Георги Димов: Дългоочаквана новина за жителите на селата Хераково, Гурмазово и махала Черна бара в град Божурище

484 преглеждания

Подписах споразумение за финансиране на три изключително важни проекта за с. Хераково, махала „Черна бара“ и с. Гурмазово!

Дългоочаквана новина за жителите на селата Хераково, Гурмазово и махала Черна бара в град Божурище сподели кметът на община Божурище Георги Димов в социалната межа Фейсбук:
 
"Подписах споразумение за финансиране на три изключително важни проекта за с. Хераково, махала „Черна бара“ и с. Гурмазово!
Както Ви уведомих по-рано, създадохме проект и подсигурихме финансиране за ремонт и цялостно преасфалтиране на целия "Бобенски път", който е с дължина 2,800 км.
Създадохме проект и подсигурихме финансиране за ремонт и цялостно преасфалтиране на главната улица в кв. „Черна бара“, която е с дължина 400 м.
Създадохме проект и подсигурихме финансиране за подмяна на съществуващ водопровод по определени улици в село Гурмазово с обща дължина 3374 м.
В момента проектът за водопровода в село Гурмазово е на етап избран изпълнител и подписан договор, а за „Бобенски път“ и „Черна бара“ в момента сме в обявена обществена поръчка за избор на изпълнители и след това, стартираме ремонтните дейностите в най-кратки срокове!
Както съм казвал не малко пъти, работим с много усилия и малко по малко успяваме да реализираме едни от най-важните дейности за жителите на общината!
ОБЕЩАВАМЕ И ИЗПЪЛНЯВАМЕ!"
 

Източник и снимки: Георги Димов,Фейсбук

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук