Наближава второто издание на събитието „Битката за талантите 2019“

587 преглеждания

Топ говорители, динамична прорама и разнообразие от теми са предвидени в програмата

Наближава третото издание на най-силното събитие в областта на Employer Branding: „Битката за талантите 2019“. Събитието ще се проведе на 12 декември, в Полиграфия офис център, София.

Форумът се фокусира върху най-силните Employer Branding стратегии и ще представи комуникационни кампании и стратегии на големите работодатели за привличане и задържане на талантите.

Петнадесет топ презентатори ще разкрият своите стратегии в отделните презентации ще дискутират горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, за различните техники за привличане и задържане на талантливи служители, както и стратегиите за community branding. 

Не само, че Employer Branding е сред най-значимите тенденции на годината, но и събитието в това си издание ще разшири и допълни темите от предишните две с различни подходи и нестанадртни гледни точки. 

Входът за събитието е с предварителна регистрация.

Ранна регистрация до 25 ноември 2019 г. - 79 лв. без ДДС.

След 25 ноември 2019 г. - 159 лв. без ДДС

Специална отстъпка за 4-ма регистрирани от една компания - 280 лв без ДДС!

Организатор на събитието е b2b Media. То е предназначено за: HR професионалисти, Специалисти за привличане на таланти, Комуникационни експерти, PR и Employer Branding професионалисти  и за всеки, който се отнася сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за привличането и задържането на таланти, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията.

Повече информация за форума и неговата програма, може да намерите на сайта: talents.b2bmedia.bg

EspressoNews e медиен партньор на „Битката за талантите 2019”.

EspressoNews