Община Костинброд с приз в конкурса „Кмет на годината“

1161 преглеждания

В категория „Социални мерки по време на пандемия“

Община Костинброд бе отличена в категорията „Социални мерки по време на пандемия“ в конкурса „Кмет на годината“. Призът бе връчен на кмета Трайко Младенов, от Кирил Илиев - директор на Геотреидингм, днес, на официална церемония, в София Тех Парк.

Костинброд, Разград и Бургас са отличените общини в категорията, като призът в раздел „Малка община“ е за кмета на община Костинброд Трайко Младенов, за „Средна община“ за управника на Разград Денчо Бояджиев, а за „Голяма община“ за кмета на Бургас Димитър Николов.

Трайко Младенов благодари на всички колеги от община Костинброд, за всички служители на социалните центрове, лекари, служители на РУ-Костинброд и доброволци, които не спират да работят в условията на COVID-19 и ежедневно помагат на стотици жители на нашата община, чрез предоставянето на различни социални услуги.

„Работим и ще продължаваме да работим за жителите на община ни!“, заяви кметът на община Костинброд, като призова да пазим българските лекари и да спазваме всички правила, за да опазим живота и здравето на нас, нашите близки и съгражданите ни.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук