Започна надпреварата за Годишните награди на b2b Media 2023

8619 преглеждания

Кандидатстването започва от 5 юни 2023 г.

От днес започва надпреварата за Годишните награди на b2b Media 2023. Деветото издание на конкурса ще се проведе през месеците юни-юли 2023 година. Организаторите очакват най-добрите и устойчиви на трудности компании да покажат своите находчиви програми, проекти и стратегии, гъвкавост, иновативност, грижа за обществото и служителите си в усилията си за преодоляване на трудни обстоятелства и за постигане на високи резултати.

И тази година конкурсът ще отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на резултати, дори и в ситуациите на бързо променяща се и винаги предизвикателна бизнес среда.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Новите категории за 2023 година са: Зелена трансформация, STEM иновация, Равнопоставеност и грижа за служителите.

Голямата награда тази година ще бъде връчена за Иновативно развитие на бизнес организация.

Официалната церемония ще се проведе на 14 юли 2023 г., когато класираните на първите места ще получат своите отличия.

Срокове
Юни
5
 
НАЧАЛО НА КОНКУРСА
Кандидатите попълват онлайн въпроник по избраната от тях категория.
 
Повече
Юни
23
 
КРАЙ НА РАННОТО КАНДИДАТСТВАНЕ
Кандидатите могат да се възползват от специална отстъпка, ако подадат своите заявки в този срок.
 
Повече
Юни
30
 
ПОСЛЕДЕН ДЕН ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
Заявките могат да бъдат подадени до края на деня 23:59 часа. 
 
Повече
Юли
14
 
ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ
след оценките на журито, класираните на първите три места, ще получат своите отличия.
 
Повече

Вижте всички категории ТУК

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук