Костинбродчани се обединиха и разтовариха помощите с хранителни продукти, предоставени от БЧК

1040 преглеждания

Още веднъж благодарим на всички доброволци, включили се в днешното разпределение на хранителни продукти за нуждаещи се хора в община Костинброд

Костинбродчани се обединиха и вчера разтовариха помощите с хранителни продукти, предоставени от БЧК.
Всички служители на социалните центрове в община Костинброд, на общинска администрация-Костинброд, на Общински инспекторат и ученици от ПГВМСС ”Св. Георги Победоносец” помогнаха и разтовариха за няколко часа два камиона с над 10 тона хранителни продукти.
Раздаването на храните започва от днес, 11 април до 20 април по селата в община Костинброд и от 21 април до краяна май месец в град Костинброд, събщават от Община Костинброд:
 
"Изказваме специални благодарности на всички служители от Дневен център за работа с деца на улицата, с директор г-жа Светослава Иванова, Център за обществена подкрепа “Промяна”, с директор Валери Миронов, Център за социална рехабилитациа и интеграция “Надежда”, с директор г-жа Жана Кръстанова, служителите от проект “Грижа в дома”, Общински инспекторат, с ръководител г-н Димитър Георгиев, Отдел “Социални и хуманитарни дейности” в общинска администрация - Костинброд, БМЧК - Костинброд и БЧК - София област, с директор г-жа Диана Андреева.
С уважение и поздравления към директора на ПГВМСС “Св. Георги Победоносец”, г-н Светослав Иванов, които предостави помещения в общежитието към професионалната гимназия за безопасното складиране на хранителните продукти и за възможността всеки ученик, който желае да помогне да се включи в доброволческата инициатива.
Поздравления за момчетата от 10.,11. и 12. клас, без които нямаше да се справим!
Доброволчеството е най-чистата и най-искрена форма на помощ и подкрепа към другите хора и обществото като цяло. Когато човек се ангажира като доброволец, той поема отговорността да отдели част от своето време, енергия и усилия, за да помогне на тези, които се нуждаят от подкрепа. Доброволчеството не само помага на хората в беда или нужда, но и създава по-добра общност, където солидарността и разбирателството са основни ценности.
Още веднъж благодарим на всички доброволци, включили се в днешното разпределение на хранителни продукти за нуждаещи се хора в община Костинброд.
Вие сте за пример!
Вие сте бъдещето!
Вие можете да постигнете всичко!"

Източник: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук