Битови сметки вече могат да се плащат и в офиса на NET1 в Божурище

2798 преглеждания

Офисът на телекома е с работно време 10:00 - 19:00 часа от понеделник до петък и се намира в градинката на „Божура“

Всички жители и гости на град Божурище вече могат да се възползват от допълнителната услуга, предлагана в новооткрития офис на телекома NET1, намиращ се в градинката на "Божура", а именно заплащане на битови сметки и други периодични задължения през системата на Easypay (ток, вода, телефон, gsm, газ, кабелна телевизия, Интернет, парно, и др.).

За ползване на услугата не се изисква предварителна регистрация - необходимо е да предоставите информация за абонатен номер към съответното дружество, номер на телефон, клиентски номер или други данни за сметката. В случай, че не разполагате с тази информация, може да я получите от съответния търговец, към който искате да извършите плащането.

Офисът на телекома е с работно време 10:00 - 19:00 часа от понеделник до петък и се намира на адрес: бул. Европа, 20 (градинката на „Божура“).

Припомняме, че преди седмица NET1 започна да предлага услугите си в града, а като комплимент към жителите, компанията пусна безплатен Интернет достъп в района на градинката. В момента тече и атрактивна промоция - „Доведи съсед/приятел“, която дава възможност за получаване на безплатен месец, чрез препоръка. Повече информация за промоцията и другите предложения на компанията можете да получите на място в офиса и на телефон: 0899691414.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук