Хороскопът за ДЕКЕМВРИ

982 преглеждания

Вижте какво очаква различните зодии

Ето какво вещаят звездите за месец декември 2020 г.:

ОВЕН - Объркан и малко хаотичен месец очаква, представителите на зодия Овен. Ще бъдете разкъсани от различни желания: да отидете на екскурзия, да смените работата, да отворите собствен бизнес, да се ожените. Ще се хвърляте от една крайност в друга, така че е време да включите ума и да действате разумно. Декември е най-благоприятното време за изпълнение на вашите желания. Но преди да се втурнете с главата напред, помислете сто пъти.

Препоръчително е да приключите годината, без дългове и неизпълнени обещания. Сега е моментът да завършите всичко. Само малко време и усилия ви отделят от успеха. Бъдете по-сдържани и по-спокойни и ще получите това, за което сте мечтали. Края на декември е чудесно време, да се отървете от натрупаните боклуци. Колкото по-чист е домът ви, толкова по-добре за бъдещето.

Любов и семейство. В последния месец на годината, семейните отношения ще се развиват почти перфектно. Въпреки това неизбежните финансови разходи, малко ще развалят вашето настроение. Сдържайте емоциите и не влизайте в конфликти с близки и приятели, тогава Новата година ще ви донесе приятни изненади. Успехът и късметът, ще ви придружават през целия декември, няма да ви напуснат и през януари. Опитайте се да изживеете това време активно и интересно. В края на месеца няма да ви е скучно: интересните срещи ще направят живота ви по-разнообразен, ще донесат нови идеи и планове. Може спонтанно да решите да тръгнете на пътешествие. Вашата енергия и непредсказуемост, ще накара членовете на семейството да погледат на вас по нов начин. Близките ще оценят вниманието и грижите към тях, а в замяна ще ви възнаградят с буря от положителни емоции.

Кариера и финанси. През първата половина на декември, ще се нуждаете от повече търпение. Ще отделите много време за решаване на финансови проблеми, които сте допуснали благодарение на собствената си небрежност. Избягвайте да проявявате арогантност и гняв във взаимоотношенията си с другите. Това може да доведе до неприятни последици. През втората половина на месеца, ще има известен застой по време на работа, а домакинските дела ще изискват повишено внимание. Това обаче не означава, че трябва да изоставите текущите дела. Напротив, този сравнително спокоен период ви е даден, за да наваксате с изоставените дела и да влезете в новата година без дългове. Последната седмица от месеца ще бъде печеливша: може би някой ще ви върне стар дълг. Използвайте парите разумно - сега не е време да харчите парите за малки неща и ненужни вещи.

Здраве. През първата половина на декември, ще сте чувствителни към инфекции. Избягвайте контакт с болни хора и мийте ръцете си преди всяко хранене. Острият дефицит на витамини, ще свърши работа - ще се почувствате претоварени и уморени. Погрижете се за здравето си, яжте здравословно, започнете да ходите на фитнес - и тогава тялото ви бързо ще се върне в нормално състояние. Умерените упражнения, ще бъдат от полза. По-добре избягвайте интензивните спортни занимания, тъй като те могат да причинят проблеми на сърдечно-съдовата система.

През втората половина на месеца ще сте предразположени към преяждане. Нещо повече, ще бъдете привлечени не към здравословната храна, а към полуфабрикати и бързо хранене. Съжалете стомаха си - не се поддавайте на вредните желания, колкото и силни да са те.

ТЕЛЕЦ - За представителите на зодия Телец, настъпва най-благоприятното време. Ще завършите успешно текущите проекти, ще сключите изгодни договори. Онези, които отдавна планират да открият собствен бизнес, ще го направят. Късметът ще съпътства всичко - работа, любов, отглеждане на деца. Между другото, дори може да намерите в себе си достатъчно воля, за да се отървете от вредните навици.

Въпреки факта, че всичко ще ви се отдава лесно, препоръчително е да не се отпускате, тъй като цялата отговорност за събитията, които се случват ще трябва да поемете върху себе си. А тези тежки отговорности, може да подкопаят вашето здраве. До края на месеца ще се почувствате уморени, но близките хора и приятели, ще допринесат за доброто ви настроение.

Любов и семейство. През последните месеци не отделяхте прекалено много време на семейството си и следователно авторитетът ви е подкопан. Е какво да се прави, използвайте това обстоятелство в своя полза и предайте управлението на партньора си. Освободете се от излишната отговорност и гледайте от кулоарите как членовете на семейството се справят без вас. Много скоро те ще признаят своето поражение и вие ще си възвърнете на почетното място начело на масата. Семейните проблеми, разбира се ще бъдат досадни, но бъдете търпеливи и гасете възникващите конфликти в зародиш. Подаръци на съдбата под формата на любов или приятелство не са изключени. Въпреки това, е малко вероятно необвързаните да намерят постоянен партньор в живота в близко бъдеще. Най-вероятно това ще се случи през следващата година. Но не бива да се отчайвате. По-добре се заемете със самопознание и прилагане на вашите идеи.

Кариера и финанси. Очаква се натоварване през първата половина на месеца. Компетентното планиране на работния ден е ключът към високата производителност. Не бива да се разсейвате от разговори с колеги, ако те не са свързани с работата. Не се препоръчва да прехвърляте задълженията си на други-по-късно ще трябва да ги преработвате отново. Очаквайте някои добри новини до края на годината. Ще имате успех в служебните пътувания. В работата и в кръга на партньорите, вашият авторитет ще нарасне значително. Шефовете ще оценят вашата инициатива и бизнес тактика. Малка парична награда, е възможна в средата на месеца. Този месец ще имате перспектива за израстване в кариерата. И ако положите всички усилия и се справите с поставените на този етап задачи, тогава ще посрещнете началото на следващата година на по-висока позиция и с по-висока заплата. В края на месеца, ще имате доста разходи. И въпреки че ще похарчите много пари за подаръци и вечерни тоалети, ще сте щастливи.

Здраве. През декември е препоръчително, да обърнете по-голямо внимание на разклатеното си здраве. Старайте се, да не се разболявате. Имунитетът ви ще бъде намален. И емоционалното състояние, няма да бъде на добро ниво. Бъдете търпеливи и не реагирайте на негативните ситуации в семейството и на работното място, в противен случай кавгите, ще ви доведат до депресия. Редовната физическа активност, ще ви помогне да се отървете от потискащото чувство на безпокойство. Не пренатоварвайте гърба и краката си. Необходимо е също да обърнете внимание на работата на сърдечно-съдовата си система. За да предотвратите настинки, пийте повече чай с мед. Избягвайте сладоледа и алкохола.

БЛИЗНАЦИ - За представителите на зодия Близнаци, настъпва нестабилно време, пълно с емоционално напрежение. Ще трябва да покажете цялата си издръжливост и устойчивост, за да оцелеете този месец. Нервното напрежение, ще допринесе за проблемите в работата. Разместване на персонал, смяна на партньори, кандидатстване за изгодни договори -ще носи много стрес. Ще се справите успешно с всички трудности, но е важно да сте спокойни и да не се изнервяте от дреболии. Ако отдавна сте си поставили цел, но не се приближавате към нея, е едно от двете: или вървите по грешен път или се стремете към мираж. Основният проблем е да признаете пред себе си, че напразно сте си загубили времето и усилията. Но ако не се сблъскате с тази истината, ще има повече загуби. В края на годината, бъдете внимателни при шофиране, има вероятност за инциденти. Може би някой от далечните роднини, ще ви помоли за помощ - не отказвайте.

Любов и семейство. Като цяло нещата в личния живот, ще са сравнително спокойни. Но в началото на месеца, не са изключени кавги с близките. В конфликтите с членовете на семейството, ще играете ролята на защитник на собствените си интереси. Доказвайки своята истина, рискувате напълно да се изпокарате с партньора и децата. Опитайте се да избягвате конфликтните ситуации: не си позволявайте да говорите за близките си пренебрежително, правете компромиси, подкрепяйте любимите си хора в техните начинания. Любовта към близките и надеждните приятели, ще ви помогне да преодолеете негативните ситуации през втората половина на месеца. В края на годината се старайте да не прекалявате с комплименти и нови запознанства. Прекарването на празниците с приятелите и семейството, ще ви помогне да натрупате сили за преодоляване на бъдещите кризисни ситуации. Опитайте се, да избягвате горещите теми.

Кариера и финанси. Очаква ви труден месец, по отношение на работата. В средата на месеца, има вероятност от интриги и клюки, които бързо ще се разпространят в целия екип и ще стигнат до офиса на началника. Това няма да е приятно, обаче до края на месеца ще може да поправите ситуацията и да върнете благоволението на ръководството. През втората половина на месеца не насилвайте събитията. Нека всичко върви по своя път. Правете неща, които не изискват висока концентрация и не насилвайте себе си или другите към трудови подвизи. Решително отхвърлете опитите на колегите, да се месят във вашите проекти. До края на месеца ще спечелите сила и енергия, ще се появят нови идеи, които ще ви помогнат да реализирате плановете си. Тези, които мислят за промяна на работата, се препоръчва да започнат да ходят на интервюта през декември. През втората половина на месеца, ще трябва да наваксате с изоставането в работата. За щастие ще намерите сили, да се справите с всички проблеми. Във финансовия сектор, ви чакат не планирани разходи. Ще трябва да харчите парите много внимателно. Запазвайки баланс между пестеливост и щедрост, упорит труд и забавления, ще може да преживеете този месец без големи финансови затруднения.

Здраве. Физическото ви състояние през декември ще бъде стабилно. Настинки са възможни, но те няма да прераснат в сериозна патология. Емоционалният фон е онова, за което трябва да помислите през декември. Прекалено дълго време сте в кръг на неприятни личности, които ви отнемат твърде много умствена енергия. Сега ви трябва положителна енергия. Отправете се за нея при децата и любимия човек. Те знаят за вашите психологически проблеми и затова с готовност, ще помогнат да се справите с умората и апатията. В началото на месеца, може да се поддадете на песимистично настроение, което ще предизвика безсъние и главоболие. Пийте успокоителни чайове, дишайте чист въздух - и неразположението скоро ще отмине. Ако планирате да правите корекция на теглото, започнете нова диета през първата половина на месеца. В средата на декември е добре да направите профилактичен преглед на сърдечно-съдовата система. В края на месеца, са възможни проблеми със зъбите. Не отлагайте посещението при зъболекар.

РАК - В края на годината представителите на зодия Рак, не трябва да вземат прибързани решения по отношение на работата. Преди да сключите договор или да започнете нов проект, консултирайте се с знаещ специалист. Не забравяйте, че само вие сте отговорни за резултата от начинанието и ако последствията са отрицателни, ще трябва да обвинявате себе си за допуснатите грешки. Спрете да подозирате в конспирации срещу вас, всеки. Вие сте станали твърде подозрителни, от което изпитвате ужасен дискомфорт. Отпуснете се и се насладете на това, което имате, в противен случай ще влезете в задънена улица. През декември, не ви очакват големи победи. Колкото и да искате, парите няма да дойдат сами при вас. Нужна е упорита работа, за да спечелите награда.

Любов и семейство. Първата половина на месеца ще донесе много приятни неща: подаръци, обяснения в любов, нови романтични запознанства. Може би необвързаните най-накрая ще намерят своето щастие. Семейните, ще могат да укрепят връзките с близките и да намерят успешни решения на най-трудните и объркващи проблеми. Необвързаните ги очаква месец на забавления и леки и необвързващи флиртове. Нови запознанства и кратковременни любовни истории, ще изпълнят живота ви с нови впечатления и ще доставят много емоции. Но трябва да сте внимателни, водейки бурен начин на живот, може да станете жертва на нечестни хора. Така че, бъдете по-избирателни при избор на партньори и обкръжаваща среда.

Кариера и финанси. В началото на декември в работата, късметът ще се усмихне на трудолюбивите, изпълнителните и с високи изисквания към себе си. Първата половина на месеца не е време за експерименти и инициативи. Най-правилното през този период е, да следвате отдавна установени схеми и вършите рутинни задачи. Към средата на месеца, може да започнете да прилагате оригиналните си идеи. Енергиите който ще се вливат във вас през този период, ще ви направят по-смели и решителни, което със сигурност ще е от полза за вашата кариера. Втората половина на месеца предполага нарастване на вашият авторитет в екипа - може би ще ръководите някакъв важен проект или ще заемете водеща позиция. Не се плашете от отговорността - вие притежавате всички качества на лидер. Краят на месеца е добър за установяване на бизнес контакти и подписване на споразумения. Възможно е да успеете да се сближите с някой от ръководството. В областта на финансите е възможно да се появят нови начини за попълване на бюджета. Може би един от договорите, ще бъде сключен при много изгодни условия за вас.

Здраве. През втората половина на декември нервните и физическите претоварвания, ще се отразят на неблагоприятно на вашето здраве. Избягвайте места, хора и събития, които влияят негативно на вашето състояние. За известно време си починете от суматохата на делата, поглезете се с нови неща, отидете на козметик, запишете се за масаж. През зимата някои от вас, ще имат проблеми с ендокринната система, щитовидната жлеза. Стари болежки, за които отдавна сте забравили, ще се появят отново. Не пренебрегвайте симптомите на заболяването. Свържете се с вашия лекар, предприемете лечение. Не спестявайте от скъпи лекарства. Като превантивна мярка ходете да плувате, правете упражнения. Декември е точното време да промените имиджа си.

ЛЪВ - През декември представителите на зодия Лъв, ще бъдат преследван от усещането, че са на бойното поле. Ще ви се струва, че целият свят е възстанал срещу вас. И въпреки че ще се опитвате да угодите на семейството и да станете най-добрите на работа, близките и шефовете, ще останат недоволни от вас. Енергичната активност, през първата половина на месеца ще стигне до застой и мързел в неговият край. Препоръчително е, въпреки всички перипетии в живота, да останете позитивни. През декември, ще бъдете затрупани с работа. Страстите ще отшумят до края на месеца. В личния ви живот ще се добавят хармония и взаимно разбиране, но в работата проблемите ще останат. Препоръчително е през този период, да не взимате прибързани инвестиционни решения. Внимавайте при дълги пътувания. Когато сключвате споразумения за сътрудничество, бъдете бдителни.

Любов и семейство. Романтичното настроение ще ви преследва през останалата част от годината. Има вероятност някой от вас, да започнат любовен роман на работа. Обаче бъдете внимателни в интимните отношения. В отношенията с близките хора се препоръчва да бъдете по-открити и честни. Всяка лъжа, ще се обърне срещу вас. От средата на месеца избягвайте кавгите и изясняване на отношенията. И накрая, спрете да реагирате толкова бурно на критиката, погрижете се по-добре за себе си и станете още по-красиви, по-богати и успешни, въпреки всички завистливи хора. В текущите отношения, животът ще бъде хармоничен. Вашето предпразнично настроение ще бъде предадено и на партньора ви. Заедно определено няма да скучаете - може дори да превърнете обичайното почистване у дома, във вълнуващо действие, изпълнено с усмивки и смях. Необвързаните по време на празниците, ще бъдат весели и неустоими. През целия месец ще имате късмет в романтичните връзки. Има вероятност да се осъществи запознанството, което така чакате. Взаимоотношенията ще се развият доста бързо. Очаква ви време на удивителни срещи, нежност и удоволствие.

Кариера и финанси. Започнете да работите активно от първите дни на месеца и не отлагайте нещата за по-късно. Към средата на периода работоспособността ви ще намалее, някой от плановете ще бъдат осуетени и ще възникват трудности там, където, не би трябвало да има. За да завършите годината в добро настроение, опитайте се първо да разрешите най-трудните проблеми. Ако чувствате, че не може да го направите сами, помолете колегите си за помощ. През първата половина на месеца шеф или колежка от женски пол, ще окажат значително влияние върху кариерата ви и ще допринесат за растеж на авторитета ви в екипа. Или именно от тази жена, ще научите за свободна позиция в друга компания в която искате да опитате. В областта на финансите през декември, ще имате склонност към екстравагантност. Имайте това предвид и ограничете разходите си, в противен случай портфейлът ви ще бъде осезаемо изпразнен до началото на годината. Планирайте бюджета си за коледни подаръци.

Здраве. Творчеството ще ви помогне да преодолеете депресията. Опитайте се да се самоизразите чрез музика, живопис, поезия. Може би по този начин ще си намерите хоби, което в бъдеще ще прерасне в успешен бизнес. Ако душата ви не гравитира към изкуството, се занимавайте със спорт, за предпочитане по-активен и още по-добре - отборни спортове. Играта на футбол или хокей, ще ви тонизира и добави настроение. Обърнете внимание на дихателните органи в края на годината. Намалете натоварването на крайниците си. Пийте витамини - те ще помогнат за повишаване на имунитета и ще ви предпазят от инфекции.

ДЕВА - Представителите на зодия Дева, ще бъдат изправени пред един напрегнат и конфликтен месец. Ще ви безпокоят болести, тайни интриги на завистници и съперници. Но в края на месеца късметът ще ви се усмихне, облаците ще се разпръснат над главата ви. В последните дни на годината обърнете внимание на себе си, семейството и децата. След 23 декември напрежението ще отшуми, ще започне относително спокоен период, ще се повиши жизнеността, а празниците ще донесат отлично настроение. В края на месеца, ще ви занимават предимно битови проблеми. Ще искате да смените местоживеенето си, да направите ремонт, да преустроите апартамента. Когато започнете домашното почистване първо се отървете от старите ненужни вещи. Освободете не само шкафовете от боклука, но и собствените си мисли.

Любов и семейство. Декември ще ви донесе много домакински задължения, които между другото са се трупали цяла година. Обаче е препоръчително да не изкарвате раздразнението си на близките, а търпеливо да изпълнявате домакинската работа. Всичките ви усилия за подобряване на семейния живот, ще се изплатят. Прекарване на времето със семейството, ще ви позволи да получите много положителни емоции и ще ви зареди с позитив. Само не се карайте с родителите си, за да не съжалявате по-късно цял живот. Необвързаните ги чака месец на срещи с приятели, шумни партита и танци до сутринта. Едновременно с това, има шанс забавленията да завършат с неприятности. Много от вас, ще се решат на важно действие- да сключат брак. Бракът, сключен по това време, ще бъде силен и надежден.

Кариера и финанси. През декември ще постигнете успех в работата, само при условие, че активно поемете инициативата. Очакват ви много преговори, командировки, бизнес срещи. Този месец ще може да покажете на ръководството, както своя блестящ ум, така и професионализъм. През втората половина на месеца ще може да изкарате добри пари, въпреки трудностите, суетата и „клопките“ в бизнеса и партньорствата. В средата на декември са възможни конфликти на работното място, чието изясняване ще ви отнеме цялото време. Може би някой от колегите ви е обиден заради минал проект и с всички средства се опитва да отмъсти. Във водовъртежа от клюки, не губете целите си. Опитайте се да се съсредоточите, не върху изясняването на отношенията, а върху формирането на нова бизнес стратегия. В последните дни на месеца, ще получите добра сума.

Здраве. През декември трябва да се погрижите за здравето си, тъй като има риск от намаляване на имунитета и увеличаване на нараняванията. За повечето представители на знака, периодът ще е неблагоприятен. Вероятни са обостряния на заболявания, инфекции и настинки. Не се самолекувайте. Сега е по-добре да потърсите помощ от висококвалифициран специалист, който ще ви изправи на крака след броени дни. През зимата излизайте по-често на открито. Не забравяйте обаче да се обличате според времето, не допускайте преохлаждане. Зимните активни спортове, ще помогнат за подобряване на имунитета.

ВЕЗНИ - През последния месец от годината, представителите на зодия Везни могат да не очакват някакъв особен успех или големи промени. През декември се препоръчва да се откажете от пътуванията на дълги разстояния, дори ако това е вълнуващ круиз, който сте чакали дълго време. При много от вас, са възможни здравословни проблеми. Бъдете бдителни при контакт с непознати - има голяма вероятност да станете жертва на измамници. Първата половина на месеца, ще донесе много домашни задължения, суматоха, евентуално финансови проблеми. Ще харчите много, но в същото време парите редовно ще идват от различни източници. Ще има доста изненади и най-вече те ще идват от роднини. Опитайте се да не им се сърдите и всичко ще завърши добре. Най-важното сега за вас е да запазите спокойствие. Оставете важните въпроси за в бъдеще, следете за себе си. В края на годината може внезапно да ви потрябват средства за закупуване на подаръци и домашен уют.

Любов и семейство. В сферата на личния живот през първата половина на декември, може да имате съмнения относно вашият партньор. Ще анализирате, претеглите всичко и е възможно да откриете повече минуси в партньора си, отколкото плюсове. Не бързайте да прекъсвате отношенията, много скоро ще разберете, че сте подценили половинката си. Сега трябва да имате търпение и да се опитате да мислите за нещо друго. Комуникацията с приятели, хобито и пътуванията, ще отвлекат вниманието ви от притесненията. През втората половина на месеца, съдбата ще даде шанс на двойките, прекратили връзката си преди известно време. Имайте предвид, че сдобряването е възможно, само ако все още изпитвате чувства към бившия. Напомнете за себе си със съобщение, обаждане, „случайна“ среща. Възможно е сега всичко да е по нов начин и да осъзнаете, че историята ви все още не е приключила. Новите запознанства, едва ли ще доведат до нещо сериозно. Флиртове, приятелства - това е може би всичко. Ако имате желание и се стараете, по дълготрайни взаимоотношения са възможни към края на месеца.

Кариера и финанси. В областта на кариерата през първата половина на декември, трябва да се пазите от прекалени лични амбиции. Оценете адекватно възможностите си и не се отказвайте помощта на колегите, в противен случай рискувате да потънете в работа. А през този период, не се препоръчва смяна на работата. Към средата на месеца са възможни форсмажорни обстоятелства. Бъдете готови за това, не изпадайте в паника. Ситуацията ще се разреши бързо и безболезнено. Втората половина на месеца ще бъде по-продуктивна във всеки смисъл. Взаимодействието с колеги и партньори, ще бъде особено успешно. Възможно е формалните отношения с някой от тях, да прераснат в приятелски. Ще имате отлични условия за интелектуална дейност и интензивна комуникация. Благодарение на вашия остър ум и добри дипломатически умения, през този период ще може лесно да разрешите ситуация, която би объркала всеки друг. С право ще се гордеете със себе си. В областта на финансите, има голяма вероятност за увеличение на заплатата или бонус.

Здраве. По отношение на здравето, през първите дни на декември, може да се чувствате много уморени. Опитайте се да прекарате това време спокойно, не планирайте важни дейности, които изискват големи физически и емоционални натоварвания. Ако не се погрижите за себе си сега, ще се сблъскате с неприятни последици в края на месеца. Ако имате проблеми с теглото, запланувайте нов режим на хранене или упражнения в средата на месеца. Заболявания на опорно-двигателния апарат и ставите, ще имат благоприятно лечение, ако посетите лекар през този период. Последната седмица на месеца, е добра за процедури против стареене и масажи.

СКОРПИОН - През декември представителите на зодия Скорпион, ще искат да отидат на почивка. Но за съжаление, ще трябва да бъде отложена: у дома ще възникнат сериозни проблеми и ще трябва да бъдат решени. Възможно е да бъдете заети със здравето на близките си и това да ви изтощи емоционално и психически. На работа сдържайте раздразнението си и бъдете подготвени за проверки. Завършете всички проекти, подредете документацията. Прекарайте последната седмица от годината със семейството. Откажете дългите пътувания, снижете деловата активност, в противен случай са възможни здравословни проблеми и наранявания. В края на декември, се очакват много приятни срещи и общуване с приятели и далечни роднини. В първите дни на януари, ще имате силно желание за действие. На работа се трудете усърдно и не пропускайте новите идеи - скоро и на вашата улица ще изгрее слънце. Има шанс да подобрите финансовото си състояние.

Любов и семейство. В личния живот през първата половина на декември необмислените думи, дори изговорени на шега, могат да създадат сериозни проблеми. През този период вие, и вашата половинка, ще бъдете твърде чувствителни. Не се увличайте с критика и не се дразнете за дреболии. Винаги се представяйте на мястото на вашия партньор. В средата на декември може да се случи събитие, което да освежи чувствата и укрепи дългогодишните взаимоотношения. Възможно е по някакъв начин да погледнете избраника си по различен начин и в очите ви той да стане още по-привлекателен. Необвързаните ще имат засилен копнеж за любовни подвизи, рискови и авантюристични романи, изневери, флиртове с обвързани хора. Ролята на Казанова, ще изпълнявате успешно, докато не попаднете в ръцете на ревнив съпруг или съпруга. През втората половина на месеца, някои от вас, може изведнъж да осъзнаят, че изпитват романтични чувства към стар приятел. Не бързайте веднага да признавате чувствата си - вероятно вашият приятел в този момент не е готов за такъв обрат на събитията.

Кариера и финанси. В областта на работата през първата половина на декември, трябва да стоите настрана от конфликти, тъй като могат да доведат до непредсказуеми последствия. Това не е най-добрият момент за защита на вашата гледна точка, особено пред шефовете. Към средата на месеца са възможни промени в професионален план. Може би ще смените работата или ще се преместите на друга позиция. Във всеки случай тези промени ще бъдат положителни за вас. През втората половина на месеца много от въпросите, които ви вълнуват, ще бъдат решени в неформална обстановка. Ако създавате идея, тогава в атмосферата на уютно кафене тя ще бъде посрещната с много повече ентусиазъм, отколкото между стените на някой кабинет. Освен това в неформална обстановка, ще може да се запознаете с хора, които ще повлияят положително на кариерното ви развитие. Никога не се знае кого ще срещнете, когато отидете на кино или на парти. Финансовото състояние ще бъде несигурно. Намалете разходите и избягвайте рисковите финансови транзакции. Засега ще трябва да се въздържате от инвестиции. По-добре замразете натрупания капитал за известно време и не харчете за дреболии. Декември не е най-добрият месец за взимане на кредити. Не давайте и заеми - малко вероятно е те да бъдат върнати навреме.

Здраве. В началото на месеца, не трябва да се пренапрягате по време на работа. Избягвайте също дългите пътувания. Ако не си почивате достатъчно, скоро ще се окажете заложници на хроничната умора. Лягайте си навреме, разхождайте се на чист въздух и тренирайте редовно. Опитайте се да не изстивате, когато се появят първите признаци на настинка, незабавно започнете лечение, в противен случай обичайните остри респираторни инфекции, бързо ще се превърнат в бронхит или още по-лошо в пневмония. Не пренапрягайте нервната си система. Опитайте се да бъдете по-малко раздразнителни, намалете социалния си кръг само до най-близките си хора, почивайте повече, зареждайте се с положителни емоции. Хранете се правилно, добавете храни с високо съдържание на витамин С към вашата диета.

СТРЕЛЕЦ - През декември представителите на зодия Стрелец, трябва да бъдат внимателни в работата и при пътуване, а най-добре е, да ги отложите за края на месеца. В този период има голяма вероятност да попаднете под чуждо влияние и да се заемете с лошо замислени проекти. В средата на декември в личните дела могат да се появят проблеми. Ще имате обаче достатъчно сили да уредите всички отношения. Планираните през този период пътувания и преговори, могат да се провалят.

 

През декември е препоръчително да прекарате колкото се може повече време със семейството. В средата на месеца не са изключени семейни проблеми, породени от финансови затруднения. Към края на месеца, ви очаква положителен период. Използвайте тази фаза на подем и подредете нещата. И работата, и семейството се нуждаят от вашето внимание. Чудесно време да се вслушате в съветите на приятелите си и да се отправите към фитнеса. Подобрете формата си и създайте интересни контакти.

Любов и семейство. През първата половина на месеца в семейството, ще цари мир и взаимно разбирателство. Скоро обаче ще ви отегчат скучните роднини и ще ви привлекат приключенията. Ще ви се прииска да изпитате нови усещания, да се потопите в света на шумните партита, неограничените забавления. С охота ще правите запознанства с противоположния пол, ще получавате комплименти от тях и изобщо няма да се притеснявате, че любимият ви чака у дома. До края на месеца все пак ще промените решението си и ще спрете да наранявате партньора си. Съвместните хобита ще ви помогнат да се сближите с половинката си. Научете се да виждате само положителни черти в любимия човек, сега не е най-добрият момент за критика. Опитайте се да бъдете по-отворени с близките си. Покажете им внимание, това ще привлече партньора ви към диалог. Необвързаните ще бъдат настроени носталгичното и това ще се окаже пречка по пътя към нова връзка. Вместо да проявявате интерес към непознати хора с които се срещате, ще предпочетете да си припомните моменти от миналото с бивш партньор. В един момент дори ще поискате да му се обадите, но не го правете. Когато се срещнете отново, ще разберете че сте приели копнежа по старите дни, за любов.

Кариера и финанси. Проблемите на работното място, вероятно ще ви безпокоят, но е препоръчително да спрете да се паникьосвате и да прецените трезво текущата ситуация. Да, свикнали сте да печелите, но може да се възползвате и от загубата. Например, като опит! В средата на декември може да се появят обещаващи предложения за работа, съпроводени с големи печалби. В края на месеца мнозина ще се решат на сериозна покупка - закупуване на кола или дом. Някои от вас, ще искат да сменят работното си място или да се заемат със собствен бизнес. Е, краят на годината е идеалният момент да започнете нещо ново, непознато. Изкарайте шофьорски курс, започнете да изучавате чужд език или пътувайте до екзотична страна. В края на месеца, всички работни въпроси ще останат на заден план. В последните дни на годината ще получите интересни новини, които в последствие могат да се окажат много важни.

Здраве. На фона на намаления имунитет, е вероятно да се обадят хронични заболявания. През есенните месеци тялото е загубило жизнените си сили и не може да се справи самостоятелно с болестта. Ще трябва да посетите лекар. Обърнете внимание на храненето си, може би диетата ви е грешна. Яжте само пресни, здравословни храни, богати на фибри. Напълно премахнете алкохола и цигарите от живота си - вредните навици могат да доведат до сериозни последици. Не забравяйте за витамините. Занимавайте се със спорт. Много от представителите на вашата зодия, ще искат да променят външния си вид. Обиколете магазините и си купете тоалети, които все още нямате в гардероба си. Сменете прическата, цвета на косата. Не се страхувайте да се промените.

КОЗИРОГ - Декември ще донесе много положителни и отрицателни емоции на представителите на зодия Козирог. Това е чудесно време за развитие на романтичните и колегиални отношения. В същото време натовареният работен график, няма да ви позволи напълно да се отпуснете и да посветите останалите дни от месеца на закупуването на коледни подаръци. В края на месеца се очакват големи финансови разходи. Пътуванията планирани за втората половина на месеца, отложете до началото на януари, тогава те обещават да бъдат успешни. В края на декември забавете темпото на работата и се опитайте да избягвате трудните въпроси, за да не прекарате празниците в болести и депресия. След 20-ти, настроението и здравето, ще започнат да се подобряват. Това е предизвикателен, но продуктивен период. На работа най-накрая ще завършите проектите, а в любовта ще се уверете, че изборът ви е правилен.

Любов и семейство. В личния живот през декември, прекарвайте колкото се може повече време с любимия човек. Ако е възможно, тръгнете на пътешествие заедно, макар и кратко, но създаващо топло романтично настроение. Излизайте по-често, уговаряйте си срещи. Без значение колко дълго сте заедно, чувствата ще пламнат с нова сила. През втората половина на месеца, оставете главните задачи на партньорът. Така ще имате повече свободно време. Посветите края на годината на вашата личност, преоцените ценностите си, определите приоритетите, планирайте бъдещето. Необвързаните ще бъдат във весело настроение. Комуникацията с противоположния пол ще бъде особено приятна - ще сте очарователни, уверени и ще предизвиквате искрен интерес. През този период са вероятни запознанства с перспектива за дълъг роман. Но тук много ще зависи от вас: ако сте в настроение за сериозна връзка, не бързайте с момента на първата интимност. В краят на месеца е възможна изненада под формата на среща с човек от миналото - бивш приятел или партньор. Но помнете, не лепете вече счупената ваза.

Кариера и финанси. В областта на кариерата, декември ще е интересен за представителите на зодия Козирог от гледна точка на предложенията и перспективите, които се откриват в това отношение. Вярно, че за започване на нов бизнес не е най-успешният период, но да завършите текущите проекти е идеален. Първата половина на месеца е чудесно време за срещи и пътувания. По-добре е да не отлагате решаването на въпросите, които възникват в този момент. Средата на месеца е време, в което ще са необходими много усилия, за да не изостанете. Но няма нужда да се оплаквате от трудностите, тъй като те ще бъдат временни. Втората половина на месеца, ще бъде по-успешна. Всичко, което сте планирали, ще бъде изпълнено ефективно и в срок. Взаимодействието с колегите ще протича гладко. Комуникацията с клиенти също ще бъде ефективна, ако работите в сектора на услугите. Що се отнася до финансите, декември е идеалното време за завършване на всеки проект. Ако успеете да завършите всички неща, планирани за това време, те ще ви донесат добра печалба. Правете коледните покупки внимателно, тъй като през този период лесно може да станете жертва на измама: например да ви продадат нискокачествен продукт или без карта за гаранционно обслужване.

Здраве. През този период, ще изпитвате чести промени в настроението. Или ще ви е скучно и самотно, или напротив, щастливата усмивка няма да слиза от лицето ви. Сега преживявате нестабилен емоционален период. Важно е да поддържате баланс, в противен случай може да изпаднете в депресия или да получите невроза. Всичко това, защото през последните месеци сте били претоварени на работа. Препоръчително е поне за известно време да се откажете от служебните дела и да посветите празниците за почивка. За вас е жизненоважно да спите редовно, да се разхождате на чист въздух и да общувате с хора, които не ви създават дискомфорт. Ако използвате козметични средства, внимателно проучете продуктите, които ще използвате. Вероятността за алергични реакции е висока.

ВОДОЛЕЙ - През декември представителите на зодия Водолей, ще бъдат изправени пред финансови затруднения. Препоръчително е да не вземате прибързани решения. Този месец се насърчава общуването с верни приятели, роднини и децата. Настройте се философски по отношение на инцидентите, които ще усложняват живота ви. Не приемайте всичко твърде лично. През този месец следете за здравето си и не се поддавайте на лошото настроение, за да не си създавате проблеми с другите. В личния живот вашите близки, може да се почувстват изоставени. В хода на бизнес срещите не забравяйте за семейните вечери, в противен случай няма да може да избегнете кавгите. Сега вашият главен помощник, сте самите вие. Като се фокусирате, ще отговорите на всички въпроси, които ви измъчват.

Любов и семейство. През целият месец, ще берете плодовете на вашите собствени грешки. Обърнете внимание на роднините, децата и съпруга през този период. Настроението, с което ще се проведат празниците, ще зависи от вас. Ако се постараете, времето прекарано със семейството ще протече в забавна и спокойна обстановка - такава, каквато не е имало в дома ви от доста месеци. Направете подаръци, приемайте поздравления. Оставете зад прага на дома, всички недоразумения с любимия човек - може би в коледната нощ ще се случат чудеса и на сутринта всичките ви недоразумения ще останат в миналото. Необвързаните имат голям шанс да срещнат своята сродна душа. Срещата ще се проведе на някакво масово събитие. Отначало общуването ще донесе много приятни емоции и може да изглежда, че най-накрая сте срещнали своята половинка. С течение на времето обаче ще осъзнаете, че сте направили прибързани изводи: в действителност между вас няма да има много общо. Вслушайте се какво казват близките приятели: в тази ситуация те ще бъдат прави.

Кариера и финанси. Възлагате прекалено много надежди на декември, но те може да не се осъществят. В средата на месеца са възможни неприятни изненади на работа. Може би важен проект ще се провали или ще загубите постоянен партньор. През този месец ще имате големи разходи, но до края му, ще имате шанс да поправите ситуацията. Вашата упоритост и инициативност, ще донесат късмет и печалба. Ще имате много планове и креативни идеи. В средата на месеца, не се увличайте в авантюри, независимо колко печеливши изглеждат. През първите дни на декември, е възможно да ви върнат стар дълг. През втората половина на месеца ще имате шанс да осъществите нови полезни бизнес контакти. В същото време ще получите важна информация, която ще изисква вашият отговор. Не предприемайте никакви стъпки, докато не се уверите, че тази информация е точна. В противен случай рискувате да станете заложници на прибързано взето решение.

Здраве. През първата половина на декември, ще търсите симптоми на различни заболявания. За да преодолеете повишената подозрителност, насочете вниманието си към нещо приятно: отидете на кино, концерт, парти. И тогава ще видите, как безпокойството ви ще си отиде от само себе си. Опитайте се да посветите втората половина на месеца на почивка и творчество, ограничете общуването до минимум, откажете се от пътувания по работа, грижете се за здравето си. Това е благоприятно време за пречистващи процедури, масажи, релакс. В последните дни на месеца вероятността от физически проблеми, ще се увеличи. Препоръчително е да бъдете изключително внимателни по това време.

РИБИ - Последният месец от годината е добър период за решаване на някои ежедневни и финансови проблеми. Опитайте се по това време да превърнете всичките си желания в реалност. Ако може да се справите с всичко до края на годината, ситуацията ви през новата 2021 година само ще се подобри. Прекарването на празниците с любимия човек или със семейството и приятелите, ще ви подейства много добре. Очаква ви приятна комуникация, която ще има положително въздействие върху вашето психично здраве. В краят на месеца не трябва да планирате и да се занимавате с важни дела, особено свързани с работата. По-добре е да посветите последните дни на изтичащата година на децата и любимия - те ще го оценят. Ако нещо се обърка, не изкарвайте недоволството си на близките. Те не са виновни, че имате безотговорни приятели или колеги. Направете си изводи, с кои да продължите и с кои да се разделите. Така ще решите въпросът и ще се насладите на празниците!

Любов и семейство. В сферата на личния живот, през декември може да станете по-доверчиви и лековерни. И по този начин да попаднете под влиянието на човек, който се представя не за това, което е в действителност. Не губете бдителността си! Преди да задълбочите романтичната връзка, погледнете внимателно избраника си и се опитайте да разберете истинските му цели. В края на годината необвързаните най-после ще изпитат най-приятното чувство - любов. Ще бъдете в отлично настроение. Ще ви се струва, че може да преместите планини. Ще привличате вниманието на противоположния пол, ще имате много фенове. На тези от вас, на които настоящата връзка вече не носи радост, могат да решат да прекратят отношенията. Няма да имате съмнения относно правилността на такава постъпка. Най-вероятно причината ще бъде страст към някого и в резултат осъзнаването на това, което наистина искате от любовния съюз. През втората половина на декември любовните желания на семейните, ще получат мощна подкрепа. Освежаващи чувства, ярки, свежи емоции ще засилят привързаността ви към партньора.

Кариера и финанси. В областта на кариерата, ще се отворят примамливи перспективи пред вас. Служителите ще разберат какво точно ще им помогне да се изкачат по корпоративната стълбица, а собствениците на бизнес, ще видят нови възможности за развитие на фирмата си. Преди да започнете нова дейност, внимателно претеглете плюсовете и минусите. През първата половина на месеца, ще бъдете доста суетливи и са възможи грешки - бъдете внимателни при работа с документи. Освен това има вероятност да забравите за важна среща или споразумение - следователно е по-добре да си запизвате всичко в бележник, а не да разчитате на собствената си памет. Втората половина на месеца ще бъдете по-категорични и упорити - до такава степен, че дори да получите всякакви доказателства, че грешите, няма да признавате. И в това се крие опасността. Това е време, когато трябва да избягвате всякакви спорове и конфликти. Във финансовата сфера декември е време на харчене в името на срещи с влиятелни и просто необходими хора. Не пестете пари, за да попаднете на подходящите мероприятия.

Здраве. Очаква ви нестабилен месец във физическо и емоционално отношение. Ако през първата половина на декември успеете да поддържате вашата жизненост, то през втората е възможно влошаване на здравето поради нарушение на диетата, нервен стрес. Склонността към депресия може да доведе до обостряне на хроничните заболявания. Ако се появи възможност, отидете на почивка. Основното нещо е, да не се отпускате! След неуспехите, ще последва ярък и оптимистичен период. В края на месеца вашето физическо и емоционално състояние ще се нормализира и ще може както следва, да отпразнувате главния празник на годината.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук