Хранителни продукти от първа необходимост достигнаха до домовете на самотно живеещи възрастни хора в най-отдалечените населени места на община Своге

2310 преглеждания

Инициатива е организирана от верига магазини „T MARKET”, със съдействието на Община Своге и Центъра за почасово предоставяне на услуги в общността и в домашна среда

Петдесет пакета с хранителни продукти от първа необходимост или общо 800 кг. храна достигнаха до домовете на самотно живеещи възрастни хора в най-отдалечените населени места на Община Своге.

Тази инициатива бе организирана от верига магазини T MARKET”, собственост на „Максима България”, със съдействието на Община Своге и Центъра за почасово предоставяне на услуги в общността и в домашна среда. Да носиш отговорност към своите клиенти и да покриваш техните високи стандарти е нелека задача, но във време на пандемия е истинско предизвикателство. В изпълнение на своята социална политика и ангажираност към живота и здравето на българските граждани в условията на създалата се тежка ситуация, T MARKET” поде каузата да осигури храна на крайно нуждаещи се граждани от рискови групи в Община Своге.

Отговорността към клиентите и човешкият фактор винаги са били в основата  на нашата политика. Ето защо продължаваме да бъдем до Вас всеки ден. Сега, повече от всякога, е важно да си подадем ръка и да се подкрепяме взаимно. Гордея се със своите колеги, които показаха какво е героизъм и как с общи усилия трудностите се преодоляват“, коментира Петър Павлов, генерален директор на „Максима България”.

„T MARKET” не спира да доказва, че е социално отговорна компания, която и в леки, и в трудни времена е до своите клиенти!

Допълнителна информация:

„T MARKET” присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2 000 служители, превръщайки „T MARKET” в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. 

За контакти: Елеонора Митева - 0887 092 472, Мария Маркова - 0885 788 788

Източник и снимки: Община Своге

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук