Община Драгоман: Забранява се струпването на хора в парковете и градинките

1396 преглеждания

Фирма ЮНИОН - Ивкони редуцира автобусното разписаниe

Община Драгоман апелира за стриктно спазване на заповедта, касаеща противогрипните мерки, за превенция и контрол относно COVID – 19 . На територията на град Драгоман бяха сложени указателни табели, които напомнят, че струпването на хора в парковете, градинките и детските площадки е абсолютно забранено.

"Нека заедно, с общи усилия да спрем тази пандемия. Масовото нехайство и неглижираност към изискванията за изолационен режим няма да помогнат. За всички ни е трудно да останем вкъщи, особено когато навън времето е хубаво, но трябва да бъдем осъзнати, дисциплинирани и отговорни не само към нашия живот, но и към живота на възрастните, на слабите и беззащитни хора!", апелират от Общината.

Междувременно, кореспонденция с Община Драгоман може да се осъществява чрез електронен адрес: obshtina_dragoman@abv.bg и чрез Системата за сигурно електронно връчване, без необходимост от физическо присъствие. Електронното връчване е система, която позволява изпращане и/или получаване и съхраняване на електронни документи за/от публични органи, физически и юридически лица. Поддържа възможност за известяване чрез e-mail и SMS. Услугата за електронна препоръчана поща представлява електронен еквивалент на препоръчаната поща с обратна разписка. Предназначена е за граждани и юридически лица, за администрации, за лица, осъществяващи публични функции, и за организации, предоставящи обществени услуги. На сайта на общината в контакти са телефоните на всички служители от Общинска администрация.

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната, фирма ЮНИОН - Ивкони редуцира автобусното разписаниe, като ще изпълнява само посочените:

 

Източник и снимки: obshtinadragoman

Министър Вълчев: „Няма да има нулева учебна година“
България забрани влизането на граждани, пристигащи...

Информация за коронавирус COVID-19 за граждани:

Актуализирани въпроси и отговори относно новия коронавирус

Подготовка на работното ви място за COVID-19

Препоръки за лица, пътуващи до области и държави с регистрирани случаи на COVID-19

Как да предпазим себе си и околните

Временни насоки за почистване в обекти в контакт с COVID-19, различни от лечебни заведения

Всеки, който има въпроси, свързани с COVID-19, може да ги задава денонощно на информационната телефонна линия на Министерството на Здравеопазването: 02 807 87 57

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук