Четиридесето редовно заседание ще проведе Общински съвет-Костинброд

1216 преглеждания

Четиридесето редовно заседание ще проведе Общински съвет-Костинброд

Четиридесетото редовно заседание на Общински съвет-Костинброд ще се проведе на 22 март 2018 г. /четвъртък/ в малкия салон на читалище  „Иван Вазов -1947”. Началният час, обявен в поканата, е 16:00.

Проектът за Дневен ред включва общо 18 точки.

На първо място местният парламент ще се занимае с Бюджетната прогноза на община Костинброд за периода 2019-2021 г. на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности, както и с промяна размера на бюджета за 2018 година.

Следва приемане  проект за първа промяна на поименен списък на обектите за придобиване на  ДМА, основен  ремонт  и безобектови машини  и  съоръжения  – централна  доставка  с лимитни  средства  за  2018 година   и рашифровката на капиталовите разходи,  финансирани от приходи по § 40-00.

Четвъртата точка е за вземане на решение за  отдаване под наем на недвижим имот – общинска собственост за поставяне на павилион, а петата касае предоставяне безвъзмездно за управление на недвижим имот – частна общинска собственост от Център за спешна медицинска помощ – Софийска област.

Общинският съвет ще обсъди и дали да бъде разкрита яслена група в Детска градина „Виолина“, с. Петърч, както и приемането на Годишен план за младежта за 2018 година и Общинска програма за закрила на детето за 2018 година.   

Съветниците ще се занимаят още с именуването на улица в с. Петърч и подготовката на проектно предложение на общината по Програмата за трансгранично сътрудничество.  

Последните точки Дневния ред на заседанието са за обсъждането на допускане за изработване на няколко проекти за ПУП-ПЗ в с. Голяновци, в Костинброд, в с. Петърч, с. Градец.

Работата на Общинския съвет ще приключи с изслушване на изказвания, питания, становища и предложения на граждани.

EspressoNews