много се страхувате да не загубите статута си, така че ще направите всичко, за да станете още по-успешни, отколкото преди. Тези, които търсят работа от дълго време, не трябва да се отказват. Сега е моментът да ходите на интервюта, тъй като във вас ще виждат потенциален служител.

Само не прекалявайте с похвалите по ваш адрес. Работодателят определено ще провери знанията ви. Най-успешният период за намиране на работа ще бъде от 8 до 21 юли. Края на месеца ще бъде по-напрегнат, тъй като много от плановете ви ще се сменят. Върху вас ще паднат много отговорности и нерешени стари проблеми, които ще изискват бърза реакция. Семейната ситуация, може да повлияе на резултата от вашата дейност. Опитайте се да се концентрирате върху работата, за да успеете и избегнете глупави грешки.

Здраве

В средата на лятото трябва да се погрижите за дихателната система. Тези които имат хронични заболявания са изложени на риск от обостряне. Винаги дръжте под ръка лекарствата, предписани от лекаря. Проблеми с белите дробове могат да възникнат и на фона на алергии. Ако сте запознати с тази особеност на своя организъм, по-добре не излизайте сред природата в периода на цъфтеж на алергена.

Благоприятно време за засилена физическа активност. Но не забравяйте да се консултирате с вашия лекар и треньор, преди да започнете каквато и да е тренировка. През юли трябва да обърнете внимание и на зъбите. Може да се появят непредвидени възпаления, стоматити. За профилактика не забравяйте да посетите своя зъболекар и ако има проблем, навреме да го отстраните. Всяка интервенция сега, ще бъде доста успешна, а рехабилитацията бърза.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни през юли, ще бъдат малко озадачени от случващото се наоколо. Ще чувствате, че сте силно подценени. В личния живот всичко е двусмислено, има чувство на обида към любимия човек. В края на месеца ще искате нещо ново и коренно различно. Ако имате нужда от подкрепа, тогава се обърнете към стар приятел.

Любов и семейство

През юли ще изпитвате много противоречиви чувства. Ще изглежда, че всичко е наред в любовта, но само няколко фрази може напълно да променят отношението ви към партньора. Често ще бъдете обземани от чувство на разочарование. Близък приятел ще ви помогне да се справите с тази криза. Не прибързвайте със заключенията. Сега е момент да се успокоите, да се отпуснете и да вземете обмислено решение.

На семейните представители на знака ще им бъде по-лесно. Разбира се, ще има трудни разговори за парите и отглеждането на децата, но няма да има желание за прекъсване на отношенията. Ще прекарате много време заобиколени от децата, които ще обсебят вашето внимание. Но за това не трябва да съжалявате, защото сега, което инвестирате в детето си, ще се отрази много добре на неговото бъдеще. Погрижете се също за по-възрастните роднини, посетете родителите, бабите, дядовците. Някой близък ще ви помоли за помощ.

Кариера и финанси

Работната среда ще бъде предизвикателна. Ще усетите остро конкуренцията. Много ще се сблъскат с неприятни хора на работа, това ще предизвика промяна в работната атмосфера. Ще ви изглежда, че шефовете ви подценяват, което ще засили вашият песимизъм. Възможно е най-успешните проекти да спрат развитието си. През втората половина на месеца ситуацията ще се подобри. Ще се появят нови идеи и някои конфликти ще бъдат уредени. Не се страхувайте ако допуснете някои грешки, няма да бъдете уволнени заради тях, но напрежение все пак ще има.

Трябва много да внимавате с парите. През юли има висок риск от загуба на пари, измами и кражби. Не давайте заем дори на най-близките хора. Вие самите също трябва да бъдете внимателни, когато вземате заеми и подписвате важни документи. Най-добре е да отложите всички финансови операции за следващия месец. Ако искате да спечелите допълнителни пари, тогава обърнете внимание на вашето хоби. Това важи особено за креативните личности.

Здраве

Юли ще е труден месец за вас. Трябва внимателно да се отнасяте към препоръките на лекаря и да слушате всеки сигнал на своето тяло. Сега ще сте податливи на всякакви заболявания, а хроничните форми могат да се влошат. Най-добрата почивка за вас ще бъде санаториумът. През уикендите, не забравяйте, че не трябва да злоупотребявате с алкохол и пушене. По принцип всички вредни навици е най-добре да оставите в миналото в името на здравето.

Научете се да се отпускате. Създайте си навик да си правите билкова вана, да се разхождате преди лягане и да медитирате. Всеки стрес може да провокира храносмилателни проблеми и да засили главоболието. Опитайте се да стоите по-далеч от негативни хора. Ако имате възможност да избегнете кавга, непременно го направете. Не ставайте инициатор на конфликти, излишното напрежение е вредно за вашето здраве.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион могат да очаква прекрасен месец. Сега е моментът да създавате контакти, да се влюбвате и да показвате красота във всичко. Мнозина ще променят мнението си във връзка с някаква ситуация. Повечето от вас ще имат добра възможност да се отърват от негативизма. Приповдигнатото настроение, ще ви съпътства почти през целия юли.

Любов и семейство

Романтичните приключения, буквално ще ви накарат да летите. Ще бъдете мотивирани да предприемете действия. Ще бъдете много привлекателни за околните. Може да разчитате, че който и да изберете, ще бъде в краката ви. Любовта, която ви очаква през този месец, ще ви помогне да постигнете много. Вашата половинка, ще способства за повишение на вашето самочувствие, но не бива да се утвърждавате за сметка на доброто отношение към себе си. Ако искате дълга и обещаваща връзка, обърнете внимание на честността и благоприличието на партньора.

Семейните ще искат спокойствие и релакс. Създайте всички условия, така че вие и вашата половинка да чувствате само любов един към друг. Не трябва специално да предизвиквате конфликти и постоянно да търсите минусите във всичко. Опитайте се да бъдете търпеливи и да уважавате човека до вас. Разбира се, възможни са дребни кавги, които ще бъдат свързани с материалната тема, но те бързо ще отшумят. Юли е чудесно време да отидете на почивка със семейството.

Кариера и финанси

В средата на лятото, работата ще ви отнема много време. Ще трябва да наваксате някои забравени дела, както и да поемете двойно натоварване заради някой от екипа. Плановете ви могат да се променят драстично, така че бъдете готови за форсмажорни обстоятелства. Някои ще бъдат натоварени с твърде големи отговорности, дори ще започнат да мислят за смяна на работата.

По-спокоен период в работата ви очаква през втората половина на месеца. Ще може да разчитате на подкрепа от страна на колегите. Много от вас ще повишат самочувствието си, поради факта, че са завършили някакъв сериозен, важен проект. Ще се гордеете с постиженията си. Не е нужно да се притеснявате за материалната страна.

Здраве

Спортът перфектно ще помогне да облекчите излишния стрес. По този начин, ще може да закалите тялото си и да изпитате силата на волята. Занимавайки се със спорт, ще се чувствате щастливи и отпочинали. Кардио натоварванията ще ви помогнат, но се консултирайте с вашия лекар, за да изключите сериозни патологии, които могат да попречат на физическата активност.

Трябва да бъдете по-позитивни. Ако се научите да търсите положителното във всичко и да се наслаждавате на случващото се, тогава ще създадете правилен баланс на производство на хормони в тялото, което означава, че ще се чувствате добре. Опитайте се да виждате красотата във всичко, обградете се с красиви неща и комфорт. Ако се сблъскате със стрес, опитайте се да го управлявате без помощта на лекарства.

Време е да се погрижите за храненето си. Обърнете внимание колко захар и сол консумирате. Започнете диета или си направете състезание за отслабване. Ако се справите с този проблем, тогава резултатът няма да закъснее. Ще получите не само стройно, но и здраво тяло.

СТРЕЛЕЦ:

През юли представителите на зодия Стрелец, ще бъдат потопени в рутина. Ще има твърде много изостанали задачи, които ще трябва да бъдат завършени. Повечето от случаите ще са свързани с домакински задължения. На работа трябва да се опитате да запазите това, което имате, сега не разчитайте на сериозни възходи. Семейството ще се нуждае от вашите грижи повече от всякога. Много от вас през този период, ще имат шанс на намерят истински приятел.

Любов и семейство

Ще искате да се промените към по-добро за партньора си. Всички експерименти с външния вид ще бъдат успешни и ще радват както вас самите, така и вашата половинка. Но не се жертвайте твърде много, не забравяйте за любовта към себе си. Настоящите отношения могат да бъдат засегнати от бивши партньори. Ако не сте в първи брак, тогава може да сте сигурни, че много нерви ще бъдат изразходвани за отношенията с бившето семейство. Трябва да обърнете по-голямо внимание на децата.

Юли ще разкрие много мистерии и тайни. Може да излязат доста обидни факти, които преди това са били скрити от вас. Това ще навреди много на вашето его. Не е нужно да взимате сериозни решения. Ако изпаднете в беда, дайте си време и помислите.

Кариера и финанси

В началото на месеца трябва да си починете добре, за да може по-късно да се включите по-продуктивно в работата. Най-успешният период за вас ще бъде средата на месеца. Работата в екип ще бъде ефективна, особено за хората с творчески професии. Не си струва да насилвате нещата и да чакате повишение. Сега е много лесно да ви излъжат, особено тези, които търсят работа. Глупави и досадни грешки, могат да допуснат работещите с пари. През юли е по-добре да не рискувате и да не предприемате нови проекти.

Ще бъде много трудно да управлявате финансите си. Винаги ще има непредвидени разходи, които ще ви принудят да вземете пари назаем. Сега е по-добре да се въздържате от кредити, тъй като има голяма вероятност да не успеете да го изплатите напълно. Когато подписвате важни документи, четете договорите няколко пъти.

Здраве

Трябва да бъдете готови за всякакви физически натоварвания. Здравето няма да ви притеснява, но все пак е добре да се подложите на профилактичен преглед, за да сте сигурни, че няма проблеми. Обърнете внимание на психичния компонент. Нервната система ще страда от постоянно напрежение. Може да я подкрепите с успокоителни хапчета. Ако усетите главоболие, задължително посетете невролог. Ако внезапно ви поставят някаква диагноза, не се паникьосвайте веднага. Направете допълнителен преглед, уверете се, че резултатите са надеждни. През юли може да се доверите на лекарите, но след това проверявайте.

Периода е добър за борба с вредните навици. Сега силата на вашата воля ще ви позволи да се отървете от тютюнопушенето, пиенето на алкохол или мазните храни. Организирайте си предизвикателство, за отказ от сладкиши, цигари или нещо друго, което вреди на вашият живот и здраве.

КОЗИРОГ:

През юли представителите на зодия Козирог ще бъдат подложени на постоянни промени. Ще трябва да пътувате много и да успявате да вършите няколко неща едновременно. Месецът е добър за организиране и планиране. Не са изключени разбира се, недоразумения и грешки, но сега ще може много хитро да се справите със всичко. Много от вас ще жадуват за силни емоции и усещания, така че, може да се увлечете от най-необичайни аспекти на живота.

Любов и семейство

През юли много успешно ще се развиват семейните празници, такива като сватби, годежи, юбилеи и т.н. За влюбените това е чудесно време да обединят сърцата си в съюз. При някои двойки могат да възникнат конфликти на основа лидерство в отношенията. Началото на месеца най-опасният период, тогава може да получите много упреци, но и вие няма да останете длъжни. Работете върху себе си, ако не искате печални последици.

Създаването на нови приятелства няма да е лесно. Ще ви се струва, че всички около вас, не отговарят на вашият вкус. Може да се вгледате по-отблизо в тези, с които вече се познавате. Около вас има хора, които ви харесват. Не се опитвайте да търсите вашата половинка във всеки човек и не страдайте за минали връзки. Ако искате траен съюз, тогава е по-добре да се отдалечите за известно време от потенциалните кандидати и да изчакате по-благоприятна атмосфера. На този които му е съдено да бъде с вас, определено ще ви намери.

Кариера и финанси

Очертава се труден месец за тези, чиято работа е свързана с общуване. Сега ще е необходимо да се заздравят много връзки, да обновите стари контакти и постоянно да търсите спонсори и клиенти. Ако нямате достатъчно чар и харизма, тогава трябва да работите върху това. Но що се отнася до творческите личности, за тях вече са отворени всички врати. Отличен период ще бъде от 1 до 15 юли. Паралелно с това, ще може да реализирате своите организационни умения.

Безработните не трябва да седят със скръстени ръце. Сега е моментът да ходите по интервюта и да придобиете опит. Също така ще срещнете интересни хора и ще направите вълнуващи пътувания. Ако искате да смените работата си, трябва да изчакате, периода не е благоприятен за това. Сега рискувате да загубите важен източник на доходи, така че не бързайте.

Здраве

През юли трябва да се подложите на пълен преглед. И накрая, погрижете се за себе си, отделете време за превантивно лечение. Сега е идеалното време да посетите санаториум, да се отпуснете и да се лекувате. Много от представителите на вашият знак със сигурност са силно изтощени и такава почивка ще им се отрази добре.

През целия юли трябва да се грижите за храносмилателната система. Има риск да хванете някаква чревна инфекция, която силно ще повлияе на храносмилането. Опитайте се да разнообразите диетата си с различни плодове и зеленчуци. Не забравяйте също да пиете достатъчно течности. Всяка физическа активност, ще има добър ефект върху вас. Ако се погрижите за тялото си сега, ще забравите за болестите през цялата следваща година. В края на юли всякакви козметични процедури, ще са благоприятни.

ВОДОЛЕЙ:

За представителите на зодия Водолей нещата през юли, няма да вървят толкова гладко, колкото бихте искали. Желаете да печелите повече, да се издигнете нагоре по кариерната стълбица, затова сега трябва да работите усилено, за да постигнете успех. Много от вас, ще търсят причината за своя мързел. Неприятностите и конфликтите, които ще се появят през юли, силно ще развалят вашето настроение.

Любов и семейство

Рискувате да развалите идеални отношения със своя песимизъм. Сега ще искате да сте по-често сами и ще отхвърляте любовта, която ви даряват околните. Разберете се в себе си, не правете прибързани заключения. Трябва да бъдете по-меки към членовете на семейството. Не отхвърляйте чувствата, които партньорът ви дава. До края на месеца ще започнете да гледате по-позитивно на света. За да не развалите семейството си, съсредоточете се върху работата, която ще служи като гръмоотвод.

През юли може да се поддадете на случайни афери и мимолетни романси. Бъдете сигурни, че това няма да остави приятно впечатление. Напротив, в бъдеще са вероятни сериозни кавги, конфликти и неприятни клюки. Сега трябва да бъдете възможно най-честни с другите. Необвързаните представители на знака, е по-добре да не започват връзка този месец. Дайте приоритет на срещите с приятели

Кариера и финанси

Трябва да помислите за колектива, в който работите. Сега ще има много недоброжелатели, които ще развалят цялата ви стратегия. Имайте предвид, че сега е по-добре да не си сътрудничите с роднини или приятели. Вероятни са кавги или недоразумения с началниците. Сега не е най-добрият момент да чакате повишение. Бизнесмените трябва да обмислят разширяване.

За да получите приличен доход, трябва да работите усилено. Не се надявайте, че ще спечелите от лотарията или просто ще получите пари. През юли може да разчитате само на себе си. Ако искате да поемете някаква странична работа, уверете се, че всички схеми са прозрачни.

Здраве

През юли възможно по-често се подлагайте на уелнес процедури. Сега са благоприятни масаж, йога, плуване, слънчеви бани и много други. Опитайте се възможно повече да отпуснете тялото си и да се откъснете от негативните мисли. Всеки стрес ще провокира хронични заболявания. Това особено важи за храносмилането. Обърнете внимание на черния дроб. Не забравяйте да направите необходимите изследвания и помислите за диета. Този месец е добре да се откажете от алкохола и мазните храни. Отивайки на гости, по-добре не рискувайте опитвайки нови и екзотични ястия.

Въпреки горещото време през втората половина на юли, има вероятност за вирусно заболяване. При първите признаци на настинка се опитайте незабавно да започнете лечение. Ако имате кашлица, непременно се консултирайте с лекар. Включете и методите на народната медицина. В борбата за силен имунитет горските плодовете, като боровинки и малини ще помогнат перфектно.

РИБИ:

Прекрасен и очарователен месец очаква представителите на зодия Риби. Ще имате висок енергиен потенциал и лесно ще се справите дори с най-трудните задачи. Прекрасно време за работа върху себе си. Обърнете внимание на вашата физическа форма и емоционално състояние. Време е за радикална промяна в имиджа, както и за разширяване на кръга от познати и приятни пътувания.

Любов и семейство

През юли често ще се поддавате на изкушения. Ще реагирате много ярко на всички ухажвания на противоположния пол. Мнозина ще завържат ярък интимен роман, който бързо ще приключи. Ако искате дългосрочна и обещаваща връзка, ще трябва да работите върху силата на волята си. Тези, които имат отношения от дълго време, най-накрая ще могат да стигнат до някакъв общ компромис по важен въпрос. Използвайте ситуацията, за да отидете на романтично пътуване с вашата половинка.

Необвързаните трябва да демонстрират целия си блясък пред противоположния пол. Сега вие ще сте много привлекателни и харизматични, което ще ви позволи да направите много нови и интересни запознанства. Не се стеснявайте да изтъквате своите качества. Само не съжалявайте за миналото и още повече не правете опити, за завръщане към токсични взаимоотношения. Колкото и зле да се чувствате заради раздялата, трябва да се стегнете и да продължите напред, предстоят ви много нови и интересни неща.

Кариера и финанси

През юли ще бъдете много активни и готови за промяна. Сега ще ви хрумнат интересни идеи, които ще разширят вашият хоризонт. Ще искате да създавате и да научите нещо ново, използвайте това усърдие. Запишете се на курсове или обучение. Ако от фирмата ви предложат интересно бизнес пътуване, в никакъв случай не отказвайте. Сега ще имате много възможности да напреднете в кариерата или да започнете да правите нещо ново. Всяко начинание ще има добри перспективи. Ако си поставите реалистична цел, скоро ще получите добри доходи.

Безработните трябва да се възползват от шанса, който им се дава този месец. Сега ще има много обещаващи предложения. Но, имайте предвид, че е по-добре да не използвате възможността да започнете работа чрез познати. Ще е по-добре да влезете в напълно непознат за вас екип.

Здраве

Основният проблем през юли ще бъде наднорменото тегло. Спешно ще трябва да се заемете с физическа активност. Всеки спорт ще ви подхожда, ако го практикувате редовно. Откажете се от автомобила в полза на ходенето пеша, плувайте повече. Погрижете се за ежедневието си, не забравяйте да спите достатъчно и да закусвате обилно. Не пропускайте хранене и не гладувайте. Трябва да създадете здравословен хранителен режим, който ще ви помогне да ядете правилно, без да ощетявате здравето си.

За да разтоварите нервната си система, трябва да си вземете отпуск и ако това е невъзможно, тогава използвайте почивните дни за почивка извън града. Чистият въздух, слънцето и водата, ще ви се отразят благоприятно. Ако искате да промените имиджа си, направете го от 5 до 15 юли. По-добре е да планирате всякакви козметични процедури за края на месеца. Внимателно изберете специалистите, които ще участват в промяната на външния ви вид.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук