Община Годеч набира преброители на безстопанствени кучета на територията на общината

382 преглеждания

Срок за подаване на документи от кандидатите: до 17:00 часа на 19.04.2024 г.

Община Годеч публикува обявление за преброители на безстопанствени кучета на територията на община Годеч -- 10042024:

В изпълнение на Глава втора. Раздел I. ,,Преброяване на безстопанствените кучета на територията на страната” от Наредба № 4 от 1 февруари 2021 г. за прилагане на Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и за процедурите по нейното изпълнение, механизма на финансиране и отчетност, точка 7. ,,Оценка на състоянието и динамика на популацията на безстопанствените кучета” от Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и във връзка с уведомление на Заместник-министъра на земеделието и храните, публикувано на 12.01.2024 г. на официалната интернет страница на Министерството на земеделието и храните, Община Годеч набира преброители, които да участват в преброяване на безстопанствени кучета на територията на населените места в общината.
      Съгласно чл. 4, ал. 2 от горепосочената Наредба преброяването се извършва от представители на общината и организации за защита на животните или други юридически или физически лица с опит в областта на статистиката или ветеринарната медицина при спазване на принципа за липса на конфликт на интереси по смисъла на чл. 52 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.
Преброяването ще се извърши в периода април-юни 2024 г.
Необходими документи:

1. Заявление за участие в свободен текст.
2. Диплома за завършено подходящо образование, във връзка с изискванията на Наредба № 4 от 1 февруари 2021 г. за прилагане на Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и за процедурите по нейното изпълнение, механизма на финансиране и отчетност.
3.Документ удостоверяващ опит в областта на статистиката и ветеринарната медицина.

Срок за подаване на документи от кандидатите: до 17:00 часа на 19.04.2024 г.

Начин на подаване на документите:
1. В деловодството на Община Годеч.
2. На официалната електронна поща на Община Годеч: office@godech.bg

За допълнителна информация може да се обърнете към Емилия Николова, старши експерт ,,Екология” към Община Годеч, тел.: 072998051.

Източник: Община Годеч

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук


: