Местна фирма с дарение на маски, дезинфектанти и ръкавици за Община Ботевград

1285 преглеждания

Дарението е предназначено за всички служители на общината

Дарение от 200 броя дезинфектанти за ръце, 200 маски за многократна употреба и 200 латексови ръкавици на стойност около 2000 лева получи днес Община Ботевград. Благородният жест направи Георги Станковски - собственик на местната фирма за продажба на хигиенни и хранителни материали Магазин "Валерия".

Дарението е предназначено за всички служители на общината, общински предприятия и социални работници, които независимо от опасността от новата зараза – COVID 19 са на работа.

"Ние искаме да се погрижим за служителите на Община Ботевград, като изразим по този начин подкрепата си към всеки един. Тези хора ежедневно обслужват и контактуват с гражданите,  независимо, че излагат здравето си на риск", заяви собственикът на фирмата. Всеки гражданин може да намери в Магазин "Валерия" дезинфектанти, маски, ръкавици и други хигиенни продукти и материали на достъпни цени.

Кметът Иван Гавалюгов благодари за жеста и заяви, че общинска администрация ще продължи да бъде в услуга на жителите на общината. "Това е добро дело в един знаков период за всеки един от нас. Вярвам,  че това изпитание ще ни научи да сме по-отговорни, самодисциплинирани, разумни и по-човечни! Надявам се, че и други местни фирми и бизнесмени ще последват този добър пример и ще помогнат с каквото могат, за да се справим заедно в борбата с коронавируса."

Измерват температурата на работниците от Мездра и Ботевград
Балкан Ботевград победи А1 Академик в среща от Националната баскетболна лига
Литаково отбеляза Националния празник 3-ти март и инициативата „Пробуждане с хоро“
В село Врачеш отбелязаха Деня на свободата

Източник и снимка: Община Ботевград

ЕspressoNews

 

Последвайте EspressoNews във Фейсбук