Премина срещата в Пожарево по повод информационната кампания за каузата „НЕ на златодобива в Община Божурище“

1014 преглеждания

Очаквайте ни този петък (12/04) в кметството на село Златуша, а в неделя (14/04) ще разпънем шатра отново в Пожарево (срещу читалището)

Премина срещата в Пожарево, организирана от Сдружение „Заедно за чиста природа“ с подкрепата на Община Божурище по повод информационна кампания за каузата „НЕ на златодобива в Община Божурище“:
 
"Горди пожаревци, искаме да ви благодарим, че бяхте с нас тази вечер, за да си поговорим за бъдещия добив на злато и други изкопаеми в Община Божурище. От Читалище "Васил Левски" запалихме заедно огъня и дадохме началото на информационната кампания, с която ще достигнем до всяко застрашено кътче от това безумие. Защото знаннието е сила и няма да позволим да бъдем заблудени.
Заедно сме силни! Заедно ще успеем! Благодарим ви от сърце!
Благодарим за подкрепата и присъствието и на кметове на селата от Община Божурище, на г-н Георги Димов и гостите ни от Банкя. Идваме и при вас!
Очаквайте ни този петък (12/04) в кметството на село Златуша, а в неделя (14/04) ще разпънем шатра отново в Пожарево (срещу читалището), за да се срещнем с тези от вас, които не успяха да присъстват днес. Очакваме ви!"
 

Източник и сн.: Сдружение „Заедно за чиста природа“

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук