На 10 декември ще се проведе петото издание на „Битката за талантите 2021“

310 преглеждания

Лектори от САЩ, България и Румъния ще се включат в събитието

На 10 декември ще се проведе петото издание на „Битката за талантите 2021“. Международният форум ще бъде открит този  петък от вицепремиера по икономическите и социалните политики и министър на труда Гълъб Донев. Сред говорителите ще чуем и експерти от топ компании като Сименс, Ендава,  Девин, Булуърк, LIONS HEAD INVESTMENT, Schneider Electric България, Swiss Education Group, Maximus Talent Solutions и др.

Лекторите ще се фокусират върху най-добрите практики при изграждането на работодателска марка. Предстоящото ново издание на работодателския форум „Битката за талантите“ ще се проведе изцяло в дигитален формат.

В това издание на събитието ще бъде представено специално проучване на тема: "Глобални тенденции в привличането и задържането на таланти", проведено от международната агенция Mercer Marsh Benefits.

На предстоящия форум този петък експертите от индустрията ще споделят добри практики за брандинг на работодателите, а представителите на агенциите, които ги представляват ще говорят за това, как организират комуникационни кампании и как изграждат имиджа на компаниите. Събитието ще предостави чудесна възможност за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

Очаквайте да научите повече за:

Стратегиите на големите работодатели в България в турбулентни времена при изграждането на марка и привличането на таланти.

Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding?

Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година на форума гостува специален вдъхновител - актрисата Силвия Лулчева!

Специален гост - лектор ще бъде и Джейми Браун - международен експерт с огоремн опит, който ще сподели за работата си с някои от най-големите американски компании.

В отделните презентации международен екип от лектори ще представи различни гледни точки към актуалните теми на пазара на труда.

Ще се дискутират горещи теми като промяната в очакванията и какави нови стартегии ще се прилагат през 2022, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, различните техники за привличане и задържане на талантливи служители, както и стратегиите за community branding в дигитална среда.

Регистрирайте се на: talents.b2bmedia.bg

Събитието е за:

HR професионалисти

- Топ мениджъри и предприемачи

- Специалисти за привличане на таланти

- Комуникационни експерти,

- PR и Employer Branding професионалисти

- и за всеки, който се отнася сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за привличането и задържането на таланти, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук