Валентин Андонов от Гурмазово с отлично представяне на Републиканско първенство за служители на МВР

1067 преглеждания

Третокурсникът от факултет „Полиция“ на Академията на МВР участва в три дисциплини

Валентин Андонов от Гурмазово се представи отлично на Републиканското първенство по спортно, приложно ориентиране и крос за мъже и жени служители на МВР.

Третокурсникът от факултет „Полиция“ на Академията на МВР участва и в трите дисциплини, като завърши на 6-то място в класическото ориентиране (мъже до 45 готини), с време 39 мин. 27сек. В дисциплината „крос“ (мъже до 45 години), Валентин пробяга 5 километровата дистанция за 19 мин. 55 сек. и завърши на 6-то място, а в приложното ориентиране (мъже до 45 години) остана 8-ми, с време 45 мин. и 55 сек.

Републиканското първенство по спортно, приложно ориентиране и крос за мъже и жени служители на МВР се проведе от 11 до 14 септември, в гр. Бяла. В спортната надпревара се включиха над 100 участника, от всички структури на МВР.

Отборът на Академията на МВР бе представена от 19 души, които взеха участие във всички дисциплини – крос 5 км за мъже и 3 км за жени, класическо ориентиране, приложно ориентиране и щафети. В крайното комплексно класиране, възпитаниците на Академията станаха станаха първенци в отборните битки, в дисциплините крос и ориентиране.

Снимки: Валентин Андонов - личен архив

Валентин Андонов от Гурмазово е вицешампион
Валентин Андонов от Гурмазово стана втори

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук