Георги Димитров ще проведе онлайн дискусия с избирателите от община Божурище

2195 преглеждания

Платена предизборна публикация

Георги Димитров, кандидат за кмет на община Божурище от ПП „Нова алтернатива“, ще проведе онлайн дискусия с избирателите от общината.

Уникалната форма за комуникация за кампанията за местните избори в община Божурище, е продължение на политиката за прозрачност, диалогичност и експертност, за която кандидатът за кмет и листата за общински съветници ще работят да стане норма в отношенията между граждани и администрация през следващия мандат.

Дискусията ще се проведе чрез live включване от личния фейсбук профил на Георги Димитров, като той ще отговаря на въпроси и ще коментира идеи и предложения утре, 22.10.2019 г. от 20:00 ч.

Въпроси можете да зададете като коментар на Live видеото. Ако желаете, може да изпратите въпроси и предварително, като съобщение във фейсбук до Георги Димитров или на имейл: dimitrov.obs@gmail.com.

Георги Димитров е кандидат-кмет за кмет на община Божурище на ПП „Нова алтернатива“. Роден е през 1984 г. Завършил е средно образование в Технологическо училище „Електронни системи“ към Техническия университет гр. София. По професия е компютърен специалист и сервизен координатор. Висшето си образование получава в Московския държавен индустриален университет, гр. София, специалност „Право“. През 2017 г. записва второто си висше образование в Стопанска академия „Д. А. Ценов“, гр. Свищов, специалност „Икономика на търговията“. През последните пет години е общински съветник в община Божурище, а от 2016 г. до 2019 г. е и председател на Общински съвет-Божурище.

Георги Димитров и всички кандидати за общински съветници и кметове на населени места от ПП „Нова алтернатива“ може да подкрепите като гласувате с номер 22, в бюлетината в неделя, 27.10.2019 г.

 

Платена предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове са престъпления